Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 3.16i sorgu?
http://www.sahibinden.com/bmw_316_i_-_17500_tl_-_ankara_110000_km-74WQQaXQQ22166218WQQpXQQdisplayitem?source=promoti on_topl
arkadaşlar yeni araç bakıyorum da kendime bu araç gözüme takıldı, fiyatı falan çok uygun geldi de Ankara'dan tanıyan var mı acaba bu aracı? Telefon numarası falan da bırakmamış ilan sahibi ama? Fake ilan gibi geldi bana en ucuz e46 3.16lar 26000 civarıyken.
büyük ihtimal kolpa zaten fiyat başta olmak üzere :D
cam tavan yoktur 3. serisinde cruise de cruise diye değil adaptif bilmemne kontorlu diye geciyo daha gördügüm 3 serisi olmadı Türkiyede :D
Yabancı heralde sahibi , shabah shukur falan :)
DogukanB
28-02-2010, 15:33
gerçek olma olanağı var mı sence?
artı içinde premium donanım + ve xenon almayıp 500-1000 küsür euroya hız sabitliyici aldıysa tebrikler :D
ecthelion
28-02-2010, 15:34
sen inandınmı bu ilana?
gerçek olma olanağı var mı sence?
sen inandınmı bu ilana?
belki kazalı araba? belki çok acil paraya ihtiyacı var? başka birşey belki? böyle saçma sapan yorum yapmayın. İçinizden ne düşünüyorsanız düşünün ben merak ettim açtım topic kimseyi ilgilendirmez.
ecthelion
28-02-2010, 15:38
belki kazalı araba? belki çok acil paraya ihtiyacı var? başka birşey belki? böyle saçma sapan yorum yapmayın. İçinizden ne düşünüyorsanız düşünün ben merak ettim açtım topic kimseyi ilgilendirmez.
topic açıp kimseyi ilgilendirmediğini düşünüyorsan niye açıyorsun? acil paraya ihtiyacı varsa gider galeriye saydırır. isterse kazalı olsun, taklalı olsun, tavanı değişmiş olsun, yine bu paraya satılmaz. ailem yıllardır galericilik yapıyor, böyle bir fiyat mümkün değil. ha sen inandıysan bu ilana adama mesaj at, adam sana "şuraya kapora yolla" der, sende yolla ;)
Bak sen yazıyorsun ailem bilmem ne zamandır galericilik yapıyor diye, benimkiler yapmadığı, benim bir bilgim olmadığı için açıyorum topici, ancak galerici soyundan geliyor olman böyle cins yorum yapmanı gerektirmez. Herkes senin kadar bilgili olmayabilir araba konusunda, ve olmadığım için de buraya konu açtım anladığın gibi, neyse konuyu görünce bir moderatör silerse sevinirim. tatsızlaşmayalım boş yere.
ecthelion
28-02-2010, 15:44
Bak sen yazıyorsun ailem bilmem ne zamandır galericilik yapıyor diye, benimkiler yapmadığı, benim bir bilgim olmadığı için açıyorum topici, ancak galerici soyundan geliyor olman böyle cins yorum yapmanı gerektirmez. Herkes senin kadar bilgili olmayabilir araba konusunda, ve olmadığım için de buraya konu açtım anladığın gibi, neyse konuyu görünce bir moderatör silerse sevinirim. tatsızlaşmayalım boş yere.
kardeş şizofrenmisin? sen açıp sormuşsun, bende sana inanıp inanmadığını sormuşum? hala gerçek olduğunu inanıyorsan hemen mesaj at ilan sahibine, kapora ister sende gönder kaporayı bu kadar inanıyorsan ;) daha önce senin gibi düşünüp yurtdışı hesabına kapora gönderip hala "acaba aracımı ne zaman alacağım" diye bekleyenler vardır elbet
yok inandığımdan değil, belki ekstrem bir durum olmuştur, tanıyanı falan vardır diye açtım da konuyu herneyse iyi akşamlar.
Tuning055
28-02-2010, 15:56
pert halı bıle bu kadar ucuza gıdmez..
uGuR8505
28-02-2010, 16:03
>>>>>>>>Pazarlik : Pazarlik Payi Var<<<<<<<
az daha kurcalasak bedavaya verrmi acaba:D
fake gibi geldi,degilsede coktan almistim sahsen bu arabayi.
34btr1907
28-02-2010, 16:21
pazarlık yaparmı ? acaba:soru::D
ocean0636
28-02-2010, 16:24
20 ye vtı ı zor alıosun..:D Bu kesınn fake:D
Fake banko. :) Pertten topasalar bile o fiyatın üstünde çıkar.
Euro'yu TL yazmıştır belki...
Ludacris
28-02-2010, 17:41
aracı ben aldım
turbo yapmış sahibi
m3 swap :D
Resim kalitesinden bile belli yalan ilan
ecthelion
28-02-2010, 18:04
boşuna kafanızı yormayın, ilan fake. bir çok böyle ilan var, mesaj atıyorsunuz, size bozuk bir Türkçe ile yurtdışında bir banka hesabına kapora yollamanızı söylüyorlar.
Ludacris
28-02-2010, 18:10
serefsizler b*ku çıktı ya koyuyor ilanı adamı boşuan heycanlandırıyorlar tabi bunun kadar abes değilde :D
***** iş gereği çok araştırıyoruz bi tane vardı 42Liraya e90 320 spor paketli hani inanmıcaktım ilanada adam Laz :D yaparmı yapar dedim karadeniz ilanı aradım açmadı geyşa
%49 hisseli ortak falan arıyodur belki adam yazmamış ama :D
KorkuluRuya
28-02-2010, 23:26
hiç arayan yokmu?
en iyi ihtimalle yabancidan yabanciyadir
S.Özeren
01-03-2010, 02:57
euro yazıcaktır belki öyle kaçmıştır =)
hiç arayan yokmu?
numara yok ilanda.