Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Mart 2010 @ ataşehir
ahmet3425
04-03-2010, 17:39
begendiğine sevindim, dediğin gibi jantlardan sonra yavaşlamadığı çok açık hatta 1-2 boya hızlandığını bizzat denedik fakat haala atmam gereken çok ağırlık var.
180-230 hp sınıfında dediğiniz gibi gecenin en hızlısı yekta'yı pek görmedim ama görkemin ki çok başarılıydı mcs lerdi tekrar tebrikler,
stock fn2 nin eşit ağırlıktaki ep3 ile denemesi ve sonucu zaten videoda belli, fn2 ninde potansiyeli olduğunu herkes görmüştür artık, yakın zamanda daha hızlı fn2 lerde olacak, hem ortama taze kan olur hemde rekabeti artırırız düşüncesindeyim, gece genel olarak güzeldi, yeni tanıştığım insanlar oldu ve hakkaten ilk defa hepside çok düzgün insanlardı, örn.yiğit (dbs)
bukadar çok aracın sorunsuz evlerine dönmesi ayrıca sevindirici, fakat dönüş yolunda yaşadığımız olay bizim açımızdan hiç hoş değildi, okadar aracın çok kısa mesafelerle birbirini takip ettiği bir ortamda otobanda nerdeyse lastiklerinin duracağı kadar yavaşlamaları çok sakat, verilmiş sadakamız ve tamerin (206rc) tecrübesi varmışki ucuz atlattık
sana katılıyorum bu arada bende sizleri tanıdıgım icin cok memnun oldum DBS (co pilot):D
ahmet3425
04-03-2010, 17:46
bu arada haberleri geldi biz atasehirde denerken baska bir grupta bahcesirden catalca yapmıs :)
corvette c5 cupralar subarular falan:)
seko dün ben demiştim mustafaya seni aramasını denemek istiyorsun diye ama kısmet değilmiş :) kusura bakma saat de biraz geçti uyandırdık sanırım :D
yarın aksam gecersen bu tarafa gorusuruz :icon_tup:
yok yarın akşam gelemem haftaya filan haberleşiriz :)
yok yarın akşam gelemem haftaya filan haberleşiriz :)
OK dir haberlesiriz..
güzel denemeler olmuş ...bi kaç video daha olsa güzel olurmuş...
bunlar bizim çektiklerimiz o kadar araçdan çeken hiç yokmu ???
ahmet3425
04-03-2010, 17:56
sizin dun aksamdan video falan yok mu?
yarın aksam gecersen bu tarafa gorusuruz :icon_tup:
ben geçebilirim belki yarın akşam o tarafa
Serhat Y.
04-03-2010, 17:59
sana katılıyorum bu arada bende sizleri tanıdıgım icin cok memnun oldum DBS (co pilot):D
aynen co pilot senlede tanıştığıma sevindim:icon_tup: bahçeşehir çıkışlı roll için haklısın bende gelirken bayağı araba görmüştüm o istikamete giden corvette m5 falan
ben geçebilirim belki yarın akşam o tarafa
23:30 da orada olurum :icon_tup:
sizin dun aksamdan video falan yok mu?
çekmedik güzel denemeler oldu ama ...
aynen co pilot senlede tanıştığıma sevindim:icon_tup: bahçeşehir çıkışlı roll için haklısın bende gelirken bayağı araba görmüştüm o istikamete giden corvette m5 falan
m5 diilde m3 vardı :icon_tup:
ahmet3425
04-03-2010, 18:17
çekmedik güzel denemeler oldu ama ...
haberini aldım baska bi cupra seni gecmis sanırım ama kıcında gidiyormussun?
yahu bir sürü araçtınız hiç mi video yok:soru:
ADMISE R1
04-03-2010, 18:21
çok güzel bir gece geçirdim herkese teşekkürler.dün akşam az kalsın benim için faciayla sonuçlanıyodu ama yinede güzeldi
ahmet3425
04-03-2010, 18:21
aynen yaw neyse bundan sonra aracının videolarda gozukmesini isteyen DBS ile denesin :D
haberini aldım baska bi cupra seni gecmis sanırım ama kıcında gidiyormussun?
yok gecemedi ama kafa burun gıdıyoruz top spedde yarım boy ondeyım...
bu arada denedıgım arabanın sahıbını ılk defa gordum cok tesekkur ederım ona cok iyi bir abimmiş...o adamla beni 10 boy gecsede herzaman denerim.. denerim...
ahmet3425
04-03-2010, 18:25
bu arada denedıgım arabanın sahıbını ılk defa gordum cok tesekkur ederım ona cok iyi bir abimmiş...o adamla beni 10 boy gecsede herzaman denerim.. denerim...
hımm anladım bizde aslında sizin yanınıza geliyorduk ama son dakka goluyle karsıya gecme kararı aldık:) bi dahaki sefere insallah...
hımm anladım bizde aslında sizin yanınıza geliyorduk ama son dakka goluyle karsıya gecme kararı aldık:) bi dahaki sefere insallah...
kısmet inş başka sefere ...
endercanyagmur
04-03-2010, 18:29
hangi Cupra acaba bahsettiğin?
çok güzel bir gece geçirdim herkese teşekkürler.dün akşam az kalsın benim için faciayla sonuçlanıyodu ama yinede güzeldi
verilmiş sadakamız varmış diyelim ;)
hangi Cupra acaba bahsettiğin?
siyah cupra FM ...Mustafa abi
ahmet3425
04-03-2010, 19:31
ulan yıgıt bı typer hayatı boyunca sayende bu kadar cok adetlı gecıldı
gececeği gunlerde gelir insallah zamanla:)
Sefa_vts
04-03-2010, 19:34
gececeği gunlerde gelir insallah zamanla:)
döşemeleri felan sökün bigün.. izolasyona bakın çatı izolasyon malzemesi değilse çıkartır hafiflersinizde dğer türlü pek geçebileceği günler gelmez 1440 kg ise..
ahmet3425
04-03-2010, 19:45
döşemeleri felan sökün bigün.. izolasyona bakın çatı izolasyon malzemesi değilse çıkartır hafiflersinizde dğer türlü pek geçebileceği günler gelmez 1440 kg ise..
1440 + 2 kisiyle oluyor yoksa normalde 1270 kg yiğit ve ben icindeyken 1440 gosterdi kantar onu demeye calıstık.
en bos diye bilinen typerın kantar olcumu varmıdır?
acıkcası ben bakıyorum ediyorum ama o izalasyonu sokmemizin cok sıkıtılı oldugunu goruyorum ve sokemicez gibi bisey en fazla muzik sistemini bosaltıcaz kapılara orjinal menteseleri takılacak vs...
sonra ztn headers egzos kpro vs diye gider gececeğimiz gunler gelecek insallah ama herzaman soyluyorum gecilmeyide dert ettiğimiz yok şimdi araca biseyler yapılacak ama ilk amacımız ayak uydurabilmek olacak cok sıkı araclar var cok iyi yuruyorlar niyetimiz ilk once onlara ayak uydurabilmek sonrada gecmeye bakarız artık:D
EAK plakalı TT dimi :D en az 240 beygir o araç benden size söylemesi :D çünkü kusura bakmayın ama 2.0 standart TTlerin içini dışına çıkarıyor benim aracım :D
bi kac sayfa onceyi okursan herkese eger benim bilgim olmadan yapildiysa kusura bakmasin dedim ben arabayi 4.400 km de aldim su an 9 000 kusurdeydi olcdurup haber vericem dedim
Çok güzel bir geceymiş çok ta eylenceli ve güzel denk araçlarla güzel denemeler olmuş kıskanmadım değl haberim olsaydı gelmek isterdim neyse bir dahakine.
A3 e Maşallah
YYY roccoda güzel gidiyor
Yektanın araba zaten güzel gidiyor
Öbür Mcs de fena değil
DBS nin ağırlıklarından kurtulması lazım
KUK Cupra R ın ayara ihtiyacı var
GUR Flame Show yaptı dönerken
Kevin 200sx e daha alışacak
MUharrem Neden arabayı çıkarmadın bak ne güzel denemeler oldu
Egemen cim arabanda bir değişiklik varmı?
Yoksa artık Typer a gittikçe alışıyorsun çok güzel gidiyor araban.
VTec_king
04-03-2010, 20:08
Egemen cim arabanda bir değişiklik varmı?
Yoksa artık Typer a gittikçe alışıyorsun çok güzel gidiyor araban.
araba aynı hala sadece hafif jantlar gitti orjinal jantlar geldi:)
DBS typer ı bir hafta sonu bana getirin
1100 kg teslim edeyim 12 saat sonra
kanka pazar günü dükkandamı olacaksın anadolu yakasındayım allahın izni ile.
Eray Yümsel
04-03-2010, 20:44
bende evdeyim pazar günü tayfun beklerim :D
Allahın izni ile kardeşim gelmeye çalışırız. Telefonlaşalım o gün.
VTec_king
04-03-2010, 20:50
dbs typer ı bir hafta sonu bana getirin
1100 kg teslim edeyim 12 saat sonra
+999999999
kanka pazar günü dükkandamı olacaksın anadolu yakasındayım allahın izni ile.
tayfunum büyük ihtimal şehir dışında olma olasılıgım var
eger istanbulda oolursa seni ararım biraz gazlarız :)
Dün dağılırken bi arkadaş "Bende astranın çok güzel videoları var" diyordu...
Nerede onlar :soru::soru:
vtecburac
04-03-2010, 22:02
emg gsı ile bf vtı denedimi? sonuç?
emre keli yalan etmiş :hehe:
valla bende bilmiyorumde merak ettim şimdi :D
Astrada Emre + Ben varken VTI'la denedik bikaç kez.. (Emre + Ben = 220-230 kg :D)
VTI tek kişiydi, çok iyi denemeler olmadı ama gördüğüm kadarıyla VTI 1 boy falan öne çıkabildi..
akucukdogan
04-03-2010, 22:09
Astrada Emre + Ben varken VTI'la denedik bikaç kez.. (Emre + Ben = 220-230 kg :D)
VTI tek kişiydi, çok iyi denemeler olmadı ama gördüğüm kadarıyla VTI 1 boy falan öne çıkabildi..
Yorumcu mu oldun şimdi sayın jokey :D
aynen yanımda utku varken 230 kg civarıydık özgür abi tekti yakın gidiyoduk :)
Dün dağılırken bi arkadaş "Bende astranın çok güzel videoları var" diyordu...
Nerede onlar :soru::soru:
evet o arkadaş kimdi çektim sizi diyordu:D
vtecburac
04-03-2010, 22:32
o zaman maşallah diyelim gercek olan bısey var teke tek olsa en az 2 boy onde olur gsı yanlıssam duzeltın, anlamam pek :)
hauahua anlamazmış hauaua :D
vtecburac
04-03-2010, 22:34
hauahua anlamazmış hauaua :D
abi öğrencek çok şeyimiz var daha ya yalanmı yanı :D mustafa abı bende yoktum dun ıyıkı gelmedın bosver:icon_tup:
Ancak astrayı genede emre kullanmasın mümkünse, şöle en fazla 80-90 kg biri kullanırsa astra kesin 2 boy önde olur :D
Ancak astrayı genede emre kullanmasın mümkünse, şöle en fazla 80-90 kg biri kullanırsa astra kesin 2 boy önde olur :D
Taylan kullansa alayına gooooooo :D
Di mi Taylan'ım? :D
vtecburac
04-03-2010, 22:37
EMG astrayı gerçekten tebrik ediyorum özellikle harikalar yaratmış maşallah Allah nazarlardan saklasın emre gözü olanın gözü çıksın.
abi öğrencek çok şeyimiz var daha ya yalanmı yanı :D mustafa abı bende yoktum dun ıyıkı gelmedın bosver:icon_tup:
huahua kısmet gülüm bi dahakine :D
Opc Emre - Ercan - Enes 3lüsünden biriyle uçar o araba :D
valla öyle ama başkası kullandıktan sonra ne anladım ben o işten at yarışı izler gibi:D
EMG astrayı gerçekten tebrik ediyorum özellikle harikalar yaratmış maşallah Allah nazarlardan saklasın emre gözü olanın gözü çıksın.
eyvallah burakcım Allah razı olsun seninkide aynı şekilde:)
_muhaRRem
05-03-2010, 00:11
Bana göre dün gecenin diyaloğu şuydu ve hatırladıkça haala gülüyorum
İbrahim KAŞ la muhabbet ediyor passatmustafa hulkla denemek için gaz veriyoruz 4 koldan,muhabbetin sonuna yaklaştı ve passatmustafa ibrahim KAŞ a sordu meslek neydi ??
İbrahim KAŞ tan cevab = Beşiktaşta futbolcuyum :D
İbrahim KAŞ la muhabbet ediyor passatmustafa hulkla denemek için gaz veriyoruz 4 koldan,muhabbetin sonuna yaklaştı ve passatmustafa ibrahim KAŞ a sordu meslek neydi ??
Ahahahah , serbest meslek gibi bişey :)
ahh ben gormedım onu orda baskataraftaydım yoksa açardım ağzımı kapardım gözumu .ne hale getırdınz bu beşiktaşı dıye :))
ibrahim kasta ne arac var?
Maşallah EMG ye ve diğer tüm araclara :) :)
özletiosun emre ama olmuo :D
997 turbo kullaniyordu sanirim
997 turbo kullaniyordu sanirim
tsk ederm...
güzel denemeler olmus...
izmirede bekleriz gelin bi misafirimiz olun hem bi iki deneme yaparız.;)
bana göre dün gecenin diyaloğu şuydu ve hatırladıkça haala gülüyorum
ibrahim kaş la muhabbet ediyor passatmustafa hulkla denemek için gaz veriyoruz 4 koldan,muhabbetin sonuna yaklaştı ve passatmustafa ibrahim kaş a sordu meslek neydi ??
ıbrahim kaş tan cevab = beşiktaşta futbolcuyum :d
Çok iyi yaaaa =))))))
seslerden uyuyamadım :) ayıp ataşehir shell'de toplanmıştınız o sırada ordan geçiyordum gördüm :)
siyahinci34
05-03-2010, 08:40
allah razı olsun kardeşim.sizin güzelliğiniz.ordada selçuğa söyledim zaten aramızda sıkıntı olmaz geçmek,geçilmek gibi.çok güzel denemeler oldu.UBA:icon_tup:
onursoytam
05-03-2010, 10:48
ibrahim kaş HULK ile rolling yaptımı :)
Alicanrs
05-03-2010, 11:00
yok yapmadı :D işim var filan kıvrandı :D
ibrahim kaş HULK ile rolling yaptımı :)
Hulku gorunce korkmustur :)
onursoytam
05-03-2010, 11:07
yok yapmadı :D işim var filan kıvrandı :D
ahahah magazin dergisinde manşet, ibrahim kaş, Hulk ile rolling te yakalandı :D Hulk açık ara önde :)
H22Power
05-03-2010, 11:12
ohooo siz daha burda mısınız yenisini ayarlıcam az kaldı haberiniz olsun hazırlanın sora yok uuyordum yok yurt dışından parçam gelmedi yan yattı çamura battı olmasın 500kişiyi aradık 50 kişi geldi:D
onursoytam
05-03-2010, 11:16
mustafa video lu olsun aman he gözünü seveyim :)
H22Power
05-03-2010, 11:21
mustafa video lu olsun aman he gözünü seveyim :)
yaw kameraman kameraman dediler çocuğu evinden kaldırıp getirdim kimse arabasına almadı ben ne yapayım videolar var o geceden resimlerde var ama kızdım ben egemenin arabasıyla geldim oraya kimse almayınca ben orda kaldım çocuğu bindirdim typer a ayıp kızdım valla o yüzden koymuyorum ne resim ne video:icon13:
onursoytam
05-03-2010, 11:38
yaw kameraman kameraman dediler çocuğu evinden kaldırıp getirdim kimse arabasına almadı ben ne yapayım videolar var o geceden resimlerde var ama kızdım ben egemenin arabasıyla geldim oraya kimse almayınca ben orda kaldım çocuğu bindirdim typer a ayıp kızdım valla o yüzden koymuyorum ne resim ne video:icon13:
haklısın kardeşim... ama sen yinede koyy :D
H22Power
05-03-2010, 11:56
abi benim adamımı almaya üşenen adamların resmini videosunu koymaya ben üşenmeyeyim dimi:D
VTec_king
05-03-2010, 11:59
abi benim adamımı almaya üşenen adamların resmini videosunu koymaya ben üşenmeyeyim dimi:D
şu cocukdan al videoları zaten kızdırdı beni!
O akşam beni de almadı kimse, ben videoları koymamazlık yapıyo muyum.. olsa koyacam :D
hala mını cooper vıdeosu yok mu kardesım.
Alicanrs
05-03-2010, 12:56
:D:D:D bir çok video yok hala piyasada
H22Power
05-03-2010, 12:56
akşama rolling böreği hop hop eder yüreği:D yarın yağış var bu akşam bulutlu gençler...:D
Jam da Joker
05-03-2010, 13:01
Akşam İzmir yönüne gazlicaz stock Ducato, 12 kişi, driver: Oz' denemek isteyen varsa bekleriz :hehe:
ya moruk o minibüsü özgüne verirsek gidiş geliş 1000 lira yakmazsa adımı değiştiririm :D
Bu gazla bence siz akşama Ankaraya doğru sıkın :) İzmit az gelir :)
Aman dikkat edin. Otobanın ortasında durup drag mrag yapmayın sonra burda kötü haberlerinizi almayalım Allah (c.c.) korusun.
Akşam İzmir yönüne gazlicaz stock Ducato, 12 kişi, driver: Oz' denemek isteyen varsa bekleriz :hehe:
iyi yolculuklar gelmek isterdim..
Alicanrs
05-03-2010, 13:06
mustafa bu akşam senin araçtaym bu hafta 2 depo benzin gitti aq:D
_muhaRRem
05-03-2010, 13:15
gazlamamı var bu gece :)
alo rolling hattı passatturbo1 mustafa hahahah:D hertürlü futbolcu sosyetenin aktif delikanlılarını çağırır kardeşim rollinge :D
onursoytam
05-03-2010, 13:26
mustafa koy artık şu videoları meraktan çatlıcaz kardeşim :)
VTec_king
05-03-2010, 13:43
cocuk benim arabamdaydı
sagda durdugumuzda kevinin arabasına gecti bana sormadan
mustafada sırf cocuk rolling izlesin diye shellde kaldı
ama cocuk mustafaya egemen beni gonderdi demiş
adama güzellik yaptık ama çakallık yapmaya çalıştı
mustafada kızgın herhalde cocuga videoları istemiyordur
O akşam beni de almadı kimse, ben videoları koymamazlık yapıyo muyum.. olsa koyacam :D
daha nereye aliyim arkadaş :D
daha nereye aliyim arkadaş :D
sözüm meclisten dışarıydı, Allah razı olsun :D
Alicanrs
05-03-2010, 14:38
harbiden hee nasıl kimse almadı sana özel şofor koltuğu ayırdım :D
GKS TypeR
05-03-2010, 14:38
sözüm meclisten dışarıydı, Allah razı olsun :D
ben kimseyi almıyorumki bahanem olmasın :D
Ben de o yüzden gelmiyorum rollere zaten :D Ortada kalacağız 93 kg ile :D Sonra kamyonculara otostop :D
harbiden hee nasıl kimse almadı sana özel şofor koltuğu ayırdım :D
RS'cinin dostu RS'ci :)
Utku o zaman araban boyadan çıksın yanındayım +93 kg ile :hahaha:
Sefa_vts
05-03-2010, 14:51
ben 3 kişi rollinglere giderdim heyt be :) Hatta Oz' kullanır(140) yekta(100) sağ önde sigara içer ben(75) arkada uyurdum o sırada :D
onursoytam
05-03-2010, 14:53
ahaha arabasına almayanlar dökülüyor herkezin bi mazereti var :D
Alicanrs
05-03-2010, 14:56
utku arabanı al bincem bende ağırlık yapıcam =) +80 senide geçsinler :D:D
valla bende almadım arkadaşı ne yalan söylim :D gelmediydim o gece :D
onursoytam
05-03-2010, 15:02
tanıyan varsa söleyinde arkadaşa koysun videoları :)
Alicanrs
05-03-2010, 15:04
videolar kimde yaa mustidemi neyse alırım ben ondan :D
biz yanımıza adam aldıkta ne oldu :D benim yanıma 128 kg adam oturdu öbür arabaya jokey gibi 60 kg adam bindi yalan olduk tabi oylum oylum selvi boylum :D
onursoytam
05-03-2010, 15:17
biz yanımıza adam aldıkta ne oldu :D benim yanıma 128 kg adam oturdu öbür arabaya jokey gibi 60 kg adam bindi yalan olduk tabi oylum oylum selvi boylum :D
ahaha süpersiniz valla :)
allah razı olsun kardeşim.sizin güzelliğiniz.ordada selçuğa söyledim zaten aramızda sıkıntı olmaz geçmek,geçilmek gibi.çok güzel denemeler oldu.UBA:icon_tup:
eyw abicim sıkıntı yok gercekten tanıstıgıma memnun oldum ...istediğin zaman ara istediğin yerde denerim senle abi hiç sorun yok...FM :icon_tup:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vMfvcleWrdE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vMfvcleWrdE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
H22Power
05-03-2010, 16:51
akşama gelen var mı ona göre milleti arıyacağım:D
beni unutunn , gelemiyorum...
akşama gelen var mı ona göre milleti arıyacağım:D
hacı haber vermessen darılırım bak :D
H22Power
05-03-2010, 17:07
hacı haber vermessen darılırım bak :D
salih sesin gidiyo hışır hışır dıt dıt dıııttt:D
salih sesin gidiyo hışır hışır dıt dıt dıııttt:D
çocumu keserim bak :D
ADMISE R1
05-03-2010, 17:12
udghu arkadaşım biz o akşam pek deniyemedikte bi gişelere girerken kısa mesafe denedik orda ben geçtim önceki denememizde de ben vites sorunu yaşadığım için daha 2 bitttiği anda 3 e atamadığım için bıraktım ve korna çaldım ama duymadın herhalde.senin vtecle denemeni görmedim ama sen 2 kişi oduğun için vtec bir boy öne geçmiş sende tek olsaydın ortalama bir bir buçuk boy önde olurdun ama ben vtecle denedim rahat 8-9 boy oluyo vtecçi arkadaşı tanıyosan sorabilirsin o daha iyi görebildi farkı ben yanlış sölemiş olmıyım.ama senlde sağlıklı şekilde teke tek denemek isterim hatta yakın zamanda deniyelim çünkü chip yapıcam bi de filitre takıcam takmadan bi deniyelim sonra chip yapıp filitre takıncada deniyelim de bende filitrenin ve chipin farkını göriyim isterim çünkü şu anda araba bakımsız ve son susturucudan başka bişi yok
vtecle ben astradayken denemiştik, RS'teyken denemedik.. RS denediyse de içinde ben yokken denemiştir :)
ben çok araca bindim o gün, karışıklık ordan sanırım :)
sıkıntı yok, deneriz.. benim araba da çıkar, onla da deneriz.. alicandan biraz hızlıyım sanırım :)
Alicanrs
05-03-2010, 17:21
ben vtecle denemedim hiç =) teke tek deneyelim sonuç daha farklı olur
Alicanrs
05-03-2010, 17:23
bu gece gelirsen deneriz tamer abi sıkıntı yok =) teke tek oluruz daha iyi anlarız
H22Power
05-03-2010, 17:24
patinaj çeken clio lar denicekseniz bu akşam çıkın yarın hava YA-ĞIŞ-LI:D
Alicanrs
05-03-2010, 17:24
uzaa musti :D
Alican deneme olursa ben binmeyeyim.. Ya da sen binme :D
Alicanrs
05-03-2010, 17:29
aynen kanka ben tekim yada karşı 2 kişi bakalm kg farkı nasıl oluomş :D:D dur şu işi halledersem gece güzel olcak ben çıkıorm :D
H22Power
05-03-2010, 17:37
bu aksam bısey varmı
ewt rolling böreği yiycez akşama :hahaha:
ahmet3425
05-03-2010, 17:38
o video ceken arkadasın sanırım adsl kotası dolmus vidoları upload edemiyor galiba:D
ibrahim kaş yoksa ben yokum :D
H22Power
05-03-2010, 17:40
o video ceken arkadasın sanırım adsl kotası dolmus vidoları upload edemiyor galiba:D
menejer ben kızdım millete uğraşmıyorum zaten çok güzel şeyler çekememiş dediğine göre boşwerin artık bu geceyi ben kendi kameramla çeker koyarım.....:icon_tup:
Sefa_vts
05-03-2010, 17:40
biri benim arabamla denemeye çıksın :D
H22Power
05-03-2010, 17:42
headers egzoz filtreli typerlar gelioo:hahaha:
H22Power
05-03-2010, 17:43
ibrahim kaş yoksa ben yokum :D
aradım antrenman varmış fulya daymış:hahaha:
biri benim arabamla denemeye çıksın :D
yektaya verde bir rahatıyım bu aksam :D
ahmet3425
05-03-2010, 17:47
menejer ben kızdım millete uğraşmıyorum zaten çok güzel şeyler çekememiş dediğine göre boşwerin artık bu geceyi ben kendi kameramla çeker koyarım.....:icon_tup:
bizim cooper ile denemer vardı moruk onları koycaktı o gun aksam konustuk pc bozuldu falan dedi anlamadım ben olayı:S
Sefa_vts
05-03-2010, 17:49
yektaya verde bir rahatıyım bu aksam :D
Oda yok işte :D araba var şöför yok..
İsteyene ev adresini verim gitsin alsın evdekilerden anahtarı çıksın ama geçilirse karışmam :D
Ayrıca biz birbirimizi her zaman rahatmışızdır abim ehhehe
H22Power
05-03-2010, 17:49
bizim cooper ile denemer vardı moruk onları koycaktı o gun aksam konustuk pc bozuldu falan dedi anlamadım ben olayı:S
cooper ı 1-1.5 boy alıosunuz işte abi daha ne gerek:D yeni maçlara bakmak lazım:)
Oda yok işte :D araba var şöför yok..
İsteyene ev adresini verim gitsin alsın evdekilerden anahtarı çıksın ama geçilirse karışmam :D
Ayrıca biz birbirimizi her zaman rahatmışızdır abim ehhehe
canım benım :)
H22Power
05-03-2010, 17:51
muharrem s2k nın tam sırası haberin ola headers egzoz cai li ep3 ler gelio s2000 çağırayım mı?
_muhaRRem
05-03-2010, 17:51
aradım antrenman varmış fulya daymış:hahaha:
ben fulyada oturuyorum zaten idmandan çıktığında alo dicek gelirken yanımda onuda getiricem:)
levent-mecidiyeköy tarafından geçecek varsa beni de alsın, 21.30'da işten çıkacağım :)
Serhat Y.
05-03-2010, 17:58
fulyamı kaldı abi, nevzat demirde artık idmanlar gerçi ordan daha yakın izmit gişeler haber verinde yakalasın sizi viaport yakınlarında
ben fulyada oturuyorum zaten idmandan çıktığında alo dicek gelirken yanımda onuda getiricem:)
Type-r'ı satmasan iyiydi..
4'ümüz binerdik, sen, ben, ibrahim, delgado :D
ne işin var fulyada :D 15 senem gectı orda oturdum.. orası dagıldı artık umranıyede ıdaman yapıolar :eek:
ahmet3425
05-03-2010, 18:01
ba yı aradınız mı enes geliyor mu?
muharrem s2k nın tam sırası haberin ola headers egzoz cai li ep3 ler gelio s2000 çağırayım mı?
çarşamba bulaydın ya onları :D
H22Power
05-03-2010, 18:02
ba yı aradınız mı enes geliyor mu?
saolsun beni kırmaz geliyor:icon_tup:
_muhaRRem
05-03-2010, 18:02
ne işin var fulyada :D 15 senem gectı orda oturdum.. orası dagıldı artık umranıyede ıdaman yapıolar :eek:
30 yılı aşkın fulyadayız valla.. ama artık çok sıkıldım ogs den geçmekten :)
H22Power
05-03-2010, 18:03
çarşamba bulaydın ya onları :D
kanka kim müsaitse aradık gel dedik ilk etapta özel isteğiniz varsa concept olmasında buluruz:hahaha:
_muhaRRem
05-03-2010, 18:03
Type-r'ı satmasan iyiydi..
4'ümüz binerdik, sen, ben, ibrahim, delgado :D
ben geçicem karşıya ama 22:00dan sonra anca olr galiba..darphaneden geçio benim servis
yekta enes le dene sizin gününüz olur :)
aksama gelicek vtec varmı?
H22Power
05-03-2010, 18:04
incredible muştu bekliyoruz seni araç yoksa karşıdan geliceklerden aldıralım abim...
levent-mecidiyeköy tarafından geçecek varsa beni de alsın, 21.30'da işten çıkacağım :)
bro sat 10 gibi mköyde buluşacaz minibüsle izmire gitmek için seni atarık karşıya istersen :D
H22Power
05-03-2010, 18:05
aksama gelicek vtec varmı?
muştuyu getir vtec yığarım oraya:icon_tup: :D:D:D
30 yılı aşkın fulyadayız valla.. ama artık çok sıkıldım ogs den geçmekten :)
resneli niyazi bey ilkokulu orda okudum hemen yanında oturuodum..AHİ vran tic mes lisesinde okudum valla..sen tam neresındesın..
muştuyu getir vtec yığarım oraya:icon_tup: :D:D:D
Mustafa Mutluhan :cool:
:D :D :D
saat tam kacta olunucak belkı steres atmaya gelırım ızlemeye felan...
ahmet3425
05-03-2010, 18:10
Mustafa Mutluhan :cool:
:D :D :D
xor sen gelir misin?
bro sat 10 gibi mköyde buluşacaz minibüsle izmire gitmek için seni atarık karşıya istersen :D
tamamdır, süper olur =)
hatta izmire mi gelsem =))
işten erken kaçmazsam anca 10'a doğru orda olurum zaten.. erken kaçarsam haber ederim :)
pm'le cep numarası alim =)
edit: yekta da varmış, onu ararım :)
yekta enes le dene sizin gününüz olur :)
ben yokum bro izmire gidiyoruz akşam :)
H22Power
05-03-2010, 18:13
açık olarak adres yer saat vermiyorum bilenler bilio 23.00 te orda olun bilmeyen pm atsın
xor sen gelir misin?
Bende bel fıtığı ve omurilik kanal daralması var arabayı çok mecbur kalmadıkça (hastane gidişi) kullanmıyorum. Sol bacakta his kaybı olduğundan debriyaj sıkıntılı :D
Ameliyat sonrası deniycem ama Yiğitle :D
anladım bro tek merak ettiğim denemedir gerisi önemli değil ehuehu :)
Hayırlı yolculuklar bro size şimdiden..
açık olarak adres yer saat vermiyorum bilenler bilio 23.00 te orda olun bilmeyen pm atsın
Allah için saat vermedin :D
H22Power
05-03-2010, 18:16
koray abi gelebilirsen gel gt28 li ile td04 lü wagonun farkını görelim:D
anladım bro tek merak ettiğim denemedir gerisi önemli değil ehuehu :)
Hayırlı yolculuklar bro size şimdiden..
bende istiyorum valla enesle denemeyi maşallah çok iyi gidiyor arabası :) haftaya filan kısmet olursa haberleşiriz..
eyv. sağol bro :D
koray abi gelebilirsen gel gt28 li ile td04 lü wagonun farkını görelim:D
Arkadanda bi gt35'li Ambulans ayarlarsan tabiki :D heran yolda kalabilirim çünkü bacak tutmuyo :D
H22Power
05-03-2010, 18:17
Allah için saat vermedin :D
hem teldeyim hem msn hem forum idare edin abi:hahaha:
mustafa vtec varmı olm aksam bişey de.
bende istiyorum valla enesle denemeyi maşallah çok iyi gidiyor arabası :) haftaya filan kısmet olursa haberleşiriz..
eyv. sağol bro :D
bro enesle sabaha kadar dene sıkıntı çıkmaz sende öyle :D yani çok zevkli deneme olucak iki araç birbirine seviye olması açısından en uygun araçlar enes n R çok iyi senin cooper söylememe gerek yok :)
alayınıza yaslarım 2,8 ducato ile hauhauha yalnız 15 kişiyi atmam lazım ağırlık olarak :D
Debriyaja basamadığımdan 5'e atalım tek vites deneyelim uyarmı ?
hem teldeyim hem msn hem forum idare edin abi:hahaha:
Obama yeğeni olmak kolay değil tabi.. Saygılar :D
Debriyaja basamadığımdan 5'e atalım tek vites deneyelim uyarmı ?
senınle herturlu uyar kanka:D
lan kel gelsene izmire :D
senınle herturlu uyar kanka:D
Woltrath Style :D 5'de 1500dd :D
Şu ameliyat işi bitsin bi ayağa kalkayım deneriz kanka :)
H22Power
05-03-2010, 18:20
istiosan çağırırım çok mu dert:D kaç tane lazım:hahaha:
lan kel gelsene izmire :D
kanka çok isterdim ama yarın firmada olmam lazım ,bi ton işi var :)
ne zaman ameliyat hacı , geçmiş olsun :)
istiosan çağırırım çok mu dert:D kaç tane lazım:hahaha:
iyi çağır o zaman :)
Sefa_vts
05-03-2010, 18:24
İmhotep tolgaya veriyim arbayı onla deneyim :D
H22Power
05-03-2010, 18:24
barışın araba istanbula geldi dün gördüm kabus geri geldi her an alt evir bastırılabilirsiniz:hahaha:
sefa beni senın rahatlatman lazım :D
H22Power
05-03-2010, 18:28
vtec ler geliyor....
ahmet3425
05-03-2010, 18:28
Bende bel fıtığı ve omurilik kanal daralması var arabayı çok mecbur kalmadıkça (hastane gidişi) kullanmıyorum. Sol bacakta his kaybı olduğundan debriyaj sıkıntılı :D
yok yiğit icin değil hazır gelmisken senin aracı bir arkadasla inceleriz diye soyledim:)
musteri olabiliriz o acıdan:D
ahmet3425
05-03-2010, 18:29
izmire kucak dolusu sevgiler:)
yok yiğit icin değil hazır gelmisken senin aracı bir arkadasla inceleriz diye soyledim:)
musteri olabiliriz o acıdan:D
Buyrun gelin arabada otelde bende 23:00'e kadar :D
iki subaru ile neden olmasın :D:D
iki subaru ile neden olmasın :D:D
ahahahaha noldu eğpe3 ? :D
cocuk benim arabamdaydı
sagda durdugumuzda kevinin arabasına gecti bana sormadan
mustafada sırf cocuk rolling izlesin diye shellde kaldı
ama cocuk mustafaya egemen beni gonderdi demiş
adama güzellik yaptık ama çakallık yapmaya çalıştı
mustafada kızgın herhalde cocuga videoları istemiyordur
benimde videolarım var bekliyorum 1 haftadır :D:D
H22Power
05-03-2010, 18:44
başka araba isteyen var mı kafamı götürmeyin orda gece 12 de adam arayıp küfür yemeyelim :D
var mı bana gore mustafa araba
H22Power
05-03-2010, 18:48
kanka senin tayfa ya parça bekliyor ya rodajda yada süperspor fenerde karı kovalıo:D
gece geç saate motor ayarlıyabilirim ama :icon_tup:
ahmet3425
05-03-2010, 18:48
öğlende kevin ile birlikteydik aksam icin bi M5 ve corvett c5 den bahsetti atasehirde olucam dedi bilemiyorum:D
ahahahaha noldu eğpe3 ? :D
4 çekere 4 çeker adalet olsun :D:D:D
gsel gece olmuş. maşşallah.butaraflarda nie böle geceler olmazki :P
onursoytam
05-03-2010, 18:57
gece uyumucam videoları bekliyorum mustafa :D yarın gecede biz gazlarız artık :)
H22Power
05-03-2010, 18:59
kanka oğulcanı arıyorum Audi R8 gelirse deneyelim:icon_tup:
4 çekere 4 çeker adalet olsun :D:D:D
Peki peki :D
Selcuk_RoL
05-03-2010, 19:01
varmı bi hareket bu gece mustafa kardeş?
kanka oğulcanı arıyorum audi r8 gelirse deneyelim:icon_tup:
Muhahahaha =)))
yavrum baya bişeler var ..gerci mustafa söyler sana ...bişeler var gibi duruyoır :D
Kaa scirocco
05-03-2010, 19:05
ahahhaha o arabayımı kaplatmış mustii :)
H22Power
05-03-2010, 19:07
varda kategori araba istiosan çağırayım 106 tayfasını:icon_tup:
H22Power
05-03-2010, 19:08
oğulcan gecelere akıcakmış :D ona petek dinçözden gecelere akalım adlı parçayı armağan ediyorum :D:D:D
H22Power
05-03-2010, 19:09
ahahhaha o arabayımı kaplatmış mustii :)
ewet mat siyah:icon_tup:
Kaa scirocco
05-03-2010, 19:09
ewet mat siyah:icon_tup:
harbii aradınmı akşam gel denemeye diee :)
hakotech
05-03-2010, 19:10
bu gece veya yarın gece bişy varmı arkadaşlar bilen duyan?
H22Power
05-03-2010, 19:12
harbii aradınmı akşam gel denemeye diee :)
ewet abi gece çıkıyormuş dışarı gezmeye gidicekmiş..
Kaa scirocco
05-03-2010, 19:13
ewet abi gece çıkıyormuş dışarı gezmeye gidicekmiş..
denemeden sonra beklerim abi gelin yanıma demedimii :icon_tup::icon_tup:
ahmet3425
05-03-2010, 19:16
bu gece veya yarın gece bişy varmı arkadaşlar bilen duyan?
yarın olmaz yarın hava yagıslı o yuzden bu gece garanti biseyler var...;)
onursoytam
05-03-2010, 19:17
hiç kimseninde gelesi yokmuş valla :D herkez bu günü bekliyomuş içini dökmek için, sağlam gece olacağına benziyor :D
Alicanrs
05-03-2010, 19:17
mustafa senin araba varmı bu gece:D:D ona göre gelcem :D
Alicanrs
05-03-2010, 19:19
göksel gitcekmisnz daha demin tamer abiyi gördüm 1 saat filan muhabbet ettik baya gelmicek bu gece oda =)
fn2 ler cooperlr varmı bu gecede kmler geliyo
H22Power
05-03-2010, 19:20
belki acura turbo halil abide gelicek benim araba yok malesef eksikleri var getirincede denememek ayıp olur...
hakotech
05-03-2010, 19:21
nerde olucak???
Selcuk_RoL
05-03-2010, 19:21
varda kategori araba istiosan çağırayım 106 tayfasını:icon_tup:
olabilir yap kafana göre bişeyler ac yi ty fln da getirriz ok
ben yoksam denemede yok ulennnn polisi ararım haa :D
Alicanrs
05-03-2010, 19:24
hahaha:D:D aman abi yapma :P güzel bi gece olcağa benzio :P
GKS TypeR
05-03-2010, 19:26
göksel gitcekmisnz daha demin tamer abiyi gördüm 1 saat filan muhabbet ettik baya gelmicek bu gece oda =)
yok kardeşim bende gelemem bu gece zaten misafirlikteyiz siz keyfinize bkın size iyi eğlenceler
H22Power
05-03-2010, 19:29
nerde olucak???
pm attım:icon_tup:
Alicanrs
05-03-2010, 19:30
mustafa banada pm at nerde bu olay :D:D:D:D
Fiat_Can
05-03-2010, 19:32
Alican istanbulda olucak:):)
Sefa_vts
05-03-2010, 19:37
deneme saatlerinde otobandan geçio olucaz ahhahaha :D denk geliriz.. ducato ağzınıza kırıyor görürseniz bilinki özgün :D
zübeyir sende orda olacaksan bende gelicem :)
H22Power
05-03-2010, 19:54
106 saxo ları çağırdım kim gelirse bahtınıza:D
Alicanrs
05-03-2010, 19:55
passat turbo istiorz biz :D şöyle 270 300 hpsinden :D
zübeyir sende orda olacaksan bende gelicem :)
knka bılmıyorumkı hıc ınan.ama ıhtımal % 20 öle dıım. bırı kanıma gırerse msj atarı msana bende gelırsın inşallah ben unutursam sne at msj :))
Sefa_vts
05-03-2010, 20:00
106 saxo ları çağırdım kim gelirse bahtınıza:D
Aslında denk gelemiyoruz bir türlü :D mami abiyi görürsen sefayı aramışsın kontörü yokmuş de mustafa :D
Aslında denk gelemiyoruz bir türlü :D mami abiyi görürsen sefayı aramışsın kontörü yokmuş de mustafa :D
mami gelecek kısmetse az önce konustum....
birde avrupa yakasında yagmur çiselemeye başlamısşş..ben anadolu yakasındayım suan bıse yok burda...
Alicanrs
05-03-2010, 20:05
çiselio yağcak gibi
Alicanrs
05-03-2010, 20:07
mustafa o kdr araba buluosn organize ediosn bide yağmur yağmama duası et kafir :D
çiselio yağcak gibi
anadolu yakasıda patladı patlıcak..cıkmadan patlatsada bosuna cıkmasak yola...inş yağmazda
ahmet3425
05-03-2010, 20:14
anadolu yakasıda patladı patlıcak..cıkmadan patlatsada bosuna cıkmasak yola...inş yağmazda
bakırkoydeyim bulundugum yerden havaya bakınca rahatlıkla yıldızları gorebiliyorum :D
baska bi istanbul dahamı var:D
bakırkoydeyim bulundugum yerden havaya bakınca rahatlıkla yıldızları gorebiliyorum :D
baska bi istanbul dahamı var:D
valla arkadasım o tarafta kagıthanede burda atıstırıyor dıoo..burdada hava cok kapalı patlatıcak gıbı duruyo...
H22Power
05-03-2010, 20:21
saat 18:00-00:00 arası yağış yok istanbul un hiçbir yerinde fakat
http://www.meteor.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/1824buyuk.PNG
saat 00:00-06.00 a kadar yağış gösteriyor
http://www.meteor.gov.tr/FTPDATA/bolgesel/istanbul/0006buyuk.PNG
H22Power
05-03-2010, 20:26
ben elimden geleni yaptım kim ne istediyse çağırdım gelip gelmemek size kalmış hava durumu tahmin yağmur yağarsa takdir-i ilahi...
ahmet3425
05-03-2010, 20:29
dunya uzerinde var olan en buyuk muhalefet = HAVA :D
biraz daha bekleyelim ya yağacak gibi bacaklarımda ağrı var :D:D
ahmet3425
05-03-2010, 20:33
biraz daha bekleyelim ya yağacak gibi bacaklarımda ağrı var :D:D
gel olm ya gider tekzende bekleriz cok acım bende biseyler yerim:D
Alicanrs
05-03-2010, 21:09
utku nerdesin gidiomsn :D
ben gidiyorum ya yağarsada yağsın aracı özledim 2 güne :D:D
şu an yoldayım eve gidiyorum, ataşehire gelirim eğlence olur :)
Alicanrs
05-03-2010, 21:14
yamur yağcak aq ne eğlencesi :D tereddütteyim :D gelsem mi gelmesem mi die :D götüm kaşınıo yine:D
levent, mecidiyeköy, göztepe, erenköy temiz.. Sabahı beklemezsek sorun yok bence :)
Alicanrs
05-03-2010, 21:18
:D:D ben takmadım ya hayatta sıkmam :D bakalm belki çıkar gelirim 11 de
sen böyle diyosan benden önce gitmiş olursun :)
Alicanrs
05-03-2010, 21:22
hehehe =) bakalm kanka :D
Alicanrs
05-03-2010, 21:30
onur sen bu gece video bekleme uyu bence :D:D beklicem dedin mustiye ama :D
ataşehir mcteyiz gelen gelsin hava süper :)
hangi ara gittin lem oraya işten çıkıp gelicem bende :)
onursoytam
05-03-2010, 21:52
onur sen bu gece video bekleme uyu bence :D:D beklicem dedin mustiye ama :D
valla bekliyom dostum :D zırr stock pc başındayım :)
onursoytam
05-03-2010, 21:57
bi kaç foto koysan hemen şipşak görsek kimler var kimler yok :D
AllTerrain
05-03-2010, 22:39
yagmur basladi hayvani derecede valla
yavuz364
05-03-2010, 22:51
haydaaaaa yine mi , bilseydim direk karşıya geçerdim ama eve geldim yaa :( :(
utku msn e gelsene.. arabanı aldın mı ?
muhabbet için genel sohbet