Orijinalini görmek için tıklayınız : kediden anlayan avarsa bi yardımc bi zahmet ya
olcay_bora
09-03-2010, 14:37
benim kedi bizimle buyudu eskiden kumu vardı çiş kaka için sonra baktık işi abartıo o kristal gibi şelerden altık hem etraf kum olmuo evde diye nese onu da çok begendi.. aylar geçti 1 yasına geldi diebilirim son günlerde ne kuma ne de o kristal kuma yapmıo. büyük yapıo küçük yapmıo
nerde gazete var onların üstüne yapıo ben evde yokken yada laptop çantasına yaptı dün akşam bardagı tasıran son damla oldu laptopum sidik içinde
buna ne gibi bir çare önerebilirsiniz
veterineri aradım dio psikolojisi bozulmuş onun ne gibi ddm ne biliim dio
SULTANOGLU
09-03-2010, 14:41
kedi dişimi erkekmi ?
bazen erkek kediler böle sağa sola çiş ve bilimum benzeri şeylerini yapıyorlar kendi alanlarını kokularını belli etmek için. benim eskiden erkek kedim yapardı bunu çişi olsun başka bişeyi olsun :)
Benden aldığın kedi değil herhalde öldü demiştin ??
Sana fikir olarak şunu sunabilirim kere daha gazeteye çişini yaparsa o çişli gazeteyi kum kabının yanına vede içine birkaç parça olarak yırtarak koy. ve biraz kedinin durumunu gözlemle çişini yapacağını tahmin ettiğinde kuma yönelmezse kumuna bırak o kağıdın kokusundan oraya yapar %90
başka birşey gözlemledim son zamanlarda sanırım ya yanlız kalmış yada çok kızmış olabilir onun için kabının dışına yapıyor olabilir. kumunu ne sıklıkla değiştiriyorsun günlük peryodda temizlik yapıyormusun mesela??
kedılerın genelınde vardır mart yaklastıgı ısın saga sola doner arkasını ıser vekendı kokusunu bırakır cunku cıftlesme zamanı geldıgı ııcn bence sız onu kısırlastırın derım
Kedi çıkartma yapmıyormuş işiyormuş arkadaşlar :D
SULTANOGLU
09-03-2010, 14:52
valla benim kedi çıkartma olsun çişi olsun, yapardı sağa sola :D ben hep buna yorardım :D
şimdide kedim doğurdu 4 tane yavru :D yine kabuslarım başlıyor :D:D
hakan yavrulardan alabilirim :D
SULTANOGLU
09-03-2010, 14:56
muştu büyüsünler ayaklansınlar verebilirim:D çünkü daha dün doğurdu :D isimde koyduk çoğuna koray saolsun facebuktan baba olmuşun isinlernide bunlar olsun dedi. lombak, fingirdek, müsait ve kurnaz :D:D
Rstmania
09-03-2010, 14:57
Kedinle biraz ilgilenmek çare olabilir. Sen evde yokken yapıyorsa büyük ihtimalle gıcıklığına yapıyordur. Mamasından tut da kum kabına kadar herşey onu psikolojisini etkileyebiir..
Alperen-B
09-03-2010, 15:10
kediniz ilgisizlikten dolayı böyle yapıyordur. bizde de van kedisi var, ilgilenmedigimiz zaman çorap getiriyor. büyük bir ihtimal ilgisizlikten dolayı sizin dikkatinizi çekmeye çalışıyordur veya mart ayı geldiginden dolayı sağa sola koku bırakmak için yapıyor olabilir.
hakan babaları senmısn :D
SULTANOGLU
09-03-2010, 15:14
hee babaları benim :D:D:D fahri babaları oldum esas olan ortalarda olmadığı için için :D:D
hee babaları benim :D:D:D fahri babaları oldum esas olan ortalarda olmadığı için için :D:D
sende gece dısarıyaa cıkatmaa kızınıı :D sonra olan oluyor yanıı :D:D:D:D:D
Galiba kediniz erkek onlarda daha çok oluyo bu tarz hareketler. Eğer daha önce yapıyor ve şu an yapmıyorsa bu davranış bozukluğudur. Heleki sadece çişini dışarıya yapıyorsa. Sebepleri ilgisizlik veya odaya kapatılma olabilir çünkü kedi kendini evin sahibi görür her yerde dolaşmayı hakkı olduğunu sanır. Tahminimce ilgi istiyor ve şu an inatlaşıyor. Fakat veteriner ile görüşün böbreklerinede bakılmasında yarar var. Bir de en önemli şeylerden biride kesinlikle ve kesinlikle su kabı her gün temizlenmeli taze su konulmalı :icon_tup:
olcay_bora
09-03-2010, 15:35
kedi erkekti sanırım ddgniz gibi mart sendromu olabilir alyaıp bagırıp duruo butun gece bi hanım kız bulamadım ona. erkek tekir. yalnızlık da olabilir sbh işe gidiorum işten çıkıorum atolyeye gidiorum hayvan insan yuzu görmez oldu garibim tek basına yasıo neyse bişeyını eksik etmiorum ama sıkılmaktan snrm böle davranıo. böbrek fln bilmiorum 10bin bakımını hiç eksik etmem aslında. periyodik olrk gözetim tam anlamıyla yaptırıorum. kedi 1 yasına 1 ay kaldı gibi 5 kg
valla benim kedi çıkartma olsun çişi olsun, yapardı sağa sola :D ben hep buna yorardım :D
şimdide kedim doğurdu 4 tane yavru :D yine kabuslarım başlıyor :D:D
E yavrucum ben ne arıyorum.
kedi erkekti sanırım ddgniz gibi mart sendromu olabilir alyaıp bagırıp duruo butun gece bi hanım kız bulamadım ona. erkek tekir. yalnızlık da olabilir sbh işe gidiorum işten çıkıorum atolyeye gidiorum hayvan insan yuzu görmez oldu garibim tek basına yasıo neyse bişeyını eksik etmiorum ama sıkılmaktan snrm böle davranıo. böbrek fln bilmiorum 10bin bakımını hiç eksik etmem aslında. periyodik olrk gözetim tam anlamıyla yaptırıorum. kedi 1 yasına 1 ay kaldı gibi 5 kg
Sana bi soru soracağım bak çok önemli tüy kıl durumu nedir evde bana bi onu de kardeşim. Valla ona göre eve kedi sokacağım veya sokmayacağım.
Sana bi soru soracağım bak çok önemli tüy kıl durumu nedir evde bana bi onu de kardeşim. Valla ona göre eve kedi sokacağım veya sokmayacağım.
Abi onu bana sor 4 tane besliyorum ve doğduğumdan beri hiç kedisiz evde yaşamadım :) 7 yaşında, 6 yaşında,3 yaşında ve 9 aylık 4 kedim var.
Evde mutlaka kıl tüy yün olur dönemsel olarak bu artar yada azalır. Kediyi büyütürken çok zorlamamak gerekiyor. serbest olacak ama sözde dinleyecek. benim kedilerim evin her yerinde gezerler ama yatacakları yer bellidir. buralara küçük örtüler seriyorum zamanla örtüleri değiştiriyorum problemi azaltıyorum. Evde mutlaka koli bantın olsun çünkü kedili evde koli bantına muhtaçsın abi. yattığı yerleri gezdiği yerleri kıyafetleri vs kolibantı ile yapıştırıp çekerek en kolay şekilde temizleyebilirsin.
tüy dökmez diye bir kaide yok. döker elbet. daha ağırlıklı cins kedilerde daha çok dökülür.
Bak bunu bildiğim iyi oldu cins kediler daha çok döker.
SULTANOGLU
09-03-2010, 15:58
E yavrucum ben ne arıyorum.
Tayfun biraz ayaklansınlar sütten kesilsinler ondan sonra verebilirim. daha dün doğdular :D:D
Bende Ankara kedisi var. Hanım tutturdu kedi kedi. Gittim ankara kedisi aldım. Bugüne kadar 2 tane boxer 1 tane Fransız Bulldog 1 tane de Alman kurdu besledim. Kediyle hiç aram yoktu ama bu yaratık bizim eve girince kedinin nekadar güzel birşey olduğunu anladım. Harika birşey. Hele hele kucağına gelip mırıldanması ve seni ısıtması inanılmaz güzel birşey.
Bizim yaramaz 13 aylık oldu. Dişi aldık kısırlaştırdık. Tüy dökme olayı evet oluyor ama inan bana evde o stresini alması, o sevimliliği sana herşeyi unutturuyor. Benim evdeki deri koltuğumun canına okudu ama gıkım çıkmıyor çünkü acayip tatlı birşey :)
Herkese tavsiye ederim.
ya kedi garip abi bilmiyorum yaa ama akşam gidip kendime fare alacam :D en speedysinden :D
Fare alırsan üstüne basarsın :D
ya çok ciddi manada kafaya taktım :) kaç gündür unutmaya çalışıyorum olmuyo hanım valide kafamı kıracaklar ama bu akşam gidip alıcam :D
Tayfun biraz ayaklansınlar sütten kesilsinler ondan sonra verebilirim. daha dün doğdular :D:D
Tamam kanka bende söz verdim evdekiler isteyip duruyor cinsi nedir senin kedinin. Yavrularada maşallah nazar değmesin.
SULTANOGLU
09-03-2010, 16:08
cinsi street cat :D kısaca no name :D akşam fotolarını koyarımyavrular daha miniminnacık büyüyünce neye benziycekleri konusunda sedece renklerine bakıp bişeyler söyleyebilirim :D
hauhauhaua street cat :hehe:
SULTANOGLU
09-03-2010, 16:12
e köpeğimde streetdog :D soran herkese böyle diyorum hatta diyalog şöyle geçiyor.
-aa köpeğinmi var ?? ne cins ??
-streetdog ya...
-aaa hiç duymamıştım o cinsi nasıl bişey ?
-ya bildiğin sokak köpeği ble diyince daha gizemli oluyor :D:D:D
kedi kızana gelmiş olabilir mart ayı eş arıyor:)
H22Power
09-03-2010, 16:34
veterineri aradım dio psikolojisi bozulmuş onun ne gibi ddm ne biliim dio
eywah eywah da ata demirer in büyük baş hayvanın altına bakıp hastalığının sebebi için :"ben anladım bunun hastalığını morali bozulmuş bu havanın bea" demesi gibi trajikomik bir yorumda bulunmuş:D geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlar:(
Tüy istemeyenlere kesin çözüm
Tüysüz kedi sphynx:hehe:
http://www.baxterboo.com/catdogblog/assets/content//sphynx-cat-6.jpg
cinsi street cat :D kısaca no name :D akşam fotolarını koyarımyavrular daha miniminnacık büyüyünce neye benziycekleri konusunda sedece renklerine bakıp bişeyler söyleyebilirim :D
Bizde de SOKE denir o modele :D
Tüy istemeyenlere kesin çözüm
Tüysüz kedi sphynx:hehe:
http://www.baxterboo.com/catdogblog/assets/content//sphynx-cat-6.jpg
bunlar yaşlı duruyo.bunu besliyim derken adamın psikolojisi bozulur yiyo yiyo yine zayıf yine zayıf die.
EfeTopcu
09-03-2010, 19:24
abi şimdi mart ayı geldi , halen bi hareket yoksa bu durumu protesto ediyo olabilir :D
Emir_b16a
09-03-2010, 19:41
ensesinden tut bağırarak işediği yere burnunu sok kendiciğinin bak bakim bi daha işiomu :) köpekte % 100 etkilidir 1 2 saat kdr ilgisiz dawranın o sizle ilgilenene kdr ondan sonra düzelicektr büyük ihtimal
Bende Ankara kedisi var. Hanım tutturdu kedi kedi. Gittim ankara kedisi aldım. Bugüne kadar 2 tane boxer 1 tane Fransız Bulldog 1 tane de Alman kurdu besledim. Kediyle hiç aram yoktu ama bu yaratık bizim eve girince kedinin nekadar güzel birşey olduğunu anladım. Harika birşey. Hele hele kucağına gelip mırıldanması ve seni ısıtması inanılmaz güzel birşey.
Bizim yaramaz 13 aylık oldu. Dişi aldık kısırlaştırdık. Tüy dökme olayı evet oluyor ama inan bana evde o stresini alması, o sevimliliği sana herşeyi unutturuyor. Benim evdeki deri koltuğumun canına okudu ama gıkım çıkmıyor çünkü acayip tatlı birşey :)
Herkese tavsiye ederim.
benim arkadaştada streetcat var simsiyah bişey :)
hastaydı boğazlarından mesela, kedi hissetmiş heralde gece boynuna yatıyodu ve iyi de geliyodu ilginç bi şekilde :)
ensesinden tut bağırarak işediği yere burnunu sok kendiciğinin bak bakim bi daha işiomu :) köpekte % 100 etkilidir 1 2 saat kdr ilgisiz dawranın o sizle ilgilenene kdr ondan sonra düzelicektr büyük ihtimal
kedide ters teper bu inada bindirir iyice :)
ilgisizlikten yapar bazen ilgi görmek için.. evde genelde yalnız kalıyorsa normaldir :)
bakacan köpek en güzel evcil hayvan:D
bahadırtelli
09-03-2010, 22:42
kediyi küstürmemek esastır arada yaramazlık yapınca kızıyorum küsüyor resmen yüzüme bakmıyor anca rüşvet verince geliyor. biraz rüşvet ver yeni yiyecekler bide yeni bi oyuncak falan işe yarar bence.
kedide ters teper bu inada bindirir iyice :)
ilgisizlikten yapar bazen ilgi görmek için.. evde genelde yalnız kalıyorsa normaldir :)
Aslında işe yaradı benim kedilerimde bilmiyorum ben soktum burnunu kuma sürttüm azıcık ceza olarak da kızdım falan o da bir iki miyavladı her dediğime anlıyormuşçasına sonra yapmadı..4 kedim oldu hepsi de aynı tepkiyi verdi.. tabi biraz zaman geçince hemen sevip ilgi gösterdim barıştık :p
dırek psıkolojısı ıle alakalı ılgısız kalmıs bellıkı...benım evdekı manyakta 2 gun dısarı cıkmasın her tarafa ıser...
Aytepe53
09-03-2010, 23:27
psikoloğa götür.
dostum burdakilerin çoğu otomobil hastası kediden anlamaz
kısırlaştıracaksın....
benimde van kedim var, aynı sorunu yaşadım sıkıntı kalmadı, sağa sola işeyerek yerini yurdunu belirliyor şapşal hayvan, çiftleşme dönemi olayı...
psikoloğa götür.
mesajları okudun mu? cotonak dıye anlamaz yazmıssın...
Serencebey
09-03-2010, 23:34
psikoloğa götür.
ahahah hayatımda gordugum en guzel genelleme :)
ahahah hayatımda gordugum en guzel genelleme :)
daha genıs kapsam soyle olabılırdı?
"dostum bunlar ınsan hayvandan ne anlarlar?"
Aytepe53
09-03-2010, 23:47
okudum mesajları burda kedi yerine bi motor parçası sorsak mesaj sayısı 500 lere gelmişti :d
ALPER-VNS
10-03-2010, 00:03
kedi mi kedi ne gezer la forumda :D
Xenomorph
10-03-2010, 02:48
okudum mesajları burda kedi yerine bi motor parçası sorsak mesaj sayısı 500 lere gelmişti :d
yıktın benı :D
ya çok ciddi manada kafaya taktım :) kaç gündür unutmaya çalışıyorum olmuyo hanım valide kafamı kıracaklar ama bu akşam gidip alıcam :D
Gel benim bahçede 25 tane falan oldular yarısını vereyim sana :D
moruk dün gidip aldım 2 dene fare :D olum fena tatlılar :Dattım topun içine bunları evin içinde gezip durdular ama sonradan fena kavga ettiler yaw biri diğerinden cüsse olarakta büyük hemen ayırdım ugün gidip soracam petshopa
moruk dün gidip aldım 2 dene fare :D olum fena tatlılar :Dattım topun içine bunları evin içinde gezip durdular ama sonradan fena kavga ettiler yaw biri diğerinden cüsse olarakta büyük hemen ayırdım ugün gidip soracam petshopa
bu arabacılık einnde sonunda adamın aklını alıyo :D
senin kel kediden haber varmı muştu :D
Tuning055
10-03-2010, 10:43
10 12 yıl once benım ve kardesımın yogun taleplerıne karşın peder eve kedı almıştı:D tabı buna annem hıcmı hıc sevınmemıştı:D nese tabı bızım ılk heves 1bucuk 2 hafta baktık kardesımle kedıye herseyıyle ılgılendık.. snra sole bı baktık 2 hafta snra kedı ac:D tabı peder olaya el koydu buna hergun sosıs sut mama derken dıger kardescıklerının abartısız 2 bucuk haftada anası gıbı durmaya başladı..:D nese gelelım yaramazlıklarına.. ılk gunler cok aglamıştı 2 gun başımızın etını yedı mıyavv mıyav:D bıze alıştıktan snra tuvalet olayınıda ogrettık ama tabı ogrenene kadar annemden bı dayak yemedıgı kalmıştı:D nese o sorunlarıda hallettık.. artık peder gazete okurken gazeteye dalmaya başladı:D bir deıl ıkı deıl peder buna bır bagırdı ben bıle 2 gun odamdan cıkmıcaktım o bıcım:D ama kedı bu kadar uslanamaz herseyını dort dortluk yapıodu nese tam ne guzel oldu bılan derken tuy sorunu başladı öle bole deıl tabı bu sefer top annemın elıne gectı bıkere gıdecekde bu kedı gıdecek başka bıse demıodu:D nese babam daha fazla dayanamadı ve goturmeye karar verdı tabı bunu bıze anlatmasıda vardı.. nese orayı gecelım bunu goturcemız gun cok ilginç bir şekılde annem hungur hungur aglamaya başladı:D kardesımle bende tık yok:D ama o ankı 3. umuzun gulme krızıne gırmesı paha bıcılemez:D daha fazla anlatırdım ama cok uzun oldu sanırım:D
buda kahramanımızın fotosu:D
http://i44.tinypic.com/mw7a5k.jpg
Bu büyük kızım 7 yaşında
http://img.fotoambar.com/img/00001/6160b9f8d78c272e67eda853b403f347.jpg
Bu tombul kızım 6 yaşında
http://img.fotoambar.com/img/00001/1f61f0dab3f07ec4772f6d6ab56b2a08.jpg
Bu küçük kızım 3 yaşında
http://img.fotoambar.com/img/00001/9e7db7b7d02502029664011c056521ca.jpg
Buda son misafir evin tek erkeği oğlum 9 aylık her ne kadar 9 aylık gibi durmasada :)
http://img.fotoambar.com/img/00001/27b99771aaa2d0da1a9eda229a60fce6.jpg
kadioglu
10-03-2010, 13:07
Ya arkadaşlar evde beslediğiniz kedilere neden sokak kedisi diyorsunuz ki?Onlar ev kedisi :)
Arkadaşım ben sana yapacaklarını anlatayım.
Kumu es geçiyorsun.Böyle plastik kedinin içine girebileceği büyüklükte leğen gibi filan bir şey alıyorsun.Kabı önceden kedinin kumunun bulunduğu yere koyuyorsun.Onuda günde bir kez iyice temizliyorsun.Sonra kedi bu kaptan başka bir yere çişini yaparsa kediyi eline alıyorsun.Kıçına orta sertlikte bir kaç şaplak atarak "bir daha buraya yap çişini" diye çok sert bir şekilde bağırıyorsun.Bunu her seferinde tekrar ediyorsun.Bir süre sonra kesecek.Kesmezse gerçekten yoğun stres var demektir.Az biraz dışarı çıkar hayvancağızı.
Yani sözün özü : Evde beslediğiniz hayvana patronun kim olduğunu göstermelisiniz.Bu kedide işe yaramaz diyenleri duyar gibi oluyorum ama yarar.Hatta kedisi olan herkes bunu deneyebilir.Kedinin gözlerinin içine bakın.Sert bir şeyler söyleyin.O da sizin gözlerinizin içine bakacaktır.Sonra kedi gözlerini kısar ve kırpıştırmaya başlar.İşte o zaman liderin siz olduğunuzu kabul etmiş demektir.Bu köpeklerdede işe yarar.
Benim beslediğim tüm kediler kızacağım bir suç işlediklerinde saklanırlardı.Ben de kedi ortalıklarda görünmüyorsa bir kabahati olduğunu anlardım :)
Emir_b16a
10-03-2010, 13:17
.Bu köpeklerdede işe yarar.
hepsinde yaramıyo belli bi yaşı geçmemesi gerekio kendininde köpeinde 6 aylıktan başlaması lazım en geç o ddiğin şeyi yapmanın kedide de köpektede
we kediye fazla meydan okumamak lazım 1 yaşını geçtikten sonra yoksa uykuda sabotaj yapar tecrübeyle sabittir :)
kadioglu
10-03-2010, 13:28
hepsinde yaramıyo belli bi yaşı geçmemesi gerekio kendininde köpeinde 6 aylıktan başlaması lazım en geç o ddiğin şeyi yapmanın kedide de köpektede
we kediye fazla meydan okumamak lazım 1 yaşını geçtikten sonra yoksa uykuda sabotaj yapar tecrübeyle sabittir :)
Benimkilerde tecrübeyle sabittir.Evde patron benim ve bunu şimdiye kadar sadece bir muhabbet kuşuna anlatamadım :) Yoksa balıklar bile bilirlerdi pateonun benim olduğumu :)
Kedilere baskın yaklaşırsanız kesinlikle çok agresif oluyorlar o yüzden dizginlerin dozunu ayarlamak lazım ne çok sert ne çok yumuşak. Valla hepsi insan gibi çok farklı karakterleri var. :)
kadioglu
10-03-2010, 18:40
Kedilere baskın yaklaşırsanız kesinlikle çok agresif oluyorlar o yüzden dizginlerin dozunu ayarlamak lazım ne çok sert ne çok yumuşak. Valla hepsi insan gibi çok farklı karakterleri var. :)
Bak buna katılırım işte.Hepsinin farklı karakterleri var.
Bak buna katılırım işte.Hepsinin farklı karakterleri var.
Gözümü açtığımızdan beri kedi ile yaşadığımızdan kedi konusunda ansiklopedi çıkarabilirim :D
Muharrem C.80
11-03-2010, 19:34
şu sağı solu işaretleme olayı hakkaten baydırdı temizlemeside zor bnmde burun hassas kusacak gibi oluyorum kokuyu aldığımda.. 2saat temizliyorum orayı sonra.. kız arkadasım brsey önerdi kedi kovucu sprey varmış çıkmasını dolaşmasını istemediğin yer mesela tezgah yatak gibi yerlere sıktığında kedi katiyen yanaşmıyormuş bunu deniyeceğim veterinerde bulunuyor.
şu sağı solu işaretleme olayı hakkaten baydırdı temizlemeside zor bnmde burun hassas kusacak gibi oluyorum kokuyu aldığımda.. 2saat temizliyorum orayı sonra.. kız arkadasım brsey önerdi kedi kovucu sprey varmış çıkmasını dolaşmasını istemediğin yer mesela tezgah yatak gibi yerlere sıktığında kedi katiyen yanaşmıyormuş bunu deniyeceğim veterinerde bulunuyor.
Biten ve doldurulabilen cam-sil tarzı şişeyi iyice temizledikten sonra ona su koyup, ypamasını istemediğiniz bir şey yaptığını gördüğünüzde hemen üstüne sıkın.. Çok sıkmayın ***** hasta olmasın :D Ama kesin kaçar ve yanlış olduğunu anlar durumun.. Tabi büyükse kediniz veya Van kedisi ise pek yaramıyor o dediğiniz şeyi kullanablirsiniz sanırım :)
Kedinin işaretlemesini istemeyenle niye kısırlaştırmayı düşünmüyorsunuz. çok basit bir işlem hem ömürleri uzar hemde hiç hırçınlık azgınlık ve işaretleme olayına bulaşmaz. benim son erkek kedim hariç hepsi kısır.
Ben 3 ay önce kısırlaştırdım bizim küçük sıpayı. Hiçbir derdi tasası kalmadı. Hayvan da rahatladı biz de. Şimdi tam bir oyuncak kedi gibi oldu. İnanılmaz şeker oldu hayvan. Tavsiye ederim.
Abi kısırlaştırılan kediler biraz daha irileşir ve ömrü kesinlikle daha çok uzar. Hormonal dengeleri daha düzenli oluyor. Benim oğlanıda yaptıracağım en kısa sürede. zamansılıktan veterinere götüremedim.
Muharrem C.80
12-03-2010, 16:36
çok isterdim onu yapmayıda bzm kerata doğuştan şeker hastası:( brde idrar yollarından problemi var sistit oldu bu yüzden iylesmesini bekledik ama artık iyleşmesinin zor olduğunu söylediler ***** kısırlastırmıyorlarda.. o fıs fısı kullandım da alıstırmadık hiç tıslıor sonra saldırıor:)
bir arkadaşıma sordum evinde 5 tane kedi besliyor :D inşaat kumu önerdi :D
İnşaat kumu kullanında görün evin ne hale geleceğini :D
Eray Yümsel
14-03-2010, 10:47
benim terasa gene kedi kaçtı nası kendime çekicem bunu kaçıyo 4 dönüyoz :D
Kanka serbest bırak çıkabileceği bir yer bırak (terasının tipini bilmiyorum ama) gece etraf sakinken kendiliğinden uzayacaktır karnı falan acıkınca yada çıkabilecek yerlere 1-2 lokma yiyebileceği birşey koy onun kokusuna gelir bir süre sonra uzar gider sonrasında. kovalarsan korkusundan gitmesi daha uzun sürer iyice saklanır çıkmaz :)
Eray Yümsel
14-03-2010, 17:56
Kanka serbest bırak çıkabileceği bir yer bırak (terasının tipini bilmiyorum ama) gece etraf sakinken kendiliğinden uzayacaktır karnı falan acıkınca yada çıkabilecek yerlere 1-2 lokma yiyebileceği birşey koy onun kokusuna gelir bir süre sonra uzar gider sonrasında. kovalarsan korkusundan gitmesi daha uzun sürer iyice saklanır çıkmaz :)
valla artik çok geç. intihar etti. hanımla sıkıştırdık çıkış yolunu açtık kaçsın diye sağında çıkış var gitti 4 .kattan aşşa atladı anlamadım gitti elimizde salam sucuk çağırıyoruz gelmiyo saldı kendini aşşa pert oldu bu 3.kedi apartmanın kapısı acıkken giriyolar yollarını kaybedıp hava boşluğundan bizim terasa sonra geri dönemıyolar giren sağ çıkmıyo :D nedir çektiğim ya
Allah seni kahretmeye pis cani hauhauhau
Eray Yümsel
14-03-2010, 18:01
bitanesi gece mutfağın kapısını açık unutmuşum simsiyah kedi gece su içmeye kalktım moruk buda girmiş salona kapıyı bir açtım ışığı yakana kadar bişey yok ışığa bir bastım önümde duruyo oda şok bende şok :hehe: bir koydum tekmeyi ağzından kan geldi bi sağa çarpıyo bi sola çarpıyo tuttum attım onu.
ikinci kedide kaçtı 2 hafta çıkartamadık artık daral geldi bigün aşşada çocuklar top oynuyo buda aşşa bakıp miyavlıyo çocuklara dedim ses yapın oyalayın sessiz sessiz yaklaştım bir çaktım kıçına tekmeyi oda pert
buda böyle gitti vicdan azabı duyuyorum ama elimde değil geceleyin uyutmuyolar bide kedi besliyoruz zorla gel diyosun gelmiyo git diyosun gitmiyo ne emme ne gömme mevzusu yani :D