Orijinalini görmek için tıklayınız : White Punto With 18'' Oz Superturismo
Shadow_Dancer
24-02-2010, 23:46
Arabayı alalı 1 yılı geçti malumunuz pek bişe yapmadım..
1 haftadır dragger'la msnde muhabbetini yapıyorduk kısmet bugüneymiş..
İlk önce 5cmlik eibach sportline yaylarımı taktım, ardından arabayı aldıgım günden beri istedigim Oz superturismolar geldi..
İtalyanın ayagına italyan yakışır dedik gayette iyi oldu...
Bi kaç eksigi kaldı arabanın onlarda zamanla olacak işler temeli saglam attık :)
Kendi arabasıymışcasına ugraşan Dragger'ıma, jantların pazarlıgında son noktayı koyan Bugra abiye, gecenin bi saati fotolar için ugraşan Tarık'a, Emre Gecü'ye ve Erelime sonsuz teşekkürler..
Comin up next:
Abarth logos, Lumar cam filmi, Xenon ve bi kaç küçük detay :)
http://i47.tinypic.com/fa55pi.jpg
http://i45.tinypic.com/sq59js.jpg
http://i47.tinypic.com/33dfoyp.jpg
http://i46.tinypic.com/29nfs08.jpg
http://i49.tinypic.com/2881oaf.jpg
MAŞALLAH'ı eksik etmeyelim ;)
Low-Rider
24-02-2010, 23:47
maşallah nokta olmuş , çok yakışmış jantlar
kazasız belasız kanka cok guzel olmus cıtırdan :)
11 olmus olum nokta olmus.MASALLAH !41 kere..tututututututuutututut
valla kanka yikim olmus:) KAzasiz belasiz ciziksiz kullan insallah:)
mechanıcer
24-02-2010, 23:48
18 4*100 bulsak takıccz corollay. masallah sonercım muhtesem olmus sonunda dınledın mıllet.. :D kazsız cızıksız
JumboAli
24-02-2010, 23:49
baska hıc bısı yapma o kadar guzel olmus :)
maşallah kanka,güzel olmuş:icon_tup:
Maşallah çok güzel oldu :)
Gördüğüm en güzel GP.
Tebrik ederim, kazasız belasız, maşallah :)
maşşalah harbiden en güzel olabliecek jant budur herallde. kazasız belasız kullan inşallah.
Mahalle baskısı sonucu yay jant işini hallettin sonunda Soner,gözümüz aydın:D
Maşallah çok yakışmış jantlar...Darısı benim başıma :)
Kazasız belasız kardeşim...
Eray Yümsel
24-02-2010, 23:50
mal güzel :D maşallah
soner senmisin bu? hayırdır noldu?? :D :D
maşallah çok iyi olmuş valla çok yakışmış :)
sonunda almıs :) masallah hadı bakalım ama bence bı custom lowerıng lazım :)
Maşallah Soner.Durdun durdun gözünden vurdun :D
xenon ne zaman alıyosun :D ahauhua
maşallah güzel olmuş biraz daha düşse aynalar kırmızı cam film güzel olcak güzel. Allah kaza bela vermesin.
mekan neresi tanıdık geldi :S :D
ahmetbaha-drs
24-02-2010, 23:55
Maşallah çok güzel olmuş Punto:) Ben hala aynaların farklı renk(kırmızı&yeşil)olmasından yanayım:D Güzel günlerde kullan inşallah..
Shadow_Dancer
24-02-2010, 23:57
Herkese ayrı ayrı teşekkürler...
Aynalar kırmızı olacak zaten en yakın zamanda..
Bakalım ufak ufak eksiklerini tamamlayacaz..
Sagolsun herkes tekrardan
Kırmızı aynayı ve + Abart logolara evet diyoor :D
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/2008-fiat-grande-punto-abarth-front.jpg
beyaz olması ayrı güzel maşallah kazaszı belasız.
ohhhhh budur ya maşallah harika olmuş kaliperleri boyayalım :)
Masallah kardesim 10+ oldu.
Benim cok icime sindi, yaylar kendini biraz basınca ve eksikler tamamlanınca TRnin en iyi grande puntosu olacak ;)
1 senedir kafanı s..tik ama sonucu güzel oldu ;)
Güle güle kazasız belasız günlerde kullan.
hayırlı olsun çok yakışmış ,,çiziksiz çukursuz güzel günlerde kullan ...........
Vtec-SEDAN
25-02-2010, 00:05
araba kendine geldi vallahi 10 numara olmuş :icon_tup:
Maşallah kanka kazasız belasız kullan inşallah ;)
ohhhhh budur ya maşallah harika olmuş kaliperleri boyayalım :)
Bugun kırk kere söyledim boyamadı, rot balansa girdiginde zorla boyarız artık :D
gelin bi gün onu da ben halledeyim jant hediyesi olsun :D
cok güzel olmus ozlar fena yakısmıs maşallah ;)
yanlız arac hiçte 5lik yay var gbi durmuyo :D
Maşallah Çok Güzel Olmuş:rolleyes:
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:10
Araba pek düşmedi dogrudur ama ben dip basık olupta ceylan gibi sekmesindense bunu tercih ediyorum.. ***** günlük kullandıgım her gün işe gidip geldigim araba...
Maşallah çok güzel olmuş. Senden önce bende almak istedim
bu janti ama kısmet değilmiş. Bugün aksam haliç e doğru yanından geçtim ya dedim ben bu janti nerde gördüm :) hactback arabalara da ayrı güzel oluyor. Güle güle kullan kardesim kazasızz belasızz
M U R A T
25-02-2010, 00:12
oz lar çok yakışmış kazasız belasız:icon_tup:
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:12
Maşallah çok güzel olmuş. Senden önce bende almak istedim
bu janti ama kısmet değilmiş. Bugün aksam haliç e doğru yanından geçtim ya dedim ben bu janti nerde gördüm :) hactback arabalara da ayrı güzel oluyor. Güle güle kullan kardesim kazasızz belasızz
Allah razı olsun kardeşim dogrudur.. Bende seni gördüm yanyana gittik bi müddet :) maşallahı var seninkininde..
Masallah cok güzel olmus, kazasız belasız..
Araba pek düşmedi dogrudur ama ben dip basık olupta ceylan gibi sekmesindense bunu tercih ediyorum.. ***** günlük kullandıgım her gün işe gidip geldigim araba...
Düser az daha düser, bugun 3 saat liftte kaldı 1-2 cm daha düser ;)
aynalari italyan bayragi rengi yapin :)
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:18
ufak tefek şeyler var kanka yapılacak..
tam bitsin çok daha güzel olacak inşallah..
:)
Allah razı olsun kardeşim dogrudur.. Bende seni gördüm yanyana gittik bi müddet :) maşallahı var seninkininde..
Sagol kardesim. Evet sen telefonla konusuyodun :) dedim kapışayım sununla ama jantla hem o.z hemde yeni bisi olmasın :) bence en güzel sade ve orjinal olan . Ben de arabani görünce bunda yavuz'un yorumu var dedim içimden :) Sıfırını 18 olarak bulursam bende alicam. Tekrar kazasızz belasızz kullan kardesim
Düser az daha düser, bugun 3 saat liftte kaldı 1-2 cm daha düser ;)
o zaman tam kıvamında olur işte...
3m carbon kaplat aynaları bence soner...arabanın içiyle uyumlu olsun :D
maşallah çok güzel olmuş hayırlı olsun :)
MR.TurboALİ
25-02-2010, 00:20
maşallah cok yakışmış.
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:21
o zaman tam kıvamında olur işte...
3m carbon kaplat aynaları bence soner...arabanın içiyle uyumlu olsun :D
Yok kanka,kırmızı olacak kısmetse :D
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:22
Sagol kardesim. Evet sen telefonla konusuyodun :) dedim kapışayım sununla ama jantla hem o.z hemde yeni bisi olmasın :) bence en güzel sade ve orjinal olan . Ben de arabani görünce bunda yavuz'un yorumu var dedim içimden :) Sıfırını 18 olarak bulursam bende alicam. Tekrar kazasızz belasızz kullan kardesim
Arabayı aldıgım gün söylemiştim inşallah bu jantları takarım diye.. En çok istedigim şeydi
Gecenin 4ünde msn'de konuşurken ilanı gördüm, olur mu olmaz mı derken taktık jantları bugün :) Tamamen kısmet silsilesi :) Dragger'ımda sagolsun ugraştı yakışanı yaptık
oy oy oyyy ne güzel olmuş bee maaşallah valla çok beğendim..Güle kullan yavrum kazasız belasız
omercanilica
25-02-2010, 00:27
bu jantların yakısmadıgı yok onu anladım masallah cızısık kullanmak nasıp olsun:)
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:29
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar sagolun..
Ayna sticker ve kaliper rengi belli ;)
http://farm3.static.flickr.com/2593/4095407302_17b1ec6c14_o.jpg
cabriolet
25-02-2010, 00:30
maşallah soner bugün bi yay muhabbeti vardıda jant muhabbetide güzel olmuş :D
maşallah.. allah duz bastirsin..:)
focus musty35
25-02-2010, 00:31
kazasız belasız cok guzel ama aklıma takıldı 5 cm lık yaylar arac ustundeykenmı cekıldı resımler cok dusmemıs orjınalden cokmu yuksek aracınız
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:32
Eyvallah sagolun :)
Özgür şu havalar bi açılsın ziyaretine gelecem bugün konuştugumuz gibi ;)
Tekrar hayırlı olsun :)
Bence çok güzel oldu maşşallah kazasız belasız günlerde sürüşler diliyorum :)
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:38
Tekrar hayırlı olsun :)
Bence çok güzel oldu maşşallah kazasız belasız günlerde sürüşler diliyorum :)
olm bu nasıl mesaj lan :D
Yeni yıl tebrigi gibi :D
Sagolasın Erelim zahmet verdik sana da bugün
Gercekten cok guzel oldu bence de, bu kadar yakisacagini tahmin etmiyordum. : )
Ultraleggera yı daha çok yakıştırırdım puntoya,bunlarında ondan aşağı kalır yanı yokmuş:) maşallah..
Ertug_T.
25-02-2010, 00:51
maşallah güzel olmuş..ama eibach taktığın için düşme konusunda hüsran normal..5lik eibach ın düşürme oranları ön40mm arka 30mm..kendi sitesinden alıntıdır..denenmiştirde :D
imkanın varsa 50MM H&R tavsiye ederim =)
Fatih Kavak
25-02-2010, 00:51
Maşallah dediklerinizi yaptığınız zaman daha da güzel olucaktır kazasız belasız..
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:53
maşallah güzel olmuş..ama eibach taktığın için düşme konusunda hüsran normal..5lik eibach ın düşürme oranları ön40mm arka 30mm..kendi sitesinden alıntıdır..denenmiştirde :D
imkanın varsa 50MM H&R tavsiye ederim =)
Bugün takarken grande punto forumunu inceledim.orda da çok düşmedigini söyleyenler olmuş çok dip düşmedigi dogru ama ilerleyen vadede hoşuma gitmezse yapacaz şekil :)
Sagolasın bu arada
erkin006
25-02-2010, 00:54
bu nasıl bi 5lik yaydır ya:D
jantlarıda bi beyaz yapmak lazım:)
maşallah yakışmış kazasız belasız...
maşallah maşallah ciziksiz balonsuz kullanmak nasip etsin cukur yüzü göstermesin inşallah.çok yakışıklı olmus yaylar biraz daha oturunca cok daha hoş görüneceğine eminim hayırlı ugurlu olsun tekrar..
kazasız belasız...
Shadow_Dancer
25-02-2010, 00:59
Çok sagolasın teşekkürler..
soner harika olmuş valla kazasız belasız ;)
maşallah guzel olmuş darısı douya
Shadow_Dancer
25-02-2010, 01:42
İnşallah gönlüne göre olur.. Sagolun arkadaşlar
Gökhan Biraltın
25-02-2010, 01:45
allah kaza bela vermesin maşallah!!
Oz Superturismo'nun 17" beyazıda benim marea'ma takmak istediğim hayalimdeki jant =)
Ertug_T.
25-02-2010, 02:48
oz ile ilgili her konu acıldığında anılar depreşiyo siyah ultraleggeraları yok pahasına sattığıma 1000 pişman oluyorum :S
Shadow_Dancer
25-02-2010, 03:02
oz ile ilgili her konu acıldığında anılar depreşiyo siyah ultraleggeraları yok pahasına sattığıma 1000 pişman oluyorum :S
Yanlış yapmışsın valla ne diyim :) Senin arabada 18'' Leggera Gold düşünemiyorum :icon_tup:
ALPER-VNS
25-02-2010, 03:27
fazla güzel olmuş maşallah ;) aynalara ilaveten yandaki sticker da tamamlayıcı olmuş bence.. sadece ayna kırmızı olursa çok yalnız kalıcak renk :icon_tup: bide kaliperleri boyamak yerine brembo kapak daha şık olur sanki
http://img693.imageshack.us/img693/7303/60081065445080507319130.jpg
soner abi , alper abiye katılıyorum bende aynalar kırmızı olduktan sonra cok yalnız kalıyor arac üzernde kırmızı ancak yan ABARTH kusağı tamamlayıcı oluyor...Palioda aynalar kırmızı olunca biraz alakaya maydanoz gibi olmustu ama yan kusaklar tamamladı suan hos bir görüntüsü var...
DogukanB
25-02-2010, 06:51
Maşallah maşallah çok güzel olmuş Soner Abi :icon_tup:
Bi sonraki adım beyaza boyatmak olsun ama :D:heyoo:
Tholl-ga
25-02-2010, 06:52
http://www.partievi.org/dosya/solmenu/20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncu%C4%9Fu.jpg
allah nazarlardan saklasın çiçek nokta
DoDo_hamann
25-02-2010, 06:55
Maşallah takılabilecek en güzel jant bence bu arabaya, Allah kaza bela vermesin
SekoLive
25-02-2010, 07:06
maşallah güzel olmuş
Maşallah Sonerim çok güzel olmuş :)
sonerin resimleri göremiyorum ama bu göründü :D jantlar bundan mı lan çook güzel olmuş :D güle güle kullan soner
Mahş çok şık olmuş. Kazasız belasız ;)
Kanka 41 kere maşallah
kazasız belasız süper olmuş :)
cook temız masallah kazasız belasız.......
likedead
25-02-2010, 07:58
çok güzel olmuş maşallah bide jantlar beyaz olsaymış tadından yenmezmiş gibi geliyo bana:)
Masallah Harıka olmus Jantlar :)
maşallah cok şık olmuş:icon_tup:
Hayırlı olsun soner sonunda değişim başladı. Maşallah
amirim muhteşem olmuş,Allah nazarlardan saklasın:)
masallah sevıoyrum bu araclar bırde yere basınca on numara duracak
maşallah nokta olmuş. yaylar yeni takıdı ise 1 , 1.5 cm kadar düşme yapar kanımca..bnm h&r ler 1 ayda 1.5 cm farketmişti.. maşallah kazasız belasız..
emir_hks
25-02-2010, 10:51
Maşallah harika olmuş kazasız belasız
Shadow_Dancer
25-02-2010, 12:20
Allah razı olsn arkadaşlar sagolun...
Yalnız en yakın zamanda rot balans olayına girmem lazım telefon gibi titriyor araba :)
aynalar italyan bayragi rengi,israrciyim halen.
çok yakışmış jantlar bu arada beyaza boyamayı düşünüyormusunuz jantları :) birde araba yüksek kalmış biraz, bi arkadasımız demiş 1-1,5 cm daha düşer diye bu konuda bi bilgim yok ama biraz daha reptile olması şart bence :) kazasız belasız
çok şık olmuş gerçektende maşallah :)
Shadow_Dancer
25-02-2010, 12:28
Kanka aklımda var o da. Kırmızıyı çok istiyordum aldıgımdan beri, bi de bunların esseesse diye bi modeli var.. 1.4 turbo 195 hp, onların dikiz aynalarında imzası var yavuzun koydugu fotoda ki araba.. inşallah öyle bişe yapacaz
Shadow_Dancer
25-02-2010, 12:33
Ne kadar düşerse o kadar sıkıntı... En nihayetinde jantlar 18'' :)
AKlımdakileri bir an evvel önce yapayım, devamında HR marka yay'a geçiş yapabılırım...
Eger ki coiloverlar yurtdışında ucuzsa öyle bişelerde olabilir
olum at seyine konmus sinek gibi kalcak sadece aynalar kirmizi olunca,bak yavuzda mor dedim jantlara mor dedim gitlan dedi deli dedi onu dedi bunu dedi sonra yorumlar guzel gelmeye baslayinca iiki yapmisim dedi:) arabana uymaz tek kirmizi ayna,diceksin kaliperleride yaparim..ulan o zmn kaliperliride italyan rengi yap,aynalarida..:) ama aynalar her n olursa olsun italyan bayragi rengi yap,hatta ic dikiz aynasinida cikartip ayni sekilde sticker ile kaplatabilirsin.marjinal olunlan azcik.
Ne kadar düşerse o kadar sıkıntı... En nihayetinde jantlar 18'' :)
AKlımdakileri bir an evvel önce yapayım, devamında HR marka yay'a geçiş yapabılırım...
Eger ki coiloverlar yurtdışında ucuzsa öyle bişelerde olabilir
kardeşim ben H&R 4.5 luk yay var hem iyi düşüyor hemde yol tutuşu ve araç için rahatlığı süper! kesin H&R'a geçiş yap derim. Ve Yavuz'un gönderdiği resimdeki gibi olursa aracın tek olur :icon_tup:
ygtkrmdnz
25-02-2010, 12:39
Harbi iyi olmuş jantlar elinize sağlık çok sıkı duruyor ;) Maşallah :)
Shadow_Dancer
25-02-2010, 12:40
Maşallah maşallah çok güzel olmuş Soner Abi :icon_tup:
Bi sonraki adım beyaza boyatmak olsun ama :D:heyoo:
Dogukanım bi sonraki adım belli zaten :)
Direk beyaz ve arkaya tozluklar...
http://i48.tinypic.com/sv57hx.jpg
soner saçmalamayın jantlar tabiki beyaz olması lazım :D hatta o sıradanlığı atmak için kesinlikle resimdeki gibi kırmızı şeritler ve çamurluklardaki siyahşerit parça neyse olması lazım :D artık bku çıktı nası olsa :D
ygtkrmdnz
25-02-2010, 12:42
olum at seyine konmus sinek gibi kalcak sadece aynalar kirmizi olunca,bak yavuzda mor dedim jantlara mor dedim gitlan dedi deli dedi onu dedi bunu dedi sonra yorumlar guzel gelmeye baslayinca iiki yapmisim dedi:) arabana uymaz tek kirmizi ayna,diceksin kaliperleride yaparim..ulan o zmn kaliperliride italyan rengi yap,aynalarida..:) ama aynalar her n olursa olsun italyan bayragi rengi yap,hatta ic dikiz aynasinida cikartip ayni sekilde sticker ile kaplatabilirsin.marjinal olunlan azcik.
İç dikiz aynası fikrine katılıyorum bir mini yapmıştı damalı şekilde yakışmıştı puntoda italyan bayrağı güzel olacaktır ..
Shadow_Dancer
25-02-2010, 12:44
kardeşim ben H&R 4.5 luk yay var hem iyi düşüyor hemde yol tutuşu ve araç için rahatlığı süper! kesin H&R'a geçiş yap derim. Ve Yavuz'un gönderdiği resimdeki gibi olursa aracın tek olur :icon_tup:
Eibachları yeni taktım kardeşim 1 gün oldu :) biraz zaman geçsin alternatiflere bakalım gerisi kolay zaten... Sagolasın
Shadow_Dancer
25-02-2010, 12:45
soner saçmalamayın jantlar tabiki beyaz olması lazım :D hatta o sıradanlığı atmak için kesinlikle resimdeki gibi kırmızı şeritler ve çamurluklardaki siyahşerit parça neyse olması lazım :D artık bku çıktı nası olsa :D
Kanka o siyah parçalı tampon 2000 euro :D Abarth'ın resmi sitesinde var... Bak 11 mart dogum günüm hediye et istiyosan
Hakan Burak
25-02-2010, 12:46
Araç Çok Güzel Maşallahı Var :) Bir Zamanlar Çok Heves Ettim Bunlara . Beyaz Olucaktı Çift Kapı 1.4 Benzinli :) Param Olsa Şimdi Punto Evo 1.4 105 HP Alırım :) Kazasız Belasız :)
Kanka o siyah parçalı tampon 2000 euro :D Abarth'ın resmi sitesinde var... Bak 11 mart dogum günüm hediye et istiyosan
oha :D getir fiberden yapalım :D 106 nın dodiklerini uydururuz :hehe:
erayla konus ole bi dusuncen varsa,hallederiz ltd.sti.wrx.tdi.fsi.multijet.(body)
Shadow_Dancer
25-02-2010, 12:49
Aklımda neler var da bakalım :)
aynalar italyan bayragi rengi,israrciyim halen.
BU GÜZEL FİKİR:icon_tup: UYGULAYABİLİRSİNİZ ..BENDE DUSUNUYODUM PUNTOMA AMA YAPTIRAMADAN SATTIIM.. YURT DISINDA COK GUZEL ÖRNEKLERİ MEVCUT BU AYNA OLAYININ...
BU GÜZEL FİKİR:icon_tup: UYGULAYABİLİRSİNİZ ..BENDE DUSUNUYODUM PUNTOMA AMA YAPTIRAMADAN SATTIIM.. YURT DISINDA COK GUZEL ÖRNEKLERİ MEVCUT BU AYNA OLAYININ...
anlamioki...:D
Shadow_Dancer
25-02-2010, 13:06
Ayna kaplama kaç para Onurum ya :) her hafta başka renge kaplarız nolacak ak :)
hee valla bir başladın mı bitmez kardeşim dimi ? :D onu yap, bunu yap, şunu tak... v.s valla sonu yok gibi geliyor insana. ama herseyde para €uroooo :) bunu da dediğin gibi unutmayalım? acale yok sıra sıra beyler :heyoo:
Gokhan43
25-02-2010, 14:20
Jantlar cuk diye oturmuş maşallah :)
paliojet
25-02-2010, 14:22
bagal logosunun 10 cm altına 5*5 boyutunda italyan bayragı yapsan on numara olr
Maşaallah, yaptırmadan 1 gün önce genel sohbette "yarın arabamda büyük değişiklikler olacak" tarzında bi cümle söylemiştin. Dikkatimden kaçmamıştı. : ) Çok sevdiğim bi jantı çok sevdiğim bi arabaya takmışsın, tekrardan maşaallah :)
kazasız belasız kardeşim çok şık gerçekten...
Shadow_Dancer
25-02-2010, 15:07
Sagolun beyler cok tesekkur ederım
Aracın benzinliyse ve dizel yayını taktıysan, ya da grande punto çapraz tablosunda Corsa D yayı taktıysan 5Cm.Sportline Kit seni tatmin etmez...Aracın daha basık ve basıklığına rağmen konforlu olmalı...
BigHunter
25-02-2010, 15:21
41 kere maşallah
Ayna kaplama kaç para Onurum ya :) her hafta başka renge kaplarız nolacak ak :)
ic aynayi kapla,dislari boya..vallahi ist. izmir icin gelirsem 1saat bekleme surem var otoparka birak alanda boyarim ben..hamurumda var..
hee valla bir başladın mı bitmez kardeşim dimi ? :D onu yap, bunu yap, şunu tak... v.s valla sonu yok gibi geliyor insana. ama herseyde para €uroooo :) bunu da dediğin gibi unutmayalım? acale yok sıra sıra beyler :heyoo:
gorende komple abarth body kit tak dedik sancak melik.
Maşallah kalite herzaman kalitedir ;)
Sefa_vts
25-02-2010, 15:31
bi janta 120 mesaj.. BAk düşün millet ne zamandır beklio abi :D
Helal olsun başladın ya gerisi gelir artık.. GAyet şık olmuş.. :) Maşallah..
Yan serit kırmızı olursa ayna kırmızı olur.
Yan serit italyan renklerinde olursa ayna da italyan bayragı olur.
Ama kırmızılar güzel tamamlıyor kendini, o acıdan ben kırmızı diyorum ;)
Çok hoş olmuş.Kazasız belasız ve çiziksiz kullanın:)
Shadow_Dancer
25-02-2010, 15:36
Aracın benzinliyse ve dizel yayını taktıysan, ya da grande punto çapraz tablosunda Corsa D yayı taktıysan 5Cm.Sportline Kit seni tatmin etmez...Aracın daha basık ve basıklığına rağmen konforlu olmalı...
Araba dizel yay'da dizel yayı.. Sitesinde öyle yazıyor eibach'ın..
Bugün bi dolandım arabayla biraz daha düşmüş gibi geldi bana..
Çamurlukla lastik arasında mesafe var ama bu basıklık benim için yeterli..
Sürtmeyle felan ugraşmak istemiyorum...
dragon07
25-02-2010, 15:39
MAşşallaH...
oz jantlar fena yakışmış
düşüklügü iyi duruyor bence.
yan tarafa kırmızı seritler abarth logolu birde kırmızı ayna ile number one olur...
Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin
araba beyaz olunca daha bi yakışmışş maşallahhh:)
maşallah çok yakışmış jantlar :)
Shadow_Dancer
25-02-2010, 15:58
Sagolun arkadaşlar teşekkür ederim..
Boost Up
25-02-2010, 16:01
Yavuz abi İtalyan bayrağı çok daha orjinal durmaz mı?:rolleyes:
Birbirini tamamlayan hersey güzel olur ;)
Güzel güle kullan abi. Jantlar beyaz olsa üzerinde kırmızı detaylar olsa daha çok yakışır gibi.
PaSHa-brk
25-02-2010, 16:33
Çok güzel bi karar olmuş Maşallah..
B.Battal
25-02-2010, 16:33
Süper olmuş jantlar güle güle kullan allah kaza bela vermesin Maaşallah :)
devilboy
25-02-2010, 16:45
ben senin yerinde olsam 1 sn düşünmem beyaza boyatırım
Antalyalogy
25-02-2010, 16:49
MaşAllah 10 numara olmuş.Kazasız belasız...
ic aynayi kapla,dislari boya..vallahi ist. izmir icin gelirsem 1saat bekleme surem var otoparka birak alanda boyarim ben..hamurumda var..
gorende komple abarth body kit tak dedik sancak melik.
Hahahah:) kardesim demedin ama herkes saldırdı onu tak bunu tak :) para bu işler. Yavaş yavaş en iyisi olucak sekilde yapar. Bencede soyledikleriniz kesin olmalı bu arabada. Yoksa anlamı olmaz!
kardesım kazasız belasız masallah harıka oldu kafandakılerıde yaparsan 10 olcak :)
maşallah hemşerim:) çok yakışmış.
Soner hayırlı olsun çok güzel olmuş maşallah, Allah kaza bela vermesin.
By_HaNNibaLL
25-02-2010, 18:57
Yavuz abi Bi puntoyu bari rahat birak :P
Maşallah Cok iyi görünüyor dragger el attiysa yazilim gelir artik :)
Ahahaha bırakmam, 1 senedir kafasını ütüledim sonunda basladı hareket :D
Shadow_Dancer
25-02-2010, 19:26
kardesım kazasız belasız masallah harıka oldu kafandakılerıde yaparsan 10 olcak :)
debriyajına kuran olim senin lan kankam :D
yarın gelecez belki şu rot balans işi için ugrarık yarına bi yıkama yapan artık jant hediyesi aaahaha :D
ahahahaha yanlıs anlama ama kanka dırek dogan ustaya gıdek bence ahahahhha :D
şaka he :D
gel kardesım benım beklerem gozlerınden operem :D
Shadow_Dancer
25-02-2010, 19:31
Gundi alacagın olsun :D
Güzel dilekleri için herkese teşekkür ederim
Ferhat_V
25-02-2010, 19:55
çok yakışmış maşallah:)
Oğuzhan Ç.
25-02-2010, 20:21
Maşallah Soner Abi Çok Güzel Olmuş :)
Maşallah kardeşim mis gibi olmuş dikkat et ama oz lar hassas jantlar.
Shadow_Dancer
25-02-2010, 20:36
Sagolun arkadaslar teşekkür ederim
Tayfun valla kastıracaz bakalım :D
Onurkk06
25-02-2010, 21:05
hafifte basıldımı çok güzel olur
Shadow_Dancer
26-02-2010, 14:27
Bugün jant bilezik işlerini ve kenardaki yüzeysel çizikleride hallettim :)
Gerçi banka kartımı kaybetmem neticesinde rot balans yaptıramadım ama olsun :D
Uçuştan dönünce halletcez artık..
ocean0636
26-02-2010, 14:47
Çok Hoş Olmuş Maaşallah Kazasız Belasız..
Daha iyi bi seçim olmazmış..
Bütünlük sağlamış jantlar güle güle kullan soner abi hayırlı olsun Maşallah
Shadow_Dancer
26-02-2010, 15:58
Daha iyi bi seçim olmazmış..
Bütünlük sağlamış jantlar güle güle kullan soner abi hayırlı olsun Maşallah
SAgolasın denesim :) BA'ya da kocaman maşallah..
Diger arkadaşlarada teşekkür ederim
frankurtlu
26-02-2010, 20:38
Maşallah,
Beyazın asaleti...
maşallah maşallah kazsız belasız
Jantlar hayırlı olsun 10 numara walla cuk olmuş.
Shadow_Dancer
28-02-2010, 17:07
Tesekkur ederim arkadaslar sagolun :)
Tuning055
28-02-2010, 17:54
maşallah cok guzel olmuş bide hafif da basılsa tadından yenmez..
maşallah abi çok şık olmuş :)
Ahmet_28
28-02-2010, 18:21
soner maşallah güle güle kullan
maşallah çok güzel durmuş ozlar beyaz'ın altında kazasız belasız.
8.000rpm
28-02-2010, 18:55
mükemmel olmuş gerçekten
kazasız belasız maaşallah :)
İtalyan'a İtalyan mükemmel olmuş.
Bir Supersprint'te ister artık =)
Maşallah.
ByShaGGy
28-02-2010, 19:36
fenalarda maşşaalllaahhh :)
Bence Punto Evo Stopları Takabilirsin Abi. Araç Çok Güsel Bu Arada Maşallah...
Shadow_Dancer
01-03-2010, 05:19
tesekkur ederım herkese..
iş icabı biraz uzagım maalesef ama donunce güzel şeyler olacak yeniden :)
paliojet
17-03-2010, 17:43
on on on on on on...:S
.::EmrE::.
17-03-2010, 19:01
KOnuya yazdım mı hatırlayamaıdm :D yazdıysam da 2.baskı olsun..
Gördüğüm en şık Puntolardan biri..bence birkaç abarth logosu güzel durur :D
Shadow_Dancer
07-05-2010, 17:28
Uzun zamandır bekledigimiz abarth stickerlarımız da geldi, aynalarımızı da stickerlarla aynı renkte kaplattık ;)
http://i44.tinypic.com/97tq2d.jpg
http://i43.tinypic.com/s6pt05.jpg
ygtkrmdnz
07-05-2010, 17:32
aynalar kırmızı olmasaymış diye düşündüm bir an :) abarth stickerlar çok güzel gözüküyor ama ..
Ayna italy bayragi olmaliydi hala israrciyim,bide bise dicem,yay vardi dimi :D ? :D MASALLAHMASALLAH guzel duruyo :D
Hayırlı olsun yavru :)
Hacı nereden geldi?
Bende 10 takım var bundan ve diğer çeşidinden niye sormadın :)
Maşallah , son haliyle cok güzel olmuş..:)
Biraz daha basılabilirse nokta olur.
Low-Rider
07-05-2010, 17:41
Güzel olmuş ama asıl yapman gerekeni biliyosun;)
Uzun zamandır bekledigimiz abarth stickerlarımız da geldi, aynalarımızı da stickerlarla aynı renkte kaplattık ;)
hocam maşallah aracin çok şık.. bu fotograflar yaylı halimi??
=):D
ygtkrmdnz
07-05-2010, 17:42
bence tek ayna beyaz kalsın diğeri italy olsun çok güzel oalcak eminim :)
BlackEmperor
07-05-2010, 17:48
çok guzel ;) tavanı piano black siyah kaplat üstat bide yay yoksa 3.5 cm yay ;)
masllah cok gusel olmus ...
Yay var arkadaslar hem de 5cm eibach sportline var ama bu kadar düsüyor :D
Yayları kesicez kafasına giriyoruz hergün :D
BlackEmperor
07-05-2010, 18:28
hadi yaw demek orjinal hali tırsmış kedi gibiydi :hehe:
bora1311
07-05-2010, 18:45
cok begendim, cok guzel olmus, masallah...
gule gule kullanın, kazasız belasız...
Low-Rider
07-05-2010, 19:34
hadi yaw demek orjinal hali tırsmış kedi gibiydi :hehe:
:hehe::hehe::hehe:
Ertug_T.
07-05-2010, 19:37
abi kesmeyinnn sefil olur adam..allah aşkına takın bi H&R 5lik düşüyomu düşmüyomu görürsünüz :D
Ertug_T.
07-05-2010, 19:39
Hayırlı olsun yavru :)
Hacı nereden geldi?
Bende 10 takım var bundan ve diğer çeşidinden niye sormadın :)
bizden aldı canım :D
Ertugcum sagolasın teşekkür ederim ;)
SoneR
bencede yayları değiştirin maşallah çok şık olmuş :) app ile tadına doyum olmaz :)
Kardeşim kocaman bi maşallah harika olmuş :)
jantlar güzel durmuş güle güle kullanın
gokhan_205
07-05-2010, 20:04
Maşallah gerçekten son hali harika olmuş :)
G.Ü.R.A.Y
07-05-2010, 20:17
Kazasız belasız çok güzel olmuş:icon_tup:
devil_berk22
07-05-2010, 20:26
çok güzel olmuş maşallah ya sakıncası yoksa jantları ne kadara aldınız pm alablrmym acaba :)
Ertug_T.
07-05-2010, 20:51
abi cidden güzel olmuş ama şeritler =)
ayna sticker nokta olmus beyaz üzerinde fena maşallah :)
kes kes kes kes kes kes :D:D:D:D:D
bır kez daha hayırlı olsun gundim :D
hayırlı olsun.çok güzel olmuş maşallah
çok güzel olmuş sonerim maşallah...kes artık şu yayları da tam olsun :D
Shadow_Dancer
07-05-2010, 21:27
İyi dileklerin için herkese teşekkürler arkadaşlar sagolun .))
Basma konusunda bende hem fikirim ama işte yay kesme bakla bükme gibi işler midemi bulandırıyor biraz..
Bakalım başka bi alternatif bulabilirsek deneyecez..
Aman kardeşim işin bukadar içinde olan bi adamsın sakın yay keseyim ısıtıyım falan aman diyim çok sakat işler bunlar. Düştüğü kadar yayla decvam daha fazlasını istiyosan Coil bakmak gerek. Ama bence şuan gayet şık duruyor.
Shadow_Dancer
07-05-2010, 21:37
Valla koraycım bende pek istemiyorum ama baska care kalmazsa yapıcak baska bişe yok..
tuner faruk
07-05-2010, 21:38
Maşallah sticker larla tam olmuş ama aynalara Italy bayrağı dahamı güzel olurdu diye düşünüyorum bende :soru:
Shadow_Dancer
07-05-2010, 21:38
Maşallah sticker larla tam olmuş ama aynalara Italy bayrağı dahamı güzel olurdu diye düşünüyorum bende :soru:
Bundan hevesımızı alalımda ona da zaman gelecek kısmetse
kes kes kes kes kes :D:D:D:D:D:D
bak bana kac arabada kestım kestık kestıler bısey olmadı :D:D:D
kotu arkadas cevresı ahahhahhaa:D
Shadow_Dancer
07-05-2010, 21:45
kes kes kes kes kes :D:D:D:D:D:D
bak bana kac arabada kestım kestık kestıler bısey olmadı :D:D:D
kotu arkadas cevresı ahahhahhaa:D
gundim zaten hayırlı bişe yap desen şaşıırdım valla ya .))
maşallah kanka,güzel olmuş:icon_tup:
ADMISE R1
07-05-2010, 22:40
mal güzel :D maşallah
aynen katılıyorum:D
akucukdogan
07-05-2010, 22:44
Soner abi kocaman maaşallah :) Harika olmuş stickerlar ;)
Oğuzhan Ç.
07-05-2010, 23:07
Maşallah Soner Abi =)
Son hali çok farklı ve güzel olmuş ;)
Low-Rider
07-05-2010, 23:13
Aman kardeşim işin bukadar içinde olan bi adamsın sakın yay keseyim ısıtıyım falan aman diyim çok sakat işler bunlar. Düştüğü kadar yayla decvam daha fazlasını istiyosan Coil bakmak gerek. Ama bence şuan gayet şık duruyor.
niye öyle diyon abi ben kestirdim çok mutluyum:D
Çok güzel olmuş yaa gerçekten maşallah diyorum başkada birşey demiyorum çok yakışıklı :)
Soner maşallah süper olmuş :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Shadow_Dancer
07-05-2010, 23:21
Allah razı olsun arkadaşlar sagolun.. kısmetse xenon işinide halledersek parkları amerikan baglatıcam o zaman daha güzel olacak :)
Allah razı olsun arkadaşlar sagolun.. kısmetse xenon işinide halledersek parkları amerikan baglatıcam o zaman daha güzel olacak :)
Kanka xenon takıcaksan merceksiz farda bence hoş durmuyor tabi sen bilirsinde
çok küfür yersin :) birde :D
amerikan parkda güzel olur :)
Low-Rider
07-05-2010, 23:23
evet amerikan park güzel olur , zaten farların içi koyu gayet güzel durur
Ertug_T.
07-05-2010, 23:29
malesefki ebay harici türkiyede normal satışı olan tek coilover KW oda 3 lira .. =(
Her şeyiyle çok güzel. Güle güle kullanın.
Shadow_Dancer
07-05-2010, 23:35
Ertug getirecez onu en son olacak kardeşim :)
yandan goruntu harika olmus ama yay $art :D
Shadow_Dancer
07-05-2010, 23:51
yandan goruntu harika olmus ama yay $art :D
yay var lan :) düşmedi sadece :p
oha çok iyi olmuş maşallah :D
ama yay şart abi :D :D :D
En kısa yoldan yay kesmek şart :D
Adam 2 senede yay aldı, coilover 5 sene sürer :D
abi cidden güzel olmuş ama şeritler =)
Sen bi de bize sor, o seritleri takmak 3 saat sürdü. :D
Transfer kagıdı görüntüsündeydi üstündeki parca ama alakası yoktu :)
Arabaya yapıstırdık, üstteki kagıdı cekerken sticker arabadan geri cıkıyordu :D
orhansah
08-05-2010, 08:29
çok güzel olmuş maşallah nazar değmesin. xenon işine girmesen de olur bence :)
çok güzel olmuş maşallah nazar değmesin. xenon işine girmesen de olur bence :)
Adam günesli havada, öglen günesinde sis acık geziyor bari beyaz yansın :D
SekoLive
08-05-2010, 08:33
Çok güzel olmuş maşallah
benim şahinede gidermi böyle bi stcker :)
orhansah
08-05-2010, 08:33
Adam günesli havada, öglen günesinde sis acık geziyor bari beyaz yansın :D
ovvvvvv iyiymiş :D hayırlı olsun şimdiden o zaman :D
maşallah yavaş ama güzel adımlarla gidiyosunuz:) çok güze olmuş ...
bu arada yayların markası ne ? ben eıbach 5 cm kullanmıstım puntomda bunda daha ıyı dusmustu sankı ?
Shadow_Dancer
08-05-2010, 08:44
herkese tesekkurler arkadaslar sagolun...
Ozan yaylar 5 cm. eibach ama jant 18 oldugu ıcın boyle duruyor..
maşallah kazasız belasız jantların agırlıgı ne kadar acaba? tartmısmıydınız?
Maşallah çok güzel duruyor.
Allah kaza bela vermesin :)
Murat Süslü
08-05-2010, 12:27
çok yakışmış maşallah hayırlı uğurlu olsun ;)
Maşallah çok güzel olmuş. Ama ne olur yayları kesme. :D
Shadow_Dancer
09-05-2010, 06:41
teşekkür ederim ederim herkese :)
<<buğra>>
09-05-2010, 09:27
maşallah jantlar çok güzel olmuş, çukurlara dikkat tabi
görmeyeli sende dragger gibi kilo almışsın :)
ERDinç77
11-05-2010, 00:16
masallah jantlar cok güzel olmus, seritlerde de abarth yazmasa dha bi güzel olcakmıs sanki (:
oha ben kaçırmışım konuyu!
güzelliğe bak maşallah maşallah 10 olmuş yavrim
kafanın 2 3 cm daha düştüğünü düşünsene :D
erkin006
11-05-2010, 00:39
tek eksik biraz alçaklık...
maşallah çok güzel olmuş...
Shadow_Dancer
11-05-2010, 01:46
Sagolun beyler cok tesekkurler..
Soner hocam tek kelime ile mükemmel olmuş. Sade modun en çok yakıştığı araçlardan birisi sanırım. jant + yay + sticker bir aracı bu kadar mı değiştirir :) Nazarım değmez işallah, kazasız belasız...
Shadow_Dancer
11-05-2010, 02:27
Sagolasin kardesim.. Bi mukabele torkuna kurban diyorum .))
Shadow_Dancer
26-05-2010, 19:21
Bugün bi kaç fotograf çektim yıkama sonrası, çok profesyonel olmadı ama cep tel. çekimlerinden iyidir ;)
http://i49.tinypic.com/2qk5ou8.jpg
http://i49.tinypic.com/11alteh.jpg
http://i47.tinypic.com/21tunq.jpg
http://i48.tinypic.com/1glvrr.jpg
önü de düşse biraz:) naşallah
masallah masallah :) dustugunde tam olucak ;)
Shadow_Dancer
26-05-2010, 19:27
custom lowering şart :D
Çok güzel oldu araba ya..maaşallah valla kazasız belasız kullan.
Daha hala ıslatıcaz ama,jantları ıslatalım bari :D
daha yakışacak başka jant yoktur emınım maşallah super olmus :)