Orijinalini görmek için tıklayınız : s-afc 2 yardım
s-afc 2 yi tipo 4 nokta enjektorluye bağlamak iiçin şema
valla bağlanırmı bağlanmazmı bilmiyorum ama standart bi tipo ise takmaya değmez... hiçbir verim alamazsın çünkü
standart tipo değil 2000 model şahin turbo biz tipo mpi ın komple emme manıfoldu elektrık tesısatı we beyınını koyuyoruz tipoyla şahin blokları aynı işletim sistemleri farklı okadar
neden böyle birşey yapıyorsunuz?yada şöyle söyleyim;500 liraya programlanabilir bir megasquirt v2.2,role kartı ve gerekli bütün kabloları alabilecekken neden kulağınızı ters yerden gösterip sensör yanıltmaya çalışıyorsunuz?
standart tipo değil 2000 model şahin turbo biz tipo mpi ın komple emme manıfoldu elektrık tesısatı we beyınını koyuyoruz tipoyla şahin blokları aynı işletim sistemleri farklı okadar
evet baya verimli olur:D
bunları tipo değilde şahine yapsaydınız keşke :D
Germanian
26-02-2010, 01:33
bunları tipo değilde şahine yapsaydınız keşke :D
sen yanlış anladn ya zaten şahin araba bloklar tipoyla unoya aynı olanlar üstten eksantrkli 1.4 i.e tek nokta tipo nun enjeksiyon sistemini koyuyolar üstüne açıklayıcı oldumu??
maf yada map sensoru varmı arabanın var ise onun sinyal ucunu girmen gerekiyor SAfc ye