PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara oto pazarında ?? :S

kayaakin
28-02-2010, 21:53
Bgün arkadaşıma bir araç beğendik.
ankara ostim oto pazarında, anlaştık pazarlığımızı ettik
oto-bil midir nedir bi check-up varmış hemen macunköy sanayinin orda
saçma bi personele sahip insanlara lacuk luvuk davranıyorlar. neyse sahibi aracın 2 parça değişeni oldugunu( sağ arka çamurluk ve sağ arka kapı),bunun dışında boyasının bile olmadığını söyledi.

adamlar baktı etti , raporda sag ön camurluk sag kapı (ön-arka) boyalı yazmış. sol arka çamurlukda değişmiş yazılı. aracın sahibi itiraz etti , nası iş bu falan baya kavgaya gidiyordu. işin ilginci diyorki adam benim aracımın sağ arka çamurluk ve sağ arka kapısı değişti kardeşim değişti. adam :
-anaa du bakiim dedi evet yanlış yazmış arkadaşlar değişmiş.
nasıl bir tepkidir bu ya?

bu karmaşıklıktan sonra
aracı ilk alındığı yere servisine götürdük.
aracın sahibinin dedikleri dogru çıktı.

şimdi bu adamlara ne demeli?
nasıl iş yapıyorlar?
yazık ! günah !

chiefkadir
28-02-2010, 21:59
Kaya keşke haberleşseydık erkayaya gıttınız galıba orda Alı var arkadaşımız ona soylerdık nevar neyok dokerdı..bunlar galerılerle anlaşmalı malesef....

kayaakin
28-02-2010, 22:02
Kaya keşke haberleşseydık erkayaya gıttınız galıba orda Alı var arkadaşımız ona soylerdık nevar neyok dokerdı..bunlar galerılerle anlaşmalı malesef....

kadir abi erkaya değildi galiba, yada tam bilmiyorum :S
oto-bil di ama... pazarın satış kağıdındada reklamları var.
biz arabayı oraya soktugumuzda 2kişi kapşyodu admla 106 bordo, 1 gram boya yok diyorum sen tavanı komple boyalı cıkardın diye bagrıyodu herif

Melih-Ö
28-02-2010, 22:28
İş bilmemek böyle birşey :)

Tuning055
28-02-2010, 22:34
artık kımseye ınanamıoruz bu devırde..

maxpower
28-02-2010, 22:47
çok kolpa iş yapıyorlar. en güzeli sanayiye gidip iyi bir kaporta/boya ustası + aracın markası ne ise onun özel servisine göstermek

HarunToprak
28-02-2010, 22:52
Bir benzeri benim başıma geldi.Alıcı arkadaş geldi arabaya baktı anlaştık gibiyiz.Götürdük bir kaporta ''usta''sı dediğimiz adama. Aracımda sadece 1çamurluk değişmiş ve belden aşşa boyalıydı. Adam tavan+kaput+sağ ön arka çamurluk değişmiş dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Tavan değişmiş diyor,diyorum adama taklalı diyorsun şaselerde hiç birşey yok döndü tavanı üstünde durdumu bu araba :) Neyse ordan ayrılıp bir servis ustasına gösterdiğimizde gerçek sonuç ortaya çıkmıştı. Böyle şeyler olabiliyor benimde sınırlarımı zorlamıştı bakan arkadaş olabiliyor böyle şeyler.

kayaakin
28-02-2010, 23:01
ya işin kötüsü aracın sahibi cok zor duruma düştü adamların yüzünden
bin kere özür diledi yalancı durumuna düştü.
ama sonra gördükki abimizin dedikleri birbir dogru.

acayipp kolpa! acayip!

oğuzk
01-03-2010, 13:55
Dynomose mu ?

2 parça boya olan mondeoyu komple boyalı çıkarmışlar :)

HALUK
01-03-2010, 14:05
geçmiş zamandada benim başıma geldi halkalıda oto pratik diye bir yere gittik (şu an kapandı) arac tavan hariç komple boyalıydı yani ben öyle söyledim alıcıya, makinaya tuttular altına üstüne baktılar, rapor çıkardılar, tek parça boyalı oda tavan ama düzeltme yapılmamış sadece boyalı muhtemelen güneş yanıgıdır diye teşhiside koydu :)
alıcıda bana dönüp çok şakacısın bide komple boyalı dedin dedi :)
sattım gitti günahta benden gitti :)

Orhan
01-03-2010, 14:23
erkayada kolay kolay öyle bi yamuk olmaz dynomoss mu ne var yeni açıldı orada böyle saçmalıklar çok oluyor

bahadırtelli
01-03-2010, 15:33
en iyi tüm hasarları resimleri ile saklamak. Bende bir usta bakıcak diye götürdüm arabayı biyer iyide bir abi alacaktı arabamda 406 coupe elemanlar baktılar arabada tek parça boya vardı sağ çamurluk birde kaputun köşesinde eleman 1 saat baktı sol çamurluk boyalı dedi ya diyorum olurmu sağ boyalı sadece. Oturdu anlattı nasıl boya tespit edilir falan hani kazayı yapmış olmasam inanacaktım :). Birde yürüyen mekanik cok iyi dedi bende abiye debriyaj kötü demiştim eleman diyorki sende arabanı hiç bilmiyormuşsun. Sonra elemanla anlaştık kapora verdi işyerine bıraktım 5 km sonra debriyaj gitti.Ne ustalar var.

HALUK
01-03-2010, 15:59
en iyi tüm hasarları resimleri ile saklamak. Bende bir usta bakıcak diye götürdüm arabayı biyer iyide bir abi alacaktı arabamda 406 coupe elemanlar baktılar arabada tek parça boya vardı sağ çamurluk birde kaputun köşesinde eleman 1 saat baktı sol çamurluk boyalı dedi ya diyorum olurmu sağ boyalı sadece. Oturdu anlattı nasıl boya tespit edilir falan hani kazayı yapmış olmasam inanacaktım :). Birde yürüyen mekanik cok iyi dedi bende abiye debriyaj kötü demiştim eleman diyorki sende arabanı hiç bilmiyormuşsun. Sonra elemanla anlaştık kapora verdi işyerine bıraktım 5 km sonra debriyaj gitti.Ne ustalar var.

kaporayı alınca yaktın arabayı he :)
çok degişik bir milletiz lastikleri degiştirmeye gidince lastikcinin önünde yerleri ıslattırıp lastikleri yakar öyle çıkarırız :)

bahadırtelli
01-03-2010, 17:08
normalde gazlamam ki arabayı satınca gazliyim hatta arabanın debriyaj setini değiştirip öle verdim. yani aslında olan bana oldu

kayaakin
01-03-2010, 20:28
yazık günah aracı satıcak abimiz hala sıkıntılı , bize karşı düştüğü durum yüzünden...