Orijinalini görmek için tıklayınız : AL vtec Mertcan Dyno
Gt3076
Neptune Ecu
CTR Cams
Darton sleeves
84MM pistons
1.1 peak 1 Cont
374.5 Whp
413 Hp
http://img708.imageshack.us/img708/6254/al544.jpg
KSK-VTEC
01-03-2010, 00:04
Oz cum maşallah yine döktürmüşsün.
Lakin bu basınçlarda örtmenin araba niye aynı gücü alamıyoruz 2 arabanı setuplarındaki artı ları eksileri ne yazki şuna artık oem cams ve im olmıyacağını bi anlatalım
Oz cum maşallah yine döktürmüşsün.
Lakin bu basınçlarda örtmenin araba niye aynı gücü alamıyoruz 2 arabanı setuplarındaki artı ları eksileri ne yazki şuna artık oem cams ve im olmıyacağını bi anlatalım
1 oem cam 2 3071 :D
log manifold mu var hala?
Maxiboost
01-03-2010, 00:17
Masallah masallah kem gozlere sis :)
log manifold mu var hala?
evet log var onur
blox b1:)
kardesım kazasız belasız cok ıyı valla OZ' yapmıs yıne :)
dR.selim
01-03-2010, 00:20
masallah mertcan güle güle bin kardeşim duruşu bi ayrı guzel dynosu bi ayrı:)
maşallah video da isteriz :D
Harbiden elle cizilmis gibi.. Allah nazarlardan korusun combo :icon_tup:
Oz´ farkı :icon_tup:
Çok tşk ederim iyi dilekleriniz için
:)
evet log var onur
blox b1:)
ozaman daha ekmek cikar ordan ;)
bobin olsa ben oraya yazıcağım beygiri biliyotrum ama :D
halleltsinde bu hafta :)
Maaşallah nazar değmesin.
Nerdeki serp bu?
Şu grafiğe bak sanat yapmış abi. :)
chiefkadir
01-03-2010, 00:55
Güzel zevkli bir gündü :)
Dynocunun ağzı ayran delısı gibi açık kaldı :D
Mertcan maşallah cigerim :)
Not: Dyno Erkaya değil ! Erkaya iyice galeri spec,, Ben burayı baya uğraştan sonra buldum ölçüm konusunda sıkıntı yok yer 88 oto sanayıde fıyat 30 ama bıze 20 yaptı:icon_tup:
ocean0636
01-03-2010, 00:56
Maaşallah, nazar değmesin :)
maşallah combo nazar değmesin...
Kanka maşallah, güzel günlerde bin. :)
güle güle bin mertcan...zaten bekledigin gibi bi sonuç almışsın önemli olanda bu ...müsait bi zamanda bineris artık :D
maşallah şiir gibi akıcı bir eğri.allah nazarlardan saklasın.:)
41 kere maşallah gülüm ellerinize sağlık
kadir abi buranın adı ne ben turuncuyu getirdiğimde bi yere götürmüşlerdi beni mertcanın eklediği resimlerden oraya benzettim orta yaşta bi adamdı sahibi fren testi vs vs de yapıyordu
Mertcan Maşallah kardeşim güzel günlerde bin aracına çok güsel sonuç
nitrO_Oxide
01-03-2010, 08:23
Maşallah mertcan :)
mertcanım masallah guzel gunelrde kullan...
eline saglık ozgun.
fsunnetci
01-03-2010, 08:40
Çok iyi yaa maşallah kazasız belasız sürüşler..
B.Aktepe
01-03-2010, 08:53
mertcan maşallah maşallah çok güzel olmuş ağız tadıyla binersin inşallah.
maşallah güzel değerler alınmış
Ahmet_28
01-03-2010, 09:04
maşallah.güle güle kullan mertcan
DoDo_hamann
01-03-2010, 09:08
combo maşallahh Allah nazardan saklasın :)
masallah sonuclar ve egri cok guzel :)
mertcan masallah gule gule bin :)
maşallah mertcan 400+ 1100kg ne guzel oran:)
mertcan masallah gule gule bin :)
sana da maşallah dielim farklı bi aktivite yap artık montaj harici:)
R21TURBO 41
01-03-2010, 10:14
Maşallah.... Maşallah...
by_hayali
01-03-2010, 10:21
maşallah Mertcan :)
TURBO CİVİC
01-03-2010, 10:23
masallah kardesim.kazasız belasız.verilen emege degmis.insallah istedigin gibidir sonuc.
yunus3441
01-03-2010, 10:24
maşallah :)
VTec_king
01-03-2010, 10:31
Maşallah Mertcan Kazasız belasız
Cimmeria
01-03-2010, 11:21
harika gerçekten, nazar değmesin mertcan
PROMINENT
01-03-2010, 12:06
maşallah çok güzel sonuçlar ...nazar değmesin..
8.000rpm
01-03-2010, 12:58
oh oh oh
maaşallah mertcan :D
eline sağlık özgün :)
Maşallah ,Ankara da doğru ölçen bir dyno olması sevindirici..
allah kaza bela vermesin mertcan maşallah
sportinger
01-03-2010, 13:33
kazasız belasız. maşallah mertcan...
mertancan şu manifolttan kurtulursan çok daha güzel olucak.Araca MAŞALLAH..
chiefkadir
01-03-2010, 14:51
41 kere maşallah gülüm ellerinize sağlık
kadir abi buranın adı ne ben turuncuyu getirdiğimde bi yere götürmüşlerdi beni mertcanın eklediği resimlerden oraya benzettim orta yaşta bi adamdı sahibi fren testi vs vs de yapıyorduYok combo ora değil orasıda iyiydi geçen sene bu sene sapıttı cihaz 200 üstü hızlarda abuk değerler çıkarıyor,zaten operatör çocuklar öyle 230-240 basmıyor sapıttığından..
Bu dynonun cihazı yeni pek kullanılmadı Serp'in CV4-800 modeli var,serp'in sitesinde 800hp ye kadar ölçütüğünü söylüyor ama gelgörki max.test hızı 200km diyo :D
Şefkadirin selamı var diyene 20 lira :D
http://www.ressim.net/out.php/i559095_01032010763.jpg (http://www.ressim.net)
maşallah maşallah dün kulaklarımızın pasını sildi valla :D
masallah masallah 41 kere..ellerinize saglik gerek oz gerek mertcan :)
R_Kaptan
01-03-2010, 15:48
41 kere Maşallah Mertcan,Özgün'ünde eline sağlık :icon_tup:
eğriye bak masallaah
mertcan bi kadran vid ekle artık :)
Burak Kasim
01-03-2010, 17:16
Masallah Mertcan.
dragstar
01-03-2010, 17:37
eğri süper ötesi çıkan güçlere laf yok emeği geçenlerin elleri dert görmesin demek bence fazlasıyla yeterli maşallah
maşallah kazasız belasız iyi günlerde inşallah....uzunnn uğraş ve emeklerinizin sonuç vermiş olmasını görmenin bedeli ; PAHA BİÇİLEMEZ......
Egri muhtesem! helal olsun, gule gule kullanin.
sağolun çok teşekkur ederım
20.000 km dir
10 temmuz 2009 dan beri tek maple devam ediyorum daha elimizi sürmedik sürsek neler çıkacak demmeki
@ARDA_E zaten ineleyici bir laf sokmasan şasardım kardeşimmmmm seviyorum seni :)
Kardeşim sonunda allah nazarlardan saklasın güle güle kullan.
Emeğe saygı duyarız Mertcan. Allah kaza bela vermesin , güle güle kullan.
maşallah kanka nzar degmesn
Sierra Rs
01-03-2010, 19:51
hey maşallah :)
maşallah mertcan,ozgününde ellerine sağlık...
BlackEmperor
01-03-2010, 21:44
ne biçim eğri lan bu :D atmosferik gibi :p hangi ara vitekliyo bu hiç belli değil :)
TorqueTuning
01-03-2010, 21:44
Motor hacmi kaç bu arabanın? Turbo biraz geç dolmuş gibi, 7000'de max tork. Bence daha ufak bir turbo kullanılabilirdi. Grafikler gayet düzgün... Tebrikler
Motor hacmi kaç bu arabanın? Turbo biraz geç dolmuş gibi, 7000'de max tork. Bence daha ufak bir turbo kullanılabilirdi. Grafikler gayet düzgün... Tebrikler
stok vtec kac bın devırde verıyor torkunu? bıraz arastırmak lazım,bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olunmamalı....gt30u b16 kulagına damlatır...
VeNoM_35
01-03-2010, 21:51
aynı turboyla torku 1000 yada daha fazla aşağı bir devirde yakalamak ayarla mümkünmü acaba? özgün tüketimden bahsetmiş çünkü bununla bir ilgisi olabilirmi?
VeNoM_35
01-03-2010, 21:53
stok vtec kac bın devırde verıyor torkunu? bıraz arastırmak lazım,bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbı olunmamalı....gt30u b16 kulagına damlatır...
biraz havada bir post olmuş, n/a ile tc bir arabanın tork bandı karşılaştırılabilirmi tünay?
biraz havada bir post olmuş, n/a ile tc bir arabanın tork bandı karşılaştırılabilirmi tünay?
turbonun buyuklugu enterasan gelmıs uyeye, torkun yukarıda olması elestırı almıs...bende stok arabada orda verıyor zaten torkunu dedım...kaldıkı k20 yı bılmem ama b16 ve f20 ler turbolandıkları zamanda torklarını ve guclerını cok yuksek devırde verırler...
H.bilgili
01-03-2010, 21:58
Çok guzel guc cıkarmıs ellerınıze saglık, kazasız belasız kullan Mertcan.
VeNoM_35
01-03-2010, 22:00
turbonun buyuklugu enterasan gelmıs uyeye, torkun yukarıda olması elestırı almıs...bende stok arabada orda verıyor zaten torkunu dedım...kaldıkı k20 yı bılmem ama b16 ve f20 ler turbolandıkları zamanda torklarını ve guclerını cok yuksek devırde verırler...
genelde büyük turbo (gt30 emsali ve üstü:)) taktıkları için olabilirmi bu torkun üst devirde olması:) bu konu hakkında bilgi sahibi birinin yazısını okumak isterim.
genelde büyük turbo (gt30 emsali ve üstü:)) taktıkları için olabilirmi bu torkun üst devirde olması:) bu konu hakkında bilgi sahibi birinin yazısını okumak isterim.
iyide ne yapılacak ozaman torkum altta olsun dıye dızel turbosu mu takıcaklar?anlamadım ben amacını dogru dıyosun bılen bırı yazsın bızde ogrenelım bakalım neymıs...
VeNoM_35
01-03-2010, 22:07
iyide ne yapılacak ozaman torkum altta olsun dıye dızel turbosu mu takıcaklar?anlamadım ben amacını dogru dıyosun bılen bırı yazsın bızde ogrenelım bakalım neymıs...
hehe aslında bahsetmek istediğim turbonun egzoz tarafıyla oynamalarla vsvs. ilgiliydi ama dediğim gibi konuya hakim değilim birisi el atsın:D
maşallah combo gayet guzel:)
vteclerin hepsinin torku tepededir.
turbonun nerde dolduğunu nerde anladınız :D aonu anlayamadım ben 5000 den önce 1 barı basmış oluyor ne torku vtec torklu makinamı komik seyler yazmayın :D
Ufak turbo üst devirde yetersiz kalacak. Alt devirde zaten vtec için turbonun dolu olması bişi ifade etmese gerek. ekonomi modunda araba düşük profilli egzantriklere üflüyor. en güzeli vtec açıkken 8000 e kadar nefesi tükenmeden devam edebilecek bir turbo kullanmak. GT30 da bile 8000 den önce düşüşe geçmiş eğri.
Bu arada mertcan güle güle kullan ip gibi eğriler var.
maşallah güzel eğri güzel güç
kayaakin
01-03-2010, 22:20
maşallah güle güle binin kazasız belasız :)
chiefkadir
01-03-2010, 22:49
Doğrusun biraz kalabalıkta onu atladı vatandaş bizde uyarmadık ...ölçülen gücü baz alacan ozan,hesaplanan değil :)
:icon_tup:maşallah dışı kadar içi de harika :D
Doğrusun biraz kalabalıkta onu atladı vatandaş bizde uyarmadık ...ölçülen gücü baz alacan ozan,hesaplanan değil :)
olsun olsun, önemli olan peak güç değil eğrilerin durumu bence; burada da gayet iyi gözüküyor herşey. 374 hp de çok başarılı.
güle güle kullanın,pek güzel olmuş maşallah.
M_PROJECT
02-03-2010, 07:58
masallah mertcan kazasiz belasiz bin , cok ugrastik degdi de :)
tam tadında bi t-vtec..günlükte sıkıntısız gazlarkende sıkıntısız,olması gerektiği gibi..en azından videolardan ve fotolardan gördüğüm kadarıyla öyle..Kazasız belasız
Allah nazarlardan saklasın mertcan maşallahı var.
Kazasız belasız sür inşallah.
KingoAtmo
12-03-2010, 21:19
oooo shit :D
maşallah
pazar günü gördük çevre yolunda ,
çok sarıyor gibiydi lastiklermi kabak :d
oooo shit :D
maşallah
pazar günü gördük çevre yolunda ,
çok sarıyor gibiydi lastiklermi kabak :d
ön arka yapacam lastikleri bittide hahaha :D