Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone 4G ?
Internetteki dedikodular cihazın 2010 haziran ayında piyasaya sürüleceği şeklinde...
TR'ye gelmesi ne zamanı bulur bu aletin?
http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/tm.htm
Boost Up
08-03-2010, 17:35
4G m?? O ne ya?
abd'de kullanılıyor diye biliyorum,tr'ye kısa süre içinde gelmez 4g alt yapısı hazır değil.
gelse bile hiç bir işe yaramaz cihaz.
Eyup Duygun
08-03-2010, 17:36
garip bi iş D::D harbiden o nedır yahu
yenımı cıkıcak pıyasayaa zaten amerıka kullanıyor 4g dıye bılıyrm
-............................
Bugün 8 Mart 2010 ve daha 3g kullanmadım :) İnşallah 4g ile başlangıç yapıcam :D
4g yıllardır ısvıcre norvec vs ulkelerde kullanılıyor bize yeni geliyor ki daha alt yapısı hazır degıl arkadasında dedıgı gıbı bıze gelmesı 3-4 sene alır.
Dördüncü jenerasyon iphone olarak geçiyor. Bu yeni modelin zaten temmuz-agustos aylarında gelmesi bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yok. Sadece apple ın 1ghz işlemci ve 5mp kamera kullanacağı belli oldu. Çin den bu malzemeler için sipariş verilmiş.
Önemli olan bir de işletim sistemi. İyi bir OS versiyonla (4.00 olarak geçiyor) gerçekten lider olabilir. Iphone un sorunu çoklu proram kullanımı böylelikle daha iyi olacak söylentileri var.
Yine ve yine flash desteği yok telefonda malesef.
Benim hatırladıklarım bunlar , cihaz 4g alt yapısıyla çalışmıyor arkadaşlar , DÖRDÜNCÜ JENERASYON olarak geçiyor.
Dördüncü jenerasyon iphone olarak geçiyor. Bu yeni modelin zaten temmuz-agustos aylarında gelmesi bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yok. Sadece apple ın 1ghz işlemci ve 5mp kamera kullanacağı belli oldu. Çin den bu malzemeler için sipariş verilmiş.
Önemli olan bir de işletim sistemi. İyi bir OS versiyonla (4.00 olarak geçiyor) gerçekten lider olabilir. Iphone un sorunu çoklu proram kullanımı böylelikle daha iyi olacak söylentileri var.
Benim hatırladıklarım bunlar , cihaz 4g alt yapısıyla çalışmıyor arkadaşlar , DÖRDÜNCÜ JENERASYON olarak geçiyor.
tamam ne bagriyon :D
Almanci Tane-R
08-03-2010, 17:53
3g kaç yıl sonra geldi tr ye :D
4g için düşünemiyorum bile :)
oled ekranmış :) nasıl göz alır o varya
DogukanB
08-03-2010, 17:58
telefondan konuştuğun kişinin kokusu gelicek diyolardı bu mu oluyor o :D
4g olduğu için değilde iphone yeni versiyonu olduğu için satılır.
Sanırsam bu bilgi şehir efsanesi daha henüz apple den duyurulmuş böyle bir girişim yok.
hersene fix olarak yine haziran temmuz civari zaten yeni model sürerecekler piyasaya :D
4g diye bir alt yapı yok tabii ki TR'de, ancak bu iphone'un 4.jenerasyon telefonu...
Çok üstün özelliklerle çıkacağa benziyor, en basitinden 64gb dahili hafıza silip süpürecek ortalığı gibi...
Haziranda lanse edilse sene sonuna doğru ancak gelir memlekete... ama beklenir bu alet be..:)
Low-Rider
08-03-2010, 20:42
Sanırsam bu bilgi şehir efsanesi daha henüz apple den duyurulmuş böyle bir girişim yok.
Resmi bir duyuru olmasada sızıntılar her zaman olur yeni modellerle ilgili
flash yok ama 5mp,
bunlar hayal aleminde
erkanayasli
08-03-2010, 20:52
yav 3g daha oturmadı tr de bide benim 8gb tı ben dolduramıyom 64gb tı napcaz. :)
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz beyler...
4G yolda bence, ama ne zaman?
cıksın cıksın 2g ayfon kullandım 3g'm olmadı direk 4'ten devam ederiz :D
Benim bilgisayar 60gb utandım.
kıbrıstada 4g kullanılıyor mobese kameraları için.
kablosuz gözetleme imkanı sunuyor vsvs
Resmi bir duyuru olmasada sızıntılar her zaman olur yeni modellerle ilgili
İnternet sitelerinde 4G diğe verilen resimler 3G S çıkmadan öncede yeni iphone bu diğe verilen resimlerle birebir aynı. Birisi photoshop ile iphone yapmış milleti yiyor bence.
Birde Apple'in çıkardığı tüm ürünleri incelersek asla kendi malını öldüren bir ürün çıkarmadı. 4G yi çıkarması ve yeni tasarıma sokması 3G tasarımı öldürmesi demek. IPOD lar bile senelerce aynı tasarımı kullandı. MacBook PRO da. Apple asla öldürmez tasarımını.
Low-Rider
08-03-2010, 22:31
Apple için demedim zaten , genel olarak konuştum.
:icon_tup: .
full flash desteği olmadıktan sonra neyleyim ben bunu .. oled ekran olması cezbedici işlemcide güzel olucak gibi .. multitasking olayınıda çözmüşler sızıntılara göre ozaman kullanılabilir gibi ..
ama şuan hertürlü favorim n900 gerisi yalan