Orijinalini görmek için tıklayınız : e46m3& s2k rollda in turkey..
gecenlerde m3 ile egsozlu başka neler var bilmıorum s2k nın peşinde uzamalarına sahit oldum
bu olaydan sora s2k ya olan saygım biraz daha arttı:)
videonun sonunda bellı oluo arkadan başlamasına rağmen s2k öne cıkıo..:icon_tup:
http://www.youtube.com/watch?v=Zoqaf_aqzuI
sen trafikte bu arkadasları kacırmadın ya elinden hatta uzun düzlukte bile esas benim sana olan saygım biraz daha arttı...:surucu: :surucu: :surucu:
i_could...
eyww;)herhalde olm s2k baya bi arkamda kaldıydı bi ara:)
Ya bu S2k değişik bir araç.. Kimi zaman geliyor hafiften yapılısı, boş CTR tarafından kovalanıyor, kimi zaman geliyor bu videodaki gibi şeyler falan :) Ben çözemedim..
Soracak olursanız ben hemen söyleyeyim, S2k'da Mugen headers, HKS Hi-Power komple egzos, Simota Cai, Buddy Club bişiler bişiler.. CTR da Aem v2 filtre :) Diyeceksiniz ki yürütende sorun var o zaman, o da yok, emin olun yok yani..
hmm stock bir m3 ile modifiyeli ve kısa son dişliye sahip bir s2000 i denemişlerdi m3 gecmişti oyle deniyordu.
gercekten yapılan mudaheleler ile dgru orantılı olarak performansı cok farkediyo sanırım.
Juggernaut
04-01-2007, 02:12
hmm stock bir m3 ile modifiyeli ve kısa son dişliye sahip bir s2000 i denemişlerdi m3 gecmişti oyle deniyordu.
Evet 260km/h de geçiyordu.
Herzamanki gibi ses yine güzel :) iyi gitmişsin peşlerinden sende :)
Evet 260km/h de geçiyordu.
yok ya e36 m3 tu sanırım. ama video falan gormedim. s2000 de mugenden bikac sey vardı demişlerdi.
gercekten yapılan mudaheleler ile dgru orantılı olarak performansı cok farkediyo sanırım.
http://www.youtube.com/watch?v=RwJIIkiQcsM
Bizim siteden sinanın aracı o videoda bu ... sanırım forumda biyerlerde olucaktı ....
o videoda m3 .cabrıo ve s2k da kısa var cok etkiler yanı...
aynı moddaki typerlar ayno moddaki s2 k ları kovalayabiliıo bazılarıda m3 leri gecıo olabilio böle şeyler..
s2k ya güzel mudahaleler ile cok tatlı oluyor..sinanın videoda oldugu gibi daha önce izlemiştik 260 dan sonra geçen m3 ne yapayım ben..:icon_wack :heyoo:
bu video izmir videosu sanırım?s2k dtm li olanmı?
TAM35GNY
04-01-2007, 17:13
:D:D demi yawhu...:D:D
o araba çok güzel bi alet hard top var üstünde mugen tampon ekleri felan var sesi felan müthiş ve bayada gideri olan bi alet ;)
Sinan'ın S2k'da Toda headers, komple tek çıkış egzoz, cai, 4.57 kısa son dişli ve vafc ile iyi bir ayar vardı.. 261hp vermiş bu parçalarla...
iyi vermiş videosunu izledim onun çok güzel yürüyor o araç
o izmirli s2k sanırım koç üni.de gördüm bir kaç defa...