Orijinalini görmek için tıklayınız : SEAT LEON 2.0 tfsı 185 hp
defender
01-03-2010, 14:18
arkadslar seat leon 2.0 tfsı almayı düşünuorm (2006 model) bu aracı daha önce kullanmş olan warsa hem performans acısndan hemde yakıt tüketimi acsndan artılarını weya eksılernı paylşrsa sewnrm...
defender
01-03-2010, 15:54
arkdslar bu aracı kullanan yokmu aranzda weya bılgı sahıbı olann acıllllll............
defender
02-03-2010, 17:00
arkdslar bu aracı hc kımse bılmıomu !!!!
Alperen-B
02-03-2010, 17:25
kanki demek yokmuş :D. bunun yerine fr filan nie düşünmüyosun
FR ıle aynı motora sahıp zaten 185 lıkler yazılım farkı var aralarında benım bıldıgım.
Sport Up ları FR ıle aynı ozellıklere sahıp olması lazım logolar ve tamponlar harıc.Yakıt konusunda Cupra kullanıcılarınınkı ıle az cok yakınlıkları vardır onlar gereklı cevabı yazarlar
Fena bir araba değil, ben leonu aldıgım yerde kullanma fırsatı bulmustum. 2. el olarak duruyordu bayide. Satamadılar uzun süre. O yüzden kumar oynamaya benzer bu motorunu almak baştan söyleyeyim. Ancak uzun süre kullanacagım ve uyguna alıyorum dersen alınır. Sonucta fena gitmiyor. Bir de turbo oldugu icin zevkli ve kolay yüklenebilir.
defender
02-03-2010, 20:26
bnmde bıldğim fr dan sadece yazılm farkı we bı kac donanm eksklığydı ama tam emn olmadğm ıcn bılen arkadslardn yardm almk ıstedm teskkr edrm...
defender
02-03-2010, 20:31
kardes öle dıosn da FR la arasnda yaklask bı 15 mılyar kadar fark war kı bu farka sport up ı asağı yukarı 300 hp ye fılan cıkartma ımkanım olur bıraz oynarsam bana gre bu araba daha matklı bnm ıcın koltklarnda dreksıonnda fr yazması önmlı değil motru önmli o tamponları we yazı al olsn sana FR WEYA CUPRA :d....