Orijinalini görmek için tıklayınız : typer filtre
ep3 kasa type r aracımın üstündeki short ram e filtre almayı düşünüyorum. hks sünger filtremi alsam yada aem in dryflow filtresindenmi alsam? artıları eksileri nelerdir? hangisini tavsiye edersiniz? bu filtreyi soğuk hava kitindede düşünerek yorumlarsanız sevinirim.
Mantar filtre biz uyguladık miniklerle ilk tanışmamda o gündür :) AEM V2'ye resim bulabilirsem yüklerim :)
http://img235.imageshack.us/img235/3159/grnt037bb0.jpg
Çok kalitesiz... Daha iyisini sonra çeker koyarım :)
Eski günler ;)
nasıl oldu peki performans vtec açış fln?
Valla shortram'i pek kurtarma şansın yok , ister istemez sıcak hava alıyor , ama bu mantar'lı olan sistemi hiç soğuk havayla besleme şansımız olmadı , belki o şekilde fark ederdi... Ama bence al bir cold air intake , önümüz yaz :)
1-2 ay daha short ramle kullanıcam sora cold air intake geçişi yapcam ozmn nasıl olur diye düşünüyorum. cai kitin ucunda hks mantarın performansı nasıldır acaba?
Valla Cai ucuna sığmayabilir mantar filtre denemek lazım , davlumbazı biraz kesmek gerekebilir.
Uğur denemişti , o zamanlar en iyi havayı pipercross sünger filtre ile çekmişti...
davlumbaz biraz kesik ***** 18 inç jant olunca :) bende sünger filtre daha fazla hava çekio die düşünüorum yoksa aem alcamda işte hks mantar aklımı karıştırıyo :)
chiefkadir
23-02-2010, 23:23
davlumbaz biraz kesik ***** 18 inç jant olunca :) bende sünger filtre daha fazla hava çekio die düşünüorum yoksa aem alcamda işte hks mantar aklımı karıştırıyo :)Mantar rahatlıkla oluyo:icon_tup:
kadir abi diyosa mantar filtrede karar kılınmıştır :)
chiefkadir
23-02-2010, 23:43
kadir abi diyosa mantar filtrede karar kılınmıştır :)Aem kaat fıltrede boşa patınaj çekmışız :D
Aem kaat fıltrede boşa patınaj çekmışız :D
sormasak etmesek bizde patinaja devam etcektik :D
Aem kaat fıltrede boşa patınaj çekmışız :D
fark varmı kpa olarak??
Valla Cai ucuna sığmayabilir mantar filtre denemek lazım , davlumbazı biraz kesmek gerekebilir.
Uğur denemişti , o zamanlar en iyi havayı pipercross sünger filtre ile çekmişti...
ben injen cai ucuna hks mantar filtre takmıştım...sıkıntısız oluyor...
chiefkadir
24-02-2010, 23:07
fark varmı kpa olarak??86 çekıyodum şımdı 90:icon_tup: