Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni arabam sciroccoo
http://i46.tinypic.com/30lcgtc.jpghttp://i49.tinypic.com/21lo4t5.jpghttp://i47.tinypic.com/venrcx.jpghttp://i47.tinypic.com/261gjk1.jpghttp://i45.tinypic.com/io3yn5.jpghttp://i46.tinypic.com/rmqlub.jpghttp://i46.tinypic.com/2v9w1gn.jpghttp://i46.tinypic.com/2mfc31h.jpg
kazasız belasız kullanman dileğimle...
Jantlar güzel durmuş arabayada söyliyecek birşey yok zaten
Güle güle kullan
scirocco'ları seviyorum ya :) maşallah
Low-Rider
21-02-2010, 21:03
Maşalalh kazasız belasız
erkin006
21-02-2010, 21:03
maşallah az ve öz olmuş...
yanlız direk kapı altlarındaki siyah pilastiklere takıldı gözüm...olmasa daha ii olur bence...
kazasız belasız hayırlı olsun jantlar yakısmıs
fn2 yi pistte konuşturuodun. Bununda hakkını vereceğine eminim. Umarım yine org. lar başlarda bize görsel bir keyif yaşatırsın.
Maşaallah. Allah kaza bela vermesin.
Juggernaut
21-02-2010, 21:05
Güzel olmuş jantlar kazasız belasız.
focus musty35
21-02-2010, 21:05
cok guzel kazasız belasız srk shop un ustunde emei olan bır arac bıldıım kadarı ile yazılım colıover . bayada basık olmus colıoverler takılırken ordaydım aracın sesıde cok ıı
Gokhan43
21-02-2010, 21:06
Maşallah kazasız belasız :) Jantlar da güzel bi hava katmış :)
Masallah, izmirde görmüstük gayet güzel ;)
Masallah cok guzel olmus coilover ve jantlarla.. gule gule kullanin
maşallah güzel araç kazasız belasız
serdargoksu
21-02-2010, 21:10
güle güle kullan
Maşallah jantlar CUK oturmuş.
Jantları görmeden (resim yüklenirken) "ulan yine mi beyaz ööööghhh" diyecektim ki jantları görünce birden kendime geldim.
Kazasız belasız kullanın inş.
masallah kazasiz belasiz
cok guzel oldu bu araclar
Hayırlı olsun çok güzel araçlar bunlar yav :) Nazar değmesin.
guzel olmus gule gule kullan..
eski fn2 ci olarak biraz yukledikten sonra izlenimlerini beklioyuruz..
jantlarıyla duruşuuyla gayet başarılı ..kazasız belasız
zorbeykesman
21-02-2010, 21:20
maşallah gerçekten çok güzel olmuş izmire yakışır.
yusufcan_k
21-02-2010, 21:24
daha çok resmini istiyoruz :D
fn2 yi pistte konuşturuodun. Bununda hakkını vereceğine eminim. Umarım yine org. lar başlarda bize görsel bir keyif yaşatırsın.
Teşekkürler düşüncelerin için.Bakalım bende bekliyorum arganizasyonlar başlasın diye merak ediyorum fn2 ye göre nasıl bi performans göstericek
jantlar çok iyi olmuşşş kazasız belasız
cok guzel kazasız belasız srk shop un ustunde emei olan bır arac bıldıım kadarı ile yazılım colıover . bayada basık olmus colıoverler takılırken ordaydım aracın sesıde cok ıı
teşekkürler.Evet SRK TUNİNG de Serkan yardımcı oldu sağolsun yoltutuş gayet başarılı oldu çok içime sindi coilover lar
ztn güzel bi araç jantlarla dahada güzel olmuş.
guzel olmus gule gule kullan..
eski fn2 ci olarak biraz yukledikten sonra izlenimlerini beklioyuruz..
Teşekkürler.Valla fn2 yi de özlüyorum doğrusu ama scirocco da neşeli bi araba oldu coiloverlar ve chipp uygulamasından sonra.Şu haliyle fn2 ye yaklaştı güç olarak ama daha yapmak istediklerim var bakalım.Sonra time attack organizasyonlarında görücez neler yapıcağını hayırlısı
maşallah sade ve şık olmuş :)
zorbeykesman
21-02-2010, 21:43
ya yarım saattır resımlere bakıyorum gerçekten cok gusel olmus
Jön Türk
21-02-2010, 21:45
güzel olmuş ön tampon boyansa daha iyi durur.
ya yarım saattır resımlere bakıyorum gerçekten cok gusel olmus
teşekkürler .senin aracında güzel ya neden öyle diyorsun cooper s .teşekkürler yinede
güzel olmuş ön tampon boyansa daha iyi durur.
teşekkürler.Ben ön tampon boyandığı zaman beyenmiyorum pek doğuş oto da illa boyayalım dedi istemedim zevk meselesi tabiii.ms desıgn diye bi firmanın body kiti var onu getirtebilirsem düşüncem bu .
Vtec-SEDAN
21-02-2010, 22:03
çok şık bir seçim, maşallah :icon_tup:
Vts_Power
21-02-2010, 22:04
çok güzel makinalar ben beğeniorum hayırlı olsun
sıfır sanırım 2lt tsi lar ile arada ne kadar fark vardı??
11.000 eur fark var 2.0 dsg ile 1.4 160 dsg arasında.
Alınan her donanımda bu fark açılıyor.
kazasız belasız.güle güle kullanmak nasip olur inşallah..
hayırlı olsn güle güle kullan
Hayırlı olsun çok güzel duruyor...
Gördüm en şık en güzel rocco maş maş kazasız belasız inş:)
Belki fotolardan öledirde,jantlar daha beyaz olunca arabanın rengi tam belli olmamış..ama yinede çok güzel bi araç,maşallah..
Buğra A.
21-02-2010, 22:48
Jantlar başarılı.Hayırlı olsun.
Oğuzhan Ç.
21-02-2010, 22:49
Maşallah Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın :)
sıfır degil galiba marspiyel ile arka tamponun sagında darbe var hafiften. Kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah
çok şık duruyo gerçekten, maşallah. herşeyiyle güzel bi araç özellikle duruşuyla.
aracın çok cici şeçimler çok güzel daha fazla şey yapmana gerek yok güle güle kullan
teşekkürler.Ben ön tampon boyandığı zaman beyenmiyorum pek doğuş oto da illa boyayalım dedi istemedim zevk meselesi tabiii.ms desıgn diye bi firmanın body kiti var onu getirtebilirsem düşüncem bu .
boyatmada +1 body kit hiç gitmiyor vw mühendislerin yaptığı tampon yani standart o da güzel siyah yerler kalsın boyandımı aynı 106 siyah çıtaları boyalıyken kötü oluyor ya öyle ..
ilkay325i
21-02-2010, 23:15
Hayırlı Olsun Jantlar Çok Güzel :D
yalnız jantlar arabadan daha beyaz
hayırlı olsun.maşallah kazasız belasız kullanın.jantlar çok iyi olmuş
Aslında sıfır değil 1 yıldır bende yani aslında eşimin arabasıydı fn2 yi satınca scirocco yu ben aldım eşime başka bi araç aldık .İlk aldığımda kendime alıyor olsaydım 2.0 a bakardım ama yinede 15.000 tl kadar bi fiyat farkı vardı sanırım.
yalnız jantlar arabadan daha beyaz
aaa ben farketmemiştimm (: böyle olması daha hoşuma gidiyor aynı rengi tutturmak gibi bi isteğim yoktu.
kazasız belasız güzelmiş araban
Bütün arkadaşlara teker teker teşekkürler Allah herkesin gönlüne göre versin
Masallah ya, cok cok güzel.. Kazasız belasız..
masallah jantlar cok yakısmıs
M U R A T
22-02-2010, 01:03
jantlar çok yakışmış kazasız belasız..
maşallah araç gerçekten tam tadında olmuş bu jantlarla..kazasız belasız..
bu königler fn2 den sora rokkoyoda uyuyor muydu yaw=)
masallah cok guzel fn2de guzeldı buda guzel olmus kazasız belasız ısallah...
vtec_alp
22-02-2010, 17:37
Mas.çok güzel kazasız belasız.
MR.TurboALİ
22-02-2010, 21:47
maşallah kazasız belasız jantlardaki kırmızı şeritler giderse süper olur.
Mutlu KOÇER
22-02-2010, 21:55
Maşallah diyelim, nazarımız geçmesin :) Kipaya yakın otuyorsunuz fotoğraflardan anladığım kadarıyla, hatta şuan çıksam balkonumdan biraz zorlasam görürüm :rolleyes:
Trafikte 1-2 kez denk geldim Koçtaş önünde, yakındanda en az fotoğraflardaki gibi ilgi çekici. Kazasız sürüşler :icon_tup:
Harika duruyor yaa.Maşallah :D
soncag35
22-02-2010, 22:14
abim GÖZümüz aydın sonunda kavuştun makinana çokta şık olmuş kazasız belasız inşaAllah..
abim GÖZümüz aydın sonunda kavuştun makinana çokta şık olmuş kazasız belasız inşaAllah..
teşekkür ederim sağol
tuner faruk
22-02-2010, 23:01
Maşallah çok güzel olmuş sade ve şık:icon_tup:
zorbeykesman
22-02-2010, 23:36
teşekkürler .senin aracında güzel ya neden öyle diyorsun cooper s .teşekkürler yinede
teşekkür ederim.
ama gerçekten güzel bir seçim yapmışsın bigün tanışmak yada yolda karşılaşmak dileğiyle.
Maşallah çok güzel olmuş jantlar cuk oturmuş coilover larda tamamlamış olayı güle güle kazasız belasız kullanın...
fsunnetci
23-02-2010, 08:39
Estetik olarak mükemmel ötesi bir araç.Harika duruyor Type R serisine tercih etceğim nadir araçlardan bu arabalar..Jantlar çok yakışmış gerçekten de kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun...
JumboAli
23-02-2010, 08:55
Hastasıyım :) Gecen gun Carrefourun onunde Denk geldık abı sen ondeydın Dedım yakalıyım slm vereyım barı ama yakalayamadım Sızın eve donen vırajı ole bı dondun kı ben gırsem o hızla oraya cızgı falan yapmak yalan yanı dırek takla atardı benım araba :) Masallah allah kza bela vermesın .
GKS TypeR
23-02-2010, 09:59
maşallah kazasız belasız.
jantlar çok yakışmış scirocco ya diyecek bişey yok ztn maşallah kazasız belasız:icon_tup:
SOMEONESPECIAL
23-02-2010, 10:28
Rocco'ları seviyorum.... Kazasız belasız...
Gözüm iki şeye takıldı...
Jant rengi ile kasa rengi aynı olsa ???
İkincisi de sağ kapı altı ezikliği
maşallah güzel gerçekten jantları yakıştırdım ama gözüme biraz büyük geldi :)
Hastasıyım :) Gecen gun Carrefourun onunde Denk geldık abı sen ondeydın Dedım yakalıyım slm vereyım barı ama yakalayamadım Sızın eve donen vırajı ole bı dondun kı ben gırsem o hızla oraya cızgı falan yapmak yalan yanı dırek takla atardı benım araba :) Masallah allah kza bela vermesın .
Sağol Ali cim görüşemiyoruz ya nezamandır denkte gelemedik buaralar şu organizasyonlar başlasında görüşelim.teşekkürler
Sağol Ali cim görüşemiyoruz ya nezamandır denkte gelemedik buaralar şu organizasyonlar başlasında görüşelim.teşekkürler
birde tahmin ediyorum beni gördüğün zaman daha coilover lar yoktu sadece yay vardı şimdi virajlar daha fenalarda
hayırlı olsın kazasız belasız.
Jantlar cuk olmuş maşallah gule gule kullanın
delsolemrah
23-02-2010, 22:23
aşık oldum
maşallah güzel gerçekten jantları yakıştırdım ama gözüme biraz büyük geldi :)
18 " ama bana da küçük geliyor
JumboAli
27-02-2010, 19:15
birde tahmin ediyorum beni gördüğün zaman daha coilover lar yoktu sadece yay vardı şimdi virajlar daha fenalarda
aman abı sen yınede dıkkat et ***** ızmır asfaltının şakası olmuyor Sabun mubarek.
MAŞALLAH hayırlı olsun kazasız belasız....
yunus3441
27-02-2010, 20:04
maşallah jantlarda güzel durmuş kazasız belasız :)
Maşallah Kazasız belasız kullanın . jantlar Konig Feather 18'' sanırım doğrumudur ?
Maşallah Kazasız belasız kullanın . jantlar Konig Feather 18'' sanırım doğrumudur ?
evet doğrudur.
bu königler fn2 den sora rokkoyoda uyuyor muydu yaw=)
masallah cok guzel fn2de guzeldı buda guzel olmus kazasız belasız ısallah...
Sağol .senin aracın resimlerinide bekleriz göremedik jantlı halini
abi çok güzel araç zaten jantlarla bitirmişsin yemin ederim sınıfında ne varsa bu aracın tanımam ya böyle kızgın bi bakış olamaz araçta maşallah:) maşallah nazar değmesin izmirde hiç görmedim ama abi seni inşallah bigün karşılaşırsak detaylı ıncelicem ama:)
abi çok güzel araç zaten jantlarla bitirmişsin yemin ederim sınıfında ne varsa bu aracın tanımam ya böyle kızgın bi bakış olamaz araçta maşallah:) maşallah nazar değmesin izmirde hiç görmedim ama abi seni inşallah bigün karşılaşırsak detaylı ıncelicem ama:)
Tamamdır sevinirim.teşekkürler
maşallah jantlar cuk oturmuş arabaya
jant secımı cok basarılı tebrık ederım kazasız belasız
çok yakışmış bu haliyle süper duruyor, hiçbiyerini değişmeye body kite falan gerek yok şuan bence :)
maşallah :)
Çizicem arabanı Nihat Abi:) Nazar değmesin:D Hastalanarak hazırladığım tek Scirocco:icon_tup:
Çizicem arabanı Nihat Abi:) Nazar değmesin:D Hastalanarak hazırladığım tek Scirocco:icon_tup:
eyvallah Serkan stoptech frenlerim nerde bekliyorum hala
eyvallah Serkan stoptech frenlerim nerde bekliyorum hala
Abi STOPTECH konusunu çözüyorum:)
Abi STOPTECH konusunu çözüyorum:)
tamamdır Serkan cım yapalım şu arabayı kaliteli keliteli.:)
Fatih Kavak
09-03-2010, 19:40
Maşallah kazasız belasız jantlar çok yerinde bir seçim olmuş.:icon_tup:
masallah kazasız belasız bın.jantlar cuk oturmus.bi yerede ufak bi nazarlık assan iyi olur bence cunki okadar göz alıcı duruyor;)
masallah kazasız belasız bın.jantlar cuk oturmus.bi yerede ufak bi nazarlık assan iyi olur bence cunki okadar göz alıcı duruyor;)
teşekkürler
supersprint komple egzos sistemi uygulandu ve kafada 10 hp gibi bi artış oldu resimlerini yakında ekliyecem
ygtkrmdnz
01-05-2010, 21:31
jantlar nokta olmuş araca laf yok zaten hakkını veriyor her şekilde maşallah :)
Hayırlı olsun jantlar çok güzel :)
ne kadar güzel bi araba jantlar çok iyi maşallah :)
Çok güzel kazasız belasız...
JumboAli
02-05-2010, 13:56
Abii Gecen Gun Sahılde Ne gıttın ole ya. Yere Sıfır Beyaza beyaz Gider Halde muthiş gozukuyodu . arkadaslarla ' Allaaaaaah nasıl doncek o vırajı' derken tek cızgıde dondun valla agzımız acık kaldı . Masallah abı
Abii Gecen Gun Sahılde Ne gıttın ole ya. Yere Sıfır Beyaza beyaz Gider Halde muthiş gozukuyodu . arkadaslarla ' Allaaaaaah nasıl doncek o vırajı' derken tek cızgıde dondun valla agzımız acık kaldı . Masallah abı
eyvallah Ali cim sahilde nerde tam hatırlayamadım ?Senin arabayıda görüyorum sahilde bazen güzel oldu jantlarla filan
Ertug_T.
02-05-2010, 19:27
sadelik yakışmış ;)