Orijinalini görmek için tıklayınız : Navitech hakkında
Low-Rider
26-02-2010, 00:48
Şu teybi almayı düşünüyorum , cd çalar yok usb ve sd kart okuyucu var.
http://www.hepsiburada.com/navitech-tdc-4050-r-cd-calarsiz-oto-radyosdusb-calar/ProductDetails.aspx?productId=otdeltdc4050r&categoryId=26080#tablnk
Nasıl bir markadır sorun falan çıkartır mı kullanan bilen varmı.
Fiyatı belli zaten çok birşey beklemiyorum ama çok dandiksede almaya değmez.
Shadow_Dancer
26-02-2010, 00:52
Fiyat ucuz ama pek girme buna istersen kardeşim..
Ucuz etin yahnisinden hayır gelmez..
Biraz daha çıkıp pioneer bak olmadı 2. el
Low-Rider
26-02-2010, 00:54
Aklımda yoktu almak aslında , uygun fiyatlı görünce acaba dedim.
2.el falan düşünmüyorum , zaten alsam bunu k.kratıyla alıcam.
kayaakin
26-02-2010, 00:59
evet kalitesiz evet belki bi hayır gelmez ama :D bi süre sorunsuz kullanırsın herşeyide varmış :D 100 liraya iyi bence
Low-Rider
26-02-2010, 01:13
evet kalitesiz evet belki bi hayır gelmez ama :D bi süre sorunsuz kullanırsın herşeyide varmış :D 100 liraya iyi bence
Tamam aradağım yorum geldi,konu kapatılabilir :D
Yani hiç yoktan iyidir , sıkıldım arabdaki tıngırtıdan.
http://www.hepsiburada.com/navitech-cdt-4700msu-usbsd-kart-girisli-cd-mp3-player/ProductDetails.aspx?productId=otdelcdt4700msu&categoryId=26080#tablnk
ben bunu kullanıyorum gayet iyi öyle kaliteli bir ses sistemim yok amfisiz 4 hop. gayet iyi destekliyor usb ve kart okuyucusu olması buyuk avantaj.
cd güzel okuyor takılma flan yapmıoyor
135 e almıstım ben kampanyadan keske 20 lira daha verip dvdlisini alsaymısım diyorum :)
en kötü 2 yıl garantisi var bittikten sonra sorun cıkarırsa atarsın :D
http://www.sahibinden.com/ayin_kampanya_urunu_usb_sd_aux_girisli_sadece_80_t l-07WQQaXQQ20458556WQQpXQQdisplayitem?
bu var bide kullanmadım ama bir ara mx2 modelini alacaktım 70e arabayı satarken koymak için :D
Tıngırdasın diyosan alınabilir, bi de kredi kartı vs taksit olayı varsa cicek :)
Nakit olsa 150ye pioneer bulunur ama geregi yok al gitsin :)
kayaakin
26-02-2010, 01:57
Tamam aradağım yorum geldi,konu kapatılabilir :D
Yani hiç yoktan iyidir , sıkıldım arabdaki tıngırtıdan.
eyw :D güle güle kullan ozaman kardesim :D
Aktepe Sound Osman veya emreyi tanıyosunuzdur onlardan bi bilgi alsanız daha iyi anlarlar onlar
Bence alınabılıtesı var :) İdaretenlik bi cihaz
aynı paraya bu özelliklerin yanında cd çalarlı olanıda var :hehe:
Cd çalar OLMAMASI bence bir avantaj. Bu cihazlarda en çok arıza veren cd çalar ve bunları veri yollarıdır. Bence güzel bir seçim , dikkatli kullandıktan sonra ( ki senin özenle kullanacağından eminim) uzun yıllar gider.
Low-Rider
26-02-2010, 12:43
Teşekkürler arkadaşlar , cd olmaması daha iyi yazma derdim olmaz:D
M U R A T nickli arkadaşta var bi radyo cd çalar pioneer 7650 düşünürsen
http://img693.imageshack.us/img693/9803/resim022sq.th.jpg (http://img693.imageshack.us/i/resim022sq.jpg/)
Özgür bence güzel bi marka seç 2.el bile olsa alt seride olsa kaliteli marka olsun;)
Usb ve kart okuyucu şart ilerde zıplayacağın için CD atlama yapabilir :D
Low-Rider
26-02-2010, 13:09
Özgür bence güzel bi marka seç 2.el bile olsa alt seride olsa kaliteli marka olsun;)
Usb ve kart okuyucu şart ilerde zıplayacağın için CD atlama yapabilir :D
ahaha zıplama konusunda haklısın ama koyduğum modelde cd çalar yok usb de kart okuyu var , tam tersini yazmışsın:)
Gokhan43
26-02-2010, 13:13
Güzel bi model :) Eskişehir Media Markt'ta fırsat ürünü olarak 99 TL'ye satıyorlardı bir yığın Navitech'i :D Arkadaş da teyp arıyordu , alcaktı ama bi arkadaş gaza getirdi "Bak olum USB güzel ama yarın bi gün biri gelir tak şu CD'yi dinleyelim bakalım nasılmış falan der" dedi , kanına girdi vazgeçirdi almaktan :D :D :D
Aytepe53
05-03-2010, 20:33
Şu teybi almayı düşünüyorum , cd çalar yok usb ve sd kart okuyucu var.
http://www.hepsiburada.com/navitech-tdc-4050-r-cd-calarsiz-oto-radyosdusb-calar/ProductDetails.aspx?productId=otdeltdc4050r&categoryId=26080#tablnk
Nasıl bir markadır sorun falan çıkartır mı kullanan bilen varmı.
Fiyatı belli zaten çok birşey beklemiyorum ama çok dandiksede almaya değmez.
şu anda kenwood da kampanya var sıfır 2 yıl garantili montaj dahil. 170 tl
o modelı bılmem ama benım subaruda Navitech dokunmatık ekranlı vardı cok memnundum.arkadasdada vardı oda memnundu
sorunsuz bır marka.
Aytepe53
05-03-2010, 20:45
Navitech fiatıyla uygun fiatına göre de kaliteli bir markadır
ama bi sony pioneer kenwood gibi markalarla kıyaslanamaz.
Low-Rider
14-03-2010, 01:26
Teybi aldımda usb girişi çalışmıyo error yazıyor ekranda buyur burdan yak:D
Gokhan43
14-03-2010, 02:36
Teybi aldımda usb girişi çalışmıyo error yazıyor ekranda buyur burdan yak:D
Öncelikle hayırlı olsun :)
Sorun ilginçmiş :D Denediğin flash belleğin hafızası kaçlık ? Belki ondan da kaynaklanıyor olabilir :) Çünkü geçen bir teybin özelliklerinde 8GB'a kadar USB okuma özelliği gibi birşey yazıyodu da :D
Low-Rider
14-03-2010, 11:30
1gb ve 8gb 2farklı bellek denedim
ah be abi keşke media market e gitseydin :) orda navitechi taksitle falan alırdın :) eee ne olcak şimdi :D
Low-Rider
14-03-2010, 11:57
mediamarkttan aldım zaten:)
Merterde ana merkezi varmış navitech'in oraya gidicem bir
Gokhan43
14-03-2010, 12:07
1gb ve 8gb 2farklı bellek denedim
Hmm o zaman sorun teypte :) Mediamarkt'a götürüp değiştirme şansın yok mu :)
Low-Rider
14-03-2010, 12:16
Ya orayada götürüp değiştirebilirim ama oraya götürmek için söktürcem yenisin alıcam taktırcam falan derken toplamda yaklaşık bu teyp parası kadar montaj parası vermiş olcam:)
Gokhan43
14-03-2010, 12:19
Ya orayada götürüp değiştirebilirim ama oraya götürmek için söktürcem yenisin alıcam taktırcam falan derken toplamda yaklaşık bu teyp parası kadar montaj parası vermiş olcam:)
O yönden de haklısın :)
By_HaNNibaLL
14-03-2010, 12:54
Al gitsin tingir mingir eder yeter allah bereket versin
fsunnetci
15-03-2010, 11:22
Merterde'ki medimarketten 2 hafta önce aldık ve bir çift Jbl mid compenant bir çift goldmaster 13cm hoparlör girişi yaptık gayet başarılı bir ürün bence.fiyatı 99TL ve 6 taksit.20TL karşılığında cihazın montajınıda yaptılar Fiat Uno Marka araca takdırdık ve 2 haftadır sorunsuz tistak tistak çalışıyor:rolleyes: fiyat performans açısından bakarsak bence gayet başarılı bir ürün Kingston 4GB flashbellek ile gayet sorunsuz çalışıyor:icon_tup:
ClioSportAge
16-03-2010, 21:27
bende kullanıyorum 4gb çokta memnunum 99 liraya aldım media marketten
Low-Rider
31-03-2010, 00:39
Unutmuşum , yaziyim.Teypte sorun yokmuş benim 4senelik 1gb lık flash disk teypte çalışmadı , 8gb'ı da desteklemediği için çalışmıyor sandım.Farklı usb'ler deneyince çalıştı.
Sorunsuz şu anda , memnunum.
ucuz olandan başı ağrıyo insanın aman gerek yok yani ucuzuna kaçıyım derken yoksa herşeye lafım yok nacizane
Özgür gitmediysen beni yanına al itinayla çirkeflik yapılır ve her türlü değişim yapılır ;) en son migrosta beya bir karıştırdım olayı danışmadaki yazıları falan değiştirdiler :)
Low-Rider
07-04-2010, 11:17
En son mesajı okumadınız galiba :) , üründe sorun yok benim flashdiskimde sorun var oda çözüldü.
Arkadaşımda 2.arabasına Bu navitechten yada aynı özelliklerde Kamasonic alacak.
Aralarında fark varmıdır.Ses kalitesi eko ayarları ekran kalitesi biraz olsun yoksa aynı patlıcanın lacivertilermi ?
Low-Rider
21-04-2010, 21:36
Valla ses farkını falan bilmemde , kamosonic ler hem görüntü olarak hem malzeme kalitesi olarak çok kötü.
Navitech o bakımdan daha iyi.
Navitech geçen media markt da 99 liradı cd çalmıyordu usb den çalıyordu....
garantili sonuçda iş görür ;)
Low-Rider
21-04-2010, 22:32
USB ve SD çalıyor.