Orijinalini görmek için tıklayınız : EMB A4 1.8t & FF EK4 Vti
JumboAli
13-03-2010, 14:26
Perşembe gunu ıstanbuldaydım. Cok sevdıgım kardesım Emır'ın Arabasına Daha once Chip + Egsoz uygulaması yapmıstık. Ve emır bırturlu arabasını denıyememisti. Bende ıstanbulda olunca dedım kesın denememız lazım.
Hemen MuhaRRem'i aradım ve bır araba ayarlıyabılırmısın dıye rıca ettım . Oda allah razı olsun kırmadı benı ve Yusuf arkadasımızın arabasını Ayarladı kendılerı o saatte kalktılar geldıler bızım ıcın Benzın yaktılar kendılerıne defalarca tesekkur ederım.
Bızım nıyetımız gecme gecılme mevzusu deıl arabamızı Gormektı Farketmısmı dıye haberınız olsun arkadaslar . + Yusuf Arkadasımızın arabasıda mukkemmel yakısıklı bı araba masallah dıorum kazasız belasız.
http://www.streetfire.net/video/a4-18t-ek4-vti_741014.htm
Video budur
a4 - Chip + 76 Ara boru + egsoz (19'' Lenso Jantlar var + ben varım arabada 140kg:) )
Vti - Emme manıfoldu + 60lık boru + typeR egsoz + Filtre. (2kişi)
Yorumlarınızı beklıorum.
VİDEONUN SONUNDAKI KUFUR ONUMUZE KIRAN ARABA ICINDIR . Bılgınız Olsun ;)
maşallah çok çekişmeli bir deneme olmuş:icon_tup:
_muhaRRem
13-03-2010, 14:36
güzel geceydi.. bu arada ekliyim vtı daki kişiler ben 90kg yusuf 100 kg :)
ahmet3425
13-03-2010, 15:12
yan yana gitmissiniz cok denk olmus...
bencede çok denk gitmiş araçlar. kazasız belasız dewam edersiniz inşallah
güzel başa baş bi deneme olmuş maşallah araçlara kazasız belasız..beyaz güzel olmuş Yusuf hayırlı olsun :)
güzel başa baş bi deneme olmuş maşallah araçlara kazasız belasız..beyaz güzel olmuş Yusuf hayırlı olsun :)
saol kardeşim güzel bir deneme oldu
Alicanrs
13-03-2010, 15:42
Maşallah iki aracada .. Beyaz yakışmış yaa ek9 olmş :P
alikosar
13-03-2010, 15:53
maşallah güzel denemeler olmuş
maşallah iki aracada zevkli bi deneme olmuş:)
yusuf erken basmış gaza :D
maşallah maşallah kazasız belasız...
emir_guldogan
13-03-2010, 20:20
aynen güzel denemeydi.arkadaşlar sağolsun geldiler hem tanışmış olduk hemde aracımızı gördük..
JumboAli
13-03-2010, 20:41
aynen güzel denemeydi.arkadaşlar sağolsun geldiler hem tanışmış olduk hemde aracımızı gördük..
cıks......
yusuf maşallah guzel olmus renk denemede guzel olmus
Boost Up
13-03-2010, 23:12
Yusuf abi kaplama mı yaptın?
Yusuf abi kaplama mı yaptın?
evet kardeşim kaplama yaptım
ocean0636
13-03-2010, 23:19
Maaşallah araçlara, güzel denemeler olmuş..
yusuf maşallah guzel olmus renk denemede guzel olmus
saol kardeşim
yusuf erken basmış gaza :D
maşallah maşallah kazasız belasız...
hea dedim erkenden basım ben turbo vtec denersin ab ile artık :)
JumboAli
14-03-2010, 11:04
Team yakuzayı ızmıre beklıoruz :D
Team yakuzayı ızmıre beklıoruz :D
geliriz inş ali ordada güzel arabalar vardır eminim
Eray Yümsel
14-03-2010, 11:21
a4 orj jantlarını taksa fark direk 3 boy olur uzundada açılır maşallah araçlara
Eray Yümsel
14-03-2010, 11:24
jant 3 boy :D
senin arabaya tak 19" sendene bide bak bakalım kaç boy oluyo :)
senin arabaya tak 19" sendene bide bak bakalım kaç boy oluyo :)
konuyu oraya buraya çekmeye gerek yok bende turbo takım dicem konu dağılıcak onun için deneme bu işte mal ortada
Eray Yümsel
14-03-2010, 11:28
konuyu şimdi sen dağattın demin maytap geçiyodun jant 3 boy oynatmaz diye ? hayırdır şimdi turbo yaparım diyosun :) yusufcum ben o lafı kötü manada yazmadım 19" jant sence 3 boy oynatmaz yani he bence daha fazla bile etkiler onu yazdım madem deneme yapıyosunuz turbosunu hacmini silip yapıcaksın sonradan gelip bende turbo yaparım demiceksin deneme ozaman sen turbosun de :) yada burda ki yorumlara düzgüni cevaplar ver saptırma konuyu
yine sölüyorum gayet doğal a4 te orjinal jant olsa 3+boy etkiler
JumboAli
14-03-2010, 11:28
saolasın eray abı :)
Ama amacımız gecmek ıcın gıtmek olsaydı orj'lerle gıderdık ama aracımız bu halde Bınılıcek. onu gormek ıstedık Saolasın yusufa denedıgı ıcın
konuyu şimdi sen dağattın demin maytap geçiyodun jant 3 boy oynatmaz diye ? hayırdır şimdi turbo yaparım diyosun :) yusufcum ben o lafı kötü manada yazmadım 19" jant sence 3 boy oynatmaz yani he bence daha fazla bile etkiler onu yazdım madem deneme yapıyosunuz turbosunu hacmini silip yapıcaksın sonradan gelip bende turbo yaparım demiceksin deneme ozaman sen turbosun de :) yada burda ki yorumlara düzgüni cevaplar ver saptırma konuyu
yine sölüyorum gayet doğal a4 te orjinal jant olsa 3+boy etkiler
tmm abi etkiler sen bilirsin büyüğümüzsün herşeyi sen bilirsin :)
Tartışma için sölemiorum. 15 jant takan bir araç boyutlarını değiştirmeden 19 a geçemes zaten. Ancak ve ancak yanak genişliği çok yüksek olması lazım 19 da uygun lastik ölçüsüne geçiş yapabilsin die. Neyse bu ayrı
dielimki aynı boyutta 15 den 19 a geçiş olabildi; en az ama en az 2 boy geriden gelir 200 km ye kadar.
Tartışma için sölemiorum. 15 jant takan bir araç boyutlarını değiştirmeden 19 a geçemes zaten. Ancak ve ancak yanak genişliği çok yüksek olması lazım 19 da uygun lastik ölçüsüne geçiş yapabilsin die. Neyse bu ayrı
dielimki aynı boyutta 15 den 19 a geçiş olabildi; en az ama en az 2 boy geriden gelir 200 km ye kadar.
arkadaş 19 jantlarla geldi öyle denedik orj taksın öylede deneriz :rolleyes:
dostum ben haksız çıkarmak için yazmadım yanlış anlaşılma olmasın. Ancak ben 15 janttan 18e geçtiğimde direkt 2 boy geriye atmıştı beni.
dostum ben haksız çıkarmak için yazmadım yanlış anlaşılma olmasın. Ancak ben 15 janttan 18e geçtiğimde direkt 2 boy geriye atmıştı beni.
ozaman hepsini taksın gelsin öylede deneriz :)
emir_guldogan
14-03-2010, 17:36
hııııı ozmn ben bi bakiyim :):):)
yusufum kaharaman yazmış bende izledim renkde gidişde güzel maşşallah daha nicelerini geçmen dilegiyle baboli
19'' jant normal ebatına geldiğinde illa ki boy olarak fark edecek, bende min. 2 boy diyorum.
öyle de bir deneme olursa çok güzel olur.
Selcuk_RoL
14-03-2010, 18:00
saol kardeşim güzel bir deneme oldu
maşşallah yusuf arabada güzel gidişide güzel o tampon delikleri 10 numara görünüyo yanlız kazasız belasız
ya bişi diyecem de gülmeyin :D yusuf sen arabayı beyazamı kaplattın :D
ya bişi diyecem de gülmeyin :D yusuf sen arabayı beyazamı kaplattın :D
evet abi pembeydi bende kaplattım :D
valla videodan pek belli olmuyoda :D avatarı falan görünce dedim var bişi :D maşallah gülüm güle güle kullan
maşşallah yusuf arabada güzel gidişide güzel o tampon delikleri 10 numara görünüyo yanlız kazasız belasız
saol topram :)
Emirin 19ları sökmesine gerek yok. Arkadaşla teke tek denesinler Emir yine alır. Çünkü rollingte 19 jantlı A4 yanında oturan jumbo 160kg...
JumboAli
14-03-2010, 18:27
abı denedıler 1e1 ama sonucu bılmıoruz bız sınanın arabasındaydık . onlar yazarlar herhalde.
Emirin 19ları sökmesine gerek yok. Arkadaşla teke tek denesinler Emir yine alır. Çünkü rollingte 19 jantlı A4 yanında oturan jumbo 160kg...
denediğimizde 125 kiloydu link açıldığında 140 kilo yazıldı şimdide 160 kilo oldu jumboali kardeşim durmadan kilomu alıyosun sen :D
sanırım ali 125 den fazladır die düşünüorum. :D
Kardeşimiz daha ii bilir ama maşallah enden ziyade boyda var.
JumboAli
14-03-2010, 18:35
kılom 140 bıladerım. ferhat abım yanlıs hatırlıor herhalde.
orda neden 125 kgyım dedım bende anlam veremedım ;)
Jumbo seni tartıya çıkartırım bi yandanda videoya çekerim, bakalım kim neresini yanlış hatırlıyor görürüz :)
JumboAli
14-03-2010, 18:42
hemen sımdı ozaman. :D
Araçlar denk gitmiş..Maşallah araçlara :)
Maşşallah adaletli deneme olmuş. Kilo olayına girmeye gerek yok çünkü vti kilodan daha çok etkilenen bir makine. Teke tek te çok bşy fark etmez ancak orj jantlarını taktıgı anda A4 net 2 boy farkeder.
Maşallah çok iyi yürümüş arabalar. Bu arada öyle olsa böyle olurdu şöyle olsa kesin 5 boy ederdi gibi varsayımlar hernekadar doğruyu yansıtsa da bu konu altında biraz gereksiz kaçmış. Zira varsayımların sonu yok arkadaşlar.
Deneyen her iki taraf da memnun.
Maşallah iki araca da.
emir, sen neden 5te gaz kesip duruyosun???
:rolleyes::D
hea dedim erkenden basım ben turbo vtec denersin ab ile artık :)
Masallah yusuf masallah guzel gıdıor aracın...ah bıde bızdekı kılo olayları olmasa dahada ıyı olacak ama yasasın yemek yemek:)
Masallah yusuf masallah guzel gıdıor aracın...ah bıde bızdekı kılo olayları olmasa dahada ıyı olacak ama yasasın yemek yemek:)
aykut bn kendi kilomdan geçtim bide 99 vtı ağır onunla uğraşıyorum normal vtı dan 90 kilo ağır benim araba arkadaşlar bunuda hesaba katsın jant felan deniliyo durmadan bnim speclerimde 96 bir vtı denendiğinde sonuç farklı olacaktır :)
aykut bn kendi kilomdan geçtim bide 99 vtı ağır onunla uğraşıyorum normal vtı dan 90 kilo ağır benim araba arkadaşlar bunuda hesaba katsın jant felan deniliyo durmadan bnim speclerimde 96 bir vtı denendiğinde sonuç farklı olacaktır :)
Yapacak bısı yok be Yusufum...Kılo olayı bole sen guzelınden egzantrık olayına gır:) mıs mıs olur aracın...Bıde egzost type r hakkıkaken guzel ses cıkartıormus...ben daha basamadım ama polıs korkumuz kalmadı trafıkte..ses olarak:D
JumboAli
15-03-2010, 12:37
Ya Bız Jant hafıfletırız sen aracın ıcını soyarsın falan fılan uzar gıder bro bole .Tkrr Tesekkurler bızle denedıgın ıcın Bı ekleme yaparsan yada bız yaparsak tkrr denerız :)
ARkardaslar yorumlar ıcın cok tesekkur ederız.
5'te hep onumuze Arac cıktı malesef o yuzden gaz kesmek zorunda kaldık Yusuf yanımızda oldugu ıcın makasta atamadık gaz kesmek zorunda kaldık.
a4 gaz kesiyo deniliyoda ben 2.3.4. şerit emniyet gidip gidip geliyorum o görünmüyomu videoda :D
JumboAli
15-03-2010, 20:33
Ya Bız Jant hafıfletırız sen aracın ıcını soyarsın falan fılan uzar gıder bro bole .Tkrr Tesekkurler bızle denedıgın ıcın Bı ekleme yaparsan yada bız yaparsak tkrr denerız :)
ARkardaslar yorumlar ıcın cok tesekkur ederız.
5'te hep onumuze Arac cıktı malesef o yuzden gaz kesmek zorunda kaldık Yusuf yanımızda oldugu ıcın makasta atamadık gaz kesmek zorunda kaldık.
BIZ NE DIORUZ SEN NEDIOSN YUSUF YAA...
emir_guldogan
16-03-2010, 03:33
emir, sen neden 5te gaz kesip duruyosun???
:rolleyes::D
önümüze araba çıkıyor dayım ondan kesiyorum
S.Özeren
16-03-2010, 03:48
güzel deneme olmuş sonuçta iddaa olmadan yapılmış bişey, yok 25 jant olsaydı yok 15 olsaydı falan boş muhabbet bence.
maşallah kazasız belasız sürüşler..
güzel deneme olmuş sonuçta iddaa olmadan yapılmış bişey, yok 25 jant olsaydı yok 15 olsaydı falan boş muhabbet bence.
güzel yorum
helal sana hacomm daha yolun başı ;)
emir_guldogan
17-03-2010, 03:38
helal sana hacomm daha yolun başı ;)
aynen acom;)