Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziebart
Cam filmlerini söktüm bu seferde arabanın içi cok ısınıyor en açık ton yaptırmak istiyorum.Lumardada en acık siyah guzel olmuyor camın yeşilliği cıkıyor.Madem yeşil olucak Ziebart yaptırım dedim kalitesinden süphem yok yaptırmıştım daha önce.İstanbulda memnun kalacağım bir bayı yada tanıdığı olan varmı acaba fiyatlar uçuyo görünüyorda sitelerinde.
Ben yenibosna'da yaptırmıştım gayet iyiler.
Liste fiyatlarından iskonto yapıyorlar zaten.
solar gard onerırım ben baran. HOC oto cam fılm tanıdık kusursuz ıs yapıyolar ;)
oktay_1975
23-02-2010, 18:46
bende yenibosna yaptırttım , bence çok iyiler
başka istasyonda da farklı işlem yaptırttım memnun kalmadım
yenibosna ...
Tholl-ga
23-02-2010, 18:48
LLummar tanzer ;)
bahadırtelli
23-02-2010, 18:48
maltepedeki yerleride iyidir
HOC olarak yardımcı olabilirim..
HOC memnun kalmayan tanimadim etrafimda
Ben yenibosna'da yaptırmıştım gayet iyiler.
Liste fiyatlarından iskonto yapıyorlar zaten.
kaça yaptırdın 17 dilim pizzam :)
Lumar yaptırdıktan sonra zaten ahmete cektiririm işçilikte üstüne tanımam ama siyah ton istemiyorum ben camlarım yeşil renkli orjınalde.Acık ton yapınca yeşil oluyo cam solmuş gibi oluyor o yuzden ziebart dedim ben.Benım istediğim şey hafif aynalı olsun polis cevirmesin hafif renk versin ve en önemlisi ısıyı kessin.Ziebart istiyorum daha evvel yaptırmıştım ama şu anda neresi uyguna ve guzel iş yapıyor bilmiyorum. Bostancı yada maltepe hangisini tavsiye edersınız?
baran o ıstedıgın solar gardda var
Evet ziebart solargard markasını kullanıyor.
kaça yaptırdın 17 dilim pizzam :)
Çok oldu lan ben yaptıralı, 2 sene falan :D
Artık cam filmi yaptırmayacağım geceleri etrafımı görememekten sıkıldım çünkü. Hayvanlaşıp ön cam 1 geri kalan 3 numara yapınca çok boğucu oldu iç mekan.
Belki s2k olursa olur :D
baran o ıstedıgın solar gardda var
Kanka koyu deil benım dediğim en acığı varmı yokmu belli olmıyanından hafif buğu veriyor o kadar yeşilimtrak hatta.polis falan cevirmesin istiyorum :D
Kanka koyu deil benım dediğim en acığı varmı yokmu belli olmıyanından hafif buğu veriyor o kadar yeşilimtrak hatta.polis falan cevirmesin istiyorum :D
solar garddc essız cesıt var.senın ıstedıgındende var
http://i304.photobucket.com/albums/nn174/Baranalkan/IMG00006-20091209-1054.jpg
Bu lumarın aynalısı orta ton ön cam dahil. Ben ön camdaki gibi istiyorum işte hafif aynalı
tolganın filmler senin istediğin gibi sanırım baran
Bende 1 numara kullanıyorum.Bostancı ziebartta yaptırıyorum bi sorun oluşunca.
hddsheriff
23-02-2010, 19:44
y.bosna ziebart istasyon şefi kankam gerçi şuan genel merkezde ama yardımcı olur :) yarım isteyen pm atsın :D
3m filmleride kaliteli bi bak istersen
Bostanci'da Hak Cam tanidik eger istersen, isciliklerini izlemistim 1-2 araba yaparken, detayli calisiyorlardi sorun olacagini sanmiyorum. Seffaf, sadece isiyi kesmek icin filmleri var, Solar Master marka.. 10 yil garanti falan filan.. :) fiyat alirim istersen..
Lumarın bi filmi var aynalı yaptrmıştm onun en açığını sorucam bi bide ziebartla konusucam ona göre haber edicem sana kanka saol