PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müzik Tesisatından Dolayı Ankara Genelinde Arama Emri Mi Çıkar?

CasabLanca
08-03-2010, 03:15
Bugün başımıza gelen bir mevzu
5 kişi 2 araba bugün kaynatıyoruz, araçlardan birinde kendi çapımızca eğlendiğimiz bir tesisat var 38cm L5 felan, tesisatta daha tam bitmiş değil midler değişecek tizler bağlanacak fiber dökülüp ayrıca 2. L5 koyulcak :rolleyes:

Neyse bugün akşam başladık kendimizce kaynatmaya epey bi eğlendik, tesisatın ayarını biraz fazla kaçırmışız ki heralde araç içinde biz birbirmizin konuştuklarını duyarken hangi sokağa girsek ötmeyen alarm kalmadı :icon13: Bir geçtiğimiz yerden, cafe önlerinden felan geçerken tekrar rahatsız etmeyelim diye teyp kapalı geçerken cafe çalışanları, sokaktan geçenler vs. çoğu kişi ses duymak istiyor, plaka herkese aşina oldu kısaca. Biz tabi olacaklardan haberiz bu sırada Ankara'nın her yerini fellik fellik dolandık :D En son saat 11 gibi 7. caddede pizza hutın önündeki durağa çektik 2 araba arka arkaya kapattık arabaları durakta oturduk duruyoruz, gülüyoruz eğleniyoruz felan bir baktık caddenin başından 4 tane ekip arabası geliyor arka arkaya açmışlar üst lambaları. Kendi aramızda hayırdır inşallah bunlar nereye geliyor felan derken geldiler bizim yanımızda durdular. Gençler kimlikleri alalım dediler bizde normal gbt sorgulama diyerek güle eğlene verdik. Daha sonra polislerden biri anons geçti "komiserim aranan araç bulundu 7. caddede şu an başındayız" diye :hahaha: Hayırdır inşallah başkan ne oldu felan dedik komiser vardı gelen ekiplerin içinde, biraz bekleyin başkomiser geliyor o kendi söyler dedi 10 dk felan geçti başkomiser geldi. Tabi o gelene kadar bizim araçları didik didik ettiler altına üstüne baktılar 7. caddenin ortasında herkes durdu bizi izliyor başımızda 5 tane ekip arabası 10-12 tane polis, gelen ekipler sadece trafik değil asayişte var.. Bize Bahçelievler karakoluna gidiyoruz dediler atladık gittik. Orda işin rengi ortaya çıktı, başkomiserin dediğine göre hakkımızda şikayet olmuş ve direk İlçe emniyet amiri bizzat emir vermiş. Tüm Ankara geneline anons yapılmış 4 saat civarı bizi aramışlar karış karış, arkadaşın evinin önüne sivil ekipler gitmiş. Eğer araç yakalandı anonsu yapılmasaymış arkadaşı evinden alacaklarmış..

Daha sonra karakola trafik ekipleri geldi cezamız kesildi. Bir daha aynı şikayete yol açmayacağımıza, bundan sonra karakola sadece çay içmek için geleceksiniz sözlerini duyduktan sonra serbest bırakıldık :D Bizim için beklenmedik bir anda değişik bir hatıra oldu.
Bu konuyu da açma sebebim aracında eğer müzik tesisatı olan ve yüksek seste müzik dinlemeyi seven arkadaşlarımız varsa dikkatli olsunlar. Hele aracında ofsayt bir yan varsa yandı ha yandı :icon13: Çok şükür bizim aracımızda ofsayt bir yandı yoktu full stock görünümlüydü keyfe keder sökmüştük parçaları o şekilde yırttık. Dikkatli olmak lazım ;)

levent
08-03-2010, 03:17
olm duş alsaydın eve geldiğinde direk :D
geçmiş olsun iyi kurtulmuşsunuz yinede ;)

Saro-Ş
08-03-2010, 03:18
biara istanbul yeşilköyde de sırf ses sistemi varmı yokmu diye çeviriyolardı göz eçarpan araçları

CasabLanca
08-03-2010, 03:20
olm duş alsaydın eve geldiğinde direk :D
geçmiş olsun iyi kurtulmuşsunuz yinede ;)
yok kendimden eminim ama diğer 4 eleman için konuşamam :hahaha:

biara istanbul yeşilköyde de sırf ses sistemi varmı yokmu diye çeviriyolardı göz eçarpan araçları
Ankara'da böyle birşey ilk kez yaşadım, gördüm, duydum vs. eylemleri yaptım kanka :D

Germanian
08-03-2010, 03:26
Bizi de bi keresinde izmir yeşilderede arkadaşıın şahinle terör mücadeleden almışlardı ses yüzünden ne takıntılı insanlar bunlar ya geçmiş olsun:D:D

darkred
08-03-2010, 03:29
ankarada gibi büyük bir yerde olması enteresanmıs hani nerden buldunuz emniyet amirinin evini arasınız bulamazsınız valla tebriklerr :) :) geçmiş olsun...

34btr1907
08-03-2010, 03:32
benım basıma akçayda bı mevzu gelmıstı egsoz film cam sis tesısat kemer bunların hepsinden kitlemişlerdi cezayı akçayın tarıhinde ilk aynı anda bukadar ceza diye bide not düştü giderken ..cık

erkin006
yüksek sesle müzik dinlemekden bir adet ceza yemiştim ilk ehliyetimi aldığım senelerde 7. cad.de:D:D

ben polise demiştim başka bi maddeden yaz diye sisden yazıyım o zaman dedi olur dedim...ama arabada sis farı yoktu:D:D

güzel anı fazla tadı kaçmadan halledilmiş:D

geçmiş olsun:D

CasabLanca
Bizi de bi keresinde izmir yeşilderede arkadaşıın şahinle terör mücadeleden almışlardı ses yüzünden ne takıntılı insanlar bunlar ya geçmiş olsun:D:D

polislerden biri olaya az daha terörle mücadele karışacaktı dedi
yok artık lebron james dedik :hahaha: :D oldu olacak abi ergenekondan içeri alın diye güldük adam şaka felan yapmıyorum ciddiyim dedi bizim suratlar lugano gibi oldu :scared:

ALPER-VNS
08-03-2010, 03:48
7cad. diyince bugün gördm 4 erkek binmişler,, açmışlar EOSun tepesini geziyolardı :D canım ankaram:icon_wack

CasabLanca
08-03-2010, 03:50
7cad. diyince bugün gördm 4 erkek binmişler,, açmışlar EOSun tepesini geziyolardı :D canım ankaram:icon_wack

yooooh o biz değildik aklına birşey gelmesin :D

darkred
08-03-2010, 03:52

hayır abi hadi EOS un var tamam üstünüde actın tamam kabul ama bi kız denk getirsen ne yapıcaksın nereye oturtucaksın bunuda düşünmek gerek biraz :D:D

Gökhan Biraltın
08-03-2010, 03:59
hayır abi hadi EOS un var tamam üstünüde actın tamam kabul ama bi kız denk getirsen ne yapıcaksın nereye oturtucaksın bunuda düşünmek gerek biraz :D:D

izmir inciraltında yagmurlu havada kiralık 206cc'le 5 kisi montlarla üstü acık gezdigini görmüs insanım(!) daha ne diyim :)

levent
08-03-2010, 04:27

kucak :D

izmir inciraltında yagmurlu havada kiralık 206cc'le 5 kisi montlarla üstü acık gezdigini görmüs insanım(!) daha ne diyim :)

oha nası sığmışlar öyle onlar :) ben astra cc de arkaya sığmıyorum :D 206 normalinde ön koltuk öne çekilince sığıyorum zar zor :D

M.A.D
08-03-2010, 08:55
ankara o kadar küçükmü ki yaw ? istanbulda aramaları taramaları vs. baya bi zaman alır :D o yüzden herkes bangır bangır geziniyor

Caesar
08-03-2010, 09:01
ankara o kadar küçükmü ki yaw ? istanbulda aramaları taramaları vs. baya bi zaman alır :D o yüzden herkes bangır bangır geziniyor

Ankara küçük değil ama bu tür insanların (zamanında bende ankarada yaşamış bir insan olarak) dolandıkları yer bellidir. Esattan Arjantin caddesi, Arjantinden Tunali Hilmi Caddesi, Tunalıdan Bestekar, Bestekardan ABD konsolosluğunun oradan Öveçlere doğru (Overall'ın önünden geçmek için), Öveçlerden 7. Cadde, 7. cadde Kızılay sonra hop başa dön tekrar devam...

erkin006
08-03-2010, 09:05
şimdilerde bide filistin cad. ve çukurambar eklendi buna...

Melih-Ö
08-03-2010, 09:45
vay anam vay bunuda gördüm ya :D bende yüksek sesle dinlemeyi severim ama allahtan benimki dışa fazla ses vermiyor :D mahallede falan dikkatli olalım en iyisi ne olur ne olmaz istanbuldayız ama karşına ne çıkcağı hiç belli olmuyo

makif84
08-03-2010, 09:55
aracınızın biri nissanmıydı nsx cupe eğer onlarsanız harbi gzl kafa yapmışsınız.başörtülü oynamalar filan arkadaş bi ara dedi onlar ne içtiyse bende ondan istiyom diye :)

Aytepe53
08-03-2010, 10:02
caddelerde sokaklardaq bir pkk lı görseler bu kladar ekipçıkartmazlar ki defalarca görüyoruz evlere taş atlanları arabaları tartaklayanları bunlar gelmiş saçma sapan şeylerin peşine düşmüşler vatandaş aracına müzik sistemi yapmış halk rahatsız oluyor..
HALK bu pkk lılardan da rahatsız oluyor neden onlar yakalanmıyorbu kadar ekip salınmıyor. saçmalık başka birşey değil.

ALPER-VNS
08-03-2010, 10:42

Olmicak şey deil aslında hatır gönül için cabrio arabaya çok kişi binildiği oluyo hatta sırf bu yüzden arka koltuklara şu rüzgar kesen perdelerden bile takan biliyorum, arka koltuklar iptal olsun diye :) ama dün hava bildiğin soğuktu yaw :D

Germanian
08-03-2010, 10:50
polislerden biri olaya az daha terörle mücadele karışacaktı dedi
yok artık lebron james dedik :hahaha: :D oldu olacak abi ergenekondan içeri alın diye güldük adam şaka felan yapmıyorum ciddiyim dedi bizim suratlar lugano gibi oldu :scared:

ahuhuahau:D:D her b.k a terörle mücadele diolar ben anlamıorm zaten bu işi göz korkutmak içinmi yapıolar artk ne olarak görüolarsa bizi hep bi şekilde korkutmaya çalışıolar ve yakaladıkları zamanda insanın çok üstüne geliolar sabırlı davranabilrsek ne ala adam ses ten durdur du bizi donumuza kadr aradı bagajda takım taklavat vardı içlerinde bi tanede ince uzun tornavida napıyonuz siz bunla kimi şişliyonuz bu cihaz ne böle zerzevatçı megafonu gibi hep sıkıştırmaca bunlara artık bi dur densin bence sonuçta keyfeker dinlioruz müziği :D:D

Germanian
08-03-2010, 10:52

ahuhaha:D:D gökhan bi arkadaş wardı ismini sölemiyim şimdi :D:D yağmurlu günde e36 cabriola üst açık cıstak cıstak çeşmeye gidip geldiğini mahallede dolaştığını bilirim ahuahau:D:D

se®k@n
08-03-2010, 11:04

Onları biz de gördük ya.. :D

fsunnetci
08-03-2010, 11:13
Ülkemin güzel insanları,olur böyle vakalar Türk polisi yakalar demiyorlar boşuna:D
Geçmiş olsun heyecanlı bir anı olmuş sizler için;) Allah daha beterinden saklasın..

CasabLanca
08-03-2010, 11:13
aracınızın biri nissanmıydı nsx cupe eğer onlarsanız harbi gzl kafa yapmışsınız.başörtülü oynamalar filan arkadaş bi ara dedi onlar ne içtiyse bende ondan istiyom diye :)

yok bizim passatla ile 308di dün çok kaynatan vardı arama gümleyen biz olduk :rolleyes:

On3R
08-03-2010, 11:29
Combo 1.caddeye girdinizmi veya 17.sokaktan geçtinizmi ki 17 ' den garanti geçmişsinizdir :D ??

CasabLanca
08-03-2010, 11:31
Combo 1.caddeye girdinizmi veya 17.sokaktan geçtinizmi ki 17 ' den garanti geçmişsinizdir :D ??

çiçeeeem geçmedimiz yer kalmadı geçtik alayından :D bu arada bizim passatı biliosun :hahaha: hatıraların var

Day Walker
08-03-2010, 11:33
geçmiş olsun

On3R
08-03-2010, 11:37
çiçeeeem geçmedimiz yer kalmadı geçtik alayından :D bu arada bizim passatı biliosun :hahaha: hatıraların var

ahha bilmezmiyim passatı :D
Şimdi siz emniyet genel müdürünün evinin önünden bambır gümbür geçerseniz bu şekilde olması gayet normal tam düşündüğüm gibi olmuş.:D 17.sk ile 1.cd kesiştiği nokta meşhur nokta :D

Edit:Nokta atışı yapmışsınız :D

Schumi
08-03-2010, 13:27
hayatta yuksek sesle muzık dınlemem ısımde olmaz bosa agırlık :D

Aynen katılıyorum.

yusufcan_k
08-03-2010, 15:32
lan sen dün tunalıda değilmiydin pis kasap :D :D :D bide beni cagırıyodu utanmadan bende şikayet ettim seni :D :D:D

CasabLanca
08-03-2010, 18:29
ahha bilmezmiyim passatı :D
Şimdi siz emniyet genel müdürünün evinin önünden bambır gümbür geçerseniz bu şekilde olması gayet normal tam düşündüğüm gibi olmuş.:D 17.sk ile 1.cd kesiştiği nokta meşhur nokta :D

Edit:Nokta atışı yapmışsınız :D
çiçeeem orda kapattık orayı biliyoruzda şikayet olan noktayı söylemediler ama adam ısrarla şikayet etmiş kaç kez telefon açmış felan heralde ensesi kalın biriymiş :D

lan sen dün tunalıda değilmiydin pis kasap :D :D :D bide beni cagırıyodu utanmadan bende şikayet ettim seni :D :D:D
lem deli oğlan kaç saatte tunalıda bekledik bestekarda :D

CGTY
08-03-2010, 19:02
Ahahahahaha :hehe:

Ziyaretine gelirdik yarın kasab. :hehe:

CasabLanca
08-03-2010, 19:14
Ahahahahaha :hehe:

Ziyaretine gelirdik yarın kasab. :hehe:

temiz iç çamaşırı, sigara, patatesli börek :hahaha: not al
2. L5i koyacağız o zaman lazım olur :heyoo:

TolgaEsentepe
08-03-2010, 19:18
Çocuğum sende genel bir sıkıntı var :icon13::icon13::icon13::icon13:

CasabLanca
08-03-2010, 20:29
Çocuğum sende genel bir sıkıntı var :icon13::icon13::icon13::icon13:

get laaaan :hahaha:

buraek4
08-03-2010, 20:59

kanka bizim arkadaşların sınıf arkadaşı onlar ya apaçiler arabayı 5 kişi dönerek kullanıyolar:D:D

ecthelion
09-03-2010, 09:17
emniyet müdürünün evinin önünden geçmişsindir

CasabLanca
09-03-2010, 14:31
emniyet müdürünün evinin önünden geçmişsindir

ordan geçerken tesisatımız kapalıydı her zaman başka biri şikayet etmiş ensesi kalın :D adam birçok kez telefon açmış mail atmış vs. ısrarla arayıp sormuş araç yakalandı mı felan diye

B!Rtan
09-03-2010, 15:17
tuzlada bende bol bol tesisattan ceza yemişliğim var :D
bi keresinde sahilde konser var bangır bangır tüm tuzla inliyo,ben geçiyodum orda polisler çevirip ceza yazdılar.. çevreye rahatsızlık veriyomuşum..:mad:

imzalamadığım ceza tutanağını gözünün önünde yırttım attım :D