Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet sorunu
Boost Up
28-02-2010, 21:20
arkadaşlar bir daha giremeyebilirim. internetim durudk yerde kesilip aniden geliyor. sebebi ne olabilir? ttnet destek hattını aradım yol splinter mı ne o yok diyo halbuki 5 yıldır var. internet her an gittiğinden cevap yazamayabilirim. teşekkürler
ilkerrrrr
28-02-2010, 21:25
internetin takılı olduğu hatta bi telefon bağlayın cızırtı falan var mı dinleyin.
bir de modeminiz gösteriyorsa hattınızın zayıflama değerlerini buraya yazın.
Boost Up
28-02-2010, 21:27
internetin takılı olduğu hatta bi telefon bağlayın cızırtı falan var mı dinleyin.
bir de modeminiz gösteriyorsa hattınızın zayıflama değerlerini buraya yazın.
Ya zayıflama olayı falan nedir bilmiyorum, maşallah bu sefer iyi dayandık:). Cızırtı falan yok tek tek baktım, ama çok uyuz oldum bu işe. İnternet lak gidiyor lak geliyor.
::ZaFeR::
28-02-2010, 21:31
Bu sıra bende de 1 kere gidip geldi.
Boost Up
28-02-2010, 21:31
Modemden ADSL ve Internet ışığı kesiliyor, ADSL yanıp sönüp takılıyor.. Baya gıcık oldum açıkçası:).
Dünden beri eziyet çekiyorum sürekli gidip geliyor.
Ahmet Saraçoğlu
28-02-2010, 21:33
ben o splitter i kırınca dirak tel hattını iptal adip sadece net için kullanmaya başladım , telefon faturasından da yırtmış oldum küçük çaplı da olsa ,,,,, splitter dan tüm kabloları söküp teli direk modeme takmayı denedinizmi? kesinti yaşanmazsa splitter bozulmuş demektir
Boost Up
28-02-2010, 21:34
Vallahi splitter öyle bir yerdeki.. Öyle ha dedim mi çıkaramayacağım bir yerde:D
son 1 haftadır bende kopmalar yaşıyorum ;)
birde ilk baglantı kurdugumda evede telsiz telefon vardı onun yüzünden 5 dk bir kopuyordu kaldırdım normal telefonu taktım düzeldi.
splinter olmaması sadece arama gelince yada arama yapılınca baglantıyı keser.
edit : bazı modemlerde splinter özelligi mevcuttur. misal; zoom
Boost Up
28-02-2010, 21:39
tivibu desem :)
Bir de destek hattını aradım dediler ki arıza kaydı oluşturduk. tekrar aradım bir daha arıza kaydı oluşturmuşlar. dedim sürekli yeni kayıt ım oluşturuyorsunuz? oluşturmamış ilk konuştuğum bayan. zaten sesi öyle bir geliyordu ki, triplere girmiş. sanarsın turk telekomun sahibi...
Bir de destek hattını aradım dediler ki arıza kaydı oluşturduk. tekrar aradım bir daha arıza kaydı oluşturmuşlar. dedim sürekli yeni kayıt ım oluşturuyorsunuz? oluşturmamış ilk konuştuğum bayan. zaten sesi öyle bir geliyordu ki, triplere girmiş. sanarsın turk telekomun sahibi...
öyle bir durumdada arıza kaydı şimdi oluşsada yarın sabahtan önce aramazlar ;)
Boost Up
28-02-2010, 21:43
öyle bir durumdada arıza kaydı şimdi oluşsada yarın sabahtan önce aramazlar ;)
tamam daa diyorum ki 5 dakika arayla aradım bir şey oluşturulmamış. beni sallamıyorlar mı nedir
splitter ı kaldır direk hattı tak değişmiyorsa dns i değiştir. olmadı balkondan at herşeyi
bu akşam benim nettede sorun var 2.siteyi açıyorum sayfaları açmamaya başlıyor bence bölge böle sorunlar var
Boost Up
28-02-2010, 21:48
dağda oturuyorum, aynı yerde de değiliz ki:D
aynı hatta 1den fazla telefon bağlanamazmış olayına pek inanmıyorum hep 2 telefonla kullandım(telsiz ve normal) hatta şuanki evde telefon hattım o kadar kaliteliki 8mbite geçemiyorum o halde dahi problem olmadı aynı hatta ayrıca 2 telefon kullanmak
işte bak öyle bişi düşürünsen ve oluşturursan. hayatta internetin kesilmez :)
tamam daa diyorum ki 5 dakika arayla aradım bir şey oluşturulmamış. beni sallamıyorlar mı nedir
sizinle konuşurken oluştururlar zaten sizinki bi talıhsizlik olsa gerek ve + olarakta 2. kez aynı kişiyle görüşmüş olmanızda garip :D
aynı hatta 1den fazla telefon bağlanamazmış olayına pek inanmıyorum hep 2 telefonla kullandım(telsiz ve normal) hatta şuanki evde telefon hattım o kadar kaliteliki 8mbite geçemiyorum o halde dahi problem olmadı aynı hatta ayrıca 2 telefon kullanmak
hayır bizim sorun o degildi 2 telefon kullanabılıyoruz ama kablosuz ag destkli modem kullanıyorum o sebeple etki ediyor sanırım kablosuz hem 2 telefonada ihityaç duymuyoruz kablosuzu söktüm yerine eskisini taktım. ama daha öncede kablosuz telefon vardı bu sorun yoktu :D
suprolla
28-02-2010, 22:01
bu akşam bendede bi sorun var....kesilme yok ama hızda yok ttnet sevgi dilekleri istiyor bu ara galiba :)
VeNoM_35
28-02-2010, 22:01
bizim ofiste aynı sorun var, 3 yıldır fln aynı modemi ve aynı setup'ı kullanıyoruz, son 1 aydır kafasına köre kopuyor net. splitter değiştirmeyi düşünüyorum, kendi kendine bozulan birşeymi bilmiyorum ama denemesi bedava nasılsa.
Boost Up
28-02-2010, 22:02
Yok canım 2 kere aynı kişiyle konuştuğumu söyleyen kim:D:D.
emresener
28-02-2010, 22:07
internet bu ara aşırı yavaş gibim.. Yrn gidip Dsmart kampanyasını alcam ilk kurulum receiver canak dahil 120lira:D sonrası dsmart+8mbit (sınırsız) internet aylık 74lira.
HeartOfSilence
28-02-2010, 22:33
biri adsl facebook sayfasında telefon hatlarında bakım olduğu, bu sebeple 3 saate varan internet kesintisi yaşayabileceğimiz yazıyordu geçen gün :) yani normaldir düzelir bikaç güne :)
Tuning055
28-02-2010, 22:42
benım de dunden beri netım cok yavaşladı anlamadım:S
İnternet berbat, bir haftadır 800 900 ile download yaparken bugunlerde 100 150 gecmiyor.
Bugun forum da berbat, sayfalar zor acılıyor.