Orijinalini görmek için tıklayınız : VTI Sorgusu ???
http://www.sahibinden.com/99_model_vti-36WQQaXQQ15767614WQQpXQQdisplayitem
Pederin aracına takas olarak teklif gelmiş bilen anlatsın hele düzgün bişeyse alalım pederide rollingci yapalım :D
SekoLive
22-02-2010, 07:42
>:d :d :d:d :d
vay anasını yokmu bilen eden :D bak peder alırsa vtec altı üstü her türlü dener :D
tosun araba bizim tansunun eski araba
tosun araba bizim tansunun eski araba
eee :D tansu kim olum :D
dragon07 efeye sor o sana tam detaylı bilgi versin
Kaporta Olarak Gayet Düzgün Araç.
Karamürsel Tarafına Gittiğimde Görüyorum Çoğu Zaman.
Uzaktan Güzel Parlıyor ama Yakından Gidip İncelemedim.
Motor ve Yürüyen Olarakta, 5-6 Arkadaşıma Sormuştum Zamanında, Nasıldır Bu Araç Diye?
Hepside Herhangi Bir Sıkıntısı Olmadığını, Gayet Düzgün Bir VTi Olduğunu Söyledi.
Ama Şahsen, Yürürünü Görmedim.
vtecburhan
22-02-2010, 09:40
bu benım eskı aracım
ben bu aracı aldım motoru kulaktan ındırp uzerıne b20 koydum sonra b20 yı ındırım orjınal motorunu 1.9 strokı yaptım sonra motor kol cıkardı
sonra ankaradan taklalı swap crx vtı aldım onun motorunu buna gecırdım sonra gebzeye sattım oda buraya satmıs
arabanın sag onden kazası var sol arkadanda var saseler sorunlu ama boyası fena saglam :D
yuhhhhhhhh ne vyi ııı yuhhhhhhh :D
bu benım eskı aracım
ben bu aracı aldım motoru kulaktan ındırp uzerıne b20 koydum sonra b20 yı ındırım orjınal motorunu 1.9 strokı yaptım sonra motor kol cıkardı
sonra ankaradan taklalı swap crx vtı aldım onun motorunu buna gecırdım sonra gebzeye sattım oda buraya satmıs
arabanın sag onden kazası var sol arkadanda var saseler sorunlu ama boyası fena saglam :D
hauauhau yeterrrr daha sayma :D :D
vtecburhan
22-02-2010, 09:48
daha dur iç kısma girmedin aırbaglar falan :D:D
ya Allah göstermesin tabi herkesin başına gelebilit kaza vs olayları ama bu yalancılık üçkağıt niye kazalı olduğunu bildiğin 13-14 liraya aldığın turşuyu 20-25 liralara boncukmuş gibi itelemeye çalışmak niye ??
CasabLanca
22-02-2010, 09:53
mustafa abi bırak şimdi takas teklifi ekeye geldi di mi :D:D:D
vtecburhan
22-02-2010, 09:55
ya Allah göstermesin tabi herkesin başına gelebilit kaza vs olayları ama bu yalancılık üçkağıt niye kazalı olduğunu bildiğin 13-14 liraya aldığın turşuyu 20-25 liralara boncukmuş gibi itelemeye çalışmak niye ??
bu aracın sahıbı kazasız ful orjınal yazmıstı daha onceden sahıbınden com uzerınden adama ozelden mj attım o arac benım eskı aracım o arabada degısenler var hepsını tek tek yazdım ılanı ona gore ac ıstersen dedım yanı kendısıde bılıyor ne oldugunu ama boylşe ılan acması dusundurucu tabı
mustafa abi bırak şimdi takas teklifi ekeye geldi di mi :D:D:D
Olum eke benim evladım :D vermem onu :D
bu aracın sahıbı kazasız ful orjınal yazmıstı daha onceden sahıbınden com uzerınden adama ozelden mj attım o arac benım eskı aracım o arabada degısenler var hepsını tek tek yazdım ılanı ona gore ac ıstersen dedım yanı kendısıde bılıyor ne oldugunu ama boylşe ılan acması dusundurucu tabı
yani kısmet ;)
SekoLive
22-02-2010, 09:58
hadi yaptın yazdın böyle şeyler father mustu ya takas teklif etmek yakısırmı hiç ayp yaw :)
Bulut Y.
22-02-2010, 09:59
antalyadaki eski KT plakalı olan deil mi bu ?
vtecburhan
22-02-2010, 10:06
antalyadaki eski kt plakalı olan deil mi bu ?
ta kendısı
Cimmeria
22-02-2010, 10:32
böyle insanlara yalancı diyoruz genelde :) çünkü senden gerçek bilgileri almış olmasına rağmen yalan söylüyorlar :)
maxpower
22-02-2010, 10:39
bu benım eskı aracım
valla dizi yapsalar tutar :D
siz hayatınızda kazalı vtec veya typer veya s2000 gördünüzmü hepsi servisten çıktığı gibi orjinaldir :D
siz hayatınızda kazalı vtec veya typer veya s2000 gördünüzmü hepsi servisten çıktığı gibi orjinaldir :D
aynen öyle :D:D
B.Aktepe
22-02-2010, 11:33
hepsini çiziyorlar boyuyorlar bunların:)
Valla 1 tanede bende denk geldim sahibindende. aracın geçmişini hepimiz biliriz şimdi plaka vermeyeyim. sadece komple boyalı kazasız diye ilan verdi bende mesaj çektim aracın taklalı, kazalı halinin videosu var dedim. itiraz etti küfür etti tehdit etti malımı kötülemek için yapıyorsun dedi. bende mail adresini ver yollayayım dedim. yolladım videoyu ilanı kaldırdı. araba yakınımda bir yerlerdeydi görüyordum sürekli ama şimdi yaktı herhalde göremiyorum :D
VTec_king
22-02-2010, 11:48
pert olsalar bile toplanıp yeniden tertemiz satılabiliyorlar
Hondalar Ölmezz :)
R_Kaptan
22-02-2010, 12:10
ewet araç k.mürselde kazası olduğunu biliyorum ama aracın duruşu falan fena değil
fsunnetci
22-02-2010, 12:15
Araba görüntü itibari ile düzgün bir araba.geçmişi sorunlu imiş ama alınmayacak bir arabada değil bence..ama fiyat aralığı 17bin 18bin arası olması lzm.fiyatta uçmuş arakadaş:icon_tup:
likedead
22-02-2010, 12:16
geçenlerde bitane vtsye denk geldik araçta kaza bela varmıdır falan dedik ..amcamın cevap araç kazasız ama toplayan adam çok iyi toplayamamış bi kaç masrafı var dedi..direk teşekkürler deyip yanından uzaklaştım..adamlar insanın gözünün içine baka baka yalan söylüyo yani net ortamında varın siz düşünün işte:D
Talih.b16
22-02-2010, 12:47
arkadaslar anlamayan cok.benım aracımın onden kazası yok arkadan soldan var ama bı heves onunu 99 yaptım.adamlar aracta boya deısen varmı dıye soruluyolar.96 arac 99 gorunumlu varın gerısını sız dusunun.
dragon07
22-02-2010, 14:28
antalyadan gitme.
antalyada 2 kere pert oldu.ufak defeklerini saymıyorum :9
aynı araç, aynı yere, aynı yerden, farklı araç sahipleriyle çarptı ::) pert kere pert olmuştur :D 22-23 yazmasaydı bu kadar açık ve net yazmazdım ;) ederi 14-15tl dir
Xenomorph
22-02-2010, 15:11
Benimki Bile Toplanıp Satılır Yakında :)
Kazasız vtec diye takas teklifi gelir :)
TR DE 47 ADET 99 VTI VAR VE BUNLARDAN 8 TANESI SIYAH HESAP ORTADA.ACİLİYETSİZ
:D :D son söz
baya zamandır satılık yanlış hatırlamıyorsam benim eski aracım pug 307 takas yollamıştı bu araç :)
ygtkrmdnz
22-02-2010, 19:06
Herkese takas yollamasıda galiba aracı artık elinden bir an önce çıkarma isteğinden olsa gerek :) Ama güzel duruyor yinede :)
focus musty35
22-02-2010, 19:40
bu kadar yazılandan sonra bu arac artık hıc satılmaz :D
mechanıcer
22-02-2010, 19:44
mustuu araba ok gıbı ıste anlatmaya gerek yok :D
muştu bensana ne dedim tosunum :) gerekeni efede burhanda yazdı bence bu konuyu kitlet :) trde gezen en turşu vti lerden biri
onursumer
22-02-2010, 23:25
hazır konusunu bulmuşken yeni konu açmak istemiyorum
bu aracı bilen varmı ?
http://www.sahibinden.com/sorunsuzzz_vtec-30WQQaXQQ18322255WQQpXQQdisplayitem
Talih.b16
23-02-2010, 00:26
zannedersem bu arac ızmıtteydı yada aynından bıtane ızmıtte var ızmıtlı arkadaslar daha ayrıntılı bılgı verırler
fsunnetci
23-02-2010, 08:17
hazır konusunu bulmuşken yeni konu açmak istemiyorum
bu aracı bilen varmı ?
http://www.sahibinden.com/sorunsuzzz_vtec-30WQQaXQQ18322255WQQpXQQdisplayitem
Mantar Tuning gökmen yapmıştı bu arabayı..Darton gömlek var diyordu sahibi,motorda 2 adet iticiler değişmesi gerekiyor ses yapıyor çünkü.Hondata S300 var ama map yarı yok yazılım gerekiyor,ön cam'da çatlak var.gördüklerim bildiklerim bu kadar...:icon_tup:
benım bıldıım cok temız bı 99 var kazasız pıyasa arabası deıl sahıbı temız orjinal typer bulursa satıcak
dragon07
23-02-2010, 08:48
benım bıldıım cok temız bı 99 var kazasız pıyasa arabası deıl sahıbı temız orjinal typer bulursa satıcak
sayın sword sizin pert olan mavi aracınızın fotosu duruyormu acaba? :)
sayın sword sizin pert olan mavi aracınızın fotosu duruyormu acaba? :)
Murat abide mavi araç yoktuki.
mup 02 97 model füme
k 0213 98 model kırmızı
şimdide ab 6123 97 model beyaz :)
14 lira teklif ettim verirse alırım bu Vti'ı :)
14 lira teklif ettim verirse alırım bu Vti'ı :)
Çakalll :D
ZS vti satılık arkadaşlar. Gerçekten VTI düşünen varsa benımle ırtıbata gecebılır.
Çakalll :D
Turbo yapıcam dursun kenarda ara sıkmalık olur :D
bu benım eskı aracım
sıkıntılı araç :D:D
ya ne adamlar var aynı şehirdesin aynı ortamda sayılırsın kendi pert olmuş arbaasını kazasız diye satıyo başka arkadaşa.ve alan çocuk bizlerden kazalı olduğunu öğrenince hüsrana uğruyor.neden bunları yapıyolr bilmiyorumm.
(bende 4sene önce 12cm şasesi yamulan unoyu bir bayana kazasız diye satmıştım.utandım şimdi) :D
geçen seneden beri satılıktaydı. sorunu olmasa durmazdı :D
Ahmet_28
23-02-2010, 15:00
önü ardı götü başı darbeli+şaseler sorunlu+komple boyalı+motor kol çıkarmış motoru değişmiş v.s ve fiyat 22.750 :D
koray edeceği rakamı teklif etmiş 14 lira iyi para bence böyle bi araca
Onurkk06
23-02-2010, 15:11
http://www.sahibinden.com/son_samuray-01WQQaXQQ18862048WQQpXQQdisplayitem
bu birazdaha düzgün duruyo ama bilemem :D
ahmet3425
23-02-2010, 15:42
bu benım eskı aracım
masallah seceresini dokmussun:D
ahmet3425
23-02-2010, 15:46
yok artık o kadarını yapamazlar heralde:)
dragon07
23-02-2010, 16:02
Murat abide mavi araç yoktuki.
mup 02 97 model füme
k 0213 98 model kırmızı
şimdide ab 6123 97 model beyaz :)
pert vti satıyordu mavi renkli sitede 6500liraya o aracı sormustum ;)
dragon07
23-02-2010, 16:03
sen daha bişiy görmemissn :)
initial-D
23-02-2010, 16:42
http://www.sahibinden.com/son_samuray-01WQQaXQQ18862048WQQpXQQdisplayitem
bu birazdaha düzgün duruyo ama bilemem :D
kılıç darbesi olmadan samuray olunmaz:D
sen daha bişiy görmemissn :)
mertin arabanın gayette yapılası var:D
orjinal parçayla toplanır,orjinal sedav vtec diye satılır nolucak:D
ygtkrmdnz
23-02-2010, 16:43
ya ne adamlar var aynı şehirdesin aynı ortamda sayılırsın kendi pert olmuş arbaasını kazasız diye satıyo başka arkadaşa.ve alan çocuk bizlerden kazalı olduğunu öğrenince hüsrana uğruyor.neden bunları yapıyolr bilmiyorumm.
(bende 4sene önce 12cm şasesi yamulan unoyu bir bayana kazasız diye satmıştım.utandım şimdi) :D
hahhaahaah bayan ne durumda acaba şimdi :D
hahhaahaah bayan ne durumda acaba şimdi :D
cok komık dımı? ne durumda olucak beddua edıyodur...eger ınanıyosan cok sıkıntılı bı durum...
Cimmeria
23-02-2010, 17:30
daha kötüsünün toplanıp kazası yok diye satıldığını gördük :) arkadaşımızın arabasıydı sigortadan alıp yapıp satmışlar
pert vti satıyordu mavi renkli sitede 6500liraya o aracı sormustum ;)
Haa hatırladım şimdi dayısının aracıydı o kendine ait değildi. Antalyada zaten o araçta satılıktı bir ara halende öle olması lazım.
aciliyetsiz diyo zaten :)
dragon07
23-02-2010, 21:44
senin araban orjinal diye satılır ;)
gidersin bi ies kuyrugu takarsın dvm...
ben e46 m3 gördüm ortadan 2 ye kestiler. ortadan 2 ye dediysem kapıların ordan degil
çift yüz hesabı boydanboya kestiler :) sonuçmu orjinal e46 m3
maxpower
23-02-2010, 21:49
senin araban orjinal diye satılır ;)
gidersin bi ies kuyrugu takarsın dvm...
ben e46 m3 gördüm ortadan 2 ye kestiler. ortadan 2 ye dediysem kapıların ordan degil
çift yüz hesabı boydanboya kestiler :) sonuçmu orjinal e46 m3
yok artık:D:D
sonrada kazasız orjinal diye satılıyor:mad:
Şaşırmayın emin olun yıllardır aynı kesme biçme işlemleri yapılıyor. kimbilir bilmeden ne arabalara biniyor insanlar :)
M U R A T
24-02-2010, 11:31
geçen hafta gördüm sanayide 3 cliodan 1 clio yapıldı ama fena da olmadı:D
birleştirme işlemlerinde değişik şeyler olabiliyor,
saxo vts mk1 önü mk2 arkasını birleştirdiklerini bizzat biliyorum :D pertten dönüpte yetkili servislerdeki boya ölçüm cihazlarıyla boyasızdır expertiz raporlu araçlarıda gördük...
ya yapılır kardeşim bunlar :D bende sunroofsuz e30 a sunrooflu tavanı koymuştum :D
ya yapılır kardeşim bunlar :D bende sunroofsuz e30 a sunrooflu tavanı koymuştum :D
cümleyi öyle bir anladım ki, cabrio aracı coupe yaptım gibi :)
cümleyi öyle bir anladım ki, cabrio aracı coupe yaptım gibi :)
hauhauah yok gerçi direklerden kestim tavanı araba cabrio gibi oldu en başta :D
nicomedia
24-02-2010, 12:09
zannedersem bu arac ızmıtteydı yada aynından bıtane ızmıtte var ızmıtlı arkadaslar daha ayrıntılı bılgı verırler
ewt izmitteydi :) senin aracı getirdigin yerde cok takıldı sonra bursadaşahin turbolayan biri tarafından katledildi :) ama kasa olarak fena deil...o motorla işi cok zor