Orijinalini görmek için tıklayınız : ford servisi yardım...
merhaba arkadaşlar...
ford servisinde tanıdığı olan araç sorgulama konusunda yardım edebilecek dostlar varmıdır. Yardımlarınızı bekliyorum...
Sierra Rs
24-02-2010, 07:00
nesini sorgulayacak sınız?
aracı almayı düşünüyorum geçmişi hakkında bilgi almak istiyorum o yüzden tanıdık olursa dah a iyi olur.
Var tanıdığımda seni bilgilendirmek açısından şöyle bir soru sormalıyım.
Araç otokoç çıkışlımı yoksa diğer bayiler aracılığıyla çıkışlımı?
çünkü otokoçtan çıkan araç bakımları ve kayıtları (Otokoçtan çıkan araçlarda extra 1 yıl daha garanti uzatıldığı için tekrar kendi servislerine gelmeyi zorunlu kılıyor) normal servislerde görünmüyor. o yüzden bu bilgiya sahip olabilirsen daha net yardımcı olmaya çalışabilirim.
Sierra Rs
24-02-2010, 10:10
alacağın araba nedir ne degildir kac model? her aracın servisten biseyini bulucan diye bir kaide yok ki.. arac nasıl kullanılmıs nedir ne degildir bilemezsin bunu. sen al arabayı bir ford plazada expertiz yaptırt ;)
SekoLive
24-02-2010, 10:11
kahraman araca baktırmaya gitti gelince yazar :)
arkadaşlar fiesta model araca yetkili serviste ekspertiz yaptırdım maaşallah sorunsuz çıktı bugün itibariyle aldım. allah kaza bela nazar göstermesin.
SekoLive
24-02-2010, 14:06
arabası çok hoş kahraman kardeşimize hayırlı olsun bir kaç güne koyarız stock fiestanın fotolarını
arabası çok hoş kahraman kardeşimize hayırlı olsun bir kaç güne koyarız stock fiestanın fotolarını
sağol sekocan kardeşim. allah daha iyilerini sana nasip etsin. bekliyoruz senin vtec 2 yi :D
Hayırlı uğurlu olsun o zaman
Maaşallah.
Sierra Rs
25-02-2010, 08:22
hayırlı olsun kahraman.