Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şifre sorunsalı.

akucukdogan
28-02-2010, 23:14
Bilgisayarımda geçmişte girilen msn facebook tarzı adresleri şifreleriyle beraber öğrenmenin bir yolu varmıdır yoksa olmayacak bi duaya amin mi diyoruz :)

HALUK
28-02-2010, 23:20
bunun bir programı var nette dolaşıyor önce onu kurmuş olman lazım.
kurduktan sonraki tarihlerde o makinadan kim nereye ne şifreyle girmiş rapor halinde sana ve programı yapanlar görüyor. ;)

TarikS
28-02-2010, 23:23
kurduktan sonraki tarihlerde o makinadan kim nereye ne şifreyle girmiş rapor halinde sana ve programı yapanlar görüyor. ;)

program ismi nedir?

Berkan
28-02-2010, 23:23
program ismi nedir?

eli yüzü düzgün herhangibi Keylogger :D

bastıgın tuşa kadar rapor olarak döker sana :D

akucukdogan
28-02-2010, 23:25

Keylogger'dan bahsediyorsunuz sanırım fakat ben programsız böyle bişey olabileceğini okumuştum yanılıyorda olabilirim.

HALUK
28-02-2010, 23:38
alıntıdır.
Özellikle yeni nesil çoğunlıkta genç arkadaşlar şimdilerde iletişim aracı olarak msn kullanıyor ancak bununda bazı sorunları var yok degil mesela şifrelerimizi zaman zaman unutabiliyoruz peki unuttuğumuz şifreleri nasıl bulacağız bundan bahsedeceğim …

Daha evvel adres alıp unuttuğunuz veya başka birileri sizin pc nizi kullanıp yazdığı şifreleri (MSN ve Mail) aşağıdaki web sayfasına girdiğiniz zaman rahatlıkla bulabilirsiniz.
yalnız bu şifreler “Araçlar”-”internet seçenekleri”-”Gelişmiş”de “güvenlik bölümünde “şifreli sayfaları diske kaydetme bölümü tıklı olmamalı..
yani eğer siz başkalarının sizin pc nize girip şifrelerinizi öğrenmesini istemiyorsanız burayı “onaylı” hale getirmeniz gerekir..
ya da başkası bu hale getirmişse ve onun şifresini öğrenmek isitiyorsanız onayı kaldırmanız gerekir..
vereceğim web sayfasında diğer şifrelerin nasıl bulunacağı ile ilgili dosyalarda vardır
kolay gelsin….
http://www.nirsoft.net/utils/mailpv.zip

barutçu
28-02-2010, 23:41
alıntıdır.
Özellikle yeni nesil çoğunlıkta genç arkadaşlar şimdilerde iletişim aracı olarak msn kullanıyor ancak bununda bazı sorunları var yok degil mesela şifrelerimizi zaman zaman unutabiliyoruz peki unuttuğumuz şifreleri nasıl bulacağız bundan bahsedeceğim …

Daha evvel adres alıp unuttuğunuz veya başka birileri sizin pc nizi kullanıp yazdığı şifreleri (MSN ve Mail) aşağıdaki web sayfasına girdiğiniz zaman rahatlıkla bulabilirsiniz.
yalnız bu şifreler “Araçlar”-”internet seçenekleri”-”Gelişmiş”de “güvenlik bölümünde “şifreli sayfaları diske kaydetme bölümü tıklı olmamalı..
yani eğer siz başkalarının sizin pc nize girip şifrelerinizi öğrenmesini istemiyorsanız burayı “onaylı” hale getirmeniz gerekir..
ya da başkası bu hale getirmişse ve onun şifresini öğrenmek isitiyorsanız onayı kaldırmanız gerekir..
vereceğim web sayfasında diğer şifrelerin nasıl bulunacağı ile ilgili dosyalarda vardır
kolay gelsin….
http://www.nirsoft.net/utils/mailpv.zip

Nod32'e takılıor program...
keylogger olan başka bir link deneyin...

Dragger
28-02-2010, 23:45
Ben de seneler önceki icq sifremi hatırlamaya calısıyorum ama bulamıyorum.

Sifremi maile gönder secenegi de yok, cünkü o mail adresim bi 5 yıl önce falan kapandı.

Varmıdır cözümü? :D

HALUK
28-02-2010, 23:49
Nod32'e takılıor program...
keylogger olan başka bir link deneyin...

:) ilk mesajımda yazdım zaten sen benim şifremi ögrenmek istersen, senle benim şifremi ögrenmek isteyenler olacak programı yapanlarda onlar işte.
nod32 yakaladıysa iyi çogu kaçırıyorda.
bu tür programları kurupta aynı pc den havale eft gibi haraketlerde bulunmayın !!!!

HALUK
28-02-2010, 23:50
Ben de seneler önceki icq sifremi hatırlamaya calısıyorum ama bulamıyorum.

Sifremi maile gönder secenegi de yok, cünkü o mail adresim bi 5 yıl önce falan kapandı.

Varmıdır cözümü? :D

sen cevabını vermişsin :)
ilişkiniz bitmiş :)

Ahmet Saraçoğlu
28-02-2010, 23:54
ankaradayken üst kattan şifreli 5 diş çeken wireless acayip moralimi bozmuştu , şifre kırma programı araştırmıştım , o esnada o işin windows için basit programlarla malesef yalan olduunu anladığım programlardan bitanesi pc'mde ''beni hatırla'' olarak kaydedilen ne kadar şifrem varsa dökmüştü liste olarak.İnşallah bulabilirim adını.

brv
28-02-2010, 23:59
Amacın ne Can sen onu söyle :D

CasabLanca
01-03-2010, 00:02
eli yüzü düzgün herhangibi Keylogger :D

bastıgın tuşa kadar rapor olarak döker sana :D

bir ara acayip sarmıştım o programlara :D deli gibi yutturuyordum gıcık olduklarıma ahaha bir tane piyasaya salmıştım şu an üye sayısı 2,936,229 olan bir türkçe forumun admini yemiş nasıl becerdiyse ahahahah adamın şifresiyle foruma giriyordum hergün 3 ay boyunca kimse anlamadı :D

akucukdogan
01-03-2010, 00:24
Amacın ne Can sen onu söyle :D

Abi ben sana onu bi ara anlatırım :D

Bu arada cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim hemen araştırayım sonuçlarını paylaşırım ;)

MR.TurboALİ
01-03-2010, 00:26
programı vardı 3 sene önce filan nette rastlamıştım. programı actığında bütün herşey dökülüyordu meydana ama ismi aklıma gelmiyor.:beuj:

akucukdogan
01-03-2010, 00:35
Valla gelirse acaip makbule geçicek :)

aqustic
01-03-2010, 00:42
Programın isminin baş harfi R olması lazım.
Hiçbir antivirüse yakalanmayan mükemmel bir key loggerdı

akucukdogan
01-03-2010, 00:43
Programın isminin baş harfi R olması lazım.
Hiçbir antivirüse yakalanmayan mükemmel bir key loggerdı

Keylogger aramıyoruz şuan başkasınada göndermeyeceğim zaten kendi bilgisayarıma kurucam ben programıda :) şuana kadar eğer girilen şifreleri gösteren bi program var ise çok güzel olucak :p