Orijinalini görmek için tıklayınız : Yay Takılıcak Yer Yardım !!
Arkadaşlar aldıgım helezon yaylarını istanbul anadolu yakasında nerede taktırabılırım ?
Şöyle anlatıyım kendi ustam amortisör takozlarını degiştirdiğinde 100lira işçilik almıştı(cins bı adam ağır bakımda bıle o kadar işçilik almıştı)
Bu iş içinde muhtemelen 100 lira alır....
Duydugum kadarıyla ortalama 50 liraymış...
Anadolu yakasında bostancı,göztepe, pendık sanayi vs. nerde işini düzgün ve uygun yapan usta var tarif edermisiniz lütfen...
Sizler motor indirip turbolarken ben daha yayları takamıyorum :D
bostancı sanayı aydın amortısor de taktırabılırsın
Rakamlarıda bıldıgınız kadarıyla yazarsanız arkadaslar gidince suprizlerle karsılasmıyalım herkes 50 civarıdır diyo o yuzden soruyorum saf gıbı 100 vermıyelım dıye
Xenomorph
22-02-2010, 18:45
Maslak Namiştayn'a Gidebilirsin 100 tl ister 75 ver dvm et :) Yada Konuşursun Şakir'le Orda Abi 80'liram Var 5 Lirayada Sigara Alıcam Dersin :) 75'e Takar Daha Altı İçin Beni Beşiktaş'tan Alıp Götürmen Lazım Beraberinde :D
50 YTL'ye Yay Takmak Tanıdık Olmadan Biraz Zor Gibi
Anadolu yakası lutfen :( Hep 50 civarı dedılerde bilmediğim için boş yere 100 vermemek için açtım konuyu...
Kimse bilmiyormu arkadaşlar herkes yerlerde gezıyor :(
50 ye takmazlar sanmıyorum tanıdık olmassa
50 ye boranın poryaları değiştirdim
bir kaç hafta sonrada komple ön takım (z rot viraj demiri rot rot başı v.s v.s) ne varsadeğişecek 100TL
ama sonuçta işçiliğe para alınıyor söküldükten sonra gerisi kolay :)
bostancı sanayı aydın amortısor de taktırabılırsın
tein leri deorada taktırdım , coiloverlarımı da .. kesinlikle anadolu yakasında aracımı götüreceğim tek tercih.. coilleri ayarlatırken 4-5 defa söktük taktık gık demediler..
kesinlikle tavsiye ederim ..
tein leri deorada taktırdım , coiloverlarımı da .. kesinlikle anadolu yakasında aracımı götüreceğim tek tercih.. coilleri ayarlatırken 4-5 defa söktük taktık gık demediler..
kesinlikle tavsiye ederim ..
Tahmini işçiliğe ne alırlar ?
Benim o kadar tanıdıgım var, ben 100 lira verdim eibachları söküp orjinalleri taktırmaya...
3 yere sordum, hepsi tanıdıktı hepsi de 100 dediler.
50 lira cok iyimser, o fiyatlara yapan varsa hepimiz bundan sonra oraya gidelim :)
sohbet değil
taşınacaktır
Benim o kadar tanıdıgım var, ben 100 lira verdim eibachları söküp orjinalleri taktırmaya...
3 yere sordum, hepsi tanıdıktı hepsi de 100 dediler.
50 lira cok iyimser, o fiyatlara yapan varsa hepimiz bundan sonra oraya gidelim :)
Ben yarın benım ustayla konusım abı derdımden anlar o 50 ye yapar bı kıyak belkı babamın arkadası :) oyle olursa yazarım burda.
Tahmını rakamlar 100 cıvarı demekkı.. 50 ler ıstısna olmuş
bostancı sanayide yurtmotorspor cok tavsiye ediyorlar orayı öneririm
omercanilica
22-02-2010, 20:12
aydın amortısor zaten 60 mı 70 mı takıyordu oyle hatırlıyorum ben
Bostanci sanayide Aydin Amortisor'e git.. 80'e takmislardi en son hatirladigim kadariyla. ama fiyattan cok emin degilim
Tesekkurler arkadaslar aydın amortısore soruyım yarın
Pendıkte abımın arkadası 100 normalde sana 70 e takarım gel dedı.. Üşendim gidemedim kendi ustamda 80 e bagladık çiçek oldu :)
Bostancı Sanayi
Aydın amortisör kesinlikle esnaf adamlar ;)
aydn da 1.5 sene önce yaylarımı 60 a değiştirmişlerdi. 6 ay önce de coilleri söküp takmaya ayara komple 90 yada 100 vermiştimyalan söylemeyeyim
minimum 80tl diyorum..oda tanıdık rica minnet ile.
50tl'ye yay montajı imkansız.
Pendıkte abımın arkadası 100 normalde sana 70 e takarım gel dedı.. Üşendim gidemedim kendi ustamda 80 e bagladık çiçek oldu :)
olm abini geçtin üşengeçlikte :)
Mechanix
25-02-2010, 10:09
Bizde serviste 80 den aşağı yay/coilover/Coil-yay montajı yapmıyoruz.
İstanbulda 70 TL den aşağı yapacak yer bulamanız zor.
UĞUR YUMAK
25-02-2010, 11:08
Yay çektirmesini bi arkadaştan ödünç alıp kendimiz değiştiriyoruz. Biraz el beceriniz varsa ve uğraşmayı seviyorsanız kendinizde yapabilirsiniz
aydın amortisör 70 80 civarına takıyor, işçiliği de gayet iyidir.. bostancı sanayide kime sorsan gösterir..
fsunnetci
25-02-2010, 14:29
bizim burda 50 tl'ye o Arabaya elini bile sürmezler:D
80TL'ye yaptırmıştım zar zor bizim ustaya:o
olm abini geçtin üşengeçlikte :)
Hahaha :D:D Bu arada abım dedıgım kuzenım.. Keremın böyle seylerle alakası olmaz bılıyosun :D
Eyup Duygun
25-02-2010, 18:18
bostancı yurt oto da takabılır harun usta 70 civarı pazarlık yaparsan sanıyorum.
Tesekkurler arkadaşlar yaylar takıldı :)
ne kadara taktırdın sorması ayıp daha önce üye olsaydım istedeğin rakamın bıraz yukarsına taktırabılırdık :(