Orijinalini görmek için tıklayınız : antalya vtı sargusu 07 AGK 34 bilgisi olan yardım?
antalyadaki kırmızı sedan vtı icin bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..
Antalyadaki kırmızı vtı'den bilgim yokta konu başlığına takıldım yanlış yazmışsınız sanırım
antalya vtı sargusu 07 AGK 34 bilgisi olan yardım?
:D
uahuah :D:D düzeltiyorumÖyle bişeyi nasıl yazdıysan büyük başarı ahauah :D
Neyse konuyu pert etmiyelim.:icon_tup:
Bulut Y.
24-02-2010, 23:39
önceden lpgliymiş motor yapılırken iptal edilmiş rengi biraz kötü renk tonunu tutturamamışlar jantları replika kasa olarak düzgün bi araç short shifter ı var seni üzmez diye düşünüyorum. motorunu tanıdığım bi usta yaptı.
yürürü nasıl bi bilginiz var mı şaseler kule vs düzgün mü komple boya mı gördü arac?
Bulut Y.
25-02-2010, 00:04
sağından solundan hakk huukkk sesler gelmiyor motoru yenı yapıldı aracta komple boya mevcut sanırsam ok gibi bi vti değil ama öle yıkığın oğlu bi vti da değil gözünle görsen veya güvendiğin insanlara baktırtsan en iyisi olur.
aracın agır bır kazası yok.boyasıda her bakımsız honda kırmızısı gb solmus fakat guzel bır boya koruma ıle kendıne gelır.jantlar replıca.motor std.bır sekılde yapıldı tahmını 4000 km oldu..yuruyenı cok ıyı durumda..tercıh edılebılır fıyat uygun ise!
bilgiler icin tşkler arkadaşlar saolun
ne diyelim alan hayrını görsün :):)
tursurayn
28-02-2010, 19:50
bana en son 17250 bırakmıştı