PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : corsa van muayne sorunu??

ALPER-VNS
03-03-2010, 17:40
ruhsata camlı koltuklu van olarak serviste işletilmiş bir aracımız var.. yalnız 3 kişilik yazıyo ruhsatta yani 3 koltuklu olması gerekiyomuş:icon_wack şimdi arkadaki 2 kişilik koltuğu söküp tek bi koltuk takıp tekrar girmem gerekiyo.

bunun için ankarada bana yardımcı olabilecek, emaneten tek koltuğu bi kaç saat aracıma takabilecek döşemeci tanıdığı olan var mıdır? tak sök ücretini de vericem tabi ki:icon_tup:

metin
03-03-2010, 18:03
sanmam o şekildede geçeceğini
ek1 'le arcın 4kişilik olduğunu ruhsata işlemeniz gerekiyor sanırsam
gecen bir arkadaşımızın başına geldı o şekilde hallettiler

pesimist206
03-03-2010, 18:50
benım bıdlgım surucu + 1 kısı

ALPER-VNS
03-03-2010, 18:50
ama muaynedekiler öyle demiş.. tek koltuk koyup gelin demişler :S aklım karıştı

ARP
03-03-2010, 18:54
ama muaynedekiler öyle demiş.. tek koltuk koyup gelin demişler :S aklım karıştı

doğru demişler ve tek koltuk takıp giderseniz geçersiniz ruhsattaki sayı önemi. city van transporterimiz var arka 2+1 koltuklu 2li olan takılı değildi geçirmediler takıp gittim geçtim...

senna
03-03-2010, 18:55
sanmam o şekildede geçeceğini
ek1 'le arcın 4kişilik olduğunu ruhsata işlemeniz gerekiyor sanırsam
gecen bir arkadaşımızın başına geldı o şekilde hallettiler

koltuk tadilatla projesiyle sökülür tadilatla projesiyle takılır ek1le olmaz ek1 ruhsat değieceği için gelir.kafaya göre sökülüp takılamaz

tescilden aracın teknik belgesini isteyin ilk teknik belgesinde kaç geçiyormuş ona bi bakın tescil hata yapmış olabilir eski ruhsatmı yeni ruhsatmı oda önemli eski ruhsatta 3 yazıyorsa şoför hariç yazılmıştır 4 kabul edilebilr yeni ruhsatsa kabul edilmez yeni ruhsat dediğim iki yapraklı ruhsat, ama ruhsatta kaç geçiyorsa onu görmeleri gerekir araç üstünde

ALPER-VNS
03-03-2010, 19:17
yeni ruhsat ve 3 yazıyo.. idareten atıyorum arkadaşımın arabasının ön koltuğunu söküp buna taksam olur mu yada spor koltuklardan falan taksam bi tane birinden emanet alıp? o zaman bu ne emaneten takmışsın diyip geçirmeme şansları var mı sizce yoksa koltuk koltuktur sanane kardeşim diyebilir miyiz?

R.I.P
03-03-2010, 19:20
kullanım amacı kısmında ne yazıyo?

MeRtCaN
03-03-2010, 19:21
bende tek cıvıc koltugu var
alper
ıstersen verıyım.

Kağan Celep
03-03-2010, 19:22
Benim doblo marka aracımda başıma geldi bu bahsettiğiniz olay. Bana 3 kişi yazıyor dediler bende fabrikadan aile için aldım görüldüğü üzere ne sonradan açma nede tek sürgülü kapı dedim bir toplandılar araba basında incelediler sonrasında onay verdiler. bakalım bu sene ne olacak.

omR35
03-03-2010, 19:31
bizim t5 tede koltuk sayısı 1 veya 2 fazla yazıyor 2 senedir tüvtürkten sorunsuz geçiyoruz.

senna
03-03-2010, 19:39
yeni ruhsat ve 3 yazıyo.. idareten atıyorum arkadaşımın arabasının ön koltuğunu söküp buna taksam olur mu yada spor koltuklardan falan taksam bi tane birinden emanet alıp? o zaman bu ne emaneten takmışsın diyip geçirmeme şansları var mı sizce yoksa koltuk koltuktur sanane kardeşim diyebilir miyiz?

emaneten koyma bağlantıları vs tam olsun sağlam olsun

R.I.P
03-03-2010, 19:42
sadece koltuk yetecekmi kemerde gerekmiyomu arkadaki için?

senna
03-03-2010, 19:48
ticariyse model yılına bağlı olarak gerkeir

metin
03-03-2010, 21:39
koltuk tadilatla projesiyle sökülür tadilatla projesiyle takılır ek1le olmaz ek1 ruhsat değieceği için gelir.kafaya göre sökülüp takılamaz

tescilden aracın teknik belgesini isteyin ilk teknik belgesinde kaç geçiyormuş ona bi bakın tescil hata yapmış olabilir eski ruhsatmı yeni ruhsatmı oda önemli eski ruhsatta 3 yazıyorsa şoför hariç yazılmıştır 4 kabul edilebilr yeni ruhsatsa kabul edilmez yeni ruhsat dediğim iki yapraklı ruhsat, ama ruhsatta kaç geçiyorsa onu görmeleri gerekir araç üstünde
tamam araç zaten tadılat yapılmış koltuk takılırken işlenmiş fakat yanlış yazılmış büyük ihtimalle onu tescilde düzeltirler her muayenede sorun yaşanmaz
arkadaşımınki o şekilde halledildi onun için yazdım
bir muameleciye danışmakta yarar var

senna
03-03-2010, 21:44
ruhsatta 3 yazıp eğer araç normalde 4 kişilikse ek1le yapılabilir fakat teknik belgesindede eğer 3 kişilikse yapılamaz tescilde çıkar zaten, koltuk eklenmesi yada çıkarılması projeyle olur,tescilde ne geçtiği önemli

ALPER-VNS
03-03-2010, 21:45
peki ben bu tek koltuğu nereye takıcam?? ortaya mı sağa mı sola mı?

ALPER-VNS
03-03-2010, 23:46
bende tek cıvıc koltugu var
alper
ıstersen verıyım.

mertcan saol walla olmadı o koltupu takıp gideriz son çare ;)