Orijinalini görmek için tıklayınız : Çukurova Mahalli Drag 11 Aralık
mıcrosoft
22-02-2006, 17:35
relax relax relax aslında relax olmak ıyı ama arkadasım kımse senı rahat bırakmazsa sen nasıl relax olursun kıı
sankı adamın kafasına basmışım gıbı bana muhalefet oluor ayıp yaa ayıpp
şurda herkes sohbet edıor ne gusel kımsenın sohbetıne engele olmayalım deılmı ama obur arkadas bunu anlayamıor allaha sukur konusmayacagını soledıde ıcım rahat ettı valla yaa
HERKESE IYI SOHBETLER DILERIM
DOSTÇA YAZIŞMALAR //FORUMLARR HERKESE
ÜNLÜ BİR ATA SÖZÜ:yaptıklarından deil yapacaklarından bahset :)
ben gelemeyebilirim size ii yarışlar
OZZYY arkadasım senı anlayısla karsılıorum ama kımse sanmıorumkı bu kurulusa sponsor olsun uzgunum ama gercek bu belkı ılerleyen zamanlarda olur ınsallah ta bı sponsor bulunurr bende ısrterım ama dedıgım gıbı elımden gelenı yapmya calısacam
Kardeş hakılsın da yanlış düşündüğün bişey var. Önemli olan tutunmuş yerini sağlamlaştırmış bir kuruma destek vermekten çok tutunmaya çalışan bir kuruluşa sponsor olmaktır. İşte ozaman ben ona emek derim ve işte ozaman kim sponsor olursa helal olsun derim. En güzel yanı sadece ben değil herkes teşekkür eder. Ne de olsa hayatta herşey ticaret değildir..
halilcakir
22-02-2006, 21:19
Ben son 1 post yollamıştım ama kimin yaygaraya meraklı olduğu uzatmasından belli.Burda hayatında birbirinin yüzünü görmemişler insanlar birbirleriyle muhattap oluyorlar dolayısıyla fikirlere saygı duyulacaksada doğru kelimelerle doğru biçimde ifade edilenlere duyulur,duyarım.Dahada post yollamayacağım yollanmazsada sevinirim.İyi forumlar...
ya mematiciğim o cevap şimdimi yazılır yaa:hahaha::D
bu arada trtuning'in dragları oluyo giden varmı?
Adana'ya Pist $art aßi yeter artık... drag yarışLarını sabırsızLıkLa BekLiyorm EywL.
mıcrosoft
02-03-2006, 20:56
ewt arkadaslar ya haklısınız adanaya bır pıst gerekıor !!
trtunıng draglarınıda duymadım herhalde duyuru yapmadılar ama yaparlarsa gelırız neden olmasın ben daha yenı duyuyorumm
vede burda trtunıng duyuru yapsın rıca ederımm herkesın haberı olsun
mıcrosoft
02-03-2006, 20:57
fastest arkadasım bu tr nın dragları nerede oluor yaa buna yazarsana sevınırım ya bende gıtmek ısterım ama haberım olmuor !! nerede oldugunu yazarsan sevınırımm
mıcrosoft
02-03-2006, 20:58
ozzzy arkadasım bende ısterım sponsor olalım ama bastakıler kabul etmesse ne yapalım elımızden gelenıde yaparızz anlayana tabıkı :=)
yusufcan_1982
09-03-2006, 10:32
arkadaşlar biz drag yarış yapmamız için pist için arazi bulmamız lazım ben emlak işi yapıyorum bulma imkanınız olursa ben ariyorum buldugum yerler standartlara uymuyor eger bildiginiz yer varsa söleyin başkanla bire bir görüşüyorum pist olmazsa yarışta olmaz ADANA İÇİNDE YADA ÇEVRESİNDE YER SÖLEYİN BAŞKANA İLETEYİM İYİ FORUMLAR
Ya şu atonun önünde kalan. Üniversiteye giderken milletin araba sürmeyi öğrendiği alan kullanılamaz mı? Sanırım sel basar diye boş bırakıyorlar orayı ama bence boyu yeterse çok güzel alan.:icon_wack
halilcakir
09-03-2006, 22:22
Ato değilde SAL olmasın abi o?
Ato değilde SAL olmasın abi o?
Yok Halil ATOnun okulu demedim zaten ATOSEV demek istedim. Dediğin gibi Sal ın karşısı oluyor yani.;)
tolga900
11-03-2006, 01:03
o dediğiniz yer 220 metre
:) ölçmüştüm ben bir zamanlar
halilcakir
11-03-2006, 11:40
Ahahhahaha ölçmüşsündür abi doğrudur valla:)
mıcrosoft
11-03-2006, 16:24
merhaba arkadaslar nasılsınız ??? iyi forumlar herkese
çok şükür microsoft;) hımm 220metre az olur di mi:) Çapraz da mı yemez:) Ya şaka bi yana yeni yapılan mobilyacılar sitesi çıkışı otobanının incirlik hava alanı ilerisinde çok boş yer var ama bilemicem artık olur mu... :rolleyes:
tolga900
13-03-2006, 11:17
sordum askeriye izin vermiyor
sordum askeriye izin vermiyor
üniversite yolundaki askeri kışlanın arkası?
yusufcan_1982
14-03-2006, 13:39
ama geçiçi olmucak arkadaşlar clube ait istiyoz yani belediyenin filan olması gerekiyor protokol yönünden hiç bir sıkıntımız olmaz yeterki yer belirliyelim gerisi kolay
yusufcan_1982
14-03-2006, 13:43
istenilen m2 250 dönüm arazi federasyonun istedigi standart bu böle bir şey bulursanız başkana iletirim saygılar iyi forumlar
hayırlısı işallah bulunur bi yer lazım böle bişe kolay gelsin
mıcrosoft
16-03-2006, 14:31
;) ozzy sende saol yaa artık boyle merhaba nasılsınız ıyı sohbetler dıyecegım ya bolesı daha ıyı valla hem sızde begendınıze goree ooooo ben bole devam edım ne dersın :cool:
şaka bır yana cıdden herkese ıyı sohbetler ıyı muhabbet donuor ortada
gelicez ve çok zevk alacağız tahminimce;)
Biraz geç kaldın ama. 1 sene kadar :D
ocakda dediler bir sonuc cıkmadı sanırsam olmaz :(
yusufcan_1982
13-11-2006, 08:45
böle giderse olmaz
istenilen m2 250 dönüm arazi federasyonun istedigi standart bu böle bir şey bulursanız başkana iletirim saygılar iyi forumlar
250 dönüm yusufcum sen iimisin formula pisti sanırım senin demek istediğin 250dönüm arazi kaç para biliyomusun sen :D adanada bu parayı ne belediye karşılar nede herhangibir klub biliyosun bende tapucuyum ama şöyle düşünülecek olursa benim fikrim arkadaşların düşünceleri şehir içi sanırım ama şehir içi diilde kabasakal-şambayadı tarafında bi arazi ayarlanabilir tokinin oralarda arsalar düzlük zemin elverişli başkada yer oldunu sanmıyorum adanada herkeze ii forumlar...