Orijinalini görmek için tıklayınız : telefon tavsiyesi
c903 ve c905 arasında kaldım
yıllardır k790i kullanıyorum ve çok memnunum ne bozuldu ne bişey
çektiği fotoğraflardanda çokmemnunum
3g ile alakam sanırım uzun bi süre olmicak
ama içinde wi fi olrsa belki arada ev dışında maillerimi kontrol edebilirm
tum kafelerde vs otobuslerde havalaanlarında falan war sonuçta sokaktada girmiyi verim
dediğim başka markalardan tavsiye edebileceinizde olrsa açığım
yukarda yazdıklarımı kullanan warmı çok fazlasatılmıyor sanırım hatta 905 hala gelmedi
resmi olarak
teşekkürler ...
Ludacris
23-02-2010, 14:17
903 al farklı bi telefon herkezde olmaması iyi bi durum
w550i vardı millet açamıyordu kapağını :)
ewet herkeste olmaması benimde hoşuma gider
ama dediğim gibi bu k790 gibi sorunsuz kullanabilirmiyim acep
birde led flash performansı nasıldır hiç deneme fırsartım olmadı
ama xenon flash çok iyi bendeki
Ludacris
23-02-2010, 14:22
Sony resim kalitesi çok iyi evde var bi k790 gündüz çekimleri harika n73le kıyaaslanamaz bile
5800 var arkadaşta karanlıkta bi çekim yaptı bişey gözükmüyor flaş çok zayıf bence düşünme al derim kırmızı rengini zaten Sony kullanıcısıysan sony ile devam edersin blackberry kullanıyorum ama şimdi w550i yi kullanıcam senin yüzünden :) Saol
ewet bendede bundan once p800 wardı
çok sık telefon deişebilen biri deilim oyuzden iyi bi seçm yapmak istiorm saol yorumlarn için sende
Kamerası kötü ama 5800 tavsiye ederim.
yıllarca nokia kullandım en son samsung star wi fi aldim memnunum symbian işlemcisi yok çok program bulamazsin belki ama özellikleri tatmin edici dokunmatiğide piyasadaki coğu dokunmatikten iyi wi fi side gayet başarılı. pilide kullanima göre 3-5 gün arasi gidiyor. kendi fiyat aralığındaki başarılı telefonlardan biri tavsiye ederim.
Ben T700 Kullanıyorum Daha Öncedende K700İ W800 Kullandım Hepsinide Sevdim Çok Memnunum T700 Den Ama Alıcaksanız W995İ Derim En Güzeli...
c905 almanı öenririrm suan bende k790i kullanıcısıyım bende suan c905 almayı düşünüyorum
sadece c905 hakkında foto çekmesi 1.5 sn sürüyo die bi yorum aldım ve samsunglar gibi olur die korkuorm bilen deniyen warmı
güncel arkadaşlar kullanan warmı aranızda ?
birde 5800 kamera sı dışında fiyat ve işlev olarak iyi geldi herkes ovuyo ama bazı yerlerden arıza çıkardığı hakkında bilgiler alıyorum takılmalar vs gibi
hakkında bilgisi olan warmı acaba ? ? ?
güncel arkadaşlar kullanan warmı aranızda ?
birde 5800 kamera sı dışında fiyat ve işlev olarak iyi geldi herkes ovuyo ama bazı yerlerden arıza çıkardığı hakkında bilgiler alıyorum takılmalar vs gibi
hakkında bilgisi olan warmı acaba ? ? ?
sonyden sonra bayar seni
sahibinden ve gittigidiyordan w995 bak
babam aldı bir tane süper telefon
bayar derken ?
yawaşlık
sorun çıkarma
darbelere dayanıklılık
tam olarak hangisi
samsung B2100 kamerası 1.3 mp fakat led ışığı projektör gibiymiş kullananlar söylüyor, ve çok hızlı çekiyormuş, media markt veya darty falan gidip incele istersen öyle alırsın, ben takip ediyorum büyük ihtimalle alacağım :)
teşekkürler arkadaşlar ama bahsettiğim modeller ustunden gidersek çok sevinirim çünkü öbür türlü sonu yok ama güzel telefonmuş bi arkadaşıma hediye olarak alabilirim kendi telefonları atarak parçalaması ile ünlü :)
bayar derken ?
yawaşlık
sorun çıkarma
darbelere dayanıklılık
tam olarak hangisi
çok yavaş telefon
anladım teşekkürler
peki bu başta solediğim telefonlar hakkında bilgisi olan kullanan kurcalayan warmı ?