Orijinalini görmek için tıklayınız : Autoglym ürünleri.
Autoglym ürünleri kullanan arkadaşlar varmı ?
M U R A T
10-03-2010, 16:33
ben bikaç ürününü kullanıyorum
madem konu açıldı şu deep shine kullanan varmı çok merak ediyorum ?
Bugun elime liquid hardwaxı geçti deniyecegim merak ettim sıvı bir ürün.
M U R A T
10-03-2010, 17:04
başarılı bir üründür dw de testleri vardı
Tholl-ga
10-03-2010, 17:27
ben srp ile glass cleaner wax ı kullanıorum gayet ii ürünler.
VRC iç ve plastiklerde kesinlikle :)
ürünleri güzel tek merak ettiğim HD WAX özel kutusu bezi süngeri falan ilgimi cekti özel birseye benziyor bilen varsa paylasabilirmi
http://www.youtube.com/watch?v=31N-vHVb6Ck
videoya bakılırsa bayağı etkili :)
SRP Kullanıyorum.
Gayet Memnunum.
Akın-S2K
17-03-2010, 14:35
autoglym nerden alabiliriz?
Bir göz at istersen telefonlada irtibat mantıklı olabilir. http://www.obeyticaret.com/
anadolu yakasından nerden alınır
orada satış yok sanırım, sadece karaköyde obey ticaret yapıyor, ararsanız kargo yaparlar her türlü gideri var
orada satış yok sanırım, sadece karaköyde obey ticaret yapıyor, ararsanız kargo yaparlar her türlü gideri var
obey ticaret bursada diilmi yaw:S ben obey ticaretten dun siparis verdim ag srp bursadan:):)
pardon benim dediğim bilşen zımpara yaw , istanbulda karaköyde bilşen zımpara veriyor autoglym ürünlerini
kafam güzel heralde , ya da hala uyanamadım :D
Bilşen zımparayı tarif edebilecek birisi varmı ya? nereye düşer bu dükkan
omercanilica
03-07-2010, 01:19
bu wax'ı basarılı sanırım
ürünleri güzel tek merak ettiğim HD WAX özel kutusu bezi süngeri falan ilgimi cekti özel birseye benziyor bilen varsa paylasabilirmi
Autoglym ürünlerini kullandım gayet güzel ürünler. Böyle şık bir kutunun içinde wax iki iki uygulama pedi geliyor. İstersen bir kaç gün sonra fotoğrafını ekleyebilrim.
ers10weys91
11-08-2010, 10:06
ben kullanıyorum 10 numara üründür.ama fiyatı biraz tuzlusur.o kutuya verilir ama:D
al vitrine koy