Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.18is vs. FC VTI
arkadaşlar bi kaç gündür rollingi yapan arkadaşlarım benden videoları bekliyolardı anca atabildim kusuruma bakmasınlar ;) 318in gidişine saygı duyarım.. FC vti da 200e kadar canavar maşallah.. headersla cok daha iyi olacak ;) cam car benim araba videolarda arkadaşları daha rahat cekebilmek için arkadan takip ediyoruz ;) saygılar iyi seyirler.. araçlarımıza zeval gelmesin ;)
http://www.streetfire.net/video/is-vs-vti-1_737348.htm
http://www.streetfire.net/video/is-vs-vti-2_737350.htm
http://www.streetfire.net/video/is-vti-3_737363.htm
K 3.18is: kn kutu ici+60lik düz boru standart son susturucu
fc vti = fidanza hafif volan stage 3 baskı balata pipercros Viper hava fıltresı real egzoz kat ıptali vaf-c short shift
slowmotion
25-02-2010, 00:37
araçlarımıza maşallah, uzunda 1.9 hacim ve torkun etkisiyle bmw öne atlıyor. kısada vti geçmesi normal zaten
maşallah güzel denemeler olmuş
mükemmel bi 5. vitesi var bmwnin maşallah maşallah ;)
Ellerine saglik dou,ozellikle ilk videoyu gormeyi cok istiyordum biliyosunuz nedenini..
Araclarimiza masallah...
:)
2.videoda onde giden pejo cipten dolayi gaz kesmistim zaten 4luleride yakiyorum 1. videodada otobus cikti zaten,3.video net olmus :)
maşallah 2 aracada. sanıırm 200-220 lere kadar vtec önde oluyor..
Tuncer 200 lere kadar önde olabilir. bmw nin son sürati zaten 220 ;)
Yıllarca anlattık bu güçlerdeki bmw yi stok vti 200km lere kadar don lastiği yapar. Ancak top speede doğru yürünmeye devam edilirse bmw ni arkadan gelmeye başladığı görülür, hatta bazı durumlarda geçebilir die.
Sonuç.... küslükler oldu..
son sürat nasıl 220 yaw. biizim kadranlar yanlış mı ozaman hep benımkı 230 altlarına felan iniyo.. bmw de son suratte geçiyosa 190-200 mu yapıyo şimdi arabam anlamadım ben şimdi:)
Cimmeria
25-02-2010, 09:35
vti bence güzel bir egsoz sistemi headers ve bir aem v2 takarsa 200 sonrası çok değişir gidişi...
318 şaka gibi geliyor 5 te :)
ibresinde 221 i geçebilen 320i yoktur. Zaten 6450 devirde kesiciye girmiştir. Çok anlattık sizin kadranlarla bmw kadranları arasında fark var die. Bak fark var diorum "odoğru değil bu doğru" demiorum. Ancak evet 220ile giden bir bmw birçok 240km ibrede sürat gören araçla aynı gidio top speedde.
Aslında birçok honda sahibi arkadaş dyno üzerinde max kesicide kaç yaptığını görebilior, ama nedense geede 235-240 yaptığına (gerçek hız olarak) inanmak istiyor. Bunada bizden sonsuz saygı. Herkes istediğine inanmakta özgür çünkü.
ben bmw ile denediğimde 2. vites 70 te ikimizde yan yana duruyoruz tam. anlamadım valla top speed de fark ediyo demekki.
Mesela bir örnek;
ben bmw ile navigasyonu açıorum, navi ile bmw kadranı arasında 1 km oynuo. (100km de)
acak L200 le otobanda sabitliorum; L200 100 gösterirken navi 93km dio. Bu her arabadan arabaya değişir. Hatta lastik ölçünü değiştiğinde bile değişir.
O nedenledirki kadrandan 100-200 denemesi kadar saçma bişi yoktur. Kimin 100-200km sine göre karşılaştırma yapacaksınki?
Bir noktaya daha değinmek istiorum 60-200km roll yaparsan fark çok çok olur vti ile bu tip bir bmw nin. Ancak 100-den deneme yapılırsa vti ın çokta gerisinde kalmazsın. 200km sonrası hemen yakalarsın.
enginman01
25-02-2010, 10:03
dou cok sukur ekleyebılmıssın vıdeoları kıvre :D guzel kalkıslar olmus dısardan ızlemekte guzel benım bır tabır var ya 1-2-3-4 yan 5 ısyan dıe aynen o sekılde :D tunc ayagına saglık abım cam car sanada tesekkur ederım bak yıne arkada kaldın gordunmu :D allah arabalarımıza zeval vermesın
chevy_Boy
25-02-2010, 11:14
araçlara maşalla cam carımıza da :D hakkatten tunchunun bmw 5 ten sora bi çıldıryo 3. videoda kamerayı arka tarafa verecektim ki bi ayrıldı bmw zaten şaşkınlıgımızı dile getirdik :D:D allah zeval vermesin araçlara ;)
vti her türlü önde olacaktır 200 km hıza kadar bu videolarda oldugu gibi ama sonrasında bmw yıldırım gibi geliyo ;)
enginman01
25-02-2010, 14:40
H.dedeoglunun tepkısıne koptum ama oha ohaaaa ohaaaaaaaaa :D
ygtkrmdnz
25-02-2010, 15:02
Bmw sonradan fena kapatmış ve geçmiş arayı şaka gibi :)
H.dedeoglunun tepkısıne koptum ama oha ohaaaa ohaaaaaaaaa :D
fena fena :D:D
enginman01
25-02-2010, 15:18
harbıden fena ama :D massallah
Alperen-B
25-02-2010, 15:57
maşallah araçlarımıza . allah tekerlerini düz bastırsın :)
maşallah güzel olmuş...3.video bomba:D
maaşallah ikinizede çok güzel denem olmuş.az araba olunca çok zevkli oluyor denemeler.ama rollden çok denin replik hoşma gittiii.
ohaaaaaaa
ohaaaaaa :D:D:D:D:D
dede patlattı yine bombayı.
hem deneme için tebrik ediorum. hemde e sağduyulu ve zevkli bmw-honda karşılaşması olduğu için tekrar tebrik ediorum.
devilboy
25-02-2010, 17:15
..........
hem deneme için tebrik ediorum. hemde e sağduyulu ve zevkli bmw-honda karşılaşması olduğu için tekrar tebrik ediorum.
bizde benzerlerini izmir'den bekliyoruz :) hatta izmire geldigimde bi 320i ile denemeyi istiyorum saglikli ve stocka yakin olan :)
Bu arada,
aracimla ilgili her soru-sorunuma uflamadan puflamadan yardimci olan ve ohaa diye bagiran Huseyin Dedeoglu abime tesekkur ederim
enginman01
25-02-2010, 17:58
Bu arada,
aracimla ilgili her soru-sorunuma uflamadan puflamadan yardimci olan ve ohaa diye bagiran Huseyin Dedeoglu abime tesekkur ederim
o herkese yardım eder kım zordaysa yardımcı olur belkı tanıdıklarından adını bılmeyen bıle vardır herkes onu DEDE dıye bılır herzaman yardım ıcın vaktı vardır hıc bırseyını hıcbır arkadasından esırgemez zaman gelır dukkanı kahve gıbı olur zaman gelır ıstedıgını sana anında bulur zaman gelır sana kardesının vermeyecegı destegı verır O Huseyın DEDEOGLU'dur en bundan oncekı 3 arabam ve bu dahıl olmak uzere uzerıne yapılan herseyde emegı vardır kı bızım ortamda aracında emegı olmayan oldugunu sanmıyorum senı sevıyoruz DEDE
Alperen-B
25-02-2010, 23:30
auhahuahu şiir gibi yazmışın. Allah var hakkını yememek lazım herkezin üstünde hakkı emegi vardır. Dedem öpüyorum seni :D
MAsallhh araçlarmızaa Tunç un 5.vites sahane gercekten masalhhh
Dedem koptum oha oha diyişine izlerken :) Hatırlıyomusun 205 le ıntegrayı denerken ben 5.vites beş beş demiştim aynı o zmn ki gibi :D
bizde benzerlerini izmir'den bekliyoruz :) hatta izmire geldigimde bi 320i ile denemeyi istiyorum saglikli ve stocka yakin olan :)
Bu arada,
Ne demek :D tamamen stok var. Ne katalitiği çıkarılmış nede ara boruları değişmiş. Hava filtresi dahi orjinal. Onla denersin.
auhahuahu şiir gibi yazmışın. Allah var hakkını yememek lazım herkezin üstünde hakkı emegi vardır. Dedem öpüyorum seni :D
dede bitane ya yeri gelio dükkanını kahveye çeviriyoruz :)) yeri geliyor anında saç jant veriyor yeri geliyor beyin takıyor jant boyuyor süpermen gibi ihtiyarım :D
hdedeoglu
26-02-2010, 09:18
hepinizin agzına sağlıkk diline sağlıkkk
ocean0636
26-02-2010, 14:59
maşallah güzel denemeler olmuş..
DEDE bana fayda saglamadı :D yaylarımı o getirmedi :D jantın pazarlıgını o yapmadı :D yine de seviyom ama :D
enginman01
26-02-2010, 19:36
DEDE bana fayda saglamadı :D yaylarımı o getirmedi :D jantın pazarlıgını o yapmadı :D yine de seviyom ama :D
yuru gıt nan :D :D
devilboy
26-02-2010, 23:01
vayy be dede ne kadar çok sevenin varmış seninn yaa :)
dede den dün slik lastik aldım :D süpermarket gibi adam ahaha
maşallah araçlarımıza . dedenın tepkısıne bittimmm:)
slowmotion
28-02-2010, 00:24
dede banada gt28rs turbo ile çupra fmic lazım :)