Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ken Block Türkiye'ye geliyor.

Caesar
06-03-2010, 19:37
İnternet dünyasını videoları ile sallayan Ken Block, Ralli Şampiyonası için Türkiye'ye geliyor. Adını ''Uçan Amerikalı'' olarak duyuran ABD'li sürücü Ken Block, Dünya Ralli Şampiyonası'nın 4. ayağı olan Türkiye Rallisi'nde yarışacak.

Ken Block, 2010 avrupa Kültür Başkenti İstanbul'da 15-18 Nisan tarihlerinde arasında gerçekleşecek Dünya Ralli Şampiyonası'nın dördüncü yarışında, co-pilotu Alex Gelsomino ile birlikte mücadele edecek. Ralli sporundan önce show stili farklı sürüş tekniği ile ön plana çıkan ABD'li pilot, 2007 yılında otomobili ile 52.1 metre uzunluğunda bir atlama gerçekleştirip, 'Uçan Amerikalı' unvanının sahibi olmuştu. Bununla yetinmeyip sınırları zorlayan Ken Block, yarış otomobili ile Yeni Zelanda'da snowboardcular ile beraber kayak yapmıştı. Ken Block adı daha çok internet dünyasında biliniyor. Video paylaşım sitelerindeki Ken Block görüntüleri, 2009 yılında en çok izlenenler arasında dördüncü sırayı aldı.

Ken Block, M-sport tarafından hazırlanan aracı ile Meksika, Türkiye, Portekiz, Almanya, Fransa, İspanya ve İngiltere rallilerinde boy gösterecek. 43 yaşındaki Ken Block, geçen yıl ABD Ralli Şampiyonası X Games'i üçüncü sırada tamamlamıştı.

se®k@n
06-03-2010, 19:39
İmkanım olursa izlemeye giderim ben kesin..

ilkay325i
06-03-2010, 19:47
Öperiz Elini :D

ömerve
06-03-2010, 20:15
Geleceği varsa göreceğide var :D

ruudvan
06-03-2010, 20:16
geleceği varsa göreceğide var :d

+10000 ...

sulhi
06-03-2010, 20:20
ne gerek var yaben varım:D

Spawn
06-03-2010, 20:40
rallide inanılmaz başarısız bi arkadaş :) show yapsın bence

tr ye gelmesi benim içn pek bişey değiştirmiyor açıkçası :D

M.Can Çimir
06-03-2010, 20:42
Bu arada şu an TOSFED'in sezon öncesi toplantısı ve WRC öncesi toplantı için İstanbul'dayım, bu sabah TOSFED ve FIA Ortaköy Princess Otel'de toplandık yeni sezonda sizlerin de hoşuna gidecek bir çok karar aldık.

Öncelikle Ken BLock hayranlarına bir müjde; WRC'de sembolik start sonrası Sultanahmet Meydanı'nda (Hipodrom) Ken Block gösteri yapacak

Bir diğer haber de Türkiye Slalom Şampiyonası, her ilde aynı tarihte gerçekleştirilecek mahalli yarışlara, yarışmacılar kendi araçlarıyla katılacak. Yarışların galipleri Ankara'daki finalde gerçek yarış arabalarıyla (Şimdilik Honda Type-r, Clio, Seat, Polo kupa (cup) araçları düşünülüyor) yarışma fırsatı bulacak. Bugünlük bu kadar, yarın toplantı ve üst düzey görevli eğitiminin 2. günü, gelişme olursa yazarım :heyoo:

_opeth
06-03-2010, 20:43
43 yaşındaki Ken Block, geçen yıl ABD Ralli Şampiyonası X Games'i üçüncü sırada tamamlamıştı.

o kadar yaşlı mıymış bu :eek:

BocuQ
06-03-2010, 20:44
gelsinde ona bi ayar çekeyim ben :D

ilkerrrrr
06-03-2010, 20:46
Yine kimin doğumgünü diye girdim gerçek çıktı :)

hddsheriff
06-03-2010, 20:49
WRC Meksikada maymun oldu geçen gün :D Rallide başarılı değil çünkü etapa olmadı hadi bidaha deneyelim deme şansı yok :D

Mutlu KOÇER
06-03-2010, 20:52
Herkez bilenmiş adama :D

::ZaFeR::
06-03-2010, 20:55
Turbo Sadık ve Eyvazla kapıştıralım :D

dragstar
06-03-2010, 21:01
sultanahmettki gösteriyi kaçırmamam lazım

hddsheriff
06-03-2010, 21:03
sultanahmettki gösteriyi kaçırmamam lazım

genel olarak WRC nin kaçırılmaması lazım şiddetle tavsiye ediyorum

merruse
06-03-2010, 21:04
gelsinde ona bi ayar çekeyim ben :D

Aman sen bişi çekme :)

gökan
06-03-2010, 21:19
gelsınde bi sıra gecesine gidelim :D

Frid
06-03-2010, 21:21
Öncelikle Ken BLock hayranlarına bir müjde; WRC'de sembolik start sonrası Sultanahmet Meydanı'nda (Hipodrom) Ken Block gösteri yapacak

süper olur :D

gelsınde bi sıra gecesine gidelim :D

nihat doğanla birlikte :D:D:D

_Burak_
06-03-2010, 21:43
buyursun gelsin bi çayımızı içsin :D

Tuning055
06-03-2010, 21:55
bekleriz:D

MR.TurboALİ
06-03-2010, 22:47
gösteri derken ne gibi ?? :D:D:D bi çay veririk..:)

M.Can Çimir
06-03-2010, 23:03
gösteri derken ne gibi ?? :D:D:D bi çay veririk..:)

günde 5 vakit izlediğiniz videolardaki gibi ;) alan geniş, amaç da seyirciyi coşturmak olunca akıllara ilk olarak Ken Block geldi :)

KCANN_220
06-03-2010, 23:06
Turbo Sadık ve Eyvazla kapıştıralım :D

:hahaha::hahaha: aynen...

H22Power
06-03-2010, 23:07
bir sünnet ettiririz bir şiş kebap bir rakı birde türk hatun bulur evlendiririz yeni nüfus cüzdanı adıda "kenan bilok" olur güzel türkiyemize transfer etmiş oluruz:D

Boost Up
06-03-2010, 23:08
bir sünnet ettiririz bir şiş kebap bir rakı birde türk hatun bulur evlendiririz yeni nüfus cüzdanı adıda "kenan bilok" olur güzel türkiyemize transfer etmiş oluruz:D

Bir ufağa bakar:D

Rockford
06-03-2010, 23:20
Yine kimin doğumgünü diye girdim gerçek çıktı :)
aynen :)

sultanahmetteki gösteriyi kacırmamak lazım canlı izlemek güzel olur

metin
06-03-2010, 23:23
turbo sadık haber salmış ken block falan tanımayık biz diye :D

BaDCaT
06-03-2010, 23:53
aynen :)

sultanahmetteki gösteriyi kacırmamak lazım canlı izlemek güzel olur

Gösteriden sonra yollara çıkmayın herkes o gün Ken Block olmuş olucak..gösteriyi izleyip gaza gelenler sağda solda patlar :D Tokyo Drift vakası 2

Rockford
07-03-2010, 00:13
Gösteriden sonra yollara çıkmayın herkes o gün Ken Block olmuş olucak..gösteriyi izleyip gaza gelenler sağda solda patlar :D Tokyo Drift vakası 2
istanbula geldigimde vapuru tercih ediyorum :) ha vapur kaptanı yanı verirse o ayrı yapcak bişe yok :)

Maxiboost
07-03-2010, 00:19
haha sembolik şahin drift gösterisi yapılsın önce sonra bu adam çıksında belki apaçiliği bırakır millet :D

D16inside
07-03-2010, 00:36
görmek isterdim elimi öptürürdüm kerataya :)

cnrsrn
07-03-2010, 00:50
gelsin gelsin bekleriz

Ahmetfikri
07-03-2010, 00:57
Bu arada şu an TOSFED'in sezon öncesi toplantısı ve WRC öncesi toplantı için İstanbul'dayım, bu sabah TOSFED ve FIA Ortaköy Princess Otel'de toplandık yeni sezonda sizlerin de hoşuna gidecek bir çok karar aldık.

Bir diğer haber de Türkiye Slalom Şampiyonası, her ilde aynı tarihte gerçekleştirilecek mahalli yarışlara, yarışmacılar kendi araçlarıyla katılacak. Yarışların galipleri Ankara'daki finalde gerçek yarış arabalarıyla (Şimdilik Honda Type-r, Clio, Seat, Polo kupa (cup) araçları düşünülüyor) yarışma fırsatı bulacak. Bugünlük bu kadar, yarın toplantı ve üst düzey görevli eğitiminin 2. günü, gelişme olursa yazarım :heyoo:

draglarla ilgili bi gelişme yok mu drag yarışını eline yüzüne bulaştıran bi federasyon her şehirde slalomu nasıl organize edicek

MertA.
07-03-2010, 10:17
gelmelı. ..

Yigit-Y
07-03-2010, 10:27

hadi be bu güzel haber işte ...

tool
07-03-2010, 10:48

her ilde nasil olucak acaba?

V.İ.P
07-03-2010, 11:26
bu adamı ızlemek gerekır

ahmet3425
07-03-2010, 12:39
gelsin gelsin de ben ona bi yanlamak nasıl oluyormus öğreteyim :D:D:D

emresener
07-03-2010, 12:48
WRC eurosportta yayınlanıodu gece geç saatlerde bu hafta yarış olması lazım bakıorum IRC var sadece :S

varmıdır bilen biri :S

M.Can Çimir
07-03-2010, 22:14
her ilde nasil olucak acaba?

Otomobil kulüplerinin olduğu her ilde (32 ilde var yanlış hatırlamıyorsam) aynı gün aynı anda yapılacak yarışlar. Amaç, gençleri caddeden piste çekmek, kendi araçlarıyla güvenli bir ortamda yarışmalarını sağlamak ve gerçek bir yarış otomobili kullanma fırsatı sunmak. Detaylar çok çok yakında belli olacak, motorsporları bölümüne konu açarım, ilgilenen arkadaşlar takip ederler.

M.Can Çimir
07-03-2010, 22:17
draglarla ilgili bi gelişme yok mu drag yarışını eline yüzüne bulaştıran bi federasyon her şehirde slalomu nasıl organize edicek

Draglar bu yıl da maalesef mahalli olarak devam edecek. Ulusal Şampiyona planlanmadı. Ulusal olması için uygun pistlerin (en azından seyirciler için güvenli) olması gerekiyor ki bırakın yeni pist yapmayı bildiğiniz üzere hazır olanları kapatıyorlar. Mahalli yarışlar var, en yakını Kumluca'daki yarış, 21 Mart'ta Beykonak'da yapıyoruz.

atilatilgan
07-03-2010, 22:21
WRC eurosportta yayınlanıodu gece geç saatlerde bu hafta yarış olması lazım bakıorum IRC var sadece :S

varmıdır bilen biri :S

WRC yayın haklarını TRT aldı ve ilk yayın olarak Rally Mexico ilk günü bugün 15.45'de TRT3'de yayınlandı. Pazartesi Salı devam edecektir, TRT3 yayın akışını takip et ;)

M.Can Çimir
07-03-2010, 22:23
WRC yayın haklarını TRT aldı ve ilk yayın olarak Rally Mexico ilk günü bugün 15.45'de TRT3'de yayınlandı. Pazartesi Salı devam edecektir, TRT3 yayın akışını takip et ;)

İşte işin ehillerinden biri de geldi konuya :D

emresener
07-03-2010, 23:27

eyv. abi bugun denk geldim .. keşke Eurosporttakı spikeride alsalarmış çok tatsızdı yayın sırf sıralamayı göriyim die baktım sonra WTCC vardı ona geçtim

Tuner
07-03-2010, 23:38
günde 5 vakit izlediğiniz videolardaki gibi ;) alan geniş, amaç da seyirciyi coşturmak olunca akıllara ilk olarak Ken Block geldi :)

hiç de geniş bir alan değil yapabileceği tek şey dönüp durmak olacaktır

atilatilgan
07-03-2010, 23:41
eyv. abi bugun denk geldim .. keşke Eurosporttakı spikeride alsalarmış çok tatsızdı yayın sırf sıralamayı göriyim die baktım sonra WTCC vardı ona geçtim

Yiğit çok eski arkadaşım ve WRC'yi en iyi anlatacak adam ama Eurosport'u bırakıp da TRT'de yorum yapacağını pek zannetmem keyfi yerinde orda :)

ef186
08-03-2010, 02:31
http://www.erkekadamiz.biz/blockun-sitesi-blocklandi-692.aspx

hayırlı olsun bi bu eksikti ...

Ludacris
08-03-2010, 02:37
bu adam gelmez şimdi :)

hakotech
08-03-2010, 02:43
sensey geliyo :D

arfy
08-03-2010, 03:06

zaten nerde gereksiz bir hareket var yapar bizim türk gençliği ..
hacklenecek o kadar site varken nie ken block un sitesi ? ki adam tam gelme arefesindeyken ..

Eriador
08-03-2010, 16:50

Yok artık ya ... Ne boş adamlar .Yazık.Çekememezlik bu olsa gerek.

KB her ne kadar show adamıda olsa iyi bi ismi var seyirci çeker güzel olur.

Bakalım Kimi Raikonen neler yapıcak onu merak ediyorum ... ilk 2 yarış pek iyi gecmedi onun içn.

Tuner
08-03-2010, 16:53
Yok artık ya ... Ne boş adamlar .Yazık.Çekememezlik bu olsa gerek.

KB her ne kadar show adamıda olsa iyi bi ismi var seyirci çeker güzel olur.

Bakalım Kimi Raikonen neler yapıcak onu merak ediyorum ... ilk 2 yarış pek iyi gecmedi onun içn.

Bizim mal milletimiz bunu anlarmı sence.

Eren G.
08-03-2010, 17:08
Hacklemişler hani zaten çok zararımıza bir siteydi milletimiz için(!) bide ne kadar güzel ne kadar anlamlı mesajlar yazmışlar.

M.Can Çimir
08-03-2010, 21:25
hiç de geniş bir alan değil yapabileceği tek şey dönüp durmak olacaktır

Geniş göreceli bir kavramdır. Herhangi bir WRC pilotu orda TIR çevirir ;)

Tuner
08-03-2010, 22:37
Geniş göreceli bir kavramdır. Herhangi bir WRC pilotu orda TIR çevirir ;)

O meydan ve çevresinde ömrüm geçti o yüzden güvenlik önlemleri alınınca ufacık bir yer kalıyor daha önce F1 için alanso geldiğinde sadece dip gaz geçti ve birşey yapamamıştı ;)

emresener
08-03-2010, 22:50
Haberturkte tahincioğlumuydu neydi TOMSFED baskanıydı galib o var. burcu cetinkaya ile programda.. WRC sultanahmette START alıp.. c.tesi sabahı kadıköyde 2li çıkış şeklinde bi parkur ile başlıycakmış sonra riva şile ve kocaeli olarak parkular sürcekmiş ,servis alanı pendikmiş duyrulur...

M.Can Çimir
09-03-2010, 19:01
O meydan ve çevresinde ömrüm geçti o yüzden güvenlik önlemleri alınınca ufacık bir yer kalıyor daha önce F1 için alanso geldiğinde sadece dip gaz geçti ve birşey yapamamıştı ;)

Biliyorum, her şeyi 3D olarak gördüm, o meydanda Ken Block Tır çevirir, hala iddialıyım :)

Bir pist pilotuyla bir ralli pilotu kıyaslanamaz. Örneğin Kimi Raikonen, adam toprak zeminde viraj dönemiyor alışmışlar asfalta zamk gibi yapışan arabalarla pistte tur atmaya...

M.Can Çimir
09-03-2010, 19:03
Haberturkte tahincioğlumuydu neydi TOMSFED baskanıydı galib o var. burcu cetinkaya ile programda.. WRC sultanahmette START alıp.. c.tesi sabahı kadıköyde 2li çıkış şeklinde bi parkur ile başlıycakmış sonra riva şile ve kocaeli olarak parkular sürcekmiş ,servis alanı pendikmiş duyrulur...

Ek bilgi:

TOSFED - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu
TMF - Türkiye Motorsiklet Federasyonu

TOMSFED 13 Temmuz 2005 tarihinde TOSFED oldu ve Motorsiklet Federasyonu ayrılarak Türkiye Motorsiklet Federasyonu kuruldu.

Not: Asıl show Kadıköy İdo İskelesi'nde ama Start'ı da kaçırmamanızı öneririm.

ulasoztas1
09-03-2010, 19:34
arabasını bağlamasınlar egzoz ve sticker dan :D

emresener
09-03-2010, 19:38
Ek bilgi:

TOSFED - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu
TMF - Türkiye Motorsiklet Federasyonu

TOMSFED 13 Temmuz 2005 tarihinde TOSFED oldu ve Motorsiklet Federasyonu ayrılarak Türkiye Motorsiklet Federasyonu kuruldu.

Not: Asıl show Kadıköy İdo İskelesi'nde ama Start'ı da kaçırmamanızı öneririm.

Teşekkürler değişiklikten haberim yoktu...sultanahmet ve kadıköyde olucaz yeterince ii bi Gaz alırsak havada güzel olursa mangala şile riva tarafına da kacıcaz:D

arabasını bağlamasınlar egzoz ve sticker dan :D

burası türkiye vallaha olabilir ankarada yarışın yapılmasına izin verilmemişti galiba:S

ygtkrmdnz
09-03-2010, 20:25
Bu adam tehlikeli :D