Orijinalini görmek için tıklayınız : civic si ve 106 gtı
serhatayasli
19-03-2010, 12:54
hey gidi ym 106 :) ne güzel arabaydı... sattıktan sonra tek özlediğim arabamdı üstüne e46m3 ve 320ci, e60m5, evo6tme,evo9 vs vs sattım halen bu 106yı kyifle anarım... sene 2002di galiba yada 2003 zex nos kitini takmıştım önce 75lik sonra 100lük jetlerde yürütmüştüm ve oldukça tatminkardı... sattığımda hatasız 10 numara giden bir arabaydı halen geziyor olması bile bir başarıdır.
bladerk kardeş sen biraz olayı karıştırıyosun ben 1 demi 2 demi demeye kalmadı adam gazladı aynı araçların 2. roll bölümü war videoyuda çektiler onu koysunlar o zaman yorum yazalım bide düzeltelim vat 75 değil vat 07 herzaman 106 gti bi honda si nin içinden geçer bunu unutma:heyoo:
.........:)
ferhat-a
19-03-2010, 14:51
Yalan dolan delikanlıysanız bunlar yanlış ibareler derdini anlatırken yanlış cümleler seçiyosun ve yanlış yapıosun bence araba için ağıza yakışan laflar değil bunlar ki ne Mustafa nede Ferhat abi kimse 2 boy önden 2 boy geriden yürümüş olmak için kimseyi kandırmaya çalışmaz sen rahat ol ve ispatlanacak hiç bişeyde yok herkes zaten kimin neyin ne olduğunun farkında oyüzden gerek yok böyle hareketlere.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
gerisi anlaşımıştır herhalde:Deli:
capcapca
19-03-2010, 18:51
streetrunner dostum tartışmaya gerek yok doğru diyosun o zaman video çeken sendin galiba böyle konuştuğuna göre 2. roll videosunu koyda onu izleyelim çünkü çektiniz gördüm arkamdam gelirkende çekiyodunuz böyle R yapmayın delikanlı olun öyle yarım videoyla falan burada reklam yapmayın arabasında chip eksoz falan war yazmışsınız yalan söylüyosunuz kendinizi kandırmayın
bak arkadasım bugun yanıma geldın guzel guzel konustuk musaıt oldugumuz bı aksam deneyelım dedık sende bende debrıyajını degıstırınce sımdı sıtede yazdıkların hıc olmusmu delıkanlılık yapmayın felan ayıp yanı dunde yanıma geldın yıne konustuk musaıt olunca denıycegız dedık
bızı enkada gorunce gelın yarısalım dıyen sızsınız gecılende sızsınız yok vıtes ıkıdeydı yok nos acamadım su oldu bu oldu vıdeoda elını bır dıye gosteren sensın ondan sonra ıkıde bastım dıyende sensın vıdeo ortada herkez nasıl anlamak ısterse ole anlasın ben bu vıdeoda herkezın gordugu gıbı senı gectım bunu uzatmanın bı alemı yok.
bız senın arabana da bısey demedık bı problemın var sa pejocularla halletcunku nos basılmıs conta konulmus motoru bıtmıs dıyen onlar
senden ıcın nos bastıgı halde benı gecemedı standart bı 106 onu rahatlıkla gecer dıyenlerde onlar eyerkı bıseylerı kanıtlamak ıstıyosan onlarla hallet cunku ortam böyle gelırdıgı sürece ben senınle ımkanı yok yarısmam
ve bundan 4-5 ay once arkadası ben gezerken gormustum yıne denemıstık tesadufen.ben ordada 1 boy gecmıstım arkadası bu kadar ısrarla deneyelım dedıgıne gore nos basmayı dusunuyo heralde
serdargoksu
19-03-2010, 19:20
Ben Mustafa'yı uzun süredir tanırım, birçok roll yapmışlığı vardır, Geçsede/Geçilsede saygıyla ve olgunlukla karşılayıp duruşunu bozmayan bir kardeşimizdir; Video'da gördüğüm kadarıyla kardeşimiz geçmiş.
capcapca
19-03-2010, 20:27
buda aynı 106 ıle sıfırdan kalkısım
http://www.streetfire.net/video/debr-bitik-civic-si-in-kalk_741750.htm
buda aynı 106 ıle sıfırdan kalkısım
http://www.streetfire.net/video/debr-bitik-civic-si-in-kalk_741750.htm
bu videoda ben Sİ i gecmiş kabul ederim :icon_tup:
gardaş günlük binmeye 106 arıyom
hepinizi geçcem
lpg limi kanka :D
:icon_tup:teşekkür ederim mustafa kardeşim heralde bu video izleyenleri gerekli şekilde tatmin etmiştir
ferhat-a
20-03-2010, 07:49
:icon_tup:teşekkür ederim mustafa kardeşim heralde bu video izleyenleri gerekli şekilde tatmin etmiştir
tatmin etmiştir debriyajın ne kadar kaçırdığı hakkında
Cihan Çizmeci
20-03-2010, 11:45
Bişey söyliyim hakkım olarak :) 1.si 106 erken kalkıyor 2.si Si düzgün kalkamamış bi şekilde.Bence 1.viteste 20 km ile falan giderken basın.
ferhat-a
20-03-2010, 14:20
Bişey söyliyim hakkım olarak :) 1.si 106 erken kalkıyor 2.si Si düzgün kalkamamış bi şekilde.Bence 1.viteste 20 km ile falan giderken basın.
gözlemin doğru 106 biraz erken kalkıyor bizim araç ise debriyajından dolayı kavrama yapamadığı için yarım debriyaj yapılıp ikinci defa kavraması sağlandı öyle kalkış yapıldı
PPR engineering
21-03-2010, 13:48
gözlemin doğru 106 biraz erken kalkıyor bizim araç ise debriyajından dolayı kavrama yapamadığı için yarım debriyaj yapılıp ikinci defa kavraması sağlandı öyle kalkış yapıldı
ve ona rahmen geciçek si. bu videoyu izleyip 106 gecer diyenide doktor akrabası varsa az ücret öder gözleri için...
ferhat-a
22-03-2010, 07:41
ve ona rahmen geciçek si. bu videoyu izleyip 106 gecer diyenide doktor akrabası varsa az ücret öder gözleri için...
öle bir video dha var beyaz 106 o da onu daha sonra koycaz siteye :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ByShaGGy
10-04-2010, 09:26
walla bu videonun sonuna dogru aranızda en az 3 boy wardı ben otobandaydım ıshak abi (YM 106) Öndeydi videonun devamınıda çekseydiniz keşke. tam YM 106 geçioken kapatmşsınız...
walla bu videonun sonuna dogru aranızda en az 3 boy wardı ben otobandaydım ıshak abi (YM 106) Öndeydi videonun devamınıda çekseydiniz keşke. tam YM 106 geçioken kapatmşsınız...
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
si 200 lerde kesiciye giriyo çünkü. ondan 2-3 boy geçmesi normal ym 106 nın.. hala uzuyo ya bu konu ona şaşırıyorum..
si 200 lerde kesiciye giriyo çünkü. ondan 2-3 boy geçmesi normal ym 106 nın.. hala uzuyo ya bu konu ona şaşırıyorum..
ne güzel işte bırak uzasın:D:D
yarım saattır butun yorumları okudum.ben daha rollınten sonra gereksız yorumlar yapılmayan cok az rollıng gordum:D bu rollınglerın kanunu gıbı bırsey.
si gayet basarılı yuruo.en son koyulan vıdeodada 106 once baslamıs si duzgun kalkamamıs bence 106 nın sahıbı olsam bu vıdeoyu koy dıe ısrar etmezdım cunku hıc tatmın edıcı bı vıdeo deıl ben 106 kullanıcısı olarak bole bı vıdeodan tatmın olmazdım si kotu kalkmasına ragmen gayet basarılı yurumus.106 dan cok daha iyi bir sonuc beklerdım si duzgun kalkmadıgı ıcın.Si sahıplerıde keske debrıyajınızı yaptırıp ve duzgun guzel bır egsoz alıp ole denemeler yapsanızda rollınlerden sonra bı bahanenız kalmasa ve zaten arabanız daha ıyı yurucegınden sonuclar gayet bellı olur kımsenın bahane bulmaya yada solemeye nedeni kalmaz.Bence si a helal olsun ve sedan olmasıda cok buyuk dezavantaj buda cok onemlı!bence fanatıklıgı bırakın bende 106 kullanıcısıyım ama Sİ a helal olsun demek gereklı vıdeoyu ızlemeden once 106 gecmıstır dedım ama benı sasırttı.emegınıze saygı duyulmalı bence kazasız belasız surusler.
capcapca
12-04-2010, 08:11
yarım saattır butun yorumları okudum.ben daha rollınten sonra gereksız yorumlar yapılmayan cok az rollıng gordum:D bu rollınglerın kanunu gıbı bırsey.
si gayet basarılı yuruo.en son koyulan vıdeodada 106 once baslamıs si duzgun kalkamamıs bence 106 nın sahıbı olsam bu vıdeoyu koy dıe ısrar etmezdım cunku hıc tatmın edıcı bı vıdeo deıl ben 106 kullanıcısı olarak bole bı vıdeodan tatmın olmazdım si kotu kalkmasına ragmen gayet basarılı yurumus.106 dan cok daha iyi bir sonuc beklerdım si duzgun kalkmadıgı ıcın.Si sahıplerıde keske debrıyajınızı yaptırıp ve duzgun guzel bır egsoz alıp ole denemeler yapsanızda rollınlerden sonra bı bahanenız kalmasa ve zaten arabanız daha ıyı yurucegınden sonuclar gayet bellı olur kımsenın bahane bulmaya yada solemeye nedeni kalmaz.Bence si a helal olsun ve sedan olmasıda cok buyuk dezavantaj buda cok onemlı!bence fanatıklıgı bırakın bende 106 kullanıcısıyım ama Sİ a helal olsun demek gereklı vıdeoyu ızlemeden once 106 gecmıstır dedım ama benı sasırttı.emegınıze saygı duyulmalı bence kazasız belasız surusler.
tesekkurler arkadasım ıyı dıleklerın ıcın arac gecen hafta ıcı satıldı
Onurkk06
12-04-2010, 11:18
maşallah si çok fena.... erkut emeginize saglık ;)
106 da arabasına güvenmiyosa yada yürümüyosa arabası denemesin arkadaş...
denediyse de nos basmış çonta yakmış sıkıştırma düşükmüş demicek kimse :)
+5500 sonuna kadar katılıyorum :icon_tup: adam arabasına güvenio ki deniyo bunu uzatmanın mantığı yok
+5500 sonuna kadar katılıyorum :icon_tup: adam arabasına güvenio ki deniyo bunu uzatmanın mantığı yok
adam zaten videonun devamında geçiyo.uzattığı flan da yok.gerçi araba bize geçti.bi sıkıntı yok.sadece videonun tam konulmadığı sıkıntısı vardı onada bu satten sora gerek kalmadı:cool::cool:
minimal_freak
13-04-2010, 08:29
yazmak istemiyodum ama; videonun başı yok ortası yok sonu yok gibi polemiklere gerek yok, ankara'da benim diyen vti'lara 3-4 boy attım ve mustafayla (si'la) yaptığımız 3-4 denemede de peşimi bırakmadı, 3'ün sonu ve 4'te şanzıman sayesinde ben kafa çıkarıyodum, başka yorum yazmıycam ama satılan si benim diyen 106'yı yine alır yine alır, adamın debriyajı bitik ve benim bildiğim köprünü altına kadar yada 180'e kadar yapılır, o araç zaten o hızlarda kewsiciye giriyor....
yazmak istemiyodum ama; videonun başı yok ortası yok sonu yok gibi polemiklere gerek yok, ankara'da benim diyen vti'lara 3-4 boy attım ve mustafayla (si'la) yaptığımız 3-4 denemede de peşimi bırakmadı, 3'ün sonu ve 4'te şanzıman sayesinde ben kafa çıkarıyodum, başka yorum yazmıycam ama satılan si benim diyen 106'yı yine alır yine alır, adamın debriyajı bitik ve benim bildiğim köprünü altına kadar yada 180'e kadar yapılır, o araç zaten o hızlarda kewsiciye giriyor....
1.o araba artık bizde sayılırda genede söylemekte fayda var benim diyen 106 yı geçemiyo :icon_tup:
2.sana bigün KRC vteci ayarlıyalım 3-4 boyu bi görelim ;)
1.o araba artık bizde sayılırda genede söylemekte fayda var benim diyen 106 yı geçemiyo :icon_tup:
krcnin eski halini geçiyodu zaten delsol ecu sonrası geçilmeye başladı
araba demek sizde ne kötü di mi adi si gitmeyen araba :hahaha:
minimal_freak
14-04-2010, 10:01
KRC ile benim delSol kardeşler zaten ;) sen hiç merak etme, sayısız roll yaptık onunla, Şeref Abi öz abim gibidir, onu bu konuya dahil edip ayıp etmek istemem, onunla aramızda ayar ve deneme anlamında roller var, aynı speclerde zaten 2 boy önüdeyim KRC'nin, eğer si benimle bu kadar geliyorsa ben yineliyorum, benim diyen 106'yı hertürlü yer, benim 3-4 boy aldığım 106'lar var, onları rahat alır. Bu da son mesajım bu konu için :)
Cihan Çizmeci
14-04-2010, 10:07
KRC ile benim delSol kardeşler zaten ;) sen hiç merak etme, sayısız roll yaptık onunla, Şeref Abi öz abim gibidir, onu bu konuya dahil edip ayıp etmek istemem, onunla aramızda ayar ve deneme anlamında roller var, aynı speclerde zaten 2 boy önüdeyim KRC'nin, eğer si benimle bu kadar geliyorsa ben yineliyorum, benim diyen 106'yı hertürlü yer, benim 3-4 boy aldığım 106'lar var, onları rahat alır. Bu da son mesajım bu konu için :)
Hep okuyorum ağzımı açmıyım diyorum ama Chip filtre eksozlu düzgün sağlıklı bi 106'yı geçiceğini sanmıyorum.Ama yeniliyorum arabanın maşallahı vardı her türlü kovalar biçok aracı ve Chip filtre eksozlu 106'ların yüzde 80inide geçer gayet güzel yürüyordu :icon_tup:
capcapca
14-04-2010, 11:49
araba bizde dıyosun denedık dıyosun ama arabanın orjınal halıne cevrıldıgını soylemıyosun o halıyle 1-2 boy gerıden geldıyse yıne cok ıyı
araba bizde dıyosun denedık dıyosun ama arabanın orjınal halıne cevrıldıgını soylemıyosun o halıyle 1-2 boy gerıden geldıyse yıne cok ıyı
hiç farketmez.ister eski hali ister sendeki hali benim diyen 106 yı geçemez.boşu boşuna konuyu uzatmayalım:icon_tup:
krc yi geçiosan bizim 106 yıda geçersin..denemek istermisin bugün müsaitsen?
denedikmi diyorum :) nerde demişim?
artı zaten başka 106 larla neler oluyo biliyosun niye uzatıyosunki onu çözemedim?
artı zaten başka 106 larla neler oluyo biliyosun niye uzatıyosunki onu çözemedim?[/QUOTE]
+9999:icon_tup::icon_tup:
ByShaGGy
14-04-2010, 14:59
başka 106 larla noluomuşki onu anlamadım? keşke bu yarışın sonunun videosunu çekseymişiz yaa konu bu kadar uzamazmş o zaman :)
minimal_freak
14-04-2010, 16:47
krc yi geçiosan bizim 106 yıda geçersin..denemek istermisin bugün müsaitsen?
teşekkür ederim, ben sadece ayar yapan ve kendi araçlarını görmek isteyen dostlarımla deniyorum.
teşekkür ederim, ben sadece ayar yapan ve kendi araçlarını görmek isteyen dostlarımla deniyorum.
o zaman o 106 yı 4 boy geçtim şunu 3 boy geçtim yazma ;)
minimal_freak
14-04-2010, 17:04
o zaman o 106 yı 4 boy geçtim şunu 3 boy geçtim yazma ;)
istediğimi yazarım bu birincisi, geçmişimki yazıyorum bu ikincisi, videoları mevcut bende araç sahibinin izni olursa sana özelden atarım linki ;)
polemiğe girmeye, iddaalaşmaya hiç gerek yok, sevmediğimi ve yapmadığımı bilir arkadaşlar, sadece ayar denemeleri yapıyorum ben, sizin 106 5 boy atar bana benim bir iddaam yok buda sonuncusu ;)
istediğimi yazarım bu birincisi, geçmişimki yazıyorum bu ikincisi, videoları mevcut bende araç sahibinin izni olursa sana özelden atarım linki ;)
polemiğe girmeye, iddaalaşmaya hiç gerek yok, sevmediğimi ve yapmadığımı bilir arkadaşlar, sadece ayar denemeleri yapıyorum ben, sizin 106 5 boy atar bana benim bir iddaam yok buda sonuncusu ;)
5 boy deil de ztn vat07 gti geçti seni..demekki benim dien 106 ları geçemiomuşsun..nyse polemik için yazmadım..araban kategorisinde guzel yuruyen bi araba kazasız belasız kullanmanı dılerım..
minimal_freak
14-04-2010, 20:22
5 boy deil de ztn vat07 gti geçti seni..demekki benim dien 106 ları geçemiomuşsun..nyse polemik için yazmadım..araban kategorisinde guzel yuruyen bi araba kazasız belasız kullanmanı dılerım..
teşekkür ederim güzel dileklerin için ama inan hatırlamıyorum o roll'ü bi yanlışlık olmasın :), nerde ve ne zaman oldu, ayrıca benim diyen 106'ları geçerim hiç demedim, onu ben si için söylemiştim, yazılanlar burda zaten:icon_tup:
Burak VTEC
14-04-2010, 20:35
Emre abi dediğiniz plakalı bir araçla rolling yapmadı farklı bir del-sol le karıştırıyor olabilir misiniz:beuj:.
Bu arada yok o bu kadar geçti yok şu bu kadar geçti yok şu yan yattı yok bu çamura battı demeye gerek yok(her konuda tartışma oluyor maalesef).Araba denen şey bi metal yığını kimseyi kırmaya gerek yok.
Tüm araçlara maşallah :)
teşekkür ederim güzel dileklerin için ama inan hatırlamıyorum o roll'ü bi yanlışlık olmasın :), nerde ve ne zaman oldu, ayrıca benim diyen 106'ları geçerim hiç demedim, onu ben si için söylemiştim, yazılanlar burda zaten:icon_tup:
en solda sen ortada si sağda 106 gti...soguk bi ankara gecesi..beyaz del sol le gelen sen deilsin yani..hatta o gecede geldiginde ben denemicem kimseyle demiştin..220 ye kadar 106yla 3 araba yanyana bastınız...si sen vat07 106..vat en sagda sen en sol da ortada si..bunu hatırlamıomusun ?
minimal_freak
14-04-2010, 20:46
en solda sen ortada si sağda 106 gti...soguk bi ankara gecesi..beyaz del sol le gelen sen deilsin yani..hatta o gecede geldiginde ben denemicem kimseyle demiştin..220 ye kadar 106yla 3 araba yanyana bastınız...si sen vat07 106..vat en sagda sen en sol da ortada si..bunu hatırlamıomusun ?
:D o geceyı hatırlıyorum tabiikide ama ben 106 nın bastıgını gormedım bıle, biz mustafa'yla denedık bikaçkez, hatta forumun ordayken evet soylemıstım kımseyle basmıycam dıye ve si için geldıgımı belırtmıstım, otobanda gecenın o karanlıgında inan ben gormedım, ben en soldaydım ve gözüm yoldaydı, yanımdaki mustafaya bile bakmıyordum ben, ama doğrudur bısey dıyemem, istemedende olsa denemısız demekkı, maşallah demek duser, emegınıze saglık demek duser ;)
:D o geceyı hatırlıyorum tabiikide ama ben 106 nın bastıgını gormedım bıle, biz mustafa'yla denedık bikaçkez, hatta forumun ordayken evet soylemıstım kımseyle basmıycam dıye ve si için geldıgımı belırtmıstım, otobanda gecenın o karanlıgında inan ben gormedım, ben en soldaydım ve gözüm yoldaydı, yanımdaki mustafaya bile bakmıyordum ben, ama doğrudur bısey dıyemem, istemedende olsa denemısız demekkı, maşallah demek duser, emegınıze saglık demek duser ;)
yapma kardeşim gozunu sevıyım..3.kornada nerdeyse ilk sen bastn gaza..sen si la denıyodun o ara demekki siz 3 kısıydınız halbuki..denemeseniz ben yazmam ztn buraya o kdar toy insanlarda deiliz...ii geceler tekrar kazasız surusler dilerim..
Emre abi dediğiniz plakalı bir araçla rolling yapmadı farklı bir del-sol le karıştırıyor olabilirsiniz.
Bu arada yok o bu kadar geçti yok şu bu kadar geçti yok şu yan yattı yok bu çamura battı demeye gerek yok.Araba denen şey bi metal yığını kimseyi kırmaya gerek yok.
Tüm araçlara maşallah :)
bak canım...demekki emre abin yarış yapmış bilmeden de olsa..o yuzden buraya sagdan soldan duyma yan yattı camura battı gibi tabirleri kullanmassan sevınırım...cunku bizde hiç bişey yan yatmaz...çamura zaten batmaz..o turlu hzır kelımeler tanımadıgın ınsanlara soylemen yanlış..nyse sanada ii geceler
Burak VTEC
14-04-2010, 21:11
bak canım...demekki emre abin yarış yapmış bilmeden de olsa..o yuzden buraya sagdan soldan duyma yan yattı camura battı gibi tabirleri kullanmassan sevınırım...cunku bizde hiç bişey yan yatmaz...çamura zaten batmaz..o turlu hzır kelımeler tanımadıgın ınsanlara soylemen yanlış..nyse sanada ii geceler
Öncelikle hitabetinize dikkat etmenizi tavsiye ederim ben sizin canınız falan değilim.
İkincisini bu olay için değil genel olarak söyledim.Her roll konusunda bir kavga var bi metal yığını için kavgaya gerek yok.Olan videolar değerlendirilir,daha önceki denemeler değerlendirilir veya yeniden denenir.
Emre abinin tüm denemelerinde genelde bende yanında olurum sadece 1 akşam yoktum o gün dediğiniz deneme gerçekleşmiş ondan dolayı sordum.Gerçek abim gibidir sağolsun o yüzden farklı del-sol olabilir mi diye nazikçe sordum sizde hayır bu araçtı şöyle denendi gibi bir formatta cevap verseydiniz daha memnun olurdum
size de iyi geceler:icon_tup:
Araçlara da maşallah :icon_tup:
minimal_freak
14-04-2010, 21:15
ben konu kapansın dıye uğrasıyorum saatlerdır ama hala uzayıp gıdıyo, ne yazılırsa yazılsın bu son msjım, birdaha hiçbirşey yazmak istemiyorum;
Ben görmedim bastığını, gördümde yalan söylüyorsam bu benim ayıbım.
Ben kimseyle basmıycam dedim, si'la deniycem dedim, bunu sende duymussun ve buraya yazmıssın, buna rağmen 106 yanımızda basmıssa bu sefer onun ayıbı.
Yanımızda basmıs ve önümüzde yürümüşse tekrarlıyorum kocaman bir maşallah, emeğine sağlık sahibinin (sahibi sen misin yoksa arkadasın mı bılemıyorum, eğer arkadasınsa bu polemıklere kendısının gırmesını ısterdım)
Ve artık çok sıkıldım çocukca sacmalıklardan, Burağın'da dediği gibi teneke parcaları yuzunden kımsenın kalbını kırmaya degmez, bugun varlar yarın yoklar, ama burdakı paylasımlar, roller, gecılıp gecmeler ve bu işten zevk almasını bilenler her zaman burda olacaklar...
Herkese iyi geceler dilerim...
DelSlowww
ben lafı sana söylemedim seni kastederek..yok yan yattı da camura battı da...sende bu forumda yeniymişsin smdı goruyorum..o yuzden pek tanımayablırsın o yuzden o yattı battı gıbı kaşarlanmış boş lafları ben 19 yaşındaki benı tanımayan bi cocuktan duymayı hazmetmem..biz yarşıyoruz keyfımızı alıyoruz o konuda sıkıntı ztn yok..ama vıdeon bıle vardı yanı 3 unuz basarken..ayrıca ben gormedım etmedım dıyosun da 200 de onundekı 106 nın arkadan sen tam gaz gıderken onun da tam gaz gıttıgını anlamıcak kadar bastıgını bılmıcek kadar gormemıs olamassın...220 de elektrık kesınce 106 senın arabanın arkadan geldıgını gordum...arkadakı beyaz ımprezada ben vardım...
106 nın sahıbı falan gıbı aflar kullanma 106 bnm deıl ama sen varsay ki benim..bahsettigim kaç araba varsa sen hepsının yıne benım oldugunu varsay..o yuzden forumda bşkasının arabası için atıp tutanlarla benı karıştırmassan sevınırım..
ayrıca si satıldı...vede si da irfan abide...sen onuda araba bende varsayabilirsin yani..bu konu uzamasın boş yere bnde senin duzgun konusma dılıne ve efendılıgne saygı duyuyorum..ii geceler dılıorum...
vay bee ne rollmüş:D uzatmayın arkadaşlar tüm araçlara maşallah diyelim ve geçelimm:icon_tup:
ben lafı sana söylemedim seni kastederek..yok yan yattı da camura battı da...sende bu forumda yeniymişsin smdı goruyorum..o yuzden pek tanımayablırsın o yuzden o yattı battı gıbı kaşarlanmış boş lafları ben 19 yaşındaki benı tanımayan bi cocuktan duymayı hazmetmem..biz yarşıyoruz keyfımızı alıyoruz o konuda sıkıntı ztn yok..ama vıdeon bıle vardı yanı 3 unuz basarken..ayrıca ben gormedım etmedım dıyosun da 200 de onundekı 106 nın arkadan sen tam gaz gıderken onun da tam gaz gıttıgını anlamıcak kadar bastıgını bılmıcek kadar gormemıs olamassın...220 de elektrık kesınce 106 senın arabanın arkadan geldıgını gordum...arkadakı beyaz ımprezada ben vardım...
106 nın sahıbı falan gıbı aflar kullanma 106 bnm deıl ama sen varsay ki benim..bahsettigim kaç araba varsa sen hepsının yıne benım oldugunu varsay..o yuzden forumda bşkasının arabası için atıp tutanlarla benı karıştırmassan sevınırım..
ayrıca si satıldı...vede si da irfan abide...sen onuda araba bende varsayabilirsin yani..bu konu uzamasın boş yere bnde senin duzgun konusma dılıne ve efendılıgne saygı duyuyorum..ii geceler dılıorum...
:icon_tup::icon_tup: