Orijinalini görmek için tıklayınız : Bluetooth Araç Kiti veya Kulaklık
xxozanxx
24-02-2010, 14:18
Arkadaşlar slm,
Araç kullanırken Bluetooth ile arayan numarayı gösterebilen Bluetooth kulaklık seti yada Bluetooth araç kiti+kulaklık seti olarak ne önerirsiniz? Teşekkürler:)
karsiyakaliozi
24-02-2010, 14:37
parrot derim 10 numaradır fıyat yuksekdır ama hakeder
xxozanxx
24-02-2010, 14:45
evet parrot oldukça iyi fakat ,sırf bluetooth kulaklık ile arayanı göremiyoruz sanırım? yani kulaklığın üzerinde arayanı gösteren var ama araba kullanırken kulağımdan çıkarıp arayana bakıp tekrarmı kulağıma takacağım,ne saçma iş bu :D
yoksa benmi yanlış biliyorum ?
hem araç kiti hemde kulaklık alıncada gereksiz fiyatlara geliyor. parrot araç cihazları 300 400 tl civarı birde kulaklık çok oluyor fiyat:) ben nette araştırmadan önce sırf kulaklık alıp 100-200 tl'ye çözerim diye düşünmüştümde:)
xxozanxx
24-02-2010, 19:44
akşam yoğunluğunda tavsiye verebilen olabilir günceli:D
selamlar.. özelden pm attım
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22816
geçici olarak stok bitmiş. yakında gelir yine. tam senin istediğin alet bu sanırım. kulaklığı çıkıyor bu arada ve işin bitince direk içine monte oluyor.
sony bluetooth lu teyip al derim çok kullanışlı olur senin için
ben mexbt5000 kullanıyorum çok memnunum ama benim kullandığım biraz fiyatlı daha ucuzlarıda var
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=47401
telefondan müzik dinliyorsan bu üstteki ürünler iyi gibi :)
bluetooth lu teyiplerin arama geldiğinde müziği otomatik durdurma gibi kullanışlı bi özelliğide bulunmakta
anıl turan
26-02-2010, 23:54
parrot kullanıyorum 3 aydır arayan numarayı gösteriyor, sesli arama yapabliyor, rehberini gösteriyor, iphonuna ipoduna yada başka mp3 playera baglayabiliyorsun tavsiye ederim ben memnunum
Bt'li teyp işini görmez, teyp sadece tek araçta kullanılır ama ozan 1 araç ile sınırlı kalmak istemiyor..
xxozanxx
27-02-2010, 18:45
bunda arayan numarayı gösterme yok ya kardeşim:) arayanı sesli olarak söylüyor sanırım ama tr karakterli rehberde ne kadar söyler almadan başarısız olacağını söyleyebiliriz:D
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22816
geçici olarak stok bitmiş. yakında gelir yine. tam senin istediğin alet bu sanırım. kulaklığı çıkıyor bu arada ve işin bitince direk içine monte oluyor.
Parrot'larda bile yok şu özellik sanırım olmayan bişeyi istiyorum ama çok da zor bişey değil bu teknoloji için..adamlar kulaklığın üzerine ekran koymayı becerebilmişler ama ekranı ayrı olan hiç kulaklık yok.illa hoparlör üzerinden ses veriliyor.
parrot kullanıyorum 3 aydır arayan numarayı gösteriyor, sesli arama yapabliyor, rehberini gösteriyor, iphonuna ipoduna yada başka mp3 playera baglayabiliyorsun tavsiye ederim ben memnunum
aynen kanka,bikaç araç için olacak:icon_tup:
Bt'li teyp işini görmez, teyp sadece tek araçta kullanılır ama ozan 1 araç ile sınırlı kalmak istemiyor..
sanırım en iyi ama basit çözüm bir tane konsol üstü telefon tutucu almak,noyu direk ekrandan görmek ve kaliteli güzel bir bt kulaklık ile konuşmak:cool:
sanırım en iyi ama basit çözüm bir tane konsol üstü telefon tutucu almak,noyu direk ekrandan görmek ve kaliteli güzel bir bt kulaklık ile konuşmak:cool:
abecistyle diosun? :D
xxozanxx
27-02-2010, 19:05
haha...
diğer style'ımı karşılayacak teknoloji yok.göster alayim cix çocuk:D
abecistyle diosun? :D