Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 rc saxo vts
arkadaşlar çekim biraz amatörce oldu kusura bakmayın:)
araçların specleri
206 rc : k&n typhoon kit ss komple egzos + müzik sistemi...
saxo vts : ince conta kısa şanzuman mantarchip + hafifletme
My_TqNKWwWI
buda 206 rc ile olan video
diğer rc de egzos ve filtre var ilk denemede süremiyor ama 2. ve daha soraki denemelerde sürdü sonuç gene aynı bide hep önden başlıyor bir türlü ayarlayamadık:)
cYLQm17fREM
buda saxo kadran bolaman tüneli...
w2DnJcQQQnM
Masallah Vts Cengızın Vts Mı ?
evet cengizin araba şuan araba ist satıldı ve cengiz 2 haftalık asker iskenderunda:)
Hadı Yhaa Haberım Yoktu Son Gelısmelrden Hayırlısıyla Gıder Gelır Ins;)
maasallah RC ye, saxo kısaya hafıfletmeye gore bukadar arayı acmaması lazımdı.
ıkı aracıda tebrık ederım...
devilboy
11-03-2010, 10:05
valla saxo bu speclerde bile böyle fark yiyorsa bi sorun vardır diye düşünüyorum araçlara maşallah
maasallah RC ye, saxo kısaya hafıfletmeye gore bukadar arayı acmaması lazımdı.
ıkı aracıda tebrık ederım...
saxo nun gidişi mükemmel 2 vites bastığında bile direk lastiğe düşüyor ama işte burdaki diğer rc ile kafa kafaya gidiyodu rc 170 den sora alıyodu saxo ama işte son zamanlar benle çok denedi ve artık pes dedi arabayı sattı askere gitti ve dediki dönüşte typer la çıkacam karşına:D
rc gıtmek ıstedıgı gıbı gıtmıs saxoda problemmı var ?
saxo nun gidişi mükemmel 2 vites bastığında bile direk lastiğe düşüyor ama işte burdaki diğer rc ile kafa kafaya gidiyodu rc 170 den sora alıyodu saxo ama işte son zamanlar benle çok denedi ve artık pes dedi arabayı sattı askere gitti ve dediki dönüşte typer la çıkacam karşına:D
:D maasallah aracına.
vıdeoda ıkı secenek war zaten, ya RC çok ıyı yada VTS kötü ;)
arkadaşlar ben fazla övünmeyi sevmem:rolleyes: ama saxo da her hangi bir problem yok sadece arabaya taktığım malzemelerden helede filtreden sora araba coştu burdaki arkadşlar bile diyorki ne oldu bu arabaya kudurdumu diye ama saxo da o akşam tek eksik egzos du komple boru yapılmıştı sadece etkisi ne derece olur bilmiyorum şölede bişe var saxo ya bindim sürdük epey zaman çok hissediriyor gittiğini dedim cengiz ben seni geçemem ilk başlarda sora dedim gel deneyelim sonuç böle oldu işte:)
videoyu syretmedim ama
rc gidince niye şaşırılıyor her seferinde ben de bunu anlamıyorum?
sonuçta 175-180hp 1080kg araba
devilboy
11-03-2010, 10:34
rc gidildiğine bişe denildiğini düşünmüyorum ince conta ve kısa şanzuman en büyük etkenlerden 2si burnunu bile çıkaramamış ondna böyle yorumlar geldi diye tahmin ediyorum
hotsauce
11-03-2010, 12:37
Bu usak suremıyo:D Yorumuna koptum
derece43
11-03-2010, 12:42
videoyu syretmedim ama
Sonuçta 175-180hp 1080kg araba
++++++++1180:)
rc güzel yürümüş maşallah
Bu usak suremıyo:D Yorumuna koptum
:Daynen öle kardeşim ya bide avans veriyodular bize:Dsora durduk muhabbet ne var bu arabada sen ne yaptın ya gibilerden:)
Selcuk_RoL
11-03-2010, 13:55
saxo yavaş kalmış sonuç şaşırtıcı hani RC geçer belki ona lafım yok ama bu kadar fark??
evet bende sizin gibi şaşırıyorum rc leri hep geçiyolar video larda ne yazıkki ama şöle bişe var her araba aynı yürümüyor ve arabaya yararlı olan malzemeleri takacaksın;)...sizin gibi 106 sı olan bir arkadaş 20 YP 061 olması lazım geldi yok typer yokmu yok rc nerde gelsinlerde deneyelim bu saxo ile denedi bizim saxo 1 çamurluk geçti onu bende arkalarından 5 kişi basıyodum üzerlerine çıkacaktım dedim sen git saxo ları geç ondan sonra benle dene dedim hiç bir cevap yok ve öle sattı arabayı trb a gitti:)
Araçalara maş RC EC olanmı? saxo'da bencede bir sorun var :soru: güzel bir deneme olmuş trabzona yolum düştünde denemek isterim RC yle idda olarak deil tabi zevk olarak kazasız belasız inş...
Araçalara maş RC EC olanmı? saxo'da bencede bir sorun var :soru: güzel bir deneme olmuş trabzona yolum düştünde denemek isterim RC yle idda olarak deil tabi zevk olarak kazasız belasız inş...
evet EC 206 deneriz kardeşim nede olsa giresundasın beklerim:)bende iddasına gazlamayı hiç sevmem geçildiğim zaman bu doğanda olsa geçildim derim:icon_tup:
evet EC 206 deneriz kardeşim nede olsa giresundasın beklerim:)bende iddasına gazlamayı hiç sevmem geçildiğim zaman bu doğanda olsa geçildim derim:icon_tup:
eyw tşkr edrm hayırlısı dielim EC yi biliorum trabzon sanayide görmüştüm gerçekten çok hoş bir makina duruşuyla sesiyle maş tekrar..:)
ocean0636
11-03-2010, 20:23
Maaşallah iki aracada, Rc baya güzel gitmiş..:)
barışbazan
12-03-2010, 00:00
hepsine maşallah da 2 RC arasında bu kadar farkın sebebi typhoon kit mi??
masalllh ömer...
filtre malesef ki etkisi buyuk....
aracları deneme fırsatı bulsadık ne guzel olurdu.ama aramız baya uzak;)
masalllh ömer...
filtre malesef ki etkisi buyuk....
aracları deneme fırsatı bulsadık ne guzel olurdu.ama aramız baya uzak;)vallahi öle kardeşim ama dediğin gibi aramız çok uzak ancak benzin 1 tl olursa gelirim söz:) senin aracınında maşallahı var hoşuma giden rc lerden biri kazasız belasız kardeşim..
aynen dediğin gibi k&n in araba için katkısı tartışılmaz egzoslada birleşince çok iyi verim aldım:icon_tup:bide baskı balata çok etkiliyor arabayı
Daha sağlıklı bir araçla denerseniz iyi olur .
Daha sağlıklı bir araçla denerseniz iyi olur .
vallahi bizim burda sağlıksız araç yok benim bildiğim kadarı ile typer ve s2000 le deneycem bakayım kaç boy olur kesin geçecekler beni:)belki o zaman ölçmüş olurum çok araçlada denedim ama video çekmedim saygılar...saxo ist da görürseniz denersiniz sizde;)
videoyu syretmedim ama
sonuçta 175-180hp 1080kg araba
RC dediğin sadece turbo yapınca yürüyo. :D Hatta o zaman yürümüyo koşuyo. :icon_tup:
vts olması gerektiği gibi yürümemiş mi yoksa bi efsana rc dahamı geldi :)
Maşallah her iki aracada..
vallahi bizim burda sağlıksız araç yok benim bildiğim kadarı ile typer ve s2000 le deneycem bakayım kaç boy olur kesin geçecekler beni:)belki o zaman ölçmüş olurum çok araçlada denedim ama video çekmedim saygılar...saxo ist da görürseniz denersiniz sizde;)
Yok sen öyle diyorsan öyledir sen daha iyisini biliyorsun demekki sen bize bakma cahilligimize ver hiç kalkmadıgım için affet sayenizde öğrenecegiz bu işleri :icon_tup:
olur ben istanbula geldiginde saxo il denerim o günü iple çekiyorum.
İşim gücümde kalmadı istanbulda saxo yolu gözleyecegiz ...
ALLAHHH sen büyüksün yarabbiii ...
Sen çok biliyorsun kardeşim yolun düşerse giresunda stock bir bal köpüğü var denersin saxo mu bozuk yoksa bizim bal köpüğümü gidiyor anlarsın ...
ben sunu bilirim her RC bir yurumuyo garip bi araba.ayni araba bazen gununde oluyo iyi yuruyo bazen yurumuyo oda cok oldu.ama bu rc iyi yuruyo belli saxo bitik bi makina degil okadar fark olmamasi lazim ama arabada fena degil.bence sen typer ile dene.
Yok sen öyle diyorsan öyledir sen daha iyisini biliyorsun demekki sen bize bakma cahilligimize ver hiç kalkmadıgım için affet sayenizde öğrenecegiz bu işleri :icon_tup:
olur ben istanbula geldiginde saxo il denerim o günü iple çekiyorum.
İşim gücümde kalmadı istanbulda saxo yolu gözleyecegiz ...
ALLAHHH sen büyüksün yarabbiii ...
Sen çok biliyorsun kardeşim yolun düşerse giresunda stock bir bal köpüğü var denersin saxo mu bozuk yoksa bizim bal köpüğümü gidiyor anlarsın ...
Alıntı yaptığın mesajın nesine o kadar takıldın onu anlamadım? Farklı bakış açılarına mı sahibiz ?
Alıntı yaptığın mesajın nesine o kadar takıldın onu anlamadım? Farklı bakış açılarına mı sahibiz ?
Sen neden takıldın hayırdır ?
sen ne yapmaya çalışıyosun bende onu anlamadım yaşça benden büyüksün:icon_tup:o giresundaki aracın sahibi ile arkadaş oldum abi eğer aracı satmazisem denerim ve onuda koyarım geçilsem bile ben bu işi biliyorum diye bir iddaam olmadı sadece arabama güveniyorum ve iyi yürüdüğünü tahmin ediyorum sadece bu başka her hangi bir iddaam yok abi....
Hayırdır hayır. Şer olmaz bende pek. Konuyu okuyorum kısacık konu topu topu 35-40 mesaj var. Cart diye alakasız birşey görünce insan takılıyor. Benim takılma sebebim bu senin ki nedir?
Hayırdır hayır. Şer olmaz bende pek. Konuyu okuyorum kısacık konu topu topu 35-40 mesaj var. Cart diye alakasız birşey görünce insan takılıyor. Benim takılma sebebim bu senin ki nedir?
aynen dediğin gibi abi:icon_tup:
ERkut 205
14-03-2010, 12:49
Rc başarılı gayet. Rc lere iyi bakın yok olup gitmesinler diyebileceğim tek şey budur.
Artık devamı gelmiyecek son atmosferik son güç pugda:)
Senin takılamadıgın yere takıldım ben anlaman uzun sürebilir uzatmaya gerek yok saglıklı bir araçla denesin anlatmak istedigimi anlarsınız .
Kasmaya gerek yok.vts kötü, denedigi araç nasıl yürüdügü belli değil,nasıl roll yapılıyor belli değil sonra çıkıp bir filtre ile oldu bunlar yada küçük bir dokunuşla oldu bunlar demek mantıksız.
Senin takılamadıgın yere takıldım ben anlaman uzun sürebilir uzatmaya gerek yok saglıklı bir araçla denesin anlatmak istedigimi anlarsınız .
Kasmaya gerek yok.vts kötü, denedigi araç nasıl yürüdügü belli değil,nasıl roll yapılıyor belli değil sonra çıkıp bir filtre ile oldu bunlar yada küçük bir dokunuşla oldu bunlar demek mantıksız.
yo bütün bunlar filtre ile olmadı
1-alındığında araçta tıming ayarı yapılmıştı mantar tuning de 40000 km de ben aldım
2-k&n typhoon kit filtre kötü olduğundan
3-supersprınt komple egzos birebir RC için
4-sıfır baskı balata 60000 kmde takılmış ve araç şuan 70000 km de
sonucuda bu oldu:icon_tup:
nasıl roll yapıldığına gelince ölesine her hangi bir iddaa olmadan gayet arkadaşça denemeler oldu epeyde oldu drag roll sadece çektiğimiz bu abi saygılar....
yo bütün bunlar filtre ile olmadı
1-alındığında araçta tıming ayarı yapılmıştı mantar tuning de 40000 km de ben aldım
2-k&n typhoon kit filtre kötü olduğundan
3-supersprınt komple egzos birebir RC için
4-sıfır baskı balata 60000 kmde takılmış ve araç şuan 70000 km de
sonucuda bu oldu:icon_tup:
nasıl roll yapıldığına gelince ölesine her hangi bir iddaa olmadan gayet arkadaşça denemeler oldu epeyde oldu drag roll sadece çektiğimiz bu abi saygılar....
Ömer kardeş böyle bir bilgimiz yoktu elimizde,bilgiler için sağolasın :icon_tup:
Saygılar bizden . . .
Cihan Çizmeci
15-03-2010, 15:50
Maşallah araçlara.Bence tek sorun RC'lerin yürümesine pek alışık olunmaması.Tabi Saxo'dada bi sorun olabilir ama olmayada bilir.Sonuçta bu RC o Saxo'yu geçmiş iyide yürüseler kötüde.Bu saxo rc ye geçilir veya saxo rc geçer bu geçememiş diye bi kaide yaratmaz.Altımızdaki araçlar kaç senelik bigünü bazen bi gününü tutmayan araçlar.
Maşallah deneyenlere ayağınıza sağlık
Ömer kardeş böyle bir bilgimiz yoktu elimizde,bilgiler için sağolasın :icon_tup:
Saygılar bizden . . .
abi sen sağol:icon_tup:
Kanka bu hafta atla gelde deniyelim yaw :D
walla eğer saxo da bi sıkıntı yoksa çok yi yürümüş bencede rc.. filtreden önce nasıl gidiodu bilmiorum ama şu an gayet başarılı gözüküyo.. maşşalah ikisinede.:icon_tup:
Kanka bu hafta atla gelde deniyelim yaw :D
inşallah kanka şu havalar bi düzelsin hep yağmur:(
cengizhh
13-04-2010, 00:11
arkadaşlar ömer ne kadar kabullenmek istemesede saxoda enjektör sıkıntısı vardı o gece normadel denediğimizde ömerin rc bana 1 boya yakın açıyordu 3 bitiminden sonra diğer filtre eksozlu rc lere denediğim zaman 5. vites devirkesiciye girene kadar (215) rc 1 boy geride kalıyor..ama su bi gerçek ec 206 diğer rc lere göre 1 adım önde...
diğer rc ile olan videoyu koyduğumda aradaki farkı anlayacaksınız..
RC KN TYPON KIT OTTO EKSOZ
SAXO 13/61 MANTAR ÇİP İNCE CONTA SKUNK 2
Itrn8Vlw9I4
cengizhh
13-04-2010, 00:16
video 4. sayfada :D
video 4. sayfada :D
cnm benim diğer arabanın videosu beni ilgilendirmez beni benim arabam ilgilendirir bide senle ilk denediğimiz zaman arabada nasıl müzk sistemi olduğunu biliyosun söktükten sorada arabanın nasıl olduğunu sen ben ve bütün trb biliyor...rc arabası yürümüyor ben arabaya güveniyorum araba şimdi benim değil ama her araca kapımız açık:)
onursoytam
13-04-2010, 22:46
maşallah araçlara.. RC çok iyi yürüyor VTS vites kaçırmıştır fark biraz fazla gibi..
cengizhh
14-04-2010, 09:14
cnm benim diğer arabanın videosu beni ilgilendirmez beni benim arabam ilgilendirir bide senle ilk denediğimiz zaman arabada nasıl müzk sistemi olduğunu biliyosun söktükten sorada arabanın nasıl olduğunu sen ben ve bütün trb biliyor...rc arabası yürümüyor ben arabaya güveniyorum araba şimdi benim değil ama her araca kapımız açık:)
kanka bu çocuk askere gider size iyi eğlenceler :D
Cengiz kardeşim videou link olarak verirmisin ?
kanka bu çocuk askere gider size iyi eğlenceler :D
sen askerden sorada rahat durmazsın ama ben arabalara para harcama işlerini bırakırım sen devam edersin:)
cengizhh
14-04-2010, 20:34
Cengiz kardeşim videou link olarak verirmisin ?
http://www.youtube.com/watch?v=Itrn8Vlw9I4
cengizhh
14-04-2010, 20:35
sen askerden sorada rahat durmazsın ama ben arabalara para harcama işlerini bırakırım sen devam edersin:)
kanka para var huzur var biliyosun :D:d