Orijinalini görmek için tıklayınız : kontor devri sona eriyor
http://cnetturkiye.com/haberler/mobilite/130-mobilite/3923-kontor-devri-sona-eriyor
Bencede mantıklısı buydu. :)
ulasoztas1
10-03-2010, 16:22
bence de doğru bir karar. Dakika hesabı sağlıklı kullanımı gerçekleştiricektir.
suprolla
10-03-2010, 16:43
karar doğruda anlamadığım bi yer var mesela sms kapmanyalarında nasıl olcak örnek olarak 40 kontöre 5000sms işini 20dk konuşma süresine karşılık mı vericekler çözemedim ? bide 10dk 2 kontör işide olmaz artık nasıl hesaplicaklar ki böle daha bi karışık olcak sanki :)
sportinger
10-03-2010, 17:37
10 dakası 2 kontürse 2 kontür de diyelim 10 tl ise 10 dakkası 10 tl olacak degişen bişe olmayacak.
TolgaEsentepe
10-03-2010, 17:41
gerçeklik payı nedir acaba ?
%100 bu şekle geçicek.
mesaj paketide örnek veriyorum 30 tl lik konuşma yükletiyoruz 5 tl si mesaj paketi ücreti olucak.
kesinlikle iyi olmuş bu şekilde kullanımı çok daha iyi
Güzel sistem,şehir efsanesi olmaz inş.
ygtkrmdnz
10-03-2010, 18:55
o zaman herkesin hattı faturalı gibi oluyor yani öylemi ?
10 tl lik kontor alıcaz parça kontor gibi olucak dakika olarakta sanırım telefon klubelerındekı muhabbet yıne aynı sey yıne aynı sey bısey degısmıo bnce.
gibi denebilir kontor yükler gibi dakika yuklencek yine pek degsen bsy yok :) biz yine fatura odemeye devam :)
Ben o kontorlerin zaten varya :ofk:
Ayda 2 kez 250 yüklüyorum, 100 lirayı geciyor hic ekonomik falan degil :)
Kontör sistemini dünyada kullanan iki ülke var biride biziz diye biliyorum.İnsanlar kandırmak ve kafalarını karıştırmak için geliştirilmiş bir sistem.Değişmesi hepimizin faydasına olur.
suprolla
10-03-2010, 19:55
hmmm tahmin ettiğim gibi o zaman güzel bölesi daha iyi
tandogan
10-03-2010, 20:55
bekleyip göreceğiz inş.bir aksilik çıkmaz...geçişte
sadece sistem değişiyor o kadar olan o daha ucuza gelirmi acaba diye düşünmeyin fazla tabikide gelmez :)
kontorle para yükleme arasında ben fark falan göremedim TR dede durum çok farklı olmayacaktır..
Cok iyi olur , hele turkcellde 2 saat bi bedava veriyor ,ondan sonra nasıl kontor gittigi belli degil :)
En iyisi hic bakmamak , ne zaman hattınızda kontor bitiyoru duyuyorum o zaman kontor almaya decam :D
saniye basina kurus kurus dusecekse eger mantikli, daha ekonomik olur benim icin
onursumer
10-03-2010, 21:08
faturalı gibi olcak daha mantıklı en azından kaç liralık konuşma alabiliceğini baştan biliceksin :)
Ludacris
10-03-2010, 22:28
aynı tas aynı hamam
Y.dışı gibi olsa ya 3 kuruşa 5 köfte spec.
1 nısan sakası olasın ? :D
VTec_king
11-03-2010, 08:56
Paran Kadar Konuş Kelimesi Tam anlamıyla geçerli olucak :P
oha lan rantor devri sona eriyo diye okudum başlığı hauhauha dedim ayaklanma çıktı :hehe:
serkan demir
11-03-2010, 09:06
değişen bişey olmayacak sanırım.Dakika bazında ilerliycek durum. saniye olayı olmalı bence, 1 sanıyede 1 kntr gıdıyordu acaba bunda bır değişiklik olacakmı paran kadar konuşunca:)
vtecburhan
11-03-2010, 16:00
nisan 1 şakası olmasın :D:D
Ben o kontorlerin zaten varya :ofk:
Ayda 2 kez 250 yüklüyorum, 100 lirayı geciyor hic ekonomik falan degil :)
o kadar ücret veriyosan her yöne olan faturalıya geç abi turkcell 1500 dk çok rahat oluyor :icon_tup:
ne değişiyor ki bu uygulama ile bence saçma.kontör olayında hem ne değişiklik varki.herkes hattının hangi yöne kaç kontör gideceğini hangi kampanyadan faydalanıyorsa onu bilecek. yani ha 5tl ye 10dk konuşmuşuz ha 5tl olan 10 kontöre 10 dk konuşmuşuz ne değişecek.milletin aklını karıştırmak için neler yapıyorlar.eninde sonunda her türlü para alacaklar milletten.bunu yapana kadar KDV ye şuna buna envari çeşit vergilere indirim yapsalar ya....
oha lan rantor devri sona eriyo diye okudum başlığı hauhauha dedim ayaklanma çıktı :hehe:
zauhzuhuahzuazhau
Iyi olmus bence bir iki ülkede bu şekilde uygulama gördüm atıyorum 5$ lık kart 10$lık kart. Konustukcada direk kalan miktarı para olarak (8.6$ gibi) görüyorsun değişen bişey yok hiç olmazsa daha sade olmuş :D
bunlar bulur yine ittirmenin bir yolunu
en mantıklısıda buydu ztn
gerçeklik payı nedir acaba ?
Bugun Süreyya Ciliv'in kendi ağzından duydum böyle bişey olduğunu :) Demekki gerçek :)
DogukanB
11-03-2010, 19:09
bu ülkede bizim faydamıza bişey olmayacağı gibi bunda da giydircek bi yer bulurlar :)