Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MamiMakinen Vs.Type-R and CooperS

Sayfa : 1 [2]

seko
25-02-2010, 21:39
hanı bı sarkı varya "bır gece ansızın gelebılırım" oda olucak, rahat ol sen ;) ozaman dıyorum ıste typercılar savulsun :)

edıt: sen savulma zaten setup dısısın :)

Al bir TypeR tum forum rahat etsin şaka degil canı gonulden istiyorum:icon_tup:
Ben memur adamım aksamları 2 saat forumda kafa dagıtırım ama para tek sende var zannetme bu işler paraya bakar gerisi hikaye :icon_tup:

STP
25-02-2010, 21:40
inan sana laf yetiştirilmez

ozaman susmak en guzelı :)

Göki,ZD
25-02-2010, 21:42
vıdeodakı typer HDF yalnız hdf bıraz gıderdı rahmetlı,ınce conta kpro spectı. ported polısheddı

HDF değil bu adını bende bilmiorum bodyclub headers lı olan typer.

gokinin skn ile olan videosu vardı ben onu izledikten sonra 106 ya inanmaya basladım:D

seko cts ataşehire gelsene sana bi 106 ta anlamıyla inandırayım seni.

FakirAli
25-02-2010, 21:42
ozaman susmak en guzelı :)

o zaman tt ye niye üye olduk niye forum açıyoruz? niye forumlara cevap yazıyoruz ? saçmalama istersen artık. burası paylaşım sitesi sonuçta boş konuşma artık herkes fikrini yazar bu kadar basit

STP
25-02-2010, 21:43
Ben memur adamım aksamları 2 saat forumda kafa dagıtırım ama para tek sende var zannetme bu işler paraya bakar gerisi hikaye :icon_tup:

bu ıslerde para arac. onemlı olan bılgıdır. emın olkı o detayı bılgıyı parayla satın alamazsın... typerı ne kadar arstırdıgımızı ne kadar ugrastıgımızı nerdne ne hpler alındıgını yakında gorceksınız... sen parayla araba yapabılecegını sanmaya devam et ;) sana son bır tavsıye.. ben memur deılım. benım ısım arabalar, para kazandıgım ısımde arabalar... hayatım arabalar 7x24 arabalar... bı zahmet benle yok ole param var yaparım gıbılerınden asık atma... bı headers alacaksın bı caı alacaksın konular acıldı edıldı... sen aldın todanı ben kendı arabama x takıcam senınkınden y hp daha fazla alıcam hadı bakalım :)

STP
25-02-2010, 21:44
o zaman tt ye niye üye olduk niye forum açıyoruz? niye forumlara cevap yazıyoruz ? saçmalama istersen artık. burası paylaşım sitesi sonuçta boş konuşma artık herkes fikrini yazar bu kadar basit
sacmalayan bırı varsa sensın.. yok ıste bu soz nokta oldu yazmaya gerek yok felan... gerılım verıyosunya aklın sıra, typerın t sının yuzde 10 unu bılmeyen bı adamın yorumuyla konu kapancaksa bızım yorumumuzla forum kapanır... konus sen kafana gore blablablaaaa

Göki,ZD
25-02-2010, 21:51
selçugu bilen bilir bilmeyen kendi bilir ;)

orcuns
25-02-2010, 21:52

keske bu ısler parayla olsa seko :)

seko
25-02-2010, 21:52
bu ıslerde para arac. onemlı olan bılgıdır. emın olkı o detayı bılgıyı parayla satın alamazsın... typerı ne kadar arstırdıgımızı ne kadar ugrastıgımızı nerdne ne hpler alındıgını yakında gorceksınız... sen parayla araba yapabılecegını sanmaya devam et ;) sana son bır tavsıye.. ben memur deılım. benım ısım arabalar, para kazandıgım ısımde arabalar... hayatım arabalar 7x24 arabalar... bı zahmet benle yok ole param var yaparım gıbılerınden asık atma... bı headers alacaksın bı caı alacaksın konular acıldı edıldı... sen aldın todanı ben kendı arabama x takıcam senınkınden y hp daha fazla alıcam hadı bakalım :)

Sen cok iyi biliyorsun bu işleri ama headerı takacak once bir araç lazım bende onu diyorum.
inan forumda senden bu işi daha iyi bilen insanlar var. x2+yx li aracını merak ediyorum forum sonucta bilgi paylasımı:D
benim ekipmanları takarken biliyorsun bilal yardımcı oldu sanıyorum yine yardımcı olur vadelide 15bin tl civarı param var dokerim parayı sonra siddin sene ugrasır durursun:D
ha param yetmedimi satarım 02 alırım R-36660 a binmem.

STP
25-02-2010, 21:54
selçugu bilen bilir bilmeyen kendi bilir ;)

aynen . bu arada dedıgın typermıs yanlıs bılıyormusum. ama benım bahsettıgım denemenınde vıdeosu mınıklerde vardı

Ranthor
konuşulanların

MamiMakinen Vs.Type-R and CooperS

ile alakası gerçekten çok var

seko
HDF değil bu adını bende bilmiorum bodyclub headers lı olan typer.

seko cts ataşehire gelsene sana bi 106 ta anlamıyla inandırayım seni.

c.tesi ters cuma olabilir :icon_tup:

sulhi
25-02-2010, 21:56
siz şaşırmıssınız ya...

Göki,ZD
Sen cok iyi biliyorsun bu işleri ama headerı takacak once bir araç lazım bende onu diyorum.
inan forumda senden bu işi daha iyi bilen insanlar var. x2+yx li aracını merak ediyorum forum sonucta bilgi paylasımı:D
benim ekipmanları takarken biliyorsun bilal yardımcı oldu sanıyorum yine yardımcı olur vadelide 15bin tl civarı param var dokerim parayı sonra siddin sene ugrasır durursun:D
ya seko harbi çok komiksin:)

STP

zuahahahahahahahahahahaha :D abı tamam ben artık susuyorum :D sen benı hıc tanımamıssın :D bılal sana 10 yakınsa bana 1 unutma ;)

_muhaRRem

valla seko bi yalnış vitese bakar sonra koltukta bi acıyla eve dönersin.. Para var die sakın ufak görme kimseyi. benim için typeR dada model önemli değildir.Önemli olan arabanın motor durumudur 2005-2002 hikaye .mesela 2002 boyasız olsun 2005 boyalı olsn aynı paraya 2002 alıırm,hatta 2002 ye daha çokda para verebilirim...

kop42
http://www.youtube.com/watch?v=ZNzgEGsRq6E

sen haklı çıkta didişmelerden gocunman alkışlarım şak şak nebıım bı alakası yoktur ama ölesıne ekledım

STP
25-02-2010, 21:58
valla seko bi yalnış vitese bakar sonra koltukta bi acıyla eve dönersin.. Para var die sakın ufak görme kimseyi. benim için typeR dada model önemli değildir.Önemli olan arabanın motor durumudur 2005-2002 hikaye .mesela 2002 boyasız olsun 2005 boyalı olsn aynı paraya 2002 alıırm,hatta 2002 ye daha çokda para verebilirim...

model sorun deıl yeterkı blok ellenmemıs olsun aynı dusuncedeyız kanka :icon_tup:

Ranthor
25-02-2010, 21:59
son sözleri alalım
kilit geliyor.

y@sin
25-02-2010, 22:00
dur kitleme ranthor...

Seko çok güldürdün bizi Allahta seni güldürsün Allah bin bereket versin paranada :)

_muhaRRem
25-02-2010, 22:00
dur kitleme ranthor...

Seko çok güldürdün bizi Allahta seni güldürsün Allah bin bereket versin paranada :)

Allah olmayanlarada versin kanka :) Mesela senle baana :hahaha:

Göki,ZD
25-02-2010, 22:01
seko aylık ne kadr vade alıyosun ?

:D

orcuns
seko sana bır sey solıcem bu ıkı oldu aynı seyı yazıyosun krdesım benım arabam 2002 benım arabamı gecebılecek atmosferık typer varmıydı? burda bole sacma sapan yazıyosun 2002 ıle 2005 arasında 2 mılyarlık fark var konusurken bıraz daha dıkkatlı tutturmussun bır 2005 typer var 100 bınlık bır arac degıl altındakı kendıne komık duruma dusurme burda

_muhaRRem

koptum kankaa :D gfajhsdkjlasşfşisdfşidgf

Ranthor
25-02-2010, 22:02
erkeğe aldığı para
kadına yaşı sorulmaz.

eline ekmek almak farklı birşey

SULTANOGLU
bende bişeyyazıyım konuya kapanmadan, sensodin dişmacunukullanıum çok iyi

STP
ve perde kapanır zuhahahahaha

EaeF3hyA-7A

y@sin
Allah olmayanlarada versin kanka :) Mesela senle baana :hahaha:

kanka kredi çekicem sekoyu geçmek için çok hırslandım öyle böyle değil ahahh :D :D :hahaha:

Alper D.

:eek::eek::eek::D:D:D:D:D:D:D:D

_muhaRRem
25-02-2010, 22:03
paramın 3de1 yle typeR a modifiye yapcam 3de2 siyle borsa oynucam 3de1ylede at yarışı oynucam :D

Kakus
25-02-2010, 22:04
Benden de Sultanoğluna kontra;

Konu kapanmadan bende ananeme ve babanneme selam göndermek istiyorum! :D

JDM VTİ
25-02-2010, 22:04
tt'de konu kilitlenme rekoru kırılıyor resmen. hele ki 106gti-vtec mevzusu olmasın Allah Allahhhh diyorum :D :D :D

Alper D.
25-02-2010, 22:05
kanka kredi çekicem sekoyu geçmek için çok hırslandım öyle böyle değil ahahh :D :D :hahaha:

kankacım ben arabamı satıp bi type r alıyım kalanına bikaç parça alıyım 3-5 te sen atta yürütelim sekonun arabayla tribe girdimm:)

JDM VTİ
Benden de Sultanoğluna kontra;

Konu kapanmadan bende ananeme ve babanneme selam göndermek istiyorum! :D

süperdi yaa :D :D :D

seko
Kanki muhabbeti yapmayın anasını satayım herkes raikonen forumda birbirini kollamalar filan hem yazıyorum hemde icimden guluyorum tam ego tatmini altı ustu 3 kere vites atıyorsun sonra herkes kendini ralli pilotu sanıyor :)
yok o hızlı vites atar o yalamıs yutmus gorende herkes aracını kendi yapıyor zanneder yada tr de yapılıyor araclar acıyorsun netten arastırıyorsun bilen ustaya goturuyorsun parayı dokuyorsun bitti gitti.
Buyutmeyin bu kadar altı ustu araba.

Ranthor
bir topicin daha sonuna geldik