Orijinalini görmek için tıklayınız : TSK Spec MFY Şafak 75
Muvaffak
02-03-2010, 16:42
Vatani görevimi yapmakta olduğum Ulaştırma Personel Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı Gaziemir İzmirden Herkese selamlar Saygılar...
Dostlarımı Abilerimi Kardeşlerimi ortamımızı çok özledim..adı kısa dönem olsa da askerliğimin yarısına geldiğimiz şu günlerde sizlerle özlemimi paylaşmak istedim..
Merak edenler için; merak edecek endişelenecek bir şey yok herşey yolunda alıştık birşekilde geçiyor ilginç bir tecrübe :) NGZ nin durumu da iyi haftada birkaç kez marşa basılıyor durduğu yerde tam ısıtılıp kapatılıyor aldığım haberlere göre herşey yolundaymış bir an önce antrenmanlara dönmek ve üstünde çalışmak için hazır bekliyormuş :o ...
askere gidecek olan ve aynı dönem askere giden arkadaşlarıma burdan selamlarımı gönderiyorum kendinize çok iyi bakın arkadaşlar...
sivil hayatın ve özgürlüğün tadını çıkartın:icon_tup:
aynı yere çok sevdiğim bir kardeşimi gönderdim daha yeni :)
ısım soy ısım ne ve zıyaret zamanların nezaman bölugun varmı
YavuzNaz
02-03-2010, 16:48
sağ salim bitirip dönersin inşallah tüm mehmetcik kardeşlerimizde aynı şekilde :)
Eray Yümsel
02-03-2010, 16:53
mafiii hayırlı tezkereler gardaşım :D
Benimde çok yakın bi arkadaşım aynı yerde asker.
Hepinize hayırlı tezkereler.
dostum benim az kaldı 75 ardahan :) özlemle bekliyoruz
Hayırlı teskereler benimde yakın arkadasım askerde onunda aynı 75 günü kaldı:) Allah kolaylık versin.
Bitmiş. Allah sabır versin. :)
mafi'm, mesaj atmıştım. dediğim gibi, bi telefonun yeter.
VTec_king
02-03-2010, 23:24
ne kalmışki
hayırlı teskereler şimdiden:)
Muvaffak
09-06-2010, 20:45
herkese cok tesekkurler artikşafak mafak yok kalmadi Istanbuldayiz.. : )
gidecek arkadaslara simdiden sabirlar diliyorum :)
tender06
09-06-2010, 20:48
hayırlı teskereler torunum 75 oldumu beeeeeeee vay anasını biz oradayken yeni gelmiştiniz daha bize soruyolardı bu ne şu ne hehehhe adamlar askerliği yediler bitmiş bitmiş :D
devil_berk22
09-06-2010, 20:56
geçmiş olsun bitmiş hayırlısıyla
clıosport_ph1
09-06-2010, 21:14
geçmiş olsun bitmiş sayılır
hayırlı teskereler tüm mehmetcik kardeşlerimize
SekoLive
10-06-2010, 07:44
hoşgeldin geşmiş olsn :D
zoru bıtmış şimdiden hayırlı teskereler dostum :)
TURBO_S2K
10-06-2010, 08:04
Vatani görevimi yapmakta olduğum Ulaştırma Personel Okulu Eğitim Merkez Komutanlığı Gaziemir İzmirden Herkese selamlar Saygılar...
Dostlarımı Abilerimi Kardeşlerimi ortamımızı çok özledim..adı kısa dönem olsa da askerliğimin yarısına geldiğimiz şu günlerde sizlerle özlemimi paylaşmak istedim..
Merak edenler için; merak edecek endişelenecek bir şey yok herşey yolunda alıştık birşekilde geçiyor ilginç bir tecrübe :) NGZ nin durumu da iyi haftada birkaç kez marşa basılıyor durduğu yerde tam ısıtılıp kapatılıyor aldığım haberlere göre herşey yolundaymış bir an önce antrenmanlara dönmek ve üstünde çalışmak için hazır bekliyormuş :o ...
askere gidecek olan ve aynı dönem askere giden arkadaşlarıma burdan selamlarımı gönderiyorum kendinize çok iyi bakın arkadaşlar...
sivil hayatın ve özgürlüğün tadını çıkartın:icon_tup:
3 ay orda yaptım acemilik. yedek subay. ahhh ahh mumla arıyorum orayı. 24 saat fast food u yeterdi.
şimdi gönderdiler bizi saçma sapan yerlere in cin top atıyo buralarda insan yüzü görmüyoruz. olsunnnnnn şafak bugün DENİZLİ (20) :D