PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ispark online borç

G_TT_I
26-02-2010, 07:36
Siteye girince cikan otopark borcu nedir boyle ;)
hic bakip a borcum varmis diye yatiran varmi?
Trafik cezasi olsa anlarim bu ne aptal bir uygulama, oradaki otoparkcilar biryerlerini kaldirip gelmesinler yada park et git gel kimse yok ceza yolasinlar sistem tam yerine oturdu. Sanki biz park ediyoruz Adam geliyoda odemem diyip kaciyoruz.

Eger boyle bir sistem varsa kaldirsinlar o tipleri online odeyelim nasilsa parkta arabaya vursalar Abi gormedim isparkin sorumlulugunda degil derler, video goruntulerinide ozel savcilik izni olmadan kasko alip izleyemiyor.
Bu ceza da degil borclarin itrazi filan oluyormu?

mmustu
26-02-2010, 07:38
ilk defa yaptığım bir sorgulamada EKE nin borcu çıkmadı :D

Day Walker
26-02-2010, 07:42
ahahahha bizim kalasın borcu yokmuş :D

eski corollanın borcu çıktı ama ben sattıktan sonra yapmış :D

Saro-Ş
26-02-2010, 08:28
çok saçma birşey bu yaa ben yeşilköyde isparkçılar ile her dk kavga ediyorum bitane park yerleri kalıyo 10 dk durup çıkıcam diyorum yok tek yerim olmaz zaten 10-15 dk park etmek bedava bu adam bana yazmış yollamış ne olucak bana uyuz bu adamlar mesala yazdı kimden sorucaz bunu

Dragger
26-02-2010, 16:30
Cok zaman önce acmıstım bu konuyu ;)

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=41167

Benim 1300 TL borcum görünüyordu, evimin kapısına parkettigim icin ve bunların icinde defalarca ödemisligim de var. Haftada max 1 2 gün ödemem kalan 5 gün ödememe ragmen 1300 TL...

O dönem borcum görünüyordu ama artık plakayı girdigimde ödeme noktasına falan gidin diyor, cok da umrumda ya bi de ayaklarına gideyim köpeklerin :)

Hep akpnin serefsizligi bunlar...

Eve vergi öde cöpe vergi öde, caddede oturuyosun diye daha fazla vergi öde, arabaya vergi öde benzine öde bi de kapına arabayı cekiyosun diye akpye para öde...serefsiz herifler...

ErcanÇebi
26-02-2010, 16:48
belediyeden korkulur