Orijinalini görmek için tıklayınız : yetenek sızsınız :)
bilal iyiydi diyelim. ama dünya daki diğer yarışmalardan çıkan yeteneklerden sonra millet gülerdi yani türkiye nin en yeteneklisi bu mu die. bizde ''yoh bu değil de biz gıyamadıhtaaa ondan bilal i seçtih'' derdik artık. isabetli bi seçim oldu valla..:icon_tup:
ygtkrmdnz
22-03-2010, 17:42
Bizim milletimiz çok duygusal oyları öyle atıyorlar.. Almanyadaki steps midir nedir o grup güzeldi mesela.. antronör hakan havada yürüdü adamı esgeçtiler.. Kaya adamlar vardı çoğu kişiyie yazık oldu.. Ama 1.olanlarında hakkını yememek lazım çocuklar güzel dans ediyor..
taklit diyen kac kişi aynı şekilde hareket yapip , dans ediyor merak ediyorum dogrusu. koreografi aynisi olabilir ama o dansı yapabilmekde başlıcak bi yetenek herkes bunu unutuyor. Amatör şekilde yeni koreografiler üretip yapsalar zaten bu yaşlarinda dünyada taninmişlardi şimdiden.
eğer bikaçtane 1.seçilseydi listem kaya adamlar,bilal-uğur,esmeralda şarkısı, olurdu
Buğra A.
22-03-2010, 18:52
. Neyse . . .
siz burda çalıntı diyin duygu sömürüsü diyin tartışın onlar paraları çatır çatır yiyor
orhansah
22-03-2010, 19:23
kaya adamlar ve hakan çok yetenekliler ama finaldeki şovlarından ben şahsen hiç sevk almadım. yeteri kadar heyecanlandırmadılar ne koreografileriyle ne de müzik ve kıyafetleri ile. mj taklidi yapan kekeme çocuk da çok yetenekli ama onun da kıyafeti korkunç kötüydü, dolayısıyla ondan da zevk almadım. göregenin akıl hocaları çoğalmış, şahin özer program program dolaştırıp yapacağı albümün reklamını yapıyor, çocuğu kullanıyolar resmen, e onun da içinde varmış zaten yalakalık :) kazanan çocukların herşeyini beğendim, taklitmiş bilmemneymiş beni ilgilendirmez, izledim ve zevk aldım mı aldım :D
Aynen kazanan cocuklar en azından dogrudüzgün efendi tipler ;)
Emek de var bence, kareografiler ne olursa olsun o dansları yapmak yetenek ister.
Öteki dangalak kazanmadı ya kim kazanırsa kazansın modundaydım zaten, bu cocuklar iyi oldu.
Mikrop_Ali
22-03-2010, 19:57
cocuklar 500 bın lırayı aldılar ama nasıl olacak sımdı?
omercanilica
22-03-2010, 20:02
oyle alamıyor hemen 500lırayı .... 1 sene gecmesı gerekıyor artı vergılerı gırıyor araya orası bıle mechul oluyor
Eray Yümsel
22-03-2010, 20:04
oyle alamıyor hemen 500lırayı .... 1 sene gecmesı gerekıyor artı vergılerı gırıyor araya orası bıle mechul oluyor
yanlış anlaşılma olmasında nerden biliyosun
orhansah
22-03-2010, 20:06
Allah Allah size ne ya milletin parasından :D olaya tv şovu gözüyle bakıp sadece eğlenmeye çalışsanıza :D
valla catır catır yıcekler ne olucak...
helal olsun harıka dans edıyorlar..
dragonflydesing
22-03-2010, 21:52
valla catır catır yıcekler ne olucak...
Uğur merso çekicem altıma demişti o parayla :D