Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamirci tepkileri

gevezekedi
25-02-2010, 21:48
Arabanızı aşırı zorladınız bozdunuz allah göstermesin ufak bi kaza yaptınız ilk götürdünüz.ne gibi seyler söylediler.

Mesale ben ilk arabam sene 1992 şahinimi servise götürdüm(o zaman rodaj var motor sağır olmasın açılsın diye bastık allah ne verdiyse:d) arabanın
bütün contalarından yag fışkırmış

tamirci´ sözleri

oğlum hangi tarlayı sürdün keske traktör kullansaydın:d

MR.TurboALİ
25-02-2010, 21:52
benim sislere bi türlü dikiş tutturamadılar xenonlar sürekli arıza veriyodu en son gittiğimde kaldır bu enkazı burda demişlerdi :D

Onuralp
25-02-2010, 21:54
Blok patlamış, yanlış yerden benzin almışsınız. :D Gerizekalı. :D

Ae86
25-02-2010, 22:00
Ae yi kaportacıma bıraktım kapıyı halletsin diye.Kızıma iyi bak dedim sağına soluna bakıp arandı jeton düştü bastı fırçayı adam gibi konuşsana bende aranıyorum saf saf dedi ahahaha:)

FT106
25-02-2010, 22:03
conta yanık kullanıyordum.hararet felan yükseliyordu.su eksiltiyodu.açtık motoru bir adet subap yanık conta fenalarda :) ama kapakta pek bişi yoktu.

ustamın tebkisi tebrikler oldu :)

tricky
25-02-2010, 22:03
Doblonun el frenı telını koparmıstm servıstekı usta plaket hazırlayıp verıcektı babama :))

emre yeşil
25-02-2010, 22:06
Drift ahmet ( ahmet türkgenç ) boyacı azize X5 i götürüyor.
Ahmet:Aziz abi arabanın arkasını vurdum bi bakarmısın.
Aziz :Nie vudin oni ha buha park sensöri yokmi.
Ahmet:Var
Aziz :Heee ötti ötti siklemedun oni gittin vurdun.
araba gösteriyoruz aziz abi bu nasıl diye ula bunda sikinti büyik.hahahah :):):):)

OmerRS
25-02-2010, 22:09
ben: baba yeni focus çıkmış gördün mü
babam: güzel değil ford almam bi daha

klasik.

FaTiH44
25-02-2010, 22:14
ben:usta ara sıra tam gazda beyaz duman atıyo
birmottaki usta:filtre açık takmışsın ondan oluyo
:D

mechanıcer
25-02-2010, 22:18
musterı : ustacım bu araba cok yakıyor
ben : bu modeller boyle :D

brv
25-02-2010, 22:20
-araç kaç model
-03
-bunların 03 leri sorunlu abi klasik bunlarda...

mechanıcer
25-02-2010, 22:21
musterı: benım honda vardı ne oldu bıttımı ?
ben: hangısı model veya plaka ney?
musterı: cip ya işte ciyervi :D hahahahaha

Berkan
25-02-2010, 22:23
Metin sene hikaye bitmez auuauhau böle yazmaya başlarsan :D

mechanıcer
25-02-2010, 22:24
ama en guzelıııııııı :D bu meshur tayyarcılar :D

bırgun servıste tam 5 type-r var 3 ep3 2 fn2

dıalog:

musterı heybetlıce gelır benım type r neoldu ?
ben hangısı?
musterı: kactane varkı servıste soruosun bunu bana dedı ve sırrıttı :D
ben:atolyeye buyrun sız gosterın dedım :D

sonuc: musterının 5 ını goruncekı suratındakı renk paha bıcılemez :D

said_
25-02-2010, 22:35

dıalog:

ben hangısı?

bu güzelmiş :D

aqustic
25-02-2010, 22:36
............

Haha:D çok güzel

gevezekedi
25-02-2010, 23:20
drift ahmet ( ahmet türkgenç ) boyacı azize x5 i götürüyor.
Ahmet:aziz abi arabanın arkasını vurdum bi bakarmısın.
Aziz :nie vudin oni ha buha park sensöri yokmi.
Ahmet:var
aziz :heee ötti ötti siklemedun oni gittin vurdun.
Araba gösteriyoruz aziz abi bu nasıl diye ula bunda sikinti büyik.hahahah :):):):)

heheehee park sensörü iyiyimişşş:d

OnurS
25-02-2010, 23:21

dıalog:

ben hangısı?

3kuruşluk araba alıp insanları yukardan gören, kendini bişi sanan insanlara sinir oluyorm.
Teslim evraklarının üzerine koccaman bi L(looser) yazsaydın (=

Ludacris
25-02-2010, 23:39
tamirci arkdaşımız erol a gittik
biz- erol abi pervane koptu
erol- yinemi anoktaq
biz- abi başka sorun var galiba
erol- ha s.. lan
biz- tmm ya
taktı
ertesi gün telefon görüşmesi
- erol yine koptu
erol- hımm sorun başka bi yerde o zman gel buraya

Mr.K
25-02-2010, 23:40
genelde

subi yada mesa diye baslar diyalog

ustalardan gelen herzmnki normal tepki

gene n istiyosun-yada noldu oluyo

alistim artik..

Kakus
25-02-2010, 23:49
Çok bomba bi konu olmuş ya : )

Sorun başka yerde mevzusu iyimiş :D

powERS
25-02-2010, 23:52
Ben:murat abi fren yapınca sag onden ses gelio

Murat Abi: olum buraya bunla gelceene yayan gelsen daha emniyette olursun...

MR.TurboALİ
25-02-2010, 23:54
2-3 sene önce bi fibercide tampon yaptırdık isim vermicem :D tampon yamuk oldu. abide sürekli içen bi tip kafa kıyakken yapmış :D dedik usta bu yamuk / kalıbı kötüydü onun dedi :D:D:D

olcay_bora
25-02-2010, 23:55
ben: şenl usta kolay gelsin yine ben :D
şenol usta: olm bu ne burasını nie söktün :S

Ludacris
25-02-2010, 23:57
3 sene öncesi m3.. 10 lira kaçtı fahri abimize :D
tamirci-abi yağ bitmiş mahvetmişin sıkıntı çok
fahri abi- biliyorum yağın bittiğini
tamirci- e niye yağ koymadın ? arabada yağ yok ?
fahri abi - görsek koyardık anoktaq

Germanian
25-02-2010, 23:57
geçenlerde benm fordun sol koltuk kızak saplamaları kopmuştu onları kaynattırdım doğrultmacımda tabi iç bakalitlerde söküldü lpg nin kablolarıda ordan gidio kaynatrken kablo yakındı eridi sanırım şase yaptı neyse ben bindim arabaya gelirken lpg sigorta attırdı araba stop etti neyse ben bi kaç kez yanımda sigorta olmadığından önce tek tel sona iki ve en sonunda 15 20 adet tel ile :D sigortayı bağladım attıramadı en sonunda ertesi sabah lpg cimize gittik zaten bizim lpg cide adı üstünde deli vural :D:D girdim içeri vural abi böle böle dedim anlattım bi bakıver dedim gayet ciddi bi şekilde nerde oldu dedi doğrultmacıda dedim s..tr git oğlum orda yaptır ozmn dedi :D:D abi dedim doğrultmacı ne anlardedim elektrk işinden gözünü sewiim bak dedim baktı bu modellerde hastalık bu dedi aldesalar dandik dedi gelcen zavolli takcaz dedi :D(zavolli yetkili bayii bu ara da :D:D)abi durum yok satcam faln diince gitsen ordan 35 amper sigorta al gel dedi :D:D gittim parçacıya oha dedi 35 amper mi olurmuş dedi en fazla 26 war dedi :D ver ondan dedim :D:D aldık taktık işte çıktım ordan dükkana dönerken direksiyonun altından bi duman bi duman :D tutuştu arabanın içi :D:D kapattım kontağı söktüm kutup başını sona ayıkladım kabloları doğru elektrikçiye oda ayrı bi deli bitik sedat lakaplı ustam sordu bana nerde oldu die :D:D tamda bekliodum zaten bu soruyu abi doğrultmacıda oldu eridi heralde kablolar dedim ya s...tr git orda yaptr a..kk ozmn dedi :D:D ne güzel yaa herkez boklasın kıçını biz toplayalım dedi bunların hepsimi böle nedir yaa sona yaptı tabi ipe ipe

biraz uzun oldu kusura bakmayın

Ome_RS
26-02-2010, 00:01
yağ değişimine ustanın yanına gidililr.
o ne lan kesip biçmeye baslamıssın arabayı :D

focus musty35
26-02-2010, 00:01
ıı olmus burası :D

benımde araba cok basık dıe araba tamırcıde lıfte gırmedı usta dedı en sonunda nasıp deılmıs kardes para kazanmamıs baska yere gitsen :D

initial-D
26-02-2010, 00:03
bi usta diğerine amortisör soruyo telefonda.ustalar birbiriyle tanışık bu arada:)

x-tamirli değil sıfır amortisör dimi bu

y-anadolu çocuğuz biz,bizde olmaz öyle şey

x-biz *rospu çocuğuyuz da ondanmı gönderiyonuz tamirli amortisörleri bize

gökberk
26-02-2010, 00:04
Ahaaahah :D

-ER-
26-02-2010, 00:09
3kuruşluk araba alıp insanları yukardan gören, kendini bişi sanan insanlara sinir oluyorm.
Teslim evraklarının üzerine koccaman bi L(looser) yazsaydın (=

5 kuruşluk alıp mı yapmak daha doğru :D
Şahsen ben 306'ım olmasından onur ve gurur duyuyorum 2. yi alınca da totom kalktı :D asjdalshdlas

BERKAY
26-02-2010, 00:10
En güzelide opeli ustaya gösterince oluyo lafımı tamamlamadan gelen klasik cevap
-Abem bunun arka porya rulmanından ses ge...
-Hastalık bunlarda ya vectraların hastalığı bu
-Usta araç dururken direksiyonu sağa sola çevirince se...
-Kroni..
-Hayırlı işler hayırlı işlerr

brv
26-02-2010, 00:11
-xenon montajı yaptırıcam kaç para
-50 tl
-abi ben xenonları 50tl ye aldım kafan kaçmış senin dedim çıktım dükkandan...
20tl ye taktırdım miss gibi...

initial-D
26-02-2010, 00:13
bide sağolsun uyanık olduğu saatleri karı kız peşinde koşmakla geçiren bi ustam vardı.hala var gerçi.seyyar lambayı kaputtan morun içine düşürüp kabloları yakan bi tip.sonrada "bak fabrikasından iyi kablo yaptım ona"diye hava atıyodu şaşkın

mazda 323 vardı kapaklı farlı olanlardan.akşam çıkmak için arabayı istiyodu benden

suprolla
26-02-2010, 00:27
toyota servise rutin ziyaretlerimde rutin konuşma
dayım:abi şu 112 noldu çıktı mı???
usta:hangisi??
dayım:benim yiğenin var ya şu düşük olan at arabası gibi sert amortisörlü
usta:gelsin alsın
5dk sonra
abi şurayı neden yapmadın??
usta:ulan her yerinde bişey var nereye yetişcem adam gibi binsene a.k orjinal orjinal

aqustic
26-02-2010, 00:47
Şimdi aklıma geldi.
Yaklaşık 1,5 ay önce Konyada çıkma 206 sis lambası aradıgım bi vakit eski sanayide bi çıkmacının içinde geçen konuşma

X:Ben konyaya genel ev yapılmasına karşı degilim.Yapsınlar abicim.Sonra millet abazan oluyor.Şu sanayide 450 tane dükkan var.Her dükkanda bir kalfa olsa her kalfanın cep telefonunu alıp incelesen kesin rehberinde en az 2-3 tane or...bu numarası vardır..450 yi 3 le çarparsak demekki konyada 1500 tane falan hayat kadını var.Ben belediye başkanı olsam merkeze bi kerhane açardım.Enazından oraya giden si...ni öldürür rahatlar gelir.
Y:Abi sen keşke başbakan olsaydın:)

Dayı2
26-02-2010, 00:53
son dönemlerde arabanın önünden her bi kasise yüksekliğe geldiğimde gelen gacır gucur gıcık bi ses var.. ön amartisörlerden gelio zannımca...usataya gidip durumu anlattım....
ve aldığım cevap:
"gardaşşş mevsimden!!!:hahaha:bu havalarda tüm arabalardan ses gelio olur böle":D:D:D

ygtrn
26-02-2010, 01:13
doğan ustaya aracımın bütün alt takımlarını yenilettirmek için arabayı verdim, ertasi gün aracı almaya gittim bi baktım araç kapının önünde. aracın yürüründen bi ses geliodu bakiim hala varmı o ses die yan basamağa basıp aracı sallamaya başladım...
doğa usta- sallama arabayı bozacan!!!

rıfat ustaya afc neo taktırdım, bi güzel ayarlarını yaptı ve sakın kurcalama elinde kalır uyarısını yaptı ve ekledi ben ne dersem diyim sen yinede bunla oynayacan...
birkaç gün sonra motor ışığı yandı(afc'yi kurcaladım:D)telefonla rıfat ustayı aradım
ben-rıfat usta arkadaş afc yi kurcaladı motor ışığını yaktı....
rıfat usta- hadi lan sen kurcalamışındır... :D

bigün ışıklarda durdum, yine afc ile oynuyorum tabi busefer bilinçli bi şekilde, kontağı kapadım ardından hemen tekrar marşa bastım tık yok, 4lüler bile yanmıyor, hiçbir hayat belirtisi yok. ulan dedim aldık arabayı elimize afc yüzünden noluo lan böle dedim, rıfat ustayı aradım, durumu anlattım.
cevap- lan akünün kutup başı çıkmıştır in tak hemen :D
indim kaputu açtım ve ne göreyim -kutup başı tırt :D

hüsor
26-02-2010, 01:21
Usta: bu araba 1.9 demi
Ben: Evet
Usta: bende bunun 1.5 dCi var hep onunla radara giriyorum fişek gibi gidiyo :D
Ben: hahaha :D

!KO
26-02-2010, 01:30
bizim transporterın vurulmadık yerı yok
en son 2 . kattan ustune cuval dustu bıraktım ustaya baktı sagına soluna yok bısey nerde lan dedı ustte dedım cevap :D

ha..iktir artık orayıdamı :hehe:

Germanian
26-02-2010, 01:39
bizim transporterın vurulmadık yerı yok
en son 2 . kattan ustune cuval dustu bıraktım ustaya baktı sagına soluna yok bısey nerde lan dedı ustte dedım cevap :D

ha..iktir artık orayıdamı :hehe:

:hehe: :hehe:

Şahan
26-02-2010, 01:41
scorpio bujisi beklemesindeyim..30 dk filan oldu, ustaya sordum ne zaman gelecek benim bujiler diye.. gelen cevap "ankarada 2 tane olan arabaya bindiğinden diğerinden sökmeye çalışıyoruz" :)

UnnAmeD
26-02-2010, 02:19
aahahhah koltuktan dusecem sımdı gulmekten yaaa :D:D:D cok guzel olmus bu topıc :D

Mr.K
26-02-2010, 02:23
bi usta diğerine amortisör soruyo telefonda.ustalar birbiriyle tanışık bu arada:)

yalniz yarildim ben bunu okumamistim gozumden kacmis demekki hahahaha

Berkan
26-02-2010, 03:59

Şimdi aklıma geldi.
Yaklaşık 1,5 ay önce Konyada çıkma 206 sis lambası aradıgım bi vakit eski sanayide bi çıkmacının içinde geçen konuşma

X:Ben konyaya genel ev yapılmasına karşı degilim.Yapsınlar abicim.Sonra millet abazan oluyor.Şu sanayide 450 tane dükkan var.Her dükkanda bir kalfa olsa her kalfanın cep telefonunu alıp incelesen kesin rehberinde en az 2-3 tane or...bu numarası vardır..450 yi 3 le çarparsak demekki konyada 1500 tane falan hayat kadını var.Ben belediye başkanı olsam merkeze bi kerhane açardım.Enazından oraya giden si...ni öldürür rahatlar gelir.
Y:Abi sen keşke başbakan olsaydın:)

of bunlara gece gece bir ayrı güldüm ahaahahahahah

Ozan Özer
26-02-2010, 08:17

Bu ustanın bunu söylerken ki yüz ifadesini görmek isterdim :D:D

5 kuruşluk alıp mı yapmak daha doğru :D
Şahsen ben 306'ım olmasından onur ve gurur duyuyorum 2. yi alınca da totom kalktı :D asjdalshdlas

Ben Peugeot'mu almaya geldim..
HAngisi sizin?
2si'de..:)

desibel
26-02-2010, 08:22
short shift kırıldı zorla ikiler hondaya götürdüm arabayı :D usta shifteri elimde görünce 30 senelik meslek hayatımda böle bişey görmedim dedi dedim neden kırıldı bu cevap : insan gibi araba kullanma dersleri veriyolarmış sanayinin köşesinde seni oraya kaydediyimmi evladım dedi :D:D:D

karsiyakaliozi
26-02-2010, 08:33
hepsi bombaymış arkadaslar yazanların elıne sağlık

Day Walker
26-02-2010, 08:38
müşteri:ben zaten hep söylüyosum gaz pedalımda sıkıntı var diye ama siz beni dinlemediniz
danışman:bakın efendim araçlarımızda böyle bi sorun yok
müşteri:ben yalanmı söylüyorum
danışman:evet :D

bu arada adamın arabası 1997 model ae101 :D

cahit
26-02-2010, 09:05
doğan ustada sti a motor yaptırdım

ben:doğan usta kırılmaz dimi?
doğan usta:kırılır
ben:nasıl yani ya yeni yaptık niye kırılıyo abi?
doğan usta:bu motor kırılmazsa ben taşmı yiycem:)

Ae86
26-02-2010, 09:10
Ahahhaahah hepsi bomba :) Levini ali ustama götürdüm karbüratörde sıkıntı var.

Ben: Ali usta gene saçmaladı bu ayarı kaçtı galiba dedim.
Ali Usta:Kedinin ç.k ile oynadığı gibi oynamasan olmuyo dimi :)

SertacTDemir
26-02-2010, 10:53
Daha yeni olmus bir olay,

Ustalardan biri baymis, saracak yer ariyor,
Usta:Ne is yaparsin sen?
Ben:Insaat muhendisiyim usta
Usta:Bu genc yasinda kim muhendis etti seni insaat gordunmuki hayatinda :)

tolga306gt-ay
26-02-2010, 11:21
maslaktaki dükkanım zamanında yanımdaki boyacının pasta cila yaptığı bir arabayı teslim sırası: ( yanlız o sırada hava kapatms bulutlu)
müşteri:kiri gitti dimi,parlıyo artık
boyacı:tabi abi nedemek yanıyo yanıyooo
müşteri:cok parlak diil sanki
boyacı:abi bide güneşin altında bak sen buna
:D:D:D

Mutu
26-02-2010, 11:41
Çalınan arabamız vesilesiyle yaşadıgımız bir diyalogu anlatayım bende .

Peder aracı sanayiye götürmüş , araçta şarj sorunu vardı .Yeni akü 5km git zayıflıyodu. , 1-2 parça değişmiş hala sorun hallolmamış , ben de o arada arkadaşla sanayideyim . Aradım baba naptınız hallettiniz mi ? falan yok dedi hala usta çalışıyo . Gittim yanlarına , usta bu sefer umutlu , bana girip çalıştırıp gaz vermemi söyledi , girdim içeri çalıştırdım .
2-3bin devirde .
Usta:bas bas biraz
ben:tmm sen bilirsin 5,6,7bin
motor : (kıvılcım cıkararaktan) tık der durur
usta :hay a* bu parça da yandı :D:D:D:D:D:hahaha:

01ASU
26-02-2010, 11:54
aracımı belden aşasını karbon kaplattım yaklaşık 2 haftada kapladılar çünkü işlerim oluyordu şimdi dükkandaki diyalog böle oluyor

ben: naber ustacım ne yapıosun
usta: umut gitt çık dışarı git snn yüzünden kel kaldım çıkk :D

Alperen-B
26-02-2010, 11:59
2 gündür nerdesin :D

despe
26-02-2010, 12:07
en güzel tamirci neyi istersen onu yapandır :D

yok öyle olmaz neden yapıyon ne gerek var diyenlere gıcık oluyorum :D o yüzden çoğu işimi artık kendim yapıyorum :D

APO
26-02-2010, 12:10
en güzel tamirci neyi istersen onu yapandır :d

yok öyle olmaz neden yapıyon ne gerek var diyenlere gıcık oluyorum :d o yüzden çoğu işimi artık kendim yapıyorum :d

+999999999

Tugral
26-02-2010, 12:27
CRXi yeni almısım standartcı bi ustam var. Ben gelene kadar hiç manyağına rastlamamıs. Temiz temiz topla gönder işi yapıyor, normal insan arabalarıyla uğrasıyor. Ben CRX'i alıp 1-2 gel gitten sonra kayısı koparmıs heralde gittim elimde shortshiftle bu ne dedi? O zamanlarda needforspeed zamanları vites gecişlerinde click ses geliyor takmısım kafaya bende neden cıkmıyor diye. Anlattım böyle böyle bunu tak ama her vites gecişindede click click ses gelsin artık vites yolunun sonuna demirmi cakarsın naparsan yap dedim. Kovaladı beni bidaada gitmedim. Kovalarken dedikleri " S. git millet arabadan ses gelmesin diye yırtınıyor ses gelsin diye 1000 tane malzeme taktık haaalen vitesteki click diye geliyor"

CemVteC
26-02-2010, 12:41
konu guzelmiss hakkaten :):) anlatmazsam olmaz bunu

cupra yı cok az servise goturdüm buzamana kadar anlamıyolar die sebebide ilk götürdüğümdeki diyalog arabayı servise soktuk ve izmir gönenin ustaları yanımıza geldi

ustabaşı: oooo orjinal cupramı sizmi yaptınız bölee
biz: yok abi tipoyduu bu biz bu hale getirrdikk :):):) bidaha servise baktırmadım:D:D

1.24
26-02-2010, 12:52
dün arkadasın bi tanesi benımle dalga geciyordu sanayici diye.
bende gurur duyuyorum bununla,onlar anlamasa da

arkadasım: arif benım sahine bi bak yauuu..su kaynatıyor dedi
ben: git çay demle o zaman...:D:D

kadioglu
26-02-2010, 13:48
Konu çok hoş.Aslında bunları anlatmak yetmez yaşamak gerekiyor :)

Bir zaman arabanın bir parçasını yaptırmak için sanayiiye gittim.Usta baktı."Abi tiyent olmuş bu" dedi.Ben : "tiyent ne ya?" Usta : "abi tiyent işte" Ben: "Pert mi demek istiyorsun" Usta : "Yok abi yabancı filmlerin sonunda yazar ya tiyent diye" :D

metin
26-02-2010, 13:53
konu süper yaw :D

SHOCKİNG
26-02-2010, 14:17
Çok komikler ya.

ocean0636
26-02-2010, 14:21
Harbiden güzel konu olmuş :D

akbaba78
26-02-2010, 14:24
gecenlerde eski arabami saticam dayima gittim bi musteri var dedi telefon acti adama,iste adam soruyor araba hangi model fln diye dayimin cevabi:
HONDA CiviÇ:D

M.A.D
26-02-2010, 14:51
Konu çok hoş.Aslında bunları anlatmak yetmez yaşamak gerekiyor :)

Bir zaman arabanın bir parçasını yaptırmak için sanayiiye gittim.Usta baktı."Abi tiyent olmuş bu" dedi.Ben : "tiyent ne ya?" Usta : "abi tiyent işte" Ben: "Pert mi demek istiyorsun" Usta : "Yok abi yabancı filmlerin sonunda yazar ya tiyent diye" :D

senin arabaya kamingson olmuş :D ahha

VTEC®
26-02-2010, 14:56
Müşteri internetten arıyor (usta muhabbeti değil ama yeşillik olsn) bilmemne.com'daki sikenik (Scenic türkçe okunuşunu senik diye öğretti renault eğitim merkezi) için aradım.
ben-buyrun nasıl yardımcı olayım?
müş-aracın iç boyutlarını öğrenebilirmiyim
ben-en boy yükseklik bla bla bla katalog değerlerini veriyorum bilgilendiriyorum sonra bomba patlıyor
müş-hımm o zaman ben bu araçla koşu bantı taşıyamam!!!
ben dumur oldum zaten
hemen teklifim değişir beyefendi amacınıza uygun kangoo panelvan aracımızda mevcuttur!

tarantino
26-02-2010, 15:27
subaru forester vardeı şirketin 2.5 turbo 2006 model çok servise gitti geldi en son servisten çıktığın da fazla basma rodaj da demişlerdi ok dedim neyse 1000km yi doldurduk ufak ufak basmaya başladın altunizade tünelden geçerken 165km hızla bir anda istop etti araç neyse çektik sağa servisi aradım küfürün bini bin para neyse çekici gönderdiler aldılar arabayı
ertesi gün tlf geldi servise çağırıyorlar kalktım gittim(tabi bu arada araç garaantili)
adil usta falan namık usta hepsi orada hoş geldin dediler hoşbulduk dedim hayırdır söktünüz mü bizim motoru söktük dedi tezgahta daha dağıtmadık ama sen bi bak dedi baktım motorun için de 3 tane piston var
ben-adil usta 4. piston nerde
adil-yokmu dedi
ben-dalgamı geçiyon dedim
adil-kartere bak dedi sen bizimle dalgamı geçiyon dedi hiçmi ses duymadın piston bu hale gelene kadar dedi
ben yooo duymadım gayet normal gidiyodum dedim ve karter baktım kesme şeker büyüklüğün de karterin içi piston parçalarıyla dolu
ben deki tepki ama ben bişey yapmadım ki normal gidiyodum
adil abi hadi ulan ömrümüzü çürüttün servisi kapatacaklar dedi bu yüzden japonya sana başarı madalyası gönderecek dedi ve
ay sonun da japon ya komple sandık motor gönderdi turbosuna kadar hepsi sıfır değişti

UĞUR YUMAK
26-02-2010, 15:28
Subarunun debriyaj bitikler bitiğiydi ve sonunda yolda kaldım.
En yakın sanayiye götürdük arabayı ve sorduk japoncu kim var diye, dayının birine gönderdiler.
Dükkanın her yeri stickerlarla doldurulmuş, Honda Nissan vs
Dayı kaputu açtı ve 3/4 dakika uğraştıktan sonra debriyaj telini bulamayıp telefona sarıldı.
ALLUU AHMETT, " SABARU'NUN " DEBRİYAJ SETİ VE TAKACAK ADAM VARMI !!!!

tandogan
26-02-2010, 16:14
bu tamircilerde ya abaza olur ya da iş bilmez başkasına gönderir.iyilerine saygımız sonsuz ama kötüsüde piyasada çok valla

TanseL
26-02-2010, 16:23
Klasik Servis Yalanı.

Ben:Merhaba Hoşgeldiniz.
Müşteri:Hoşbulduk Aracımın Balataları Değişecek.
Ben:İnanırmısınız Bu Gün 4 Tane Aynı Araçtan Geldi Balataları Değişti Elimizde Kalmadı Yarına Bekliyoruz:D

C2VTS
26-02-2010, 16:34
Klasik Servis Yalanı.

Ben:Merhaba Hoşgeldiniz.
Müşteri:Hoşbulduk Aracımın Balataları Değişecek.
Ben:İnanırmısınız Bu Gün 4 Tane Aynı Araçtan Geldi Balataları Değişti Elimizde Kalmadı Yarına Bekliyoruz:D

:D:D:D:D:D Standart Yalan Abi İşte ...

ygtkrmdnz
26-02-2010, 16:45
hahahah çok süper hepsi :D

Germanian
26-02-2010, 16:50
Sene 2007 yaz sanayide çalışıyorum ozmn tamirhanede bi volvo s40 geldi egsoz manifold contası değişcek bizim kalfa şükrü de bodozlama daldı ben yaparım diye usta yoktu dükkanda söktü manifold u contayı takamadı üstünde uğraştı uğraştı en sonunda komple kapağı söktü dışarda taktı bu sefer kapağı toplayamadı :D usta geldi şükrü naptın evladım abi böyle böyle iyi *** yedin evladım dedi topladı usta kapağı yağını saldık değiştirdik şükrü arabanın yağını koydu geç minik marşa bas dediler :D bi bastım marş a her yer yağ bütün contalardan yağ fışkırdı :D şükrü bağırdı minik amma serrt bastın marşa bak her yer yağ oldu pompası amma kuvvetliymiş contaları patlattı dedi ahuhahah:D:Dusta sordu şükrü kaç kilo yağ koydun sen 5.5 abi nee 3.5 dedim oğlum ben sana yok abi 5.5 dedin sen bana en sonunda usta illallah etti ve karamsar bi ifadeyle şükrü sen bitek tofaş yapıyon ama onu bile götüm gibi yapıon s...tr git oğlum dükkandan dedi ahahaauahahu:D:D:D

Pug
26-02-2010, 16:51
Usta olmasada peder .. Arabasini lastikciye birakir , 106 'i alip gidecektir , alinali aylar olmasina ragmen ilk defa biner , yaz mevsimi , koltuga oturur ve ilk isi sicaktan cami acmaktir , hemen tepkiler baslar ..

Peder : P , Ben : B ..

P: Ameke oglu , bunun camlarini sonradan mi taktirdin ne lan bu el freninin oraya sokmussun.
B: Baba orjinal ne alakasi var yaa ..
P: Hangi g...zekali mal aptal bu arabayi bu kadar yere basti soyle ..
B: Baba spor araba olucak o kadar ..

- O arada marsa basar calistirir ..

P: Ameke oglu bu egzozu takmissin dotune zort zorttt bagirttirmak zorunda misin lan?
B: Baba memur arabasimi bir dur La hevlaa ...

Vitese takar ve soven baba taaa taaa taaa aynen gaza coktan yaslanmistir .. ve gelir kisa sure sonra ..

P: Ne guzelmis lan bu ameke nasil gidiyo lan ..

susarim susarim susarim .. : )

Tugral
26-02-2010, 18:36
Babamın bir anısınıda ben anlatayım. CRX e vtec motoru takmışım aşağıda duruyor. Babamda o gün kardeşimi Kemerden alıcak. Yol 45dk lık güzel virajları düzlükleri olan yol. Geldi babamö oğlum arabayı verde kardeşini alayım arabanla süpriz olsun dedi. Bende kardesimin crxi sevdiğini bildiğimden verdim arabayı. Ne kadarlık benzin alayım diye sorunca 50 liralık al dedim ( Üstede benzin kalıcaktı ) Neyse gittiler geldiler. Babam anlatıyor. Oğlum bir basıyorum gaza araba götü bası dağıtıyor acaip olmus valla deli gidiyor. Dönüştede gidiştede iyi bastım bütün hevesimi aldım ( babam antalya - artvin yolunu 90 km'nin üzerine cıkmadan gider gelir) Baba benzin nooldu dedim. Oğlum dönüşe yetmedi 10 liralık daha aldım seni benzinliğe götürür deyince baya üzülmüştüm :D

gökan
26-02-2010, 18:50
yalnız takıldıgım bısey var bazı ınsanlar arabayla ugrasmayı apaçilik sanıyor bunun hakkında ne dusunuyorsunuz

1.24
26-02-2010, 19:41
yalnız takıldıgım bısey var bazı ınsanlar arabayla ugrasmayı apaçilik sanıyor bunun hakkında ne dusunuyorsunuz

Asıl oyle düşünenler,bizler gibi bi meslek hobi merak arastırmacılık ve hastalık sahibi insanları apaçi sanarak apaçilik yapıyorlar zaten...

kv661
26-02-2010, 21:14
Sene 2003'te arabayı aldık. 2005'te babamın bana ettiği laf?

Peder: Bu arabadan ne istiosun bu kadar?
Ben: Birşey yapmıorum ki
Peder: Ulan kadının kötüsü kerhaneye erkeğin kötüsü sanayiye düşermiş. iyki kız doğmamışsın

dedi annem ve ben yıkıldık gülmekten.

O olaydan sonra dogum günü hediyesi ona bi hediye verdim.Geçen hafta kendi aracına Amerikadan ECU sipariş etti :D

Melih-Ö
26-02-2010, 21:30
Jazz varken bakıma götürmüştüm. Babamın arkadaşına :)

Usta - La bu bizim yay taktığımız araba değil mi?
ben - evet ustam o araba
Usta - ulan ne yaymış arabayı ne düşürmüş be
ben - ahahahah :D :D usta yay yok coil var :D sonra gülüşmeler :D

ardından içeriye hışımla giren biri

adam - usta bu ne marka ya
ben - Honda jazz ?
adam - nasıl honda jazz ya inanmıyorum
ben - nasıl inanmıyosun benim arabam jazz işte
adam - ya beni kazıkladılar mı benim jazz böyle değil

usta ve ben - ahahahahahhahaha :D :D daha bi sürü var. Benim babada kaportacı olduğundan onunda belli başlı lafları oluyor :D

cery
26-02-2010, 21:58
ben de bi kaç tane anlatyım yaa.
vteci ilk aldığım hafta babam hadi bi servise gösterek dedi. e hadi dedik gittik. servis girişinde bi kasis var arabanın girmesi imkansız. mecbur kapı önüne bıraktık. usta geldi içerden. babam: usta oğlum araba almış bi bak nasıl bişi dedi. usta baktı aa biliyom bunları 1.5 karbüratörlü motor var. yaramaz yaa dedi :) babama baktım. hadi gidiyoz dedim:) yolda ek kasalarda 1.5 olmadığını anlatınca babamın tepkisi: Vay a.q bi de honda servisi olck sen ondan daha iyi bilion la :))

bi de arkadaşın vectra viteslere geçmiyordu. ustanın teki abi vites kolu bozuk yenisini alın dedi. neyse sipariş ettik geldi yenisi adam taktı. uğraştı filan. çıktı arabadan. abi kol sağlammış da halat bozukmuş ama yaparım dedi. aldı zımpara filan girişti. şurdan biraz alsak tamamdır dedi. 5 dakka sonra çok zımparaladık inceldi olmuyor ama sorun değil teflon bantla hallederiz dedi. bant geldi uğraş filan. bi yarım saat sonra geldi. abi ben hakkından gelemedim. başka ustaya götürün siz bunu dedi. biz dumur tabi :D

son olarak arabayla ilgili değil ama yine usta :D
evdeki tv bozuldu. açtık babamla. baktık sigorta atmış. ben sigorta almaya giderken babama sakın eski usül bakır tel sarma ne olur ne olmaz dedim. babam yok ya yapar mıyım öle dedi. tamam dedim. gittm sigorta aldım geldim. hadi deneyelim dedim. babam geerek yok dedi. nie dedim. bakır tel sardım. açtım cızırtılar geldi yine gitti dedi. neyse artık iş bizden çıktı die televizyoncuya götürdük. adam açtı ilk cevabı: Bu televizyona bomba mı düştü :))))

thedevil
26-02-2010, 22:53
bende babama baba para versene benzin alıcam bide arabayı yıkatim dedim,babam benzin alda yıkatmaya boşa para verme dedi,neden dedim,haftaya boyatırız nede olsa dedi :D :D

mechanıcer
26-02-2010, 22:54
musterı : x bey su on korumayı taksak nolur..

dnsm : abı hem yedek paarcada yok hemde sık gıbı sırıtır gel ben sana su olanı satım...

ahah yarıldım resmen :D

shuttle
26-02-2010, 23:46
Benim gördüğüm kadarıyla bazı ustaların çok orijinal küfürleri var. Hayatımda ilk kez duyduklarım bile var.

Forum ahlak kuralları gereği paylaşamıyoruz maalesef :D

istek olursa , özel mesaj olarak gönderilir :D

pesimist206
27-02-2010, 00:11
servıs yogun cuma gunu yetısmesı gerekn araclar var bırzonunbırı gelır :D

bırzo: bu arac onden cok ses yapıyor bır bakacanızmı yegenım

soyle bı lıftelere bakıp 2 sınınde dolu oldugunu gordukten snra :D

ben : abı bu modellerde yapar ..... :D :D

Mehmet Gazihan
27-02-2010, 00:20
on takımdan gelen sesden şikayetçi vatandaş

kaldırdık lifte arabayı, orayı salla burayı dürt döndüm müşteriye abi ses ne taraftan geliyor dedim

bayrampaşa tarafından dedi..

(abi sen nerden geliyorsun anlamış soruyu)

bizim sıranın bütün mekanikerleri yerlerde pert..:D

ALPER-VNS
27-02-2010, 03:14
Usta muhabbeti deil gerçi ama. Geçen gün babamla önlü arkalı denk geldik trafikte baya da bi önünden gittim.. Babam baya bi seyretmiş arabayı arkadan.. Bak ne güzel araba bizimkinin ağzna s.tı alper diye de söylenmiş, (ona göre orjinal dışı herşey kötüdür arabada;)) sonradan farketmiş benm olduğumu :D anneme itiraf etmiş de, o anlattı bana da :D

Mr.K
27-02-2010, 03:16
Usta muhabbeti deil gerçi ama. Geçen gün babamla önlü arkalı denk geldik trafikte baya da bi önünden gittim.. Babam baya bi seyretmiş arabayı arkadan.. Bak ne güzel araba bizimkinin ağzna s.tı alper diye de söylenmiş, (ona göre orjinal dışı herşey kötüdür arabada;)) sonradan farketmiş benm olduğumu :D anneme itiraf etmiş de, o anlattı bana da :D

hahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahah yarldim:D

brv
27-02-2010, 03:21
dıraçır; olm bu araba ne böyle zıp zıp zıplıyor basket topu gibi...biraz daha zıplasan takla atıcan :D

yavuz abi'nin benim araba hakkındaki yorumu :D

Dragger
27-02-2010, 03:22
Ahahaha sonra 9 offset sürtmesin diye nizamda arkaları %150 yapınca ben de acı gercekle karsılastım :D

brv
27-02-2010, 03:25
ahahahha Allah'ın sopası yok :D

y.güner
27-02-2010, 03:25
bizim ahmet usta ve kardeşi memet usta ..bizim oralı yani trabzon lu ..
aracın arıza lambası yanar uğraş uğraş sönmez lamba .. ahmet abi delirir bu niye sönmez memet abi gelir sorar ..

mehmet abi : n oldi ahmet
ahmet abi : pok yiyenin lambasi sönmeyi bi turli
mehmet abi : olmadi söküp atalim oni daha yanmaz :D
ahmet abi : hee oldi sen fabrikadan daha iyi biliysun ..

yunus3441
27-02-2010, 10:04
:D hepsi birbirinden komik güzel topic olmuş

BERKAY
27-02-2010, 12:05
Yedek parçacılar var bide
- vectra buji kablosu fiyatını öğrenebilirmiyim
- 55 lira kardeşim yan sanayi ama alman marka meydinçayna değil sana oluru 50 yabancı değilsin sen ama allah inandırsın bana maliyeti 47.5
-peki abi alayım ben 50 den :D

Nedense parçacılar hep 2.5 yada 5 lira kar yaparak ürün satıyolar yıllardır çözemedim durumu :D

1.24
27-02-2010, 12:28
Bazı ustalar da var.iş yapıp para kazanmak istemezler.

ben:usta benim arabayı komple boyayalım yauu<çizikler filan var>
usta:ne gerek var yaa,ne güzel parlıyor işte
ben:ustacım çizikler var heryerde yaa.
usta:olsun bee o kadarı benim karıda da var:D:D:D:D

Type-R
27-02-2010, 12:43
on takımdan gelen sesden şikayetçi vatandaş

kaldırdık lifte arabayı, orayı salla burayı dürt döndüm müşteriye abi ses ne taraftan geliyor dedim

bayrampaşa tarafından dedi..

(abi sen nerden geliyorsun anlamış soruyu)

bizim sıranın bütün mekanikerleri yerlerde pert..:D
ahuahua iymiş :D

rodya
27-02-2010, 13:00
Kaskomun bitmesine yakın,esnaf kazansın diye aracın 3-4 yerini boyamak için boyacıya bıraktım.İşlerim sebebiyle 1 hafta sonra gittiğimde :
-Usta bu ne?
-- Komple boyadım.Güzel olmuş di mi?
-Senin ...

ukku
27-02-2010, 13:08
Şirketin tdci focusuyla temde gidiyoruz.. Babam direksiyonda, yanda ben..
190 km/h ye kadar geldi, takıldı araba.. Babam dehliyor dehliyor, gitmiyor.. Döndü bana:
"Buna chip oluyor mu?"

:D :D

dragonflydesing
27-02-2010, 16:00
Babam'ın ısrarıyla aracı sefaköy otosanayiye götürdüğümde ve ustaya fan çalışmıyo diyip kaputu açtığımda adamın ilk tepkisi ''fan müşürü yanmış'' oldu (nasıl görebildiyse ?) ben ordan kıllandım.
Adam açtı gösterdi müşür yanmış erimiş fln
Müşür almaya gittiğimde adam ısrarla şahin müşürü dedi fakat ben orjinalliğini bozmamak adına escort'un müşürünü aldım,götürdüğümde ''git değiştir yine yanar bu'' dedi,bende la havle çeke çeke gittim şahin müşürünü aldım.Adam müşürü takarken bi şey dikkatimi çekti adamın dükkana fiat-tofaş harici araba uğramıyor.
Sonuçmu ? Fan halen çalışmıyor.

dragon07
27-02-2010, 17:06
bi arkadasımıza araç alıcaktık aracı orjinal biliyoruz.sahibi öyle söyledi neyse:

ben:usta bu nasıl, nasıl duruyor?
ustam:olm bu ne lan uzun yoldan gelmiş eşek gibi bakıyor :Duehueh

yine araba gösteriyoruz
Ben:usta araç orjinal diye biliyoruz bi zahmet bakıver?
usta:degişmiş burası,boyanmıs,tava boyalı çamurluk degişmiş.vs vs
2kere hırsız girmiş
ARAC SAHİBİ:usta arabayı perte çıkardınya!!!!!!!
USTA:zaten perte yakın :D uheuhe

ulasoztas1
27-02-2010, 17:15
birgün ustayla bir yere gidiyorduk yolda benzin ışığı yandığını görünce küfür ettim. Usta nolduğunu sordu, benzin ışığının yandığını söyledim ustanın tepkisi; canını sıkmana değmez dükkana dönünce hatırlat keselim kablosunu bidaha yanmaz :D

ReßeL
27-02-2010, 17:44
aracın arıza lambası yanar uğraş uğraş sönmez lamba .. ahmet abi delirir bu niye sönmez memet abi gelir sorar ..

offfffffff:D:D:D:hehe::hehe:

JumboAli
27-02-2010, 17:51
Ilk Bıseyler yapmaya basladıgımda Arabaya.

Ben. Mehmet abı nabıosun
Mspec.Iyı jumbom sen nabıosun
Ben.Iyı abı baksaana bı bunu aldım Takalım mı arabaya.
Mspec.Abecımısın olum sen takmam ben bunu Gıt nerden aldıysan oraya taktır.
Ben. Abı bılgısayarı kullanabılırmıyım satılık ılanı vercemde :D

1.24
27-02-2010, 19:28
babamın arkadası kaportacı ismail Abinin yanına gittim..meshur TIKIDAK İSMAİL.

ne desem hallederız dıyo.yaparız ederiz diyo..kıllandım..kesın hiçbisey yapmaz-yapamaz bu adam dedim

sırası geldikçe herseyi yapıyor ve cok duzenlı yapıyor.
şaştım kaldım nasıl olurda butun işleri halledebilir yapar böyle atakçı gibi gorunen adam diye..

sonra dukkanın ust tarafında bir yazı gördum..

ZORU HALLEDERİZ,İMKANSIZ BİRAZ UĞRAŞTIRIR.

Germanian
27-02-2010, 19:37
Babam'ın ısrarıyla aracı sefaköy otosanayiye götürdüğümde ve ustaya fan çalışmıyo diyip kaputu açtığımda adamın ilk tepkisi ''fan müşürü yanmış'' oldu (nasıl görebildiyse ?) ben ordan kıllandım.
Adam açtı gösterdi müşür yanmış erimiş fln
Müşür almaya gittiğimde adam ısrarla şahin müşürü dedi fakat ben orjinalliğini bozmamak adına escort'un müşürünü aldım,götürdüğümde ''git değiştir yine yanar bu'' dedi,bende la havle çeke çeke gittim şahin müşürünü aldım.Adam müşürü takarken bi şey dikkatimi çekti adamın dükkana fiat-tofaş harici araba uğramıyor.
Sonuçmu ? Fan halen çalışmıyor.

:hoo::hoo::hoo::hoo:

turbo&quattro
27-02-2010, 19:43
Baba 18 jant ile birlikte body kit yaptiriyorum bana maliyeti yaklasik 3 milyar fln dedim en son...Oglum ne geregi var arabanin janti yokmu hem tamponlarda cok guzel arti cok pahali bilmemne sozlerinden sonra hesap annem ile birlikte gunde ictikleri birer paket sigaraya geldi...Yapilan hesaplara gore benim zevkim icin arabaya harcadigim para onlarin kendilerini zehirlemek icin harcadiklari paradan daha az...Bunu soyledikten sonra hicbirseye karismaz oldular :D

ruudvan
27-02-2010, 19:46
birgün ustayla bir yere gidiyorduk yolda benzin ışığı yandığını görünce küfür ettim. Usta nolduğunu sordu, benzin ışığının yandığını söyledim ustanın tepkisi; canını sıkmana değmez dükkana dönünce hatırlat keselim kablosunu bidaha yanmaz :D

iyimiş.....

CasabLanca
27-02-2010, 19:47
çıkmacıyla olan muhabbetimiz var :D passat iç tavan lambası almaya gittik sensörlü

ben - selamın aleyküm izzet abi bizim passatın iç tavan lambası var mı?
çıkmacı - var kardeş 275 lira
ben - naptın izzet abi serviste sıfırı 300 lira
çıkmacı - hangi servismiş o 540liradan aşağı yok
ben - abi buraya kadar geldik yap bir güzellik
çıkmacı - son 225 olur
......... bu aralıkta pazarlık anan aşağı baban yukarı sürer .... :D:D
ben - izzet abi hadi uğraştırma son fiyat söyle
çıkmacı - son fiyat 70 tl dahada inmem oğlum basın gidin
ben - izzet abi al cebimizden çıkan toplam para bu kadar veriyorsan alalım (2 kişi cepteki kuruşlara kadar söküldük :D 50 tl çıktı)
çıkmacı - ulan tamam gidin köşedeki passattan sökün :D
ben - çok kralsın izzet başkan varsa bide 3 tl bozuk para versene dolmuşa binecezde :hahaha: sadıjasdasdasd

Tuning055
27-02-2010, 20:03
2 3 ay once daweo damas aldık ıstanbuldan nese zar zor 60 70 samsuna 2 gunde geldık:D sag yan kapı tam kapanmıodu ayar yaptıralım dıe sanayıye gıddık.. arkadaşın onerdı yere gıddık.. ya ustam bu kapının ayar işini nasıl yaparız dedım.. usta bı bana baktı bı arabaya baktı cok yogunum dedı.. halbukı ıcerı bom boş.. nese bız cıktık eve donuoz vazgectık ayarlatmaktan arkadaşla gecen dıyolog..

ben: olum nıe yabmadı bu adam bu kapıyı halbukı boşta oturuo bıde iş yok dıolar..
ark: olum sen bındın arabaya baktın mı?
ben: neyı var la arabanın
ark: olum bu araca naparsan yap 50 lıradan fazla para ıstemeye utanır la usta..
ben: o ıkı dkyı hatırlamıorum:D

örnek resim
http://i46.tinypic.com/120jmkx.jpg

chare
28-02-2010, 01:01
usta olmasada babamla olan muhabbetimizi anlatacağım.

vti yi daha alalı daha 1 hafta felan olmuş. babam işim var bi yere gidip gelcem dedi. herneyse gitti geldi. bu araba yokuş çıkarkan belirli bi devirden sonra kendini kaybediyor kuduruyor bi bağırıyor, sorun var galiba bunda götür göster :D (yani vtec açmış) :D:D:D

ZaZy
28-02-2010, 03:30

vti yi daha alalı daha 1 hafta felan olmuş. babam işim var bi yere gidip gelcem dedi. herneyse gitti geldi. bu araba yokuş çıkarkan belirli bi devirden sonra kendini kaybediyor kuduruyor bi bağırıyor, sorun var galiba bunda götür göster :D (yani vtec açmış) :D:D:D

hahaha süper bunu çok duymuştum... birçok bana ve dedenin başına gelmiş :D

imparatoR
28-02-2010, 08:03

:D:D:Dçok iiydi

buraq
28-02-2010, 08:33
birgün 206 lımızın ön takımdan sesler geldiği için tamirciye gittik:) ön takım arızalı dendi komple ön takım yapıldı araba oldu daha sora arkadaş dedi çıkan malzemeleri alabilirmiyim acaba:) ustadan bi cvp berbere gittiğindede saçlarını alıomusun:D:D:DD

meLaNchoLic
28-02-2010, 09:14
2-3 sene önce bi fibercide tampon yaptırdık isim vermicem :D tampon yamuk oldu. abide sürekli içen bi tip kafa kıyakken yapmış :D dedik usta bu yamuk / kalıbı kötüydü onun dedi :D:D:D

auhzuahzuazh bu iyimiş ya xD

tayyardan sonra en çok buna güldüm xD

Jön Türk
28-02-2010, 09:25
1 hafta önce eseliksle 2de ne vurur iddaasına giriştik.
90 oldu yok 100 oldu yok 110 dedi çat bir ses baskı balata yemişiz :D
usta şanzumanı indirdi suratımıza baktı ve şunu dedi.
-Siz insanmısınız ya ? :D:DDD.D 3 e bölmüşüz :D

meLaNchoLic
28-02-2010, 09:50

öldüm öldüm çok iyimiş xD

Onrcn
28-02-2010, 11:17
arabayi rutin servisleri icin biraktim iste fren balatasi ivir zivir icin.. Bende dukkanin onunde ileri geri yuruyup duruyorum icerden bi ses.. YOoookk artik.. iveri girdim adam elinde balata dikmis gozleri bana bakiyor, dukkanda bi sessizlik oldu gozleriyle anlatti olayi resmen kufretti... ( Sol fren balatam kirilmis... nasil oluyosa ) birdaha konusu acilmadi :)

Baran^
28-02-2010, 13:23
Serviste periyodik bakımda arac lifte kaldırılıyor herzamanki gibi başında bekliyorum.Ve klasik diyalog gercekleşiyor her seferindeki gibi.

Usta:Kardeş sen arabanın maşallahı var yagmurda kullanmıyorsun sanırım.
Ben:Yok abi kullanıyorum
Usta:Arabanın altınımı sabunluyorsun banttan cıkmış gibi maşallah :):)

Benzıncı göztepe shell klasik diyalog

Pompacı:Abı hayırlı olsun
Ben:Araba 6000km de her 1000km de bir aynı seyı sölüyorsunuz
Pompacı:Tatlını yedikmi yahu
Ben:Yedınız yedınız araba cilaya giriyor ondan böle temiz bakıyorum meraklıyım
Pompacı:Haa bu zıııbaart inceltmiyormu boyayı
Ben:yok yok (bunalmışım artık bıktım aynı sorulara aynı cevapları vermeyı.Her hafta aynı pompadan aynı 2 pompacıdan almama rağmen mallar hep aynı muhabbeti acıyor) :):)

1.24
28-02-2010, 14:42
1 hafta önce eseliksle 2de ne vurur iddaasına giriştik.
90 oldu yok 100 oldu yok 110 dedi çat bir ses baskı balata yemişiz :D
usta şanzumanı indirdi suratımıza baktı ve şunu dedi.
-Siz insanmısınız ya ? :D:DDD.D 3 e bölmüşüz :D

bizde denemıstık ESELİKSLE 110 115 arası yapmıstı.
bizimkine bişey olmamıstı ama size tebrikler

VeNoM_35
28-02-2010, 14:54
sanayide mertin tanıdığı bir opel servisine gidip aracımdaki silkelemeyi sorucam, muhabbete gel.

usta: temiz arabaymış ama güzel bakmışsın
ben: teşekkürler
usta: şimdi devir dizel devri, bende de corsa 1.3 var işte..
ben: evet az yakıyo bunlar gerçekten de
usta: iyi de gidiyo ha, yokuşta geçerim seni senden fazla torkum var.
ben: :confused: evet haklısın

deyip acilen oradan uzaklaşıyorum:D

Ronin_
28-02-2010, 16:33

yazan herkezin ellerine sağlık cok güzel olmuşlar.Ancak bende bir trabzonlu olarak babam ve amcamın muhabbetlerini benzettim...Yukardaki yaşananları yaşamış kadar oldum emeğine sağlık hocam :cool::)

baretta
28-02-2010, 16:43
dıraçır; olm bu araba ne böyle zıp zıp zıplıyor basket topu gibi...biraz daha zıplasan takla atıcan :D

yavuz abi'nin benim araba hakkındaki yorumu :D

Ahahaha sonra 9 offset sürtmesin diye nizamda arkaları %150 yapınca ben de acı gercekle karsılastım :D

Beni de aynı kadere sürükledi Yavuz abi de neyse ki sattım arabayı :D

SercanTurkoz
28-02-2010, 18:16
geçen yaz ufak bi kaza yapıp tekeri yarmıştım. neyse stepneyi taktım. o gun bi yere gidiyordum akşam işim bitii.''c.tesi gunu''
pazar gunu bi lastikçi buldum abi dedim beni şundan kurtar falan , ufacık lastik tırsıyorum dedim. evet evet bunlarla 50 yi geçme dedi. ben dumur oldum nası ya 50 falan diye, dedim akşam e-6 boştu 160 yaptım.
tamircinin ifadesi çok entrasan olmuştu :D

Mr.K
28-02-2010, 18:24
valla ilgincmis

aleeco
28-02-2010, 19:14
Hondayi yeni aldigim zaman on takim yapildi bende bi deneme yapayim dedim nasil olmus die 200Km civarinda giderken tak die bi ses geldi sonra araba onu baska arkasi baska gitmeye basladi ustayi aradim araba olmamis usta savuruyo dedim durumu anlattim
usta: oglum gencsin yazik olur sana hadi 120 falan neyse 200e ne gerek var allah askina
ben::D ....

metin
28-02-2010, 22:10
bızım ustanında her müşterisini gönderirkenki sözü araba r12 olsa bile
-200 ü geçme :D

HarunToprak
28-02-2010, 23:45
Geçen tamirci bir abimizin yanındayız,kendisi rizeli ve biraz şiveli konuşur. Parçacıya tel açıyor bizim için 5-6 kere aradı meşgul sonra adam teli açar ve
-Senin telefoninu ...kerim niye meşgul la o , sana godummu stop edersun ha 106 saluncak kaç para bana söyle bakayum :) :)

1.24
01-03-2010, 12:15
Geçen tamirci bir abimizin yanındayız,kendisi rizeli ve biraz şiveli konuşur. Parçacıya tel açıyor bizim için 5-6 kere aradı meşgul sonra adam teli açar ve
-Senin telefoninu ...kerim niye meşgul la o , sana godummu stop edersun ha 106 saluncak kaç para bana söyle bakayum :) :)

hhahhahahhaa süperr

adilhcl
01-03-2010, 18:31
musterı: benım honda vardı ne oldu bıttımı ?
ben: hangısı model veya plaka ney?
musterı: cip ya işte ciyervi :D hahahahaha

Hahaha Ciyervi :)

ReßeL
01-03-2010, 19:12
Aile dostu 50lerindeki ustamizin yanina gittigim bir gun;

(liftteki arabayla ugrasmakta, musteriler falan)

R: genclik atesi burada tutuyormus dediler dogrumudur
-(gozluklerin ustunden)... hay m..a koyim... geldi basimin belasi
R: cok ayip hayriş! ben zayifliyorum sen kilo aliyorsun bu gobek ne is
- sanane a.k ne istiyorsun gene!?
R: ya su benim arabayi indirelim artik leylek gibi gezmekten biktim araba takla atacakmis gibi duruyor.
- oglum ne kurcaliyorsun oyuncak gibi bi indir bi kaldir derdin ne birak bin iste
R: yokk ya delirdinmi ne anladim o isten indirelim hadi..
- amcasi biter yigeni baslar, o biter kuzeni hayatimi s.kti bu Sayın'lar... olum al arabani cumartesi erkenden gel erken kapatiyoruz bak biliyorsun
R: Ne oldu yine amcam pokerde yoldu galiba seni. Tamam gelirim erkenden(12'den once gitmedim hic) Neyse ben yemek yiycem bisey istiyomusunuz?
- yok!

gittim bi geldim benim araba liftte, arkadasim basinda, musteriyi kovmus benim arabayi lifte almis. Neyse soktu takti amortisor ve yaylari. Giderken arkadasla muhabbet ediyoruz iste 'bak hayrisim yapti goruyormusun kalender adam' falan. Guldu guldu;

-' Oglum sen gittin arkandan bi kamyon sovdu, sunun arabasini yapiyim de yarin dar zamanimda gelip kafami s.kmesin kansiz pezevenk :D' demis serefsiz

ahmet3425
01-03-2010, 19:19
hiç unutmam 2002 yılıydı galiba doğan slx im vardı o zaman ve aracda header varmıs haberim yok:D bilmiyorum ki nerden bileyim...

egsoz patladı bigun egzoscuya gittim adam arabanın altına baktı falan dediki abi bu arabaya headers takmıslar bu araba 6 vites gibi gider:D

o gun headersın ne ise yaradıgını ogrenmistim:D

MKT
01-03-2010, 19:46
2009 başıydı ford escort aldım.arabada tek parça bile boya yok.kız gibi beyaz güvercin.
AstraGSİ (alperen) isimli arkadaşımızında ozamanlar yıkama dükkanı var.arabayı öğledne sonra aldım ertesi gün gitim içini dışını motorunu koltuklarını yıkadık.yazıları logoları felan söktük.pasta çektik felan.pırıl pırıl oldu araba.bizim şom ağızlı dediki şimdi bu çıkar köşeyi döner kaldırıma çıkar dedi.bende Kemalcanı aldım arkaya ozamanlar onda Lancer var NN 220 yokuştan iniyoruz çok hafif bir eğim ve çok tatlı bi viraj.araç boşta.çamur olmasın kirlenmesin diye usul usul giderken sola doşru aldım virajı arabanın arkası benden önce döndü topladım toplayacam derken30-40 cm lik kaldırıma çıkarım.bide üzerindeki çöp tenekesini deviririm.
ertesi gün alperen öğrenir.
-sana dedim oğlum köşeyi döner kaldırıma çıkarsın diye bak çıktınn dedi.(gelde öldürmee)

------------------------------------------------------------------------
başka bir arkadaşımızda birgün adanada yapılan buluşmalardan birinde el freni çekiyor aracınıda yeni yıkatmış.lastiklerin kenarını mazotla parlatmışlar.yıkarı taraftan bi ses geliyor ama nasıl hem egzoz hem lastikkk.sonra bi patırtı felan derken bi baktık.arkadaş küçük sulama kanalından geçmiş arabayla.neyse yan camdan çıktı bu arkadaş dışarı(o cüsseyle nasıl başardıysa)inmiş ve ilk dediği laf.lan alperennn sana mazot sürme demedimmi diyo
alperende ordan bağırıyo;
-benzinli bu araba ne mazotu diye:D

ustalarla pek ilgisi yok ama ALPERaN da burda bir nevi usta oluyor

KCANN_220
01-03-2010, 20:00
2009 başıydı ford escort aldım.arabada tek parça bile boya yok.kız gibi beyaz güvercin.
AstraGSİ (alperen) isimli arkadaşımızında ozamanlar yıkama dükkanı var.arabayı öğledne sonra aldım ertesi gün gitim içini dışını motorunu koltuklarını yıkadık.yazıları logoları felan söktük.pasta çektik felan.pırıl pırıl oldu araba.bizim şom ağızlı dediki şimdi bu çıkar köşeyi döner kaldırıma çıkar dedi.bende Kemalcanı aldım arkaya ozamanlar onda Lancer var NN 220 yokuştan iniyoruz çok hafif bir eğim ve çok tatlı bi viraj.araç boşta.çamur olmasın kirlenmesin diye usul usul giderken sola doşru aldım virajı arabanın arkası benden önce döndü topladım toplayacam derken30-40 cm lik kaldırıma çıkarım.bide üzerindeki çöp tenekesini deviririm.
ertesi gün alperen öğrenir.
-sana dedim oğlum köşeyi döner kaldırıma çıkarsın diye bak çıktınn dedi.(gelde öldürmee)

------------------------------------------------------------------------
başka bir arkadaşımızda birgün adanada yapılan buluşmalardan birinde el freni çekiyor aracınıda yeni yıkatmış.lastiklerin kenarını mazotla parlatmışlar.yıkarı taraftan bi ses geliyor ama nasıl hem egzoz hem lastikkk.sonra bi patırtı felan derken bi baktık.arkadaş küçük sulama kanalından geçmiş arabayla.neyse yan camdan çıktı bu arkadaş dışarı(o cüsseyle nasıl başardıysa)inmiş ve ilk dediği laf.lan alperennn sana mazot sürme demedimmi diyo
alperende ordan bağırıyo;
-benzinli bu araba ne mazotu diye:D

ustalarla pek ilgisi yok ama ALPERaN da burda bir nevi usta oluyor

:hahaha::hahaha::hahaha:

MKT
01-03-2010, 20:13
nasılda hoşuna gitti ama:Dpiss piss gülüyonnn

Alperen-B
01-03-2010, 23:19
olm bana demedi nie lastiklere mazot sürdün diye orda birine demişti hatırlamıyorum. bende ordan bağırdım benzinli arabaya mazot mu sürülür diye :D. bu arada lastiğin kenarına sürülen mazotla ne alakası war o kazanın hala bi baglantı kurmus değilim. ama o x şahıs kendini biliyor :D ona bahane bulmuştu

bu arada ne ustası olm oto kuaförüm var diye ustamı oldum :icon_wack :D

MKT
01-03-2010, 23:21
ne kuaförüüü ne kuaförüüüüü :D

sito
15-03-2010, 21:26
ben: abi nediyosun adam olurmu bu motor:o
usta: canını sıkma olmazsa 3.25 motoru atarız !!!:D
ben: içimden tabi(bakalım ne manyak fikirleri var yine)
(manyaklar cennetti vol.1:D:D:D)

1.24
16-03-2010, 00:38
lastiklerim henüz bir yıllık.çok da iyi durumda.
değiştirmek istedim.yanakları büyük oldugu için hoşuma gitmiyordu.
dolaştım dolaştım.geldim ustamızın yanına.
ben: abi lastikleri değiştircem.var mı tanıdık eş dost.
usta:niye değiştiriyon beaaa.yesyeni lastiklerin nesi var kiii.
ben: abi yanakları çok büyük.iyi gorunmuyo.
usta: olsun yaa.deli olma dursun.lastiklerin güzeeel.
ben: abi arabayı da yoruyo yaa.ondan..<işin rengi değişiyo yavas yavas>
usta:öle desene beeee.boşver lastiğiii.yarın gel turbo takalııım :D:D:D:D

ben tabi sevinçten dört köşe.

GuNeS
16-03-2010, 02:19
eskiden 3*4sene evvel bi abimizin atolyesine bi müşteri geldi
müşteri:silecekler çalışmıyor
elekt. ustası: bu havada sileceği ne yapacaksın oldu adamın zaten şikeyeti var (: