Orijinalini görmek için tıklayınız : Yakın Zamanda USA'ya giden var mı?
Arkadaşlar selam,
USA'dan almak istediğim bi ayakkabı var.
Türkiye'de 220.TL USA'da 40$.
Kaan ile konuştum, shipping 60$ diyor ve çok anlamsız olacak (toplamda 100$ / 154.-TL)
eğer gidecek biri varsa istediğim ayakkabıyı bana alabilirse çok sevinirim.
Everlast - Hi Top (http://store.titleboxing.com/titleboxingeverlastboxingshoes1.html)
Teşekkürler.
H.Sezai
shipping o kadar tutarmı şirketle bi konuş yeniden bence 60 dolardan daha az olması lazım eğer hızlı gönderi vs olmazsa
Ups Saver ile yollasalar çok az tutar
shipping o kadar tutarmı şirketle bi konuş yeniden bence 60 dolardan daha az olması lazım eğer hızlı gönderi vs olmazsa
Air-(for orders outside The US) 43$
kaan gönderirse 60$ dedi, geçen ay PS3 oyunu yollamış 3 tane 60$ tuttu diyor.
siteden alırsam 43$ diyor.
bundan aşağı olması olası mı?
Ups ile bi konuşsana Sezai. Kaan'ın evine burdan Pick up folder açtırsak Saver ile ne kadara gelir diye sor bence. Dimension ve ağırlığını net bilmen gerekiyo ama.
Ups ile bi konuşsana Sezai. Kaan'ın evine burdan Pick up folder açtırsak Saver ile ne kadara gelir diye sor bence. Dimension ve ağırlığını net bilmen gerekiyo ama.
maliyet hesaplama ile baktım.
kutu boyutlarını girdim ağırlığını vs. 124$ dedi.
bu kadar maaliyeti varmıydı :p
Shadow_Dancer
03-03-2010, 10:11
olm bende yeni geldim yoksa getirirdim gelirken..
Ya sezai git boynere boğazlı puma 69 tl al giy işte. f1 desenli altıda :)
her ayın sonunda % 50 indirim yapıyolar 651 tl lik alışveriş yaptım 300 tl ödeyip çıktım.
Nereye gittin kardeşim , bu arada amirlik döküldümü sana.
bu kadar maaliyeti varmıydı :p
yok cidden bu fazla nedense:)
bidaha nezaman gideceksin?
Ya sezai git boynere boğazlı puma 69 tl al giy işte. f1 desenli altıda :)
her ayın sonunda % 50 indirim yapıyolar 651 tl lik alışveriş yaptım 300 tl ödeyip çıktım.
onlar işime yaramaz, burunları sert burun ucunda duramam.