Orijinalini görmek için tıklayınız : 205 Gti Eksoz sov ;)
2 ay önce otobana çıkmıştık ordan kalma bir video iyi seyirler ....
http://www.streetfire.net/video/HF-205_740491.htm
Maşallah, Az ama Öz Bir Video Olmuş :)
Ersin YILDIZ
10-03-2010, 09:19
daha ıyılerını beklıoruz efsanenın plakada ıyımıs 205 :)
caca napıosun ya :) safak az kaldı safagım kadar patlatma isterim:)
slowmotion
10-03-2010, 12:14
daha net video istiyoruz çağtay :) maşallah diyelim
BAHADIR24
10-03-2010, 12:46
maşallah...
Herkese çok tesekkürler daha güzel video lar çekicem ınsllhhh askere gitmeden :)
Headrs da taktırırsak daha iyi olucak :icon_tup:
cagatayım maşallah daha net daha uzun videolar istiyoruz ;)
Alperen-B
11-03-2010, 16:31
Ben Çağatay :Tamam Doum :) sen iste yeterki kardsm ne zamn video çekiyoruz :icon_tup:
ocean0636
11-03-2010, 20:20
Maaşallah.. ama çok kısa olmuş sanki :)
enginman01
11-03-2010, 22:21
massallah 205 ımıze makınalı gıbı saydırıyor :D
Biraz kısa oldu ama bidahaki sefer uzun olucak :)
kanka benim Realde Cinebonus otoparkında çektiğim Videoyu eklesene.hem görüntü net hem ses çok net çıkmıştı.buda çok iyi maaşallah.
Küçük Ama Çok Etkili :D
Saol eto ;) Eklerim kanka ayıpsınn sen iste yeterki :icon_tup:
etiket lakaplı arkadasım geldı sımdı aklıma :( çat pat mermi gibi alew ata ata :( aracınada maşallah :)
Yazık bence boşta boşuna kesiciye girmenin devir çevirtmenin çok zararı var özüldüm arabaya biran ama şuan PEUGEOTların kaderi bu oldu TR en azından
Yazık bence boşta boşuna kesiciye girmenin devir çevirtmenin çok zararı var özüldüm arabaya biran ama şuan PEUGEOTların kaderi bu oldu TR en azından
2005 ten sonra bitti pug dewrı :D senın gıbıler kıymet bılır :)
Bizde arabamızın kıymetini biliyoruz çok şükür sonuçta bunlar araba kul yapısı, Allah yapısı değil hergün eksoz patlatmıyoruz bizde , tesedüfen geldi patlatıldı tavsiyen için teşekkürler ;) sen yapmayabilirsin o senin tercihin ... :cool:
mannerboy
13-03-2010, 10:36
çağatay giderken olanı daha güzel oluyor ya durduk yerde ateş çıkarma giderken patlat :D
Onuda yapıcam kardsmm senin için :icon_tup:
Kardeşim yakısanı yapmıs gene patır patır kazasız belasız kardeşim...Sen sallama kanka:D
ERkut 205
14-03-2010, 12:41
Çağatayım maşallah ama sende biliyorsunki bu tarz reaksiyonları bende pek sevmiyorum:)
Sen git gel direk stroker kite devam dostum boşver headers filan(tabi stroker + headers) müthiş güzel bir dinamizim getiricek. Yani binenler ve görenler bune böyle ya diyeceklerdir ;)
Saol Gökcanım :)
Doğru söylüyosun ERkutum bir hayırlısıyla gidip gelelimde stoker yada mi16 :icon_tup: