Orijinalini görmek için tıklayınız : Tivibu
ttnet açıklaması:
Seç & İzle servisi ile en beğenilen yerli ve yabancı filmleri, popüler dizileri, belgeselleri, çocuk ve yaşam-eğlence programlarını bir arada bulabilirsiniz.
Bu servis ile TTNET Tivibu’nun geniş film arşivine istediğiniz zaman TTNET internet bağlantısı olan her yerden ulaşabilirsiniz.
Tivibu Standard Plus paketinizle Seç-İzle servisinde sunulan yerli ve yabancı birçok TV kanalını takip edebilir, farklı kategorilerde birçok programı herhangi bir ek ücret ödemeden defalarca izleyebilirsiniz.
İstediğiniz her an erişebileceğiniz film arşivinden istediğiniz filmi, gün veya saat kısıtlaması olmadan defalarca izleyebilirsiniz. Üstelik izlemekte olduğunuz filmi dilediğiniz zaman durdurup, başlatabilir; dilediğinizde ileri-geri alabilirsiniz. Dahası Seç-İzle servisi ile yarım bıraktığınız bir filmi daha sonra dönüp kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz.
görüntü kalitesi gayet güzel ücretlendirme ise ayda sadece 1 tl google a tivibu yazıp çıkan siteye üye olabilirsiniz.
buda bonus :D
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/26/6908.jpg
type-r lar drag yapıyor şuanda :D
::ZaFeR::
27-02-2010, 13:14
Birazdan HKS Drag Series for Japanese Cars başlayacak Motors TV'de
Vts_Power
27-02-2010, 13:32
standart üyelik pasif duurmda 4 tl olan zornlu seçili :)
hddsheriff
27-02-2010, 14:02
bir tek motors tv için değer mi diye düşünmekteyim film filan sorun değil zaten istediğim filmi indiriyorum
4 lik paketi sectim o.k nisan sonuna kadar 1 tl miş ona da ok.
ama en başta bu paket 1 marta kadar adsl abonelerine ucretsiz diyordu ama filmler 2 tl 3 tl.. hic film alan oldu mu ?
edit: type-r lar hala drag da :)
edit: o da nee ! bi type-r m5 i geçti :D
DogukanB
27-02-2010, 14:15
quicknet ten üye olunuyormu
serhatayasli
27-02-2010, 17:48
interneti n kdr kasıcak???
kayaakin
27-02-2010, 17:54
reklamı seslendiren bay-j mi(virgin) banamı öyle geldi?
superonline kullanıcısıysak alabiliyomuyuz :D
Low-Rider
27-02-2010, 18:01
interneti n kdr kasıcak???
İnterneti kasmıyor , görüntü kalitesi bağlantı hızına bağlı olarak değişiyor.
cembozbey
27-02-2010, 18:03
simdi uye oldum uluusal kanalların cogu var henuz bende takılma vs olmadı
cokdan beri böle bişey arıyodum 50 tane program kurdum canlı yayın için olmamıstı =) ilac gibi geldi bu valla ama ne akdar istikrarlı gider?? 4 tl ilerde nolur?? abone sayısı arttıgında takılma olurmu ?? bunları bilemem
Sadece TTnet müsterileri kullanabilecek diye biliyorum
Şuanda sadece plus üyelik var 30 nisana kadar 1 tl sonra 4
30 nisandan sonra standart 1 tllik üyeliğe geçiliyor :)
güzel bişiye benziyo inceliyorum bende alım sunu artık tüm hayatım laptop basında geçer :D
arkadaşlar üye olduktan sonra kulanmaktan vazgeçersek üyeliği nasıl iptal ediyoruz bilen varmı:beuj:
üye oldum güzele benziyor izleyelim burdan biraz:)
Ahmet Saraçoğlu
27-02-2010, 18:58
arkadaşlar ttnet kullanıcı adı ve tel numarasıyla şifreyi sorgulatabileceğimiz bi site varmı , hat sahibi kimlik bilgilerini falan biliyorum haliyle ama şifreye hiç ihtiyaç duymamıştım bugüne kadar
Buğra A.
27-02-2010, 18:58
Ya açıkçası,IP TV'yi beklerken bu biraz gereksiz gibi geldi gözüme.IP TV gibi bir sistem ya da kutu yapsalardı bence bir çok kullanıcı alırdı gibime geliyor.
arkadaşlar ttnet kullanıcı adı ve tel numarasıyla şifreyi sorgulatabileceğimiz bi site varmı , hat sahibi kimlik bilgilerini falan biliyorum haliyle ama şifreye hiç ihtiyaç duymamıştım bugüne kadar
değiştirmediyseniz 123456 dır.
bu arada kotalılar dikkat etsin sonra kotam doldu demeyin :D
değiştirmediyseniz 123456 dır.
bu arada kotalılar dikkat etsin sonra kotam doldu demeyin :D
kotaya etki edecekse ne anlamı var ki :D :D
hddsheriff
28-02-2010, 13:20
sitelerinde bahsettikleri tv kanalları ve filmler haricinde başka bişey var mı? topgear var diye duydum ben o da bu fiyata dahil mi yoksa extra ücret ödüyormuyuz ?
benim zaten diğer odalar soğuk aydındaki evde
digitürke boşuna para veriyordum iki üç kanal için çalışmayan kutuya para veriyodum
hep netten dandik görüntü kalitesiyle izliyordum yada arka planda dımbırdıyordu
az önce satın aldım ve aktif oldu sistem bazı kanalların görüntü kalitesi hala dfüşük ama bazı kanallar gerçekten güzel
şimdilik 1TL sonrası 4TL güzel bence tercih edilebilir.
Ahmet Saraçoğlu
28-02-2010, 15:03
indirdim izliyorum şimdi ,, keşke discovery de olsaymış...
sitelerinde bahsettikleri tv kanalları ve filmler haricinde başka bişey var mı? topgear var diye duydum ben o da bu fiyata dahil mi yoksa extra ücret ödüyormuyuz ?
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/28/5664.bmp
valla kirala izle seçeneğinde bulunmuyor demekki ücretsiz :D
hddsheriff
28-02-2010, 16:29
http://i1002.hizliresim.com/2010/2/28/5664.bmp
valla kirala izle seçeneğinde bulunmuyor demekki ücretsiz :D
teşekkürler :D
rica ederim :)
şimdi bende izlemediğim bölümleri izliyorum karıştıra karıştıra :D
hddsheriff
28-02-2010, 17:07
bende üye oldum ve seyrediyorum :D
bende üye oldum ve seyrediyorum :D
Sevindim :)
VAlla fiyatı şimdilik çok ucuz hatta sudan ucuz :)
BEnde sıradan başladım karışık karışık olmuyor takibi zorlaşıyor bazılarını bir daha izliyorum
4. sezondan başladım en sonunda 2 bölüm bitti
Arabalar çıkalı kaç sene olmuş ama testlerini izlemek oldukça zevkli
YEni sezonlar ne zaman gelecek acaba?
He bu arada alt yazılı diyeyim dip not düşeyim
Bende üye oldum... Görüntü kalitesi bence az...1mb sınırsız bendeki bağlantı....
Dün bi filme baktım, görüntü kalitesi kötü begenmedim.
sabahtan beri tıkır tıkır çalışıyordu
biramı çerezimi aldım top gear izliyordum dondu şu an
tvdede tık yok
programı açtım kapadım kendine geldi şu an aynen kaldığım yerden devam :)
bu arada ay sonu umarım bana kabaran bir şey olmaz :p :D
Tivibu ekranındaki yanında turuncu ttnet reklamı kalkıyor mu? Gıcık oldum... :D
yukarıdaki resimdeki turuncu şey mi ?
http://img718.imageshack.us/img718/1839/tvburesized.jpg (http://img718.imageshack.us/i/tvburesized.jpg/)
EVET yazan yer...
EVET yazan yer...
sağ alt kosede ekran işareti gibi bişey var ona tıklarsan kayboluyo :)
goruntu kalitesi bağlantı hızınıza gore değişkenlik gösteriyor sanırım. 8 mbit de gayet güzel cunku herşey. cidden ilaç gibi geldi. hem filmler olsun hem kanallar. sonunda guzel şeyler oluyor
bendede 8mbit var görüntü oldukça tatminkar
hddsheriff
28-02-2010, 21:16
1 mbps bağlantım var idare eder görüntü kalitesi. Ama motors tv yi hiç seyredememektense az bozuk seyretmek yine de keyifli v8 supercars var şuan :D
8 mbit i şundan dolayı yazdım .. en başta bende de goruntu bulanık gibi oluyor sonra boost a geciyor yayın ve cam gibi.
ya 49 lira verin 8 mbit e gecin kimsenin hız indirdiği falan yok .. 1 mbit de kalmayın derim.
hddsheriff
28-02-2010, 21:43
8 mbit i şundan dolayı yazdım .. en başta bende de goruntu bulanık gibi oluyor sonra boost a geciyor yayın ve cam gibi.
ya 49 lira verin 8 mbit e gecin kimsenin hız indirdiği falan yok .. 1 mbit de kalmayın derim.
aylık en az 80 gb DL yapıyorum 15gb tan sonra 512 mb bağlantı hızı pek mutlu etmez beni :)
Vts_Power
28-02-2010, 22:04
şu anki pist yarışı süpermiş
akşam eve 11.30 da gelen birine göre gereksiz gibi :D o yüzden abone olma gereği duymuyorum ama şu yarışlı kanalları anlatışınızdan insanın canı çekmiyor değil :)
aylık en az 80 gb DL yapıyorum 15gb tan sonra 512 mb bağlantı hızı pek mutlu etmez beni :)
ben onu 1 mbit varken yapıyordum. şimdi en az 720p leri indirip izliyip siliyorum düşün durumu.. 15 gb falan hikaye. hiç hızım düşmedi. yine de siz bilirsiniz canlar.
hddsheriff
01-03-2010, 01:21
riske girmeye deymez :D
suprolla
01-03-2010, 01:38
15gb olayı yok artık 49lukta zaten sitesindede 8mbite kadar sınırsız diye belirtmiş :)
Low-Rider
01-03-2010, 02:09
ben onu 1 mbit varken yapıyordum. şimdi en az 720p leri indirip izliyip siliyorum düşün durumu.. 15 gb falan hikaye. hiç hızım düşmedi. yine de siz bilirsiniz canlar.
ahaha sende bendensin çetin
mp3 indirir gibi film indiriyorum
indirdiğim filmin görüntü kalitesini beğenmezsem siliğ tekrar indiriyorum:D
esas ikinizde bendensiniz :D
bendede 15gb limit denirken hiç düşmeyenlerdenim, arkadaşlarda düşenler oldu :)
Ludacris
01-03-2010, 02:44
yaw bizde sımayl ediyesel aboneliği var olmazmı acep :?:
sağ alt kosede ekran işareti gibi bişey var ona tıklarsan kayboluyo :)
Sağolasın... Gözümüzün önündekini görmemişiz... Yaşlılık... :D Gene tam kaybolmadı ama olsun daha çekilebilir bir duruma geldi...
alayına goo :D
arena-tr den ban yemeseydim iyiydi.. bakalım bi davetiye bekliyorum aklında olsun özgür
yaw bizde sımayl ediyesel aboneliği var olmazmı acep :?:
ttnet li bir arkadaşının hesabı ile girersen olur. bu durum superonline için de geçerli.
serkan demir
01-03-2010, 16:19
üye olduk kullanıcı adını falan hallettık silverlight 3.0 tıvıbu.comdan ındırıp kurarken hata verıyor mıcrosoftan ındırıp kurarkende lısans falan bıseyler dıyor bu turlu calıstıramadım. musterı hızmetlerını aradım durumu ızah ettım bızım yapabılecegımız bısey yok bı bılgısayarcıya danısın dıyorlar. :@
hddsheriff
01-03-2010, 17:00
15gb olayı yok artık 49lukta zaten sitesindede 8mbite kadar sınırsız diye belirtmiş :)
dün tarifemi değiştiriyordum ttnet yetkilisi 15gb ı geçersen hızın düşecek dedi vazgeçtim :D bir zamanlar o hatayı yapmıştım 512 hızındaki internet hiç çekilmiyor...
Low-Rider
01-03-2010, 17:03
alayına goo :D
arena-tr den ban yemeseydim iyiydi.. bakalım bi davetiye bekliyorum aklında olsun özgür
ttnet li bir arkadaşının hesabı ile girersen olur. bu durum superonline için de geçerli.
Torrentten nefret ettim artık ya , dün akşam üstü 7gibi Bad company2'yi indiriyim dedim ekledim torrente.
2000küsür ortak var max 15kişiye bağlanıyor hızım 40ı geçmiyor çıldırcam
Bende yaptım uyelik tivibudan.
güzel kullanıslı sevdim byagı tvyle karsılastırdım 5 sn geriden geliyo ama durdur ileri geri al özellikleri hosuma gitti :)
Kumanda savasına sonn tivibu :D:D
sadece indirdiğim film program vs.vs. leri topladım geçen hafta (sadece microsoft flight sim 12 gb :D ) 120 gb dosya indirdim internetim yavaşlamadı, he bu arada ttnet kullanmıyorum koç net benimksini
canlı yayındayken pause yapıyorum (ortadaki tuş) tekrar oynatınca aynı yerden devam etmıyor ileri gerı saramıyorum yapanlar anlatabilirmi?
SercanTurkoz
01-03-2010, 20:04
ben becermedim üye olmayı ya, k.adı ve şifremi bilmiyordum, faturamı yatırdım yerden ögrendim ama geçersiz k.adı diyor anlamadım gitti. ev telefonum@ttnet mi ? :s ?
ttnet'e de telefon açmaya üşeniyorum :s bi dolu şey sorcaklar şimdi..
hddsheriff
01-03-2010, 20:10
sadece indirdiğim film program vs.vs. leri topladım geçen hafta (sadece microsoft flight sim 12 gb :D ) 120 gb dosya indirdim internetim yavaşlamadı, he bu arada ttnet kullanmıyorum koç net benimksini
bir dönem 8mbps ye geçmiştim fena kastım o ay 15 gün sonunda çat diye düşürdüler hızımı inanın sanki hiç internet yokmuş gibiydi pc rezil derecede yavaş :)
serkan demir
02-03-2010, 14:29
üye olduk kullanıcı adını falan hallettık silverlight 3.0 tıvıbu.comdan ındırıp kurarken hata verıyor mıcrosoftan ındırıp kurarkende lısans falan bıseyler dıyor bu turlu calıstıramadım. musterı hızmetlerını aradım durumu ızah ettım bızım yapabılecegımız bısey yok bı bılgısayarcıya danısın dıyorlar. :@
halla bi çözüm yolu bulamadım forumdaki bilg. arkadaşlar bi el atsalar çok iyi olur hani :)
dün tarifemi değiştiriyordum ttnet yetkilisi 15gb ı geçersen hızın düşecek dedi vazgeçtim :D bir zamanlar o hatayı yapmıştım 512 hızındaki internet hiç çekilmiyor...
valla benim vanalı modda şu an internetim tvde sabah akşam açık ama bir sorun yaşamadım şimdilik :D
hddsheriff
02-03-2010, 14:50
valla benim vanalı modda şu an internetim tvde sabah akşam açık ama bir sorun yaşamadım şimdilik :D
şans demek ki bu :)
Gelişmeleri söylerim ilerleyen günlerde balyoz yemiş yarış atına dönmeyeyimde :D
hddsheriff
02-03-2010, 15:36
Gelişmeleri söylerim ilerleyen günlerde balyoz yemiş yarış atına dönmeyeyimde :D
ok bekliyorum gelişmeleri :D
Zaten bu 8mbite kadar hızlı net olayını bu tarz işler için yapıyorlardı. Bu arada abone sayısı artınca yavaşlamaz çünkü youtube gibi aç izle mantığı deil. Radyo yada TV yayını gibi sürekli akan bir durum. Ve tüm internet omurgası adamların elinde. Multicast yaptıkları sistemler ciddi hızlı. Bu 4 tl de olsa güzel bir hizmet. Yanlız şu 8mbit neti olup hızı düşmeyenlere imreniyorum. Smile 2mbit sınırsız kullanıyorum. Etrafımda farkında olmadan telefonda arayıp hızlı internet verelim mi 8mbit diye telekomdan arayanlara EVET diyerek 8mbite geçen ve ayın ortasından sonra hızı yarım mbite düşen tonla insan var. Ve kotalarını çok çok azcık aşıyorlar. Ben geçsem kesin banada patlar bu olay. :(
tivibudan programı kaydedebilme şansım var mı?
gelişmeler:D evet 5 senelik laptop sabah akşam tivibu izlemesinden dolayı mortlamak üzere internette bir şey yok :D
modem arada göz kırpıyor bi restartlayıp devam ediyorum :D
onursumer
27-02-2011, 11:06
gelişmeler:D evet 5 senelik laptop sabah akşam tivibu izlemesinden dolayı mortlamak üzere internette bir şey yok :D
modem arada göz kırpıyor bi restartlayıp devam ediyorum :D
bende ilk çıktığından beri bu 8mbit e kadar olan bağlantıyı kullanıyorum 50gb da gorsem hiç düşmedi şu zamana kadar kaç sene olduysa artk :D
ben becermedim üye olmayı ya, k.adı ve şifremi bilmiyordum, faturamı yatırdım yerden ögrendim ama geçersiz k.adı diyor anlamadım gitti. ev telefonum@ttnet mi ? :s ?
ttnet'e de telefon açmaya üşeniyorum :s bi dolu şey sorcaklar şimdi..
örneğin;
2126544566@ttnet
bende ilk çıktığından beri bu 8mbit e kadar olan bağlantıyı kullanıyorum 50gb da gorsem hiç düşmedi şu zamana kadar kaç sene olduysa artk :D
aynen ;
ttnetin yapmış olduğu en akıllıca iş bence şimdiye kadar olan
odamın televizyon ihtiyacını ortadan kaldırdı
çokta işime yarıyor