Orijinalini görmek için tıklayınız : Vosvos Topluyoruz
arkadaşlar fiyatı düşük sıkıntılı bi vosvos aldık.amacımız aracı sıfırdan orj şekilde toplamak.ilk iş kaportanın olacak çürüğü fazla ve kasayla şase nin ayrılması biraz sorun gibi.eski bakıcıları kaynaklamışlar bazı noktaları :) sizden ricam işçiliğine güvendiğiniz iyi bir usta varmı? anadolu yakası avrupa yakası farketmez sabrettiğimize değsin yeter.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
biz yeni topladık gelip görebilirsiniz.
sitede toplayan yada çevresinde toplanmış falan yokmudur acaba?
ömer eriştiren kendisinde her türlü parçası bulunur...usta konusunda da her türlü yardımcı olur...seyrantepe'de ustası vardı kendi arabasının işlerini orda yaptırırdı...
forumdaki nick'i ömerve, mesaj atarsan yardımcı olur sana :)
hayırlı olsun...
teşekkür ederim kendisine ulaşmaya çalışacağım :)
ygtkrmdnz
11-03-2010, 14:56
Ne güzel bir vosvos daha kurtarılacak :)
Pm attım..Tekrar kolay gelsin.
M.Can Çimir
11-03-2010, 19:08
sitede toplayan yada çevresinde toplanmış falan yokmudur acaba?
Hem kaporta konusunda hem de yürür aksam, motor, şanzıman modifikasyonu ile ilgili istediğinizi sorabilirsiniz. Parça temini konusunda da elimden gelen yardım ve yönelndirmeyi yaparım. Ben 3 yıl kadar önce toplamıştım, 3 yılda çok şey değiştir parça temini ve fiyatlar konusunda... benim araba aşağıda, ilgini çeken birşey olursa nerde temin edeceğin konusunda da yardımcı olurum.
http://img241.imageshack.us/img241/5397/garage2phpae1.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs196.snc1/6611_107263788826_753088826_2110966_6730581_n.jpg
sağol msn ekliyorum şimdi :)
sadece eğer ciddi anlamda nokta hatasız olsun dersen hakkını maddi olarakda veririm dersen sana tek adresim kaporta boya ve parça teminatında maslak avk servisin ilerisinde kaportası cemal usta .şöle sölim samimiyetim vardır fiyatta görüşür anlaşır yardımcı olurum ama .yaptğı araçlar çok klasik özel ve fuarlık .nokta hatasız diyebilirim.sölediği para piayasaya göre öle uçuk deildir . çok gelr ama inan dükkana adım attığında bile ne demek istediğimi anlıcaksın .
nakayama
12-03-2010, 15:36
arkadaşımın abisi topladı çok tatlı bi araç :)
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs193.snc3/20059_1284221218052_1005766478_30875339_4153720_n. jpg
http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs058.snc3/14566_1238065864197_1005766478_30746040_2383931_n. jpg
http://www.facebook.com/album.php?aid=2026847&id=1005766478#!/photo.php?pid=30746041&id=1005766478
sadece eğer ciddi anlamda nokta hatasız olsun dersen hakkını maddi olarakda veririm dersen sana tek adresim kaporta boya ve parça teminatında maslak avk servisin ilerisinde kaportası cemal usta .şöle sölim samimiyetim vardır fiyatta görüşür anlaşır yardımcı olurum ama .yaptğı araçlar çok klasik özel ve fuarlık .nokta hatasız diyebilirim.sölediği para piayasaya göre öle uçuk deildir . çok gelr ama inan dükkana adım attığında bile ne demek istediğimi anlıcaksın .
işin parasından kaçmıyorum yoksa yapacak usta çok.çok uçuk rakamlar çıkabilcek durumum var diyemem ama elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum :) eğer sakıncası yoksa birgün beraber ziyaret etsek konuşsak?
Shadow_Dancer
12-03-2010, 16:05
ömerve bu işi cidden iyi yapan bi arkadaşımız.. parça temini konusunda her türlü yardımı yapacaktır.
Turk-Look
07-07-2010, 01:32
arkadaşlar fiyatı düşük sıkıntılı bi vosvos aldık.amacımız aracı sıfırdan orj şekilde toplamak.ilk iş kaportanın olacak çürüğü fazla ve kasayla şase nin ayrılması biraz sorun gibi.eski bakıcıları kaynaklamışlar bazı noktaları :) sizden ricam işçiliğine güvendiğiniz iyi bir usta varmı? anadolu yakası avrupa yakası farketmez sabrettiğimize değsin yeter.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Vos'un model ve yılını yazarsan veya fotoğraf yükleme imkanın varsa ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin.Parça (Apo) & Mekanik (Recep) - Arzu VW 0212-2780167
Xenomorph
07-07-2010, 02:09
Dayımın Yan Dükkanında 30 Yıllık Kaportacı İki Ahbabımız Var Yaptıkları Araçlar Hep Mercedes,volvo,bmw,range... Sanayide Çoğu İnsan Beğenir İşçiliklerini...Para Olaraksa Normal Seviyede Ücret İsterler İstiyorsan Gidip Görüşebiliriz..Dayımın 25 Yıllık Arkadaşları Bu Arada...benim aracımıda yapmışlardı çok mükemmel gözleri vardır ikisininde benım goremedıgım ufak gocuklerı bıle gorup arabanın kaportasını resmen fabrıka cıkısı yaptılar...
Oktay Usta Ve İbrahim Usta...İbrahim Usta Biraz Sofudur Bir Seccade Bir Tesbih ile gönülden Çalışmasını Sağlayabilirsin...Oktay İse Rakıcıdır Aracın Yapılırken Haftada 1 50'lik Götürsen Arabanı Kız Gibi Yaparlar Öyle Abartı Rakamlarda İstemezler...
Oktay Usta Ve İbrahim Usta...İbrahim Usta Biraz Sofudur Bir Seccade Bir Tesbih ile gönülden Çalışmasını Sağlayabilirsin...Oktay İse Rakıcıdır Aracın Yapılırken Haftada 1 50'lik Götürsen Arabanı Kız Gibi Yaparlar Öyle Abartı Rakamlarda İstemezler...
ortakmı bunlar ? :D
Xenomorph
07-07-2010, 02:12
ortakmı bunlar ? :D
evet öldürüyorlar gülmekten genelde :D aralarındaki diyalogları :D
bahadırtelli
07-07-2010, 08:41
------------------
araç toplanmaya başlamıştır sanırım
konuyla alakası yok ama Amcamın arkadasında ilk elden 67 model bı vos var 90'lı yıllardan kalma pıoneer sıstemı bıle uzerınde ama aracta curuk var ve lastıklerın durusu heran kopacakmıs gıbı..Alınıp degerlendırılır mı acep??
bu topiği görünce sene 2007 idi zannedersem :)
izmit draglarda turuncu bi vosvos vardı ankara plakalı baya başarılıydı o geldi aklıma :)
Turk-Look
07-07-2010, 14:11
konuyla alakası yok ama Amcamın arkadasında ilk elden 67 model bı vos var 90'lı yıllardan kalma pıoneer sıstemı bıle uzerınde ama aracta curuk var ve lastıklerın durusu heran kopacakmıs gıbı..Alınıp degerlendırılır mı acep??
Mihrabı kaymamışsa her ölü gibi görünen vos
deneyimli ellerde gayette güzel canlanır.
Örneklerini çok gördüm.
Fotoğrafları varsa kımen de olsa az çok yönlendirmede daha faydalı olur.
Mihrabı kaymamışsa her ölü gibi görünen vos
deneyimli ellerde gayette güzel canlanır.
Örneklerini çok gördüm.
Fotoğrafları varsa kımen de olsa az çok yönlendirmede daha faydalı olur.
Abı suan manavgattayım Ant'ta gıttıgımde hemen cekecegım fotolarını..Araç yurur durumda...Herseyı orjınal..Ve İlk sahıplerınde....Kaporta masrafı var sadece
Turk-Look
07-07-2010, 14:21
Antalyada bu iş'lerle kafayı kırmış söz'de değil öz'de klasik VW'den anlayan yakın dostlarımız vardır,yönlendirmede faydaları olur.Fotoğrafları bekliyorum tamam.:)
dün bostancı sanayide bi dükkan gördüm içerde 6 7 tane vosvos vardı.sanırım oranın sahibi bu işten anlıyor ki bu kadar otomobil vardı içerde :)
Antalyada bu iş'lerle kafayı kırmış söz'de değil öz'de klasik VW'den anlayan yakın dostlarımız vardır,yönlendirmede faydaları olur.Fotoğrafları bekliyorum tamam.:)
Tamam abi cuma'ya atarım fotoları..Araç pre modelı...
CasabLanca
07-07-2010, 14:24
bu topiği görünce sene 2007 idi zannedersem :)
izmit draglarda turuncu bi vosvos vardı ankara plakalı baya başarılıydı o geldi aklıma :)
Tohan abinin vosvosu
şu an komple topladı motoru polisaj yaptı
üstünde offsetli orjinal Porsche jantlar felan on numara oldu :icon_tup:
Tohan abinin vosvosu
şu an komple topladı motoru polisaj yaptı
üstünde offsetli orjinal Porsche jantlar felan on numara oldu :icon_tup:
Tohan abime saygılar :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs079.snc3/14655_1268707954841_1144096958_30822568_49853_n.jp g
tuner faruk
07-07-2010, 16:48
Oğuzhan Öksüz kardeşimde bu işi iyi bilir 3 adet topladı şimdiye kadar mutlaka yardımcı olacaktır profli:http://techturkey.com/forum/member.php?u=12318
ömer eriştiren kendisinde her türlü parçası bulunur...usta konusunda da her türlü yardımcı olur...seyrantepe'de ustası vardı kendi arabasının işlerini orda yaptırırdı...
forumdaki nick'i ömerve, mesaj atarsan yardımcı olur sana :)
hayırlı olsun...
seyrantepedeki usta gerçekten usta sadece ve sadece kamlumbağa topluyor vatandaş yıllardır ben böyle bir işe girişsem ilk etapta direk ona gider konuşurum
Turk-Look
07-07-2010, 19:37
Kendisi usta'm ve yakın dostum Recep usta olur.
Hergün beraberiz desem yeridir.Bu iş'te o adres tektir.
http://img143.imageshack.us/img143/206/recepusta.jpg (http://img143.imageshack.us/i/recepusta.jpg/)
kaporta masrafını yaptığınızda pm den fiyat alabilir miyim ? :) babamın arkadaşının çürük bir 1303s i vardı büyük camlılardan , yalova tarafında komple a dan z ye çilçil yanacak şekilde 1000 ytlye toplayan yer bulmuştum , istanbulda aracı gösterip sordugumda 5 milyardan aşagı çıkamazsın diyorlardı , bu kadar fark olur mu ? araba zaten 1100 ytl.
ayrıyetten sanırım bunların orjinal lastik boyutu artık üretilmiyomuş ? doğrumu bu ? 165 75 15 gibi uçuk kaçık bir ölçüydü sanırım
Turk-Look
07-07-2010, 21:00
Ucuz et'in suyu kara olur.
Ben 2004'te 2.500 TL'ye kaporta boya yaptırdım.
Ama bugün(+6 YIL) vos'un durumuna göre 1.500TL'ye yapan yerler bile var.
Gizle çürükleri, bas fiber macunu, at zımparayı astarı, boya hadi yallah oldu çil çil :)
3-5 ay'a kalmadan eski halinden beter bi hal alınca
gördüm "ucuza yaptırdım" diye böbürlenenleri.:)
165 80 R15 hala üretiliyor ben kullanmadım hiç std.ebat lastik ama
kullanan arkadaşlar'ımın bu yıl içinde yenilerini aldıklarını hatırlıyorum.
Restorasyon için, arac'ın ederine-değerine bakarak fiyat biçilmez
Toplamak ayrıdır restorasyon ayrıdır yalapşap toparlamak daha da ayrıdır
Satış boyası,makyaj vs vs .. Her sektörde olduğu gibi çakallar o iş'te de mevcut.