Orijinalini görmek için tıklayınız : fiesta 06' neler yapılabilir???
selamlar
babam 2006 model ford fiesta almış.:D 1.4 benzin-lpg.
buna atmosferik olarak ufaktan birşeyler yapmak isiyorum.neler yapılabilir.
ben şimdilik hava filtresi düşündüm.varsa kullanan ya da ilgilenen arkadaslar yardımcı olurlarsa sevınırım
şimdiden tesekkurler..
http://img708.imageshack.us/img708/3198/getattachment9.jpg
Ludacris
07-03-2010, 02:10
bişey yapma ;)
redbaron
07-03-2010, 02:42
hiç bişeye gerek yok:):) ben filtre taktım hoş ses veriyor ama sonra başımı ağrıttı çıkardım tek kafa performans vermiyor zaten, performans olarak çok birşeye girmeye grk yok bence.girersende büyük bütçeyle girmek lazım fiestaya değermi orasını bilmem.zaten ilk 3 vitesi çok seri bir araç.bazen bu arabada st motoru falan mı var diye düşünüyorum :D:D
Jant-lastik+ st tamponlar
Rengi çok güzel parlat parlat gez:D
kazasız belasız kullan
::ZaFeR::
07-03-2010, 16:37
babanın arabasına bi şey yapılmaz ;) yapsan bile pişman olursun :D
bişey yapma ;)
Ben de yapmak istemıyorum ama.babam:'kendı arabana yapıyon benımkıne nıye yapmıoooon' dıye kızıyo yauu
hiç bişeye gerek yok:):) ben filtre taktım hoş ses veriyor ama sonra başımı ağrıttı çıkardım tek kafa performans vermiyor zaten, performans olarak çok birşeye girmeye grk yok bence.girersende büyük bütçeyle girmek lazım fiestaya değermi orasını bilmem.zaten ilk 3 vitesi çok seri bir araç.bazen bu arabada st motoru falan mı var diye düşünüyorum :D:D
bı de ben deneyeyım bari.bakalım nasıl olacak saolasın
Jant-lastik+ st tamponlar
Rengi çok güzel parlat parlat gez:D
kazasız belasız kullan
tesekkurler.valla yıkarım parlatırım peder bey piyasa yapsın artık:D
babanın arabasına bi şey yapılmaz ;) yapsan bile pişman olursun :D
yauu ben yapmıcam aslında.kendı arabamla yeterınce ugrasıom zaten ama
babam:'kendı arabana yapıyon benımkıne nıye yapmıoooon' dıye kızıyo yauu