Orijinalini görmek için tıklayınız : brain crower
kickboxer
11-03-2010, 16:09
Brain Crowerın egzantrıklerı olsun bı takım parcaları olsun fıyat olarak cok ılgımı cekmekte cıddı uygun gelmekte yabancı forumlarda, burdakı abılerıme sordugumda cevap hep "bulasma alma" oldu nedenını cok merak edıoyurm.
H22Power
11-03-2010, 16:34
"brain crower" seri katil ismi gibi :D ewladım gt30 koysan eyw da gt28 de riskine girmeye değmez zaten erken spool ediosun turbo lag yok ki gerek yok parana yazık bence o turbo ile ilerde 30 a geçersen takarsın zaten o zaman takmazsan turbon kayseri üzerinden gelir :D
cogu kısı onyargılı bakıyor ama cıddı gıden satuplı araclarda bu urunelr kullanılıyor
kickboxer
11-03-2010, 16:55
"brain crower" seri katil ismi gibi :D ewladım gt30 koysan eyw da gt28 de riskine girmeye değmez zaten erken spool ediosun turbo lag yok ki gerek yok parana yazık bence o turbo ile ilerde 30 a geçersen takarsın zaten o zaman takmazsan turbon kayseri üzerinden gelir :D
abi iteceklerımın bozuk oldugnu bılıyosun onları buyuk ıhtımal kapakla bırlıkte degıstırcem kı subaruda zor oldgunuda bılıyosun motor ustunde cıkar tak olmuyokı ınmısken ıcını doldurup ılerıye donuk bısey yapıyım dıyorum
crower dan krank alirsin brain crowerdan egzantirik alırsın biz çok sorun çekmedik bsarılı yani
bende bc egzantrik kullandım nissanda ve gayet memnunum. tecrübeli arkadaşlar önermiş zaten fiyat performans oranı da güzel gayet