Orijinalini görmek için tıklayınız : honda civic si sorgu =?
pesimist206
21-02-2010, 17:06
http://www.sahibinden.com/kelepir_honda_doch-52WQQaXQQ20616106WQQpXQQdisplayitem
lınktekı arac hakkında bılgısı olan varmı acaba almayı dusunuyoruz bgn gıttık baktık ıcımıze sınmedı degıl ancak evvelıyatı nedır ne degıldır bılen varsa yazabılırmı =) sahıbının soyledııgıne gore hevesı kacmıs ve satmaya karar vermıs bu halıyle ugrasmak ıstemıyor =)
34 sep 34 plakası motoru yıne sahıbının soyledıgıne gore yenı yapılmıs...
ozgurgum80
21-02-2010, 17:18
selam arkadaş bende civic si ları çok seviyorum hattta altımdaki 206hdi yi satıp almak istiyorum ama bence bu aracı bu hali ile alacaksan fiyatı düşürmeye çalış bu rakam lara üç aşağı beş yukarı daha iyisini bulabilirsin en azından daha az kazalısını bulursun
siteye uye olmasi lazim.ole hatirliyorum..
oğlum hergün arabamı değiştiriyorsunuz
pesimist206
21-02-2010, 17:54
yok abı en son abım gıdınce bıldıgın gbı cooperımzı sattık kendıme clıo aldım :D bunuda kuzenıme bakıyoruz :)
pesimist206
21-02-2010, 20:01
acıl guncelı ...
selçuk abinin arkadaşındaydı bu araç. Bundan öncede motoru bitikken satlık ilanı vardı. Sonrası alan kaza yapmış galiba. Selçuk abi detaylı bilgiyi verir sana.
pesimist206
21-02-2010, 21:26
selcuk abıyle gorustum melıhcım onlardayken farklı bı dunyadayms =) zaten arac su an yenı motor yapılmıs vs.... kapalı kutu beklemedeyız yarın usta goturucez artık kısmetse =)
motoru bitikken ben alamyı düşünyodum hatta babayla konuştum gidip bakalım falan dedi sonra vazgeçtim ben neden vazgeçtiysem :) arabaya gidip bakmadım yani ama en iyisi gidip bakmak.
bundan öncede motoru patlak bi satılık ilanı vardı bu aracın şmdide kazalı ilanı var bi musubet var bu arabada galiba başı dertten kurtulmuyo ..
YavuzNaz
22-02-2010, 11:35
aks falan geriye gelmiş kuledede hafiften yırtılma var gibi görünüyor yapılacak masrafla daha duzgunu alınabilir yada cok cazip fiyata verilirse toplanabilir..
slm araç benimdi .biraz bilgi verim belki yardımı olur daha öncede bendeyken sol çamurluk değişti evin önünde babam geri geri kendi aracıyla dokundu dicek kadar ufak bir hasar ama kaskodan değiştirdim. şuanki kazasını net bilmiyorum .motor ve genel aksam hakkında bendeyken kol kırdı öle sattım şuan motor yapılmış diyorlar ama sattığım arkadaşlar ne malzeme kullandı nasıl toplandı inan emin değilim .geri kalan masraflarda 1000 tl çıkar .yani şöle anlatım böle uğraşım toplim yeniden yapim dicekseniz almanız gereken fiyat 5 fazlası değil . saygılar
1 ayı geeçmiş ilan hala duruyo nie satılmıyo bu araç :) bana 5 kişi sordu bu aracı..demekki çok temiz diil galiba
pesimist206
22-02-2010, 17:52
slm araç benimdi .biraz bilgi verim belki yardımı olur daha öncede bendeyken sol çamurluk değişti evin önünde babam geri geri kendi aracıyla dokundu dicek kadar ufak bir hasar ama kaskodan değiştirdim. şuanki kazasını net bilmiyorum .motor ve genel aksam hakkında bendeyken kol kırdı öle sattım şuan motor yapılmış diyorlar ama sattığım arkadaşlar ne malzeme kullandı nasıl toplandı inan emin değilim .geri kalan masraflarda 1000 tl çıkar .yani şöle anlatım böle uğraşım toplim yeniden yapim dicekseniz almanız gereken fiyat 5 fazlası değil . saygılar
sası cekmıs gbı gorunuyo zaten blok degısmemıs kaynatılmıs arac sahıbınede pek guvenemedım almaktan vazgectım abı =) cok tesekkurler bılgı ıcın ....
1 ayı geeçmiş ilan hala duruyo nie satılmıyo bu araç :) bana 5 kişi sordu bu aracı..demekki çok temiz diil galiba
ramo abı sırf senın araba yuzunden fotograf cekımı sonrası bakmaya gıttım :D ama ıstedıgımız gbı dgldı almaktan vazgectık artık baska si lere bakıcaz snn bıldıgın yuzune bakılır soyle 10 bıne kdr varsa haber verırsen sevınırım abı :)
pesimist206
22-02-2010, 17:53
konu kılıt lutfen =)