Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 mart İzmir rolling night
gökh@n_gr
06-03-2010, 12:12
Dün gece otoban oldukça kalabalıktı güzel denemeler oldu. Ben elimde olan videoları paylaşayım başka çeken arkadaş varsa eklesin bu konu altında. Araçların durumunu görmek adına eğlencesine denemeler olduğu için koymakta bir sakınca görmedim.Araç sahipleri talep ederlerse videoları kaldırabilirim.İyi seyirler:)
tuncer eg sedan vtec: filtre-egsoz
alper 106 gti: filtre - egsoz
ferit 3.25 cabrio :filtre egsoz
bravo hgt: specleri bilmiyoruz sahibi belirtir
bravo hgt - eg sedan vtec
http://www.streetfire.net/video/hgt-eg-sedan-vtec_739698.htm
bravo hgt -eg sedan vtec 2
http://www.streetfire.net/video/eg-sedan-vtec-vs-bravo_739687.htm
bravo hgt -eg sedan vtec 3
http://www.streetfire.net/video/eg-sedan-vtec-vs-bravo_739688.htm
type-r - m3
http://www.streetfire.net/video/ctr-23-vs-m3_739690.htm
3.25 cabrio - 106 gti -eg sedan vtec
http://www.streetfire.net/video/bmw-325-cab-106-gti-eg-2_739691.htm
3.25 cabrio - 106 gti -eg sedan vtec 2
http://www.streetfire.net/video/bmw-325-cab-106-gti-eg_739692.htm
3.25 cabrio - 106 gti -eg sedan vtec (vtec 3kişi-diğerleri 2 kişi)
http://www.streetfire.net/video/325106eg-sedan-vtec-drag_739694.htm
3.25 cabrio - 106 gti -eg sedan vtec (vtec 3kişi-diğerleri 2 kişi)
http://www.streetfire.net/video/325-cab-vs-106-gti_739695.htm
biraz bilgi verseydin başkan yaa:) kim hangi araçla denedi ne oldu specler neydi..
BlackStone
06-03-2010, 12:21
HGT kimin aracı? Sanırım bizim kaan :rolleyes:
gökh@n_gr
06-03-2010, 12:23
biraz bilgi verseydin başkan yaa:) kim hangi araçla denedi ne oldu specler neydi..
üstlerinde yazıyo hangi araçların denedği
Gökan bu feritin bmw ile alpin 106 yımı denionuz nedir videolar anaşılmıo :D
alpergti
06-03-2010, 12:27
HGT kimin aracı? Sanırım bizim kaan :rolleyes:
punto multijet nickli arkadaş olması lazım.
gökh@n_gr
06-03-2010, 12:27
evet feritin bmw alperin 106:)
alpergti
06-03-2010, 12:29
180 den sonra geçiyo bmw şerbetli biraz kendileri iyi gidiyo.
valla tuncerin arabayı tebrik ediorum. Cidden çok ii gideri var.
325 cabrio roll yapmasın sonra ben burda holigan olduğum için açıklama yapmak zorunda kalıorum. :D
alper senin yeni arabayla oynaman lazım biraz daha... yoksa 325i falan hikaye üsttede seni geçemes topspeede kadar. Ben sadece rolleri takip ettiğim için ölçtüm senin arabayı maaşallahı vardı. Bi ara hgt ile si ın arasından geçecektin ;)
gökh@n_gr
06-03-2010, 12:33
325 cabrio roll yapmasın sonra ben burda holigan olduğum için açıklama yapmak zorunda kalıorum. :D
hahahha bu iyiydi:D:D
vtec iyi kopmuş maşşallah.
çok güzel zevkli bi geceydi .. kaanın hgtsi gayet sağlıklı maşallah.. alp36 da formundaydı dun gece .. feritin 3,25 te çok iyi gidiyor.. maşallah tüm araçlarımıza..
çok sağol abi tşkr ederim.. :)
UĞUR_GSI
06-03-2010, 12:42
masallah araclara tuncerın araba cok ıyı gıdıyor keske deneseydık senle ama seferısara gelemedık.tuncer artık bıdahakıne denerız
gökh@n_gr
06-03-2010, 12:44
masallah araclara tuncerın araba cok ıyı gıdıyor keske deneseydık senle ama seferısara gelemedık.tuncer artık bıdahakıne denerız
keşke bizimle devam etseydiniz orasıda çok kalbalıktı farklı araçlarla deneme imkanınız olurdu
tşkr ederim uğur cuma gunu deneriz kısmet olursa..
çok denk olurdu astra ve b16asi denemesi. Üst hızlara kadar çekişmeli giderdi. Nasip değilmiş.
Bide olum bi yakıt alın la arabalarınıza, okadarda hafif olmayın artıkın :D
UĞUR_GSI
06-03-2010, 12:55
çok denk olurdu astra ve b16asi denemesi. Üst hızlara kadar çekişmeli giderdi. Nasip değilmiş.
Bide olum bi yakıt alın la arabalarınıza, okadarda hafif olmayın artıkın :D
tarkan dogru soyluyosunda arabada koltuk bagaj hersey yerınde ustunde atıker tupum var bıde benzını cok koydummu vay halıme :D
uğur 2. videoda en sağdakı senmısın ??
UĞUR_GSI
06-03-2010, 13:09
uğur 2. videoda en sağdakı senmısın ??
evet bendım ama hemen bıraktım onumde bızım arkadaslar vardı kenara kacamadılar selektor fılan ondan basmadım
BlackStone
06-03-2010, 13:10
evet bendım ama hemen bıraktım onumde bızım arkadaslar vardı kenara kacamadılar selektor fılan ondan basmadım
evet ben vardım önünde malesef
Bu arada seferihisara çok şık araçlar geldi gördük. Onların roll videoları yokmu?? mesela sac jantlı bi e36 cabrio vardı, bikaç scirocco, mx5, bolcana vti- si vs.
UĞUR_GSI
06-03-2010, 13:13
evet ben vardım önünde malesef
canın sagolsun tuncayım bız tuncerle denerız nasıl olsa :)
BlackStone
06-03-2010, 13:16
canın sagolsun tuncayım bız tuncerle denerız nasıl olsa :)
eyv. kardeşim. Tuncer'in aracı cidden iyi gidiyor bana çok yakınsınız gibi geldi ama derecelinin faydasıyla bence 5'te öne çıkarsın. Bu arada Tuncer senin tayyar ile denemen oldu mu? Sonuç ne oluyor ve hangi specler de?
Maşallah araçlara tuncer cok geçmiş bizim 106 yaw :D
m3 lü arkadaşa iyi güldük yanlış anlamasa..:) beni burda geçebilecek arac yo kdemiş halbuki car12 turbo vtec i unutmuş 2 vitesede yanında patlatıp geçince biranda bırakıverdi :D
hadi yahu bukadarmı videolar. extrem araçlar vardı illa birileri roll yapmıştır.
eyv. kardeşim. Tuncer'in aracı cidden iyi gidiyor bana çok yakınsınız gibi geldi ama derecelinin faydasıyla bence 5'te öne çıkarsın. Bu arada Tuncer senin tayyar ile denemen oldu mu? Sonuç ne oluyor ve hangi specler de?
ben hep orcunla gazladım onada guc yetmıyor kpro felan var iyi gidiyo ctr 23 :)
filtre egsozlu bı typerla hıc denk gelemedım daha ama mantıken oda geçer beni belirli bi süratten sonra.
Almanci Tane-R
06-03-2010, 14:02
maşallah tüm araçlara.
yol var imkan var tabii. izmir bu konuda çok şanslı gercekten
BlackStone
06-03-2010, 14:06
maşallah tüm araçlara.
yol var imkan var tabii. izmir bu konuda çok şanslı gercekten
biz de yer olmamasından yakınırız hep :hahaha::beuj:
Uğurun yazılım normal superchips, malesef takılan 278 dereceli (zaten en düşük derecli egzantrik bu c20xe için) egzantrik için yazılım farkına gidemedik. İzmirde imkanlar çok kısıtlı, timing bile yok araçta. Varda işte el göz nizamı... böle daha ii oldu denilen yerde bırakılcak şekilde. gsi dan umudumuz oldukça yüksek açıkcası ancak bizden buralara kadar, gerisi prof eli deymesi şart. Tabi bide bu arabanın aile aracı olamıcanı uğurun anlamasıda şart. lpg tüpünü sökmüosun bari koltuğunu stepneni sök gel arkadaşım adı üstünde roll bu ya...
BlackStone
06-03-2010, 14:09
söyleye söyleye söktürcez aq :D
benım arka koltukğum yok benzin pompasının fişi ile oynuyorum pompa sıkıntılı çünkü. ama sesten duramadım içerde sürekli egsozun zırıldamsından başım ağrıdı.. bu hafta pompa sorununu çözüp takıcam koltuğumu oda zaten 3-4 kg ya var ya yok.
Tuncerim sen sökük halde doğru olanını yapıosun dostum. Bu iş zaten aşama kaydetmek için yapılıyor. Atmosferik araçla uğraşıosun 400-500hp aşırı beslme değilsinki ağırlığı düşünmeyesin. Yaptığın olması gereken yani, birde biz arkadaşlara yaptırabilsek süper olcak. Al işte izmirdeki pug grubundan sökük olmayana rastlamıosun cuma gecesi, bu işin kuralı bu...
yok abi bi süre sonra durulmuyo içerde egsoz zırıldaması falan rüzgar giriyo sagdan soldan :) en güzeli herşey yerınde olması benım için..
Almanci Tane-R
06-03-2010, 14:28
biz de yer olmamasından yakınırız hep :hahaha::beuj:
denizlide dördü-beşi bitirecek yolu zor bulursun :D
jackal_JAZZ
06-03-2010, 14:29
tarkan ben arka koltukları söktüm,bagajı komple soydum,stepneyi cıkardım..bugün kapılarla,klimaya girişicem.. ibiza cupra i/c yi taktık, GT28RS de geldi.. yazılımla beraber yetiştirirsek haftaya cumaya hazır inş :D:D
oldu mümkünse haftaya görüşmeyelim. bende çekim yapıp paparazzi olmak istiorum yada :D
jackal_JAZZ
06-03-2010, 15:02
walla 1,5 aydır fitness yapıyorum sırf biraz daha kilo vereyim de ağırlık avantajım olsun diye tagooo!!! :D:D:D
olum senin fitnessin dietin bana. feyzbookta gördük dietin alemin kralını :D
Bu arada ben gene kg alıom yaaaa, moralim bozuk
punto_multijet
06-03-2010, 15:49
Egzantrikli vtiyi 3-4 boy gecen bir eg vti a ragmen iyi yurudum bence bir hgtye gore. Buarada bende cai yazilim kisa kat iptali ve son susturucu var soranlar icin
gökh@n_gr
06-03-2010, 15:55
Egzantrikli vtiyi 3-4 boy gecen bir eg vti a ragmen iyi yurudum bence bir hgtye gore. Buarada bende cai yazilim kisa kat iptali ve son susturucu var soranlar icin
bu arada aracının sesi çok güzeldi maşallah kükrüyo:)
jackal_JAZZ
06-03-2010, 16:17
Kaan hangi egzantrikli vti bu?? sadece meraktan soruyorum..Uğurun gsida da dereceli var ama bi türlü hakkıyla yürümüyor ayarsızlıgı&mevcut setup'ı(oem beyin ve alakasız bi chip) yüzünden;) yani demem o ki dereceliye sahip vtida en azından hondata serisi bi ecu kesin olmalı yoksa egzantrigin bi anlamı yok(eğer yanılıyorsam düzeltin) sadece egsoz&filtre olan eg sedan B16 vtec'in egzantrk+hondatalı bi vti'yı bırak geçmeyi yakalama şansı bile olamaz kardeşim.
BlackStone
06-03-2010, 16:41
Hondacılar ayarsız (yazılımsız) egz. ile geziyolarsa o da ilginç tabi
punto_multijet
06-03-2010, 18:30
Kaan hangi egzantrikli vti bu?? sadece meraktan soruyorum..Uğurun gsida da dereceli var ama bi türlü hakkıyla yürümüyor ayarsızlıgı&mevcut setup'ı(oem beyin ve alakasız bi chip) yüzünden;) yani demem o ki dereceliye sahip vtida en azından hondata serisi bi ecu kesin olmalı yoksa egzantrigin bi anlamı yok(eğer yanılıyorsam düzeltin) sadece egsoz&filtre olan eg sedan B16 vtec'in egzantrk+hondatalı bi vti'yı bırak geçmeyi yakalama şansı bile olamaz kardeşim.
Tuncer soyledi dun aksam hangi vti bilmiyorum
masallah araclara dun aksam yoktum.ama haftaya suprizlerle varım diyorum:):)
üstlerinde yazıyo hangi araçların denedğiben söyledikten sonra düzelttin..:)
tşk'ler.:icon_tup:
tuncerim masallah araban cok ııyı gıdıo
2. videoda eg vtec akıtmış arabayı erken basma var
kanka ii dileklerin için cok sagolda:D180 kadar önde oldugun video warsa koysana izliyelim:hahaha:
ctrla olan video e36 mı e46 mı?
Ersin YILDIZ
07-03-2010, 18:06
e36..........
tuncer ben yasin selam olsun sana :icon13:
e36 ilerde alıormu noluo?
Ersin YILDIZ
07-03-2010, 19:06
a.s kanka :icon_tup::)
boşversene yaa:Deli:
chiefkadir
07-03-2010, 19:55
Kaan hangi egzantrikli vti bu?? sadece meraktan soruyorum..Uğurun gsida da dereceli var ama bi türlü hakkıyla yürümüyor ayarsızlıgı&mevcut setup'ı(oem beyin ve alakasız bi chip) yüzünden;) yani demem o ki dereceliye sahip vtida en azından hondata serisi bi ecu kesin olmalı yoksa egzantrigin bi anlamı yok(eğer yanılıyorsam düzeltin) sadece egsoz&filtre olan eg sedan B16 vtec'in egzantrk+hondatalı bi vti'yı bırak geçmeyi yakalama şansı bile olamaz kardeşim.Bi bakışta nası anladın yaw alakasız chip olduğunu :)
İstanbulda missler gibi yürüyen Emre G nin gsi'ı burdan giderken o chiple gitti,benim gsi egzantrik,kasnak,kelebek vs son setup'una kadar o chiple devam etti yine ankarada NA Gsi o chipi uzunca bir dönem kullandı..Sorun chipte felan değil adamakıllı kasnağı ayarlanmassa olacağı o;)
VeNoM_35
07-03-2010, 20:15
Bi bakışta nası anladın yaw alakasız chip olduğunu :)
İstanbulda missler gibi yürüyen Emre G nin gsi'ı burdan giderken o chiple gitti,benim gsi egzantrik,kasnak,kelebek vs son setup'una kadar o chiple devam etti yine ankarada NA Gsi o chipi uzunca bir dönem kullandı..Sorun chipte felan değil adamakıllı kasnağı ayarlanmassa olacağı o;)
şefim sen şimdi çipin her araçta, her setupta kullanabileceğinden mi bahsediyorsun? böyle diyorsan ayıp valla neden her parçadan sonra kpro baştan ayarlanıyor:) hani filtre egzoz kombinasyonuna göre yazılmış dersin onu anlarım da, egzantrik de taksan kelebeği de büyütsen çip uçurur mu diyorsun şimdi sen:)
ahahaaaaa...yahu ne çok bilen adam var izmirde..... tuncerin arabasını daha proje aşamasından şu haline kadar gayet yakından takip ettim....üstüne takılan her vidayı ve nasıl takıldığını....şu anda ne durumda olduğunu gayet iyi bilirim.....çok olağanüstü güzel bir proje oldu.....yavaş yavaş ilavelerle gitgide hızlanıyor...eminim dahada hızlanacak.....b16 motor eg kasanın kilo avantajıyla birleşince mükemmel bir sonuç çıkıyor ortaya....erolun eg side tuncerin eg side bence gayet iyi yürüyorlar.....ama bizden bir hayli hafifler...şimdi bu motor yanlışlıkla ef kasaya girse o zaman trajediyi düşünemiyorum bile :))))))))).....
gelelim benim egzantrikli beyinli yazılımlı egzozlu v2 li vti ıma....arabamda sadece itr emme egzantriği integra gsr egzoz egzantriği var....kapak açmadan yay şapka değiştirmeden çıtır bir iyileşme olsun diye takıldılar........ayarlı kasnağım olmadığı için timinginide yapamadım henüz....bu yüzden şu haliyle pek iş görmüyorlar....aslında bunu bilmeyen yok çevremde.....ama egzantrikli bir vti geçmek daha fiyakalı söyleniyor herhalde :)))))))))).....arabamın map'inide kendim yaptım.....yavaş yavaş hem öğreniyorum hemde kullanıyorum....bu benim hobim......ama çok merak eden varsa gerçekten stage 2 yada stage 3 egzantrikle vti'ın nasıl yürüdüğünü .....onuda yakınlarda gösterme şansımız var :)))))))))......
sonuç olarak aynı modlara sahip olan iki arabadan hafif olanı herzaman ağır olanını geçer :)))))))))))))) ....bunda çok şaşılacak bir durum yok arkadaşlar :icon_tup:
chiefkadir
07-03-2010, 20:41
şefim sen şimdi çipin her araçta, her setupta kullanabileceğinden mi bahsediyorsun? böyle diyorsan ayıp valla neden her parçadan sonra kpro baştan ayarlanıyor:) hani filtre egzoz kombinasyonuna göre yazılmış dersin onu anlarım da, egzantrik de taksan kelebeği de büyütsen çip uçurur mu diyorsun şimdi sen:)Chip uçursa biz uçardık :) Yeterli diyorum sadece sorun yazılımda değil haa anca doldurursun gırtlak o zaman standalone veya custom bişiler yapılır anladın sen ;)
özdin abiye katılıyorum timing ve güzel ayarda bizimle rahatça yürüyeceginide biliyorum.
ahahaaaaa...yahu ne çok bilen adam var izmirde..... tuncerin arabasını daha proje aşamasından şu haline kadar gayet yakından takip ettim....üstüne takılan her vidayı ve nasıl takıldığını....şu anda ne durumda olduğunu gayet iyi bilirim.....çok olağanüstü güzel bir proje oldu.....yavaş yavaş ilavelerle gitgide hızlanıyor...eminim dahada hızlanacak.....b16 motor eg kasanın kilo avantajıyla birleşince mükemmel bir sonuç çıkıyor ortaya....erolun eg side tuncerin eg side bence gayet iyi yürüyorlar.....ama bizden bir hayli hafifler...şimdi bu motor yanlışlıkla ef kasaya girse o zaman trajediyi düşünemiyorum bile :))))))))).....
gelelim benim egzantrikli beyinli yazılımlı egzozlu v2 li vti ıma....arabamda sadece itr emme egzantriği integra gsr egzoz egzantriği var....kapak açmadan yay şapka değiştirmeden çıtır bir iyileşme olsun diye takıldılar........ayarlı kasnağım olmadığı için timinginide yapamadım henüz....bu yüzden şu haliyle pek iş görmüyorlar....aslında bunu bilmeyen yok çevremde.....ama egzantrikli bir vti geçmek daha fiyakalı söyleniyor herhalde :)))))))))).....arabamın map'inide kendim yaptım.....yavaş yavaş hem öğreniyorum hemde kullanıyorum....bu benim hobim......ama çok merak eden varsa gerçekten stage 2 yada stage 3 egzantrikle vti'ın nasıl yürüdüğünü .....onuda yakınlarda gösterme şansımız var :)))))))))......
sonuç olarak aynı modlara sahip olan iki arabadan hafif olanı herzaman ağır olanını geçer :)))))))))))))) ....bunda çok şaşılacak bir durum yok arkadaşlar :icon_tup:
:icon_tup::icon_tup: doğru abi katılıyorum.
mudur kantara cıktınmı kac kg araban?
yok çıkmadım valla bende merak edıyorum.
sonucta dostluk kazansız dostluklar bozulmasın insanların bi dusuncesi bi fikri bi artniyeti varsa yuzune konusulsun önünden gülünp arkadan konusmak yakısık almaz.;)
sonucta dostluk kazansız dostluklar bozulmasın insanların bi dusuncesi bi fikri bi artniyeti varsa yuzune konusulsun önünden gülünp arkadan konusmak yakısık almaz.;)
yürü lan muti kimin kafasını kırmak istedin:D
yürü lan muti kimin kafasını kırmak istedin:D
:soru::soru:kanka yurutmeyin beni:D:D
Mustafa Birsesli
07-03-2010, 21:24
etrafta delikanlı gibi yüzüne konuşacak çok az ADAM var
dogru söze ne hacet..:icon_tup:
herkes beraber olsa gruplaşma olmasa cok daha ii olucak ufak seylerde gönül koyulmasa birlik güseldir...
allah dost gorunen dusmanlardan korusun...
olm bune yaa herkez duygusala bagladı :D
Mustafa Birsesli
07-03-2010, 21:31
herkes beraber olsa gruplaşma olmasa cok daha ii olucak ufak seylerde gönül koyulmasa birlik güseldir...
o eskidendi ferittt :)
allah dost gorunen dusmanlarda korusun...
amin canım benim :D
olm bune yaa herkez duygusala bagladı :D
yapcak bişey yok abi:)
o eskidendi ferittt :)
amin canım benim :D
o günleri görmek isterdim abi inş.hersey güsel olur
agresıf komplekslı ama perdelerın arkasında duygusal bırı bızım müdür :)
müdür işlenmemiş cevher :D
Mustafa Birsesli
07-03-2010, 21:35
yapcak bişey yok abi:)
o günleri görmek isterdim abi inş.hersey güsel olur
bı ara anlatayım sana ;)
müdür işlenmemiş cevher :D
auhauha:D:D
taşlasakmı abi müdürü:Dport polish:D:D
ohhoo herkes bana bilenmiş :D:D
bi port polish bi ince ayar tmm dır. :D
BlackStone
07-03-2010, 21:43
Arkadan konuşma da vaaar, Atıp tutma da vaar, Adam kayırmada vaaar, yaptıklarını gizleyip sonra sürpriz yapanlarda vaar, kendisini herkesten akıllı zannedenlerde vaaar, bilader ayakları yapıp insandan faydalananlarda vaaar, gruplaşanlarda vaaar var oğlu var... İzmir de araba yok diyolar ya hani vaaar vaaar o da vaaar ama işte neyse...........
Mustafa Birsesli
07-03-2010, 21:44
güzel açıklama tuncay entrika var hırs var :)
punto_multijet
07-03-2010, 21:50
Arkadan konuşma da vaaar, Atıp tutma da vaar, Adam kayırmada vaaar, yaptıklarını gizleyip sonra sürpriz yapanlarda vaar, kendisini herkesten akıllı zannedenlerde vaaar, bilader ayakları yapıp insandan faydalananlarda vaaar, gruplaşanlarda vaaar var oğlu var... İzmir de araba yok diyolar ya hani vaaar vaaar o da vaaar ama işte neyse...........
:icon_tup: dogru soze bişey denmez kardesim...
son videoda yaslamışız gene şanzumana.. :)
BlackStone
07-03-2010, 21:56
Valla o bu değilde ben Tuncer kardeşimize cidden yürekten tşkkür etmek istiyorum çünkü biz bu denemeyi uzun zamandır yapmaya çalışıyorduk ama bir türlü kimse denemiyordu bizimle yalan yok. Sağolsun Tarkan da araya girdi ve Tuncer bizi kırmadı çok sağolsun umarım aracı da istediğinden çok çok daha iyi noktalara gelir..
Valla o bu değilde ben Tuncer kardeşimize cidden yürekten tşkkür etmek istiyorum çünkü biz bu denemeyi uzun zamandır yapmaya çalışıyorduk ama bir türlü kimse denemiyordu bizimle yalan yok. Sağolsun Tarkan da araya girdi ve Tuncer bizi kırmadı çok sağolsun umarım aracı da istediğinden çok çok daha iyi noktalara gelir..
ne demek kardeşim ben teşekkur ederim. sağol iyi dilekleri için. :icon_tup:
bybmw(ss)
07-03-2010, 22:09
cabrio ne yürümüş beee maşallah diğer araçlar umrumda değl :P
hahaha :) müdür bırak şu cabrıoları vtı yakışıyodu sana..:):)
bybmw(ss)
07-03-2010, 22:20
müdür şaka maka senin arabanın geçmediği araba kalmadı m3le deniyelimmi heheuhuehue :)
:D:D yok mudur 3.28 den sonrası benı aşar :)
Ya hakkaten çok edebiyatsal yazılar olmuşta... Bana çok faydasız gelio bu safsatalar... Dargınlıkların kırgınlıkların dahi üzerinden yıllar geçti gitti, bugün ben bile neyin ne olduğunu net hatırlamıorum.
Gelelim deneme mevzularına; Tuncer kardeşim denediği için teşekkür ederim, geçtiği için 2 defa teşekkür ederim. Bunu denemeden 1 gün sonra gene beraberdik yüzünede söyledim. Adam yapmış çokta güzel olmuş. Biz dostane denemek adına aylarca VTI bakındık bulamadık. Tuncer sayesinde araçları deneme fırsatı bulduk. Eksiğiyle fazlasıyla araçların yeri görüldü. Tekrar bozacaz yapacas. Peki kırgınlıkmı oldu??? yooo... dedikoduda olmadı. Ama booommmm die aramızda tabir edilen bir olay var o oldu. Herkes fitili bekliyormuş...
a.s kanka :icon_tup::)
ulen T.A sen varya sennnn
onursoytam
08-03-2010, 00:10
kadir abi bi timing ayarı yapıver canlansın makina :)
güzel denemeler olmuş..tuncer abi yine yürümüşsün allah ne verdiyse maşallah.
keşke haber verseydiniz 1tepsi baklavayla ağızlarıda tatlandırırdık orda ;)
jackal_JAZZ
08-03-2010, 03:11
Kaan hangi egzantrikli vti bu?? sadece meraktan soruyorum.?? dereceliye sahip vtida en azından hondata serisi bi ecu kesin olmalı yoksa egzantrigin bi anlamı yok(eğer yanılıyorsam düzeltin) sadece egsoz&filtre olan eg sedan B16 vtec'in egzantrk+hondatalı bi vti'yı bırak geçmeyi yakalama şansı bile olamaz kardeşim.
Tuncer soyledi dun aksam hangi vti bilmiyorum
bizi bilgilendirdiginiz icin cok tesekkürler..
Yalnız yukarıdaki mesajlara istinaden sadece ufak bi hatırlatma; cok bilen adamdan ziyade herkesi kendi gibi düşünüp söylenenlere güvenip,inanan ve bunu forum ortamında paylasan cok insan var izmirde.. En azından bizim arkadas ortamımız böyle ;) Sonucta hiçbirimiz müneccim değiliz,detay verilmezse biz de kafamızdan fantezi detaylar türetemeyiz;) Tuncer arkadasımız Kaana egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum demiş, Kaan da bunu forumda paylaşmış..
Bir şey daha, eski lacivert sedan AD vtecin sahibi (KSKvtec) Alpaslan'ı(Tolganın kardeşi) 2002'den beri tanırım. Yani stage2-3 egztrkli vti'ın nası yürüdügünü cok ama cok iyi biliyorum..O yüzden üstü kapalı olarak söylenen "egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum" lafına cok şaşırdım ve detay istedim ;) yanlıs anlasılma olmasın.
jackal_JAZZ
08-03-2010, 03:31
şefim kadirim:D izmire geldiğinde getirdigin chip değil,üzerindeki halihazırda chiple yürüdügü için böyle yazdım.. Agresif olanı tak gel diyorum takmıyor ;) senin bilgilere göre o zaman sonuç şöyle; İzmirdeki sfi profu Ayhan usta dahil gsidan anlayan bi adam yok İzmirde. Çünkü uğur timingini 1 hafta önce ona yaptırdı.. Atlıcak gelcek Ankaraya sen bi el attırcan artık farz oldu:D:D:D
bu videolar çiftekumrulardayken mi çekildi :D
o gece full stock e36 320 ile e46 320 denedik bizde :D tabi onlar denerken 3 kişi calibra ile biraz üzdük dimi tarkan :hehe:
chiefkadir
08-03-2010, 08:05
şefim kadirim:D izmire geldiğinde getirdigin chip değil,üzerindeki halihazırda chiple yürüdügü için böyle yazdım.. Agresif olanı tak gel diyorum takmıyor ;) senin bilgilere göre o zaman sonuç şöyle; İzmirdeki sfi profu Ayhan usta dahil gsidan anlayan bi adam yok İzmirde. Çünkü uğur timingini 1 hafta önce ona yaptırdı.. Atlıcak gelcek Ankaraya sen bi el attırcan artık farz oldu:D:D:DCombo hangi chiple gazladıgını biliyorum,bircok gsi da aynı yazılım var yani "alakasız" degil,ben 16 tane 2000cc geçerek ikinci oldugum gsi da aynısı vardı.Ayhan usta nasıl sfi prof.u olmuş hangi sfi kosturdu bilmiyorum ama o egzantrige kasnak ayarı yapmak icin birsefer uğrasmak yetmez :)
UĞUR YUMAK
08-03-2010, 08:32
Çok güzel bir geceydi. 106 ile yürüdüm 3 defa ve hepsinde 2/3 boy geçildim. Tahmini 3. vitesin sonlarına kadar gittik. 106 tı daki arkadaşın adını hatırlayamıyorum ama uf plaka kırmızı e30 lu Işık abinin arkadaşıydı.
İndik araçlarımızdan başladık birbirimizin araçlarını övmeye. Tebrik ettik birbirimizi gayet sıcak bir ortam vardı, güldük eğlendik.:D
Taa kiii otoban çıkışında bizi polis alıncaya kadar :D ( 306 GTI, AL plaka 106 GtI, Impreza ve ben :D:D:D:D )
bizi bilgilendirdiginiz icin cok tesekkürler..
Yalnız yukarıdaki mesajlara istinaden sadece ufak bi hatırlatma; cok bilen adamdan ziyade herkesi kendi gibi düşünüp söylenenlere güvenip,inanan ve bunu forum ortamında paylasan cok insan var izmirde.. En azından bizim arkadas ortamımız böyle ;) Sonucta hiçbirimiz müneccim değiliz,detay verilmezse biz de kafamızdan fantezi detaylar türetemeyiz;) Tuncer arkadasımız Kaana egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum demiş, Kaan da bunu forumda paylaşmış..
Bir şey daha, eski lacivert sedan AD vtecin sahibi (KSKvtec) Alpaslan'ı(Tolganın kardeşi) 2002'den beri tanırım. Yani stage2-3 egztrkli vti'ın nası yürüdügünü cok ama cok iyi biliyorum..O yüzden üstü kapalı olarak söylenen "egzantrikli vti'ı 3-4 boy geciyorum" lafına cok şaşırdım ve detay istedim ;) yanlıs anlasılma olmasın.
sen neyin peşindesin anlamadım.?? ben öyle egsantrikli vtecleri geçiyorum felan demedım.. ayar kayarı düzgün yapılmış bi egsantrikli vtecin nasıl yurüdügünü senden iyi biliyorum merak etme.... denediğim araçları sordular bende bunlarla bunlarla dedim şunlarda şu var dedim. konuşma şekli başka türlü yansıtılmasın şurda.
gökh@n_gr
08-03-2010, 09:06
o akşam denedikten sonra ufak bir sohbet geçti orada hgt nin bizimle olan denemsini ölçü almaması gerektiğini eg vtec hafif ve tuncerin motoruda biraz şerbetli olduğu için hgt nin vti lar karşısında daha fazla tutunabileceği ile ilgili bir konuşmaydı ama nerelere gelmiş konu:)
bugüne kadar olan denemelerde kimse agzını acmadı tartısmaya gerek yok olay yanlış anlaşılmıs kimsede bi art niyet yok o gece gökhanın da dedigi gibi bir sohbet sırasında gecen bir konusmaydı sadece..
punto_multijet
08-03-2010, 09:12
O msji atarken en ufak art niyetim yoktu ve eminim Tuncerde de art niyet yoktu. Yemin ederim lafin böyle anlasilcagini konunun buraya gelcegini bilseydim yazmazdim oyle bisey. Metal parcasi icin kirmayalim birbirimizi
biliyorum kaan.
ama orda olmayan kişiler burda kulaktan dolma şeylerle başka türlü yansıtıyo konuşmayı. ne çok b16 profesörü varmış burdada haberimiz yok.. eksantrikli vti nin boş vti nin nasıl gittiğini bilen..
UĞUR_GSI
08-03-2010, 09:17
kimsede bi art niyet olmadığında hemfikiriz sadece anlatılmak istenen konuşulanların detayları bılınmedıgı ıcın yorumu ona göre yapıldı denmek isteniyor.
Tuncer çok delikanlı insan... Ogün arabadan arabaya konuşuorduk. Kaan sorduğu için normal vti larla ne olur diye, Tuncerde "normallerle kolay yürürsün, ben egzantrikli ile bile gidebiliorum bu halimle dedi" arada 3-5,10 boy mevzusuda adam akıllı konuşulmadı. Araçların kimin olduğu hakkında konuşulmadı. Karşılıklı kaan Tuncerin, Tuncerse kaanın arabasını övdü... Arkadaşlar kim neyin peşinde ben anlamıorum. Ya bi video yapılıo ilk defa kimse "erken bastı 2 de bastı gitti", "zaten sac jantla bomboş gelmiş yaaa","bende ot yapsam *** yapsam geçerdim" vsvvsvss klavye geyiği yapmamış. Şimdi neyin tartışmasındayız.
1 gün sonra gene Tuncer kardeşimle dost meclisinde denk geldik kendi söledi "ah be abi kaan öle yazmış yanlış anlaşılcak, birileri üzerine alıncak diye"- üzerinede özdin abi bişi yazmış. Haklı oda yazarken tabi adres göstermiş gibi oldu. Ancak asla ve asla tekrar ediorum Tuncer ben şu arabaya şu farkı atıorum die bişi sölemedi.
Şurada keyif almak için yaptığımız bişeyi lütfen iksintilik duruma getirmeyelim
ağzına sağlık abi.. :icon_tup:
ee tarkan o akşam bunlar arabamı benim calibrayla elek ediyorum bunları diye atıp tutuyodun bilederr hayırdır niye çevirdin şimdi olayı.....
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
lan deli bu siz gelmeden önceki akşam zati nasıl öle bişi diyeyim :D Videolar çoktan koyulmuştu siz geldiğinizde. Dur Erayda yazsa tam karışır ortalık :D
Ben sefaya hayret ettim kataloklardan kutulardan arkalarda kendine oturacak yer buldu die :D domuz gribi benim arabadan çıkma bilmionuz galiba :D
hauahuah olum 6 martı görünce dedim ne ara ne oldu :D
calibra paaawwaaaa :hehe:
ama topspeed her türlü gideri vaaarrrr :D
edo typer
08-03-2010, 09:47
ee tarkan o akşam bunlar arabamı benim calibrayla elek ediyorum bunları diye atıp tutuyodun bilederr hayırdır niye çevirdin şimdi olayı.....
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
adam cıftede geldı yanıma calıbra ıle suzgec yapcam alayını dıodu:hahaha: burda da bole polyanacılık:D olmuo tago olmuo:D
edo typer
08-03-2010, 09:48
ama topspeed her türlü gideri vaaarrrr :D
sımdı oldu don ıste ozune:D gerı vıtes yok:D:D 1 2 3 4 5 yan:D
gökh@n_gr
08-03-2010, 09:48
hauahuah olum 6 martı görünce dedim ne ara ne oldu :D
calibra paaawwaaaa :hehe:
abi 12 den sonra denemeler vardı kamerada 6 martı görünce böyle açtım konuyu yoksa cuma gecesi denemeler:D:D
sımdı oldu don ıste ozune:D gerı vıtes yok:D:D 1 2 3 4 5 yan:D
hauahau gözlerimiz sizide aradı RR yok falan ama aramasın gözlerin o şimdi asker gibi oldu :hehe:
edo typer
08-03-2010, 09:52
hauahau gözlerimiz sizide aradı RR yok falan ama aramasın gözlerin o şimdi asker gibi oldu :hehe:
o aksam bıraz sıkıntılıydı kafeslendık kurtaramadık kendımızı:D:hahaha:
Bende b.k atma var, dedikodu varr, arkadan konuşma varrr ama geri basss yok :D
olum yapmayın la adamlar harbi sanacak sonra :D adımızıda çıkardınız zati POLYANNA TaGo
Mustafa Birsesli
08-03-2010, 10:30
bu videolar çiftekumrulardayken mi çekildi :D
o gece full stock e36 320 ile e46 320 denedik bizde :D tabi onlar denerken 3 kişi calibra ile biraz üzdük dimi tarkan :hehe:
hehe 320 yi ben sürseydim böle yazamazdın mustuummm :) calibra marka un elegi imalatı yapıyorum :D ununu eleyip duvara asmak isteyenler için :D
o aksam bıraz sıkıntılıydı kafeslendık kurtaramadık kendımızı:D:hahaha:
kaan ve sensiz mangal düşünemiyorduk ama gelmediniz :)
walla abi sorma gelemedik başka sefere artıkın :)
jackal_JAZZ
08-03-2010, 11:00
sen neyin peşindesin anlamadım.?? ben öyle egsantrikli vtecleri geçiyorum felan demedım.. ayar kayarı düzgün yapılmış bi egsantrikli vtecin nasıl yurüdügünü senden iyi biliyorum merak etme.... denediğim araçları sordular bende bunlarla bunlarla dedim şunlarda şu var dedim. konuşma şekli başka türlü yansıtılmasın şurda.
Ben bişey peşinde değilim arkadaşım.. egzantrikli vtecler die birsey yazmadımm ben. Kaanın yazdıgı egzantrikli vtec'i 3-4 boy geciyomussun yorumuna göre şaşırdım&soru sordum.. Özdinden ( kendisini tanımam, tarkanın attıgı msjda ögrendim adını) gelen mesaja da alıntlarla cvp verdim okadar.. Kulaktan dolma birsey yok ortada.. Hersey gayet acık. Kaan yazmıs 3-4 boy diye sen de yok öyle birşey demişssin. Sonra Kaan tekrar art niyet olmadan yazdım ben onu seklinde cvp vermiş(burda art niyet konu değil ki; söylenmiş mi? evt söylenmiş ki bu adam bunu forumda art niyet olmadan paylaşmış madem!!)
ayarı kayarı düzgün yapılmıs bi egztrkli vtecin nasıl yürüdügünü benden iyi bilebilirsin, ya da ben senden iyi bilebilirim..Böle bir iddiada bulundugumu yazmamısım ama..(sadece nasıl yürüdügünü cok iyi bildigimi söyldim);) yani merak ettiğim bi konu değil bu açıkçası, dedim "ya nasıl yürüdügünü cok iyi biliyorum", "senden iyi biliyorum" değil ;)
Saygılarr..
UĞUR_GSI
08-03-2010, 11:14
[QUOTE=jackal_JAZZ;1231492]Ben bişey peşinde değilim arkadaşım.. egzantrikli vtecler die birsey yazmadımm ben. Kaanın yazdıgı egzantrikli vtec'i 3-4 boy geciyomussun yorumuna göre şaşırdım&soru sordum.. Özdinden ( kendisini tanımam, tarkanın attıgı msjda ögrendim adını) gelen mesaja da alıntlarla cvp verdim okadar.. Kulaktan dolma birsey yok ortada.. Hersey gayet acık. Kaan yazmıs 3-4 boy diye sen de yok öyle birşey demişssin. Sonra Kaan tekrar art niyet olmadan yazdım ben onu seklinde cvp vermiş(burda art niyet konu değil ki; söylenmiş mi? evt söylenmiş ki bu adam bunu forumda art niyet olmadan paylaşmış madem!!)
ayarı kayarı düzgün yapılmıs bi egztrkli vtecin nasıl yürüdügünü benden iyi bilebilirsin, ya da ben senden iyi bilebilirim..Böle bir iddiada bulundugumu yazmamısım ama..(sadece nasıl yürüdügünü cok iyi bildigimi söyldim);) yani merak ettiğim bi konu değil bu açıkçası, dedim "ya nasıl yürüdügünü cok iyi biliyorum", "senden iyi biliyorum" değil ;)
burda konu soyle bende duydugumu soyleyım tuncerle kagan denedıkten sonra benle deneme muhabbetı oldugunda seferısar ayrımındaydık ve ben oruya gıdemedıgım ıcın denıyemedım orda konusulan konuda ben tuncerden duymadım agzından ama kaganın ordakı konusmasında tuncer egzantrıklı vtecgı gecıyormus dedı kaganda bunu tuncerden duymus kı soyledı bıze yanı burda tuncerle kaganın konusmasından bu yorumlar cıktı konu uzadı durdu bız demedık egzantrık oyle boyle yok su var bu var sadece egzantrık lafı gecmıs kaganda buna ıstınaden bıze soyledı kendını kıyaslamak babında acıklıga kavussun artık kım ne dedı
Yani kısacası kim ne derse desin...
bizler burdayız dostane roll için muhabbet için herzaman varız. Kaldıki roll olayından en ufak maraz çıkmadı. Herkes birbirini tebrik etti.