Orijinalini görmek için tıklayınız : 06zt106
Kara gözlü çingenem ZT106…Ustamız,abimiz,babamız Nurettin Karaca’nın kontrolünde Yes Stock 99 model bir Fransız Aslanıdır :goz:
Bazı ekstraları;
*Orijinal Valeo Morette
*Orijinal Compomotive Rallye Jantı
*Rallye Sis Kapakları
*KONI ayarlı amort.
*106 Supersprint egzoz (komple)
*OMP kule gergisi
*FK ledli stoplar
*Sparco pedal takımı
*Sparco vites topuzu
*Momo el freni
*Momo ayak dayama kiti
*Momo paspaslar
*Orijinal Karbon filtre kazanı kiti ve KN Filtre
*Shift Light
*JR 50mm yay
*Alpine Teyip
*3M Karbon kaput-ayna kaplama
*B&M Racing SS Spec+Skunk2 vt.
Maaşallah’larınızı eksik etmeyin ;)
(Lipimizi de taktık :icon_tup: )http://i37.tinypic.com/13zn5aw.jpg
http://i38.tinypic.com/fwkc3p.jpg
-----
http://i39.tinypic.com/ay3kuc.jpg
http://i43.tinypic.com/2eg65g6.jpg
http://i40.tinypic.com/8ww6mb.jpg
http://i43.tinypic.com/11wd8p2.jpg
http://i41.tinypic.com/10napo2.jpg
http://i43.tinypic.com/k3ma7l.jpg
http://i39.tinypic.com/bjcoz6.jpg
http://i42.tinypic.com/fwoaw8.jpg
http://i41.tinypic.com/fntu00.jpg
http://i40.tinypic.com/2i3x5.jpg
http://i44.tinypic.com/vs1dls.jpg
http://i43.tinypic.com/20r6w0n.jpg
Shadow_Dancer
15-03-2010, 00:54
Maşallah.. güzel duruyor gerçekten
Ersin YILDIZ
15-03-2010, 00:55
masallah kazasız belasız aslan cok gusel duruyor.jantlarımız aynı sanırım compomotıve dımı onlarda 14 mu senınkıler farklı sıradan olmayan bi 106 olmus
çağlarcoskun
15-03-2010, 00:56
maşallah güzel araç Allah kaza bela vermesin
cok guzel kazasız belasız ınsallah.on farlar angel veya orjınal farın ıcını karartma yapılsa daha ıyı olur gıbı geldı bana benım dusuncem tabı bu.masallah motor falan tertemız gule gule bınmek nasıp olsun
<<buğra>>
15-03-2010, 00:57
maşallah jantlar yakışmış, folyosuz daha iyi olabilir belki.
Shadow_Dancer ve Ersin YILDIZ teşekkür ederim.Evet 14' Compomotive,orjinalliğini asla bozmam 15'lerle 16'larla ;)
çağlarcoskun,RS609,<<buğra>> teşekkürler.Bende FK angel'lar vardı daha önce.Ama artık Morette'lerle gece de görebiliyorum yolları :D 3M kaplamayı da yeni uyguladık bakalım,canlı çok daha güzel duruyor.
Sefa_vts
15-03-2010, 01:04
Maşallah çok iyi..
Morettenin orjinal olması kendini belli ediyor hemen.. Arkaya 1 cm flanş daha toplu gösterir aracı.. Birde orjinal stop :)
Ersin YILDIZ
15-03-2010, 01:04
angeldan kurtuldugun cok ıyı olmus gorus mesafesını cok kısaltıyor
ers10weys91
15-03-2010, 01:08
Maşallah kanka nazardan saklasın
Allah kaza bela vermesin
Ankara'nın en temizlerinden ve yururu sağlam olan basımızın tatlı belasidir.
Kardesimin el üstünde tuttuğu resimlerde görüldüğü gibi ZT 106 ;)
Musti PoweR
15-03-2010, 01:09
maşallah allah nazardan saklasın.
Ben şu sis kapaklarını merak ediyorum ya ? sisler üstündeyken mi takılıyo yoksa sis sökülüp o mu takılıyo bi türlü çözmüş değilim :)
Maşallah çok iyi..
Morettenin orjinal olması kendini belli ediyor hemen.. Arkaya 1 cm flanş daha toplu gösterir aracı.. Birde orjinal stop :)
Haklısın belki de ama Jantlar bire bir 106 için olduğundan,flanş gibi sağlıksız bir uygulamayı tercih etmiyorum.Teşekkürler önerin için :)
Maşallah kanka nazardan saklasın
Allah kaza bela vermesin
Ankara'nın en temizlerinden ve yururu sağlam olan basımızın tatlı belasidir.
Kardesimin el üstünde tuttuğu resimlerde görüldüğü gibi ZT 106 ;)
Eyvallah Ersanım,MAD98'in de namı ortada :icon_tup:
Her zaman yanımda olduğunuz için teşekkür ederim...
maşallah allah nazardan saklasın.
Ben şu sis kapaklarını merak ediyorum ya ? sisler üstündeyken mi takılıyo yoksa sis sökülüp o mu takılıyo bi türlü çözmüş değilim :)
Sağolasın dostum,hepimizinkini inşallah.Sisleri söküp takıyorsun :rolleyes:
Sefa_vts
15-03-2010, 01:13
Haklısın belki de ama Jantlar bire bir 106 için olduğundan,flanş gibi sağlıksız bir uygulamayı tercih etmiyorum.Teşekkürler önerin için :)
Bire bir değil malesef..
ofseti geniş 15 inç olanlar daha uygun.. Sizin aracınız üzerindekiler 94-96 için daha çok..
Ayrıca balansı mevcut olan spacer'lar var ve 400 hp olan araçlarda dahi tüm dünyada kullanılmakta :)
Ön yargıyla bakmayın diye açıklama yaptım,bilmişlik taslamak için değil.. Tekrardan maşallah..
Birde ilk siyah beyaz fotoğrafın renkli hali var mı? 3M belli olmuyor diğer fotolarda ordan belli olur renkliyken sanki..
Estafurullah Sefa_vts dostum,bilmişlik olarak düşünmem de yani sürekli flanş sonrası sıkıntı yaşayan arkadaşlarımı gördükçe çevremde hiç olumlu bakmıyorum onun için dedim.Özellikle bijon kesme sıkıntısı yaşamıştı çevremdekiler.Ama teşekkürler,bak yeni birşey daha öğrenmiş olduk.
41 kere maşallah kardeşim nazar değmesin
üstündeki malzemelerin kalitesi ve stock yürürü tartışılmaz bir araba zt106
ankarada görsel anlamda bence üstündeki kailiteli ve marka malzemlerle tek araç
allah kaza bela vermesin .........
kardeşim kazasız belasız maşallahı var allah nazardan saklasın ...
Tek bir eleştirim olucak logo kaplamasını sök bence :)
41 kere maşallah kardeşim nazar değmesin
üstündeki malzemelerin kalitesi ve stock yürürü tartışılmaz bir araba zt106
ankarada görsel anlamda bence üstündeki kailiteli ve marka malzemlerle tek araç
allah kaza bela vermesin .........
Orhanım,bu güzel bakışın için teşekkürler.Zaten atmosferikte son nokta da DE106 olacak inşallah :icon_tup:
darkred teşekkürler dostum.Ama ben siyahta gövde rengi olmasını veya bu şekilde kaplamayı tercih ediyorum :)
darkred teşekkürler dostum.Ama ben siyahta gövde rengi olmasını veya bu şekilde kaplamayı tercih ediyorum :)
zevkler ve renkler tartısılmaz tabiki sadece bir öneriydi :) kazasız belasız sürüşler diliyorum tekrar maşallah nazar değmesin :)
Sağolasın yılmaztokay dostum.Bu arada evet darkred kardeşim,zevkler ;)
DogukanB
15-03-2010, 06:14
İşte jant budur. Maşallah çok beyendim, jantlarda çok yakışmış :)
Bence; ya önde ki morettaları sökün ya da arkaya da takın :)
Sierra Rs
15-03-2010, 07:11
stoplar orjinal olsa daha güzel durur bence,masallah :)
maşallah kazasız belasız.çakili foto süper olmuş:)
HarunToprak
15-03-2010, 08:28
Maşallah çok güzel duruyor gerçekten.
kazasız belasız binmek nasip etsin allah.çok güzel görünüyor.farlar çok hoşuma gitti.ilk kez gördüm bu farlardan.angel eye farın camını çıkartmış 3d yapmış gibi.çok hoş duruyo.
B.Battal
15-03-2010, 08:58
Maşallah çok güzel olmuş özellikle jantları ve chucky'yi beğendim :D
Bir tek plaka dikkatimi çekti app daha çok yakışabilir. kazasız belasız..
maşallah... harika:icon_tup:
paliojet
15-03-2010, 10:00
10 num. Hastayım bu jantlara kazasız inş
DogukanB,sierra rs,berkred,HarunToprak,mixercempl,Boozer,kolaylı,o zzi41,paliojet...Hepinize çok içten teşekkür ederim.Morette Far ve Compomotive Jant 106 için bambaşka bir güzellik diye düşünüyorum zaten.Tabii ki herkesin bir tarzı,bir zevki vardır :) Bu arada APP plakalarım da,sağolsun Nazmi Abi tarafından gönderildi.Ama henüz takmadım.En kısa zamanda takacağım onu da ;)
burakburn
15-03-2010, 13:21
sahibinin dostum olması bir yana gerçekçi olmam gerekirse en ufak detaylarına kadar büyük bir zevkle kişiselleştirilmiş,büyük bir titizlikle bakılmış,emek harcanmış,özen gösterilmiş el emeği göz nuru bir araçtır.eski bir 106 sahibi olaraktan az çok bu arabaları bildiğim kadarıyla diyeceğim şudur ki; stock! bir motor ile ankaranın en iyi yürüyen 106sıdır..iddialı bir araç için iddialı laflar etmek gerekir tabi.dikkat:fabrika çıkışı orjinal teybi cd player lıdır bu aracın.yaşıtlarına rağmen dipdiri duran ve zevkine boyatılMAMIŞ(!)nadir 106lardandır.allah kaza bela vermesin kardeşim
sahibinin dostum olması bir yana gerçekçi olmam gerekirse en ufak detaylarına kadar büyük bir zevkle kişiselleştirilmiş,büyük bir titizlikle bakılmış,emek harcanmış,özen gösterilmiş el emeği göz nuru bir araçtır.eski bir 106 sahibi olaraktan az çok bu arabaları bildiğim kadarıyla diyeceğim şudur ki; stock! bir motor ile ankaranın en iyi yürüyen 106sıdır..iddialı bir araç için iddialı laflar etmek gerekir tabi.dikkat:fabrika çıkışı orjinal teybi cd player lıdır bu aracın.yaşıtlarına rağmen dipdiri duran ve zevkine boyatılMAMIŞ(!)nadir 106lardandır.allah kaza bela vermesin kardeşim
Teveccühün Burak kardeşim benim.Haklısın,her noktasında emek var ZT106'nın ve en ufak çakma çukma işler yapılmadı.Yürüründe de maaşallahı var doğru,unutulmasın ki;İt ürür ZT106 yürür:icon_tup: Türkiye'deki birkaç sayıdaki Boyasız-Hatasız 106'lardan biri olması da onu ayrı bir dirilikte tutuyor tabii ki...
Tüm güzel dileklerin için teşekkürler :)
Jantlar , farlar & sis kapaklari en can alici detaylar bence .. Hos & sade , avrupai :) Kazasiz belasiz cezasiz gunlerde kullanman dileklerimle .. MasALLAH Rallye kapaklarida sitede amma dolasti :) Goruntu bitti biraz da mekanige gir :) Nurettin spec sanzimani mi almistim ondan , kral adam iyiligini gordum :) Ve ne jantlarda ki folyolari sok , ne de arkalara flans tak :) Sahsi fikrimdir , saygilar ..
Maşallah çok iyi..
Uyuz kanka :D sende biliyorsun ki degme ustalar var oyle bir el isciligi yapiyorlar ki orjinal mi? replica mi? anlayamiyorsun .. sende daha iyi biliyorsun bunlari :)
Bi goruste Morettenin orjinal olup olmadigini anlarim deme :)
Adamlar farlari zaten teker teker satiyor , the original :D
Inadina laf soyluyorum sana haha ..
Serdar,kardeşim çok çok teşekkür ederim verdiğin destek ve güzel dileklerin için :) Sefa_vts arkadaşımız da kendi zevkince yorum yaptı tabi :) Merak etme,hiç bir yeriyle oynamıyorum şu an için ZT106'nın :D Yalnızca APP'lerimi bir ara takarım.
Allah kaza bela vermesin çok güzel
Allah kaza bela vermesin çok güzel
Sağol dostum,hepimize inşallah.
maxpower
15-03-2010, 15:12
çok güzel görünüyor, maşallah
çok güzel görünüyor, maşallah
Çok teşekkürler :)
ERkut 205
15-03-2010, 18:40
Kazasız belasız çok temiz şık bir GTI.Özellikle sis kapakları ve jantlar çok güzel düşünülmüş.
Resimlerin yeri konutkent tarafımı
Maş kazasız belasız... çok diri ve şık duruyor..:)
Erkut teşekkür ederim.Resimler Panora'nın karşı tarafındaki elçiliklerin orada çekildi.Bu arda S16,sana da çok teşekkür ederim dostum :)
Maşallah çok temız bir araç..
ers10weys91
15-03-2010, 18:52
bir söz vardır kardeşim
Bazı Şeyleri Anlatmaya Gerek Yoktur Göstermek Yeter ;)
Teşekkürler sinan-s dostum.
frankurtlu
15-03-2010, 18:56
Maşallah kazasız belasız
bir söz vardır kardeşim
Bazı Şeyleri Anlatmaya Gerek Yoktur Göstermek Yeter ;)
Kesinlikle haklısın Ersanım :smokin:
Maşallah kazasız belasız
Amin hepimize inşallah,sağol :)
maşallah kazasız belasız...
Amin Melih-Ö,teşekkürler :)
Orhanım,bu güzel bakışın için teşekkürler.Zaten atmosferikte son nokta da DE106 olacak inşallah :icon_tup:
kardesim teşekküre gerek yok hersey ortada araba kendını bellı edıyo bunu görmemek için kör olmak lazım bu hale getırmek için yaptığın emeği ve harcamayı ben çok iyi biliyorum
son eklenen malzemelerden sonra ZT106 tam posterlik bir araç oldu
DE106 için güzel dileklerde bulunmuşsun inşallah emegimizin karşılığını alacaz
kardesim teşekküre gerek yok hersey ortada araba kendını bellı edıyo bunu görmemek için kör olmak lazım bu hale getırmek için yaptığın emeği ve harcamayı ben çok iyi biliyorum
son eklenen malzemelerden sonra ZT106 tam posterlik bir araç oldu
DE106 için güzel dileklerde bulunmuşsun inşallah emegimizin karşılığını alacaz
Posterlik ha,bu güzeldi işte :D Denemek lâzım :cool:
Olacak olacak,inşallah DE106'yı istediğimiz noktada göreceğiz...
Gerçekten maşallahı var.
Sade abartıya gidilmeden güzelleşmiş tek beğenmediğim stoplar oldu ama çok güzel stop dışında kazasız belasız sürüşler :)
onursoytam
15-03-2010, 23:24
maşallah çok güzell, kazasız belasız cezasız...jantların fiyatı nedir acaba.. ?
Kud106,-ER-,onursoytam...Çok teşekkür ederim ve hepimize kazasız belasız inşallah.Stopları değiştirmeyi düşünmüyorum,çünkü çok seviyorum ledli stobu :) Jantların orjinal fiyatı da 525 Sterlin'dir sitesinde...
chucky bitirdi olayı :D :D maşallahg aracınıza çok hoş gerçekten. kazasız belasız
JDM VTİ ve elpadre,çok teşekkürler.Evet Chucky vazgeçilmez Rallye pilotumuz :surucu:
dragonflydesing
16-03-2010, 18:45
arabanızın maşallahı var gerçekten kazasız belasız sürüşler dilerim.Benim önerilerim kaput keşke mat olmasaydı ve bu araca bir çift kırmızı ledli stop iyi giderdi tabi öneri bunlar zevkler ve renkler,alttaki araç yüzünden sırf bu ara 106'lara takmış durumdayım :D
http://www.ressim.net/out.php/i645856_pfback2009-02.jpg (http://www.ressim.net)
Ozan Özer
16-03-2010, 18:57
Maşalla,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle..Güzel duruyor makine:)
Jantlar, folyo kaplamalar,sis kapakları, farlar ve stoplar dışında çok güzel maşallah...:)
ALLAH kaza bela vermesin...
fasterhan
16-03-2010, 22:07
kanka maaşallah.....Ankaranın stock en cigerli 106 sı......jantlar farlar duruş harika.....ben arabasına bu kadar deger veren heralde baska insan tanımadım....boyasız bu kadar güzel duranınıda görmedim daha.....herseyiyle benim gözümde 10 numara olan bir araba.....3m carbonlarda ayrı bir hava katmış....tekrardan maaşallah nazarlardan gözlerden uzak olur inşallah......106 sı güzel insanlıgı arabasından daha güzel kardeşim kazasız belasız kullan inşallah....
arabanızın maşallahı var gerçekten kazasız belasız sürüşler dilerim.Benim önerilerim kaput keşke mat olmasaydı ve bu araca bir çift kırmızı ledli stop iyi giderdi tabi öneri bunlar zevkler ve renkler,alttaki araç yüzünden sırf bu ara 106'lara takmış durumdayım :D
http://www.ressim.net/out.php/i645856_pfback2009-02.jpg (http://www.ressim.net)
Dostum teşekkürler güzel dileklerin ve de fikirlerin için.106 vazgeçilmez bir tutku,sen de takılırsan kesin o dergidekinden yaparsın bu aşkla :D
Maşalla,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle..Güzel duruyor makine:)
Eyvallah dostum :)
Jantlar, folyo kaplamalar,sis kapakları, farlar ve stoplar dışında çok güzel maşallah...:)
ALLAH kaza bela vermesin...
Özü daha güzeldir haklısın :D Amin dostum,hepimize inşallah...
kanka maaşallah.....Ankaranın stock en cigerli 106 sı......jantlar farlar duruş harika.....ben arabasına bu kadar deger veren heralde baska insan tanımadım....boyasız bu kadar güzel duranınıda görmedim daha.....herseyiyle benim gözümde 10 numara olan bir araba.....3m carbonlarda ayrı bir hava katmış....tekrardan maaşallah nazarlardan gözlerden uzak olur inşallah......106 sı güzel insanlıgı arabasından daha güzel kardeşim kazasız belasız kullan inşallah....
Erhanım canım ciğerim,çakal kasam benim :D Tüm bu güzel sözlerin için teşekkür ederim.Altı üstü bi külüstür işte,ama benim kara gözlü çingenem :angel: Tüm zaman dilimlerim ZT106'ma feda olsun :icon_rule
ALLAH hepimizi esirgesin inşallah...
Kardeşim maşallah senin araçta çok güzelmiş. Kazasız belasız kullan. Siyah beyaz uyumu iyi olmuş.
kanka şu yaptırdığın APP leride takta tam olsun :)
Takacağım kanka,1-2 projem var ;)
devil_berk22
18-03-2010, 00:11
kazasız belasız günlere keşke farlar orj kalsaymış birde kaputta mat siyah kaplama var sanırsam bu 2sinin orjinale çevirirsen araç daha güzel durur bence ;)
kazasız belasız günlere keşke farlar orj kalsaymış birde kaputta mat siyah kaplama var sanırsam bu 2sinin orjinale çevirirsen araç daha güzel durur bence ;)
Amin kardeşim,teşekkürler.Morette en özel fardır bence ve daha ötesi yok diye düşünüyorum.Tabii ki zevkler yine de ;) Ve de kaputa 3M'in mat karbon uygulamasını yaptık evet.Bu şekliyle canlı görsen emin ol çok daha hoşuna giderdi :) Tekrar teşekkür ederim ama fikirlerin için.
devilboy
18-03-2010, 00:41
maşallah araca jantlara ayrı bi maşallah diyelim :D
Maşallah çok güzel bir 106 :)
maşallah araca jantlara ayrı bi maşallah diyelim :D
Ayrı ayrı çift maaşallah ha,güzeldi bu :D
Maşallah çok güzel bir 106 :)
Teşekkür ederim :)
ClioSportAge
18-03-2010, 00:44
valla afiyet olsun diyeyim çünkü bu araba pasta gbi.:) kazasız belasız
valla afiyet olsun diyeyim çünkü bu araba pasta gbi.:) kazasız belasız
En bomba yorumdu valla :cokgreen: Çok sağol dostum.
maşallah kazasız belasız... şık
dragonflydesing
18-03-2010, 16:28
Dostum teşekkürler güzel dileklerin ve de fikirlerin için.106 vazgeçilmez bir tutku,sen de takılırsan kesin o dergidekinden yaparsın bu aşkla :D
İnş,ben almasamda bi arkadaşa aldırcam ve yaptırcam mutlaka :D
maşallah kazasız belasız... şık
Teşekkürler :)
İnş,ben almasamda bi arkadaşa aldırcam ve yaptırcam mutlaka :D
Hayırlısı olsun bakalım ;)
ByShaGGy
18-03-2010, 20:46
Güzel Araban Masallah Alper abi...
Güzel Araban Masallah Alper abi...
Eyvallah sağolasın :) Alp bu arada ;)
fasterhan
18-03-2010, 22:17
şu kaputu ve jantları canlı canlı görsek artık diyorum......göremeden eskiyecekler :D
Hafta sonu kanka,hava sıcak ve yerler kuruymuş inşallah.Aslanı yuvasından çıkartmalı ;)
Çok güzel duruyo maşallah ;)
Çok güzel duruyo maşallah ;)
Eyvallah dostum ;)
Zıpkın gibi maşallah.Allah kaza bela göstermesin.Bazıları sevmesede Moretta+speedline diyorum :)
Zıpkın gibi maşallah.Allah kaza bela göstermesin.Bazıları sevmesede Moretta+speedline diyorum :)
Eyvallah kardeşim :) Hep diyorumya,zevkler ve renkler...;)
MR.TurboALİ
19-03-2010, 12:15
jantlar cok güzel görünüyor. maşallah
D16inside
19-03-2010, 13:28
maaşallah harika bi fare :)
cok guzel kazasız belasız ınsallah.on farlar angel veya orjınal farın ıcını karartma yapılsa daha ıyı olur gıbı geldı bana benım dusuncem tabı bu.masallah motor falan tertemız gule gule bınmek nasıp olsun
+ Kaputtakı folyoyu çıkartırsan daha hoş olacaktır benım kanaatimcede dostum...
Kazasız belasız inş...
ers10weys91
19-03-2010, 16:13
kanka şu yaptırdığın APP leride takta tam olsun :)
kardeşim nick in çok güzelmiş bi anlamı olsa gerek ;)
jantlar cok güzel görünüyor. maşallah
Sağolasın dostum :)
maaşallah harika bi fare :)
Teveccühün :)
+ Kaputtakı folyoyu çıkartırsan daha hoş olacaktır benım kanaatimcede dostum...
Kazasız belasız inş...
Amin hepimize inşallah.Valla bir süre yine bir ilk 3M karbonu 106 kaputuna uyguladık,canlı çok daha şık emin olabilirsin ;)
kardeşim nick in çok güzelmiş bi anlamı olsa gerek ;)
Adamın kaçıncı arabası haberin var mı Ersan :hehe:
Erkut teşekkür ederim.Resimler Panora'nın karşı tarafındaki elçiliklerin orada çekildi.Bu arda S16,sana da çok teşekkür ederim dostum :)
Bana Panora deme birseyler oluyor haha :) 1.5 ay once bayagi bi gezdim aklimi yedim haha .. Bir de hic panora diyemedim panoroma diyorum ben oraya haha :D
Bana Panora deme birseyler oluyor haha :) 1.5 ay once bayagi bi gezdim aklimi yedim haha .. Bir de hic panora diyemedim panoroma diyorum ben oraya haha :D
Hem arabaları hem de hatunlarından dolayı sanırım :D
Panorama Harem :hihih:
maşallah kardeşim, far ve jantlar çok güzel olmuş güle güle bin.
maşallah kardeşim, far ve jantlar çok güzel olmuş güle güle bin.
Çok sağolasın Arda kardeşim,senin de yeni canavar hayırlı olsun inşallah ;)
allah kaza bela wermesin kardeşim maşallah jant far sis kapakları kaput kaplaman mükemmel olmuş nazar değmesin ;)
allah kaza bela wermesin kardeşim maşallah jant far sis kapakları kaput kaplaman mükemmel olmuş nazar değmesin ;)
ALLAH razı olsun kardeşim benim,YM106'ya da aynı şekilde :)
Moretteler yakışmış..VTS I kasalarda bu kadar güzel durmuyor (bence)...
Maşallah...İyi günlerde...
Moretteler yakışmış..VTS I kasalarda bu kadar güzel durmuyor (bence)...
Maşallah...İyi günlerde...
Teşekkürler dostum.Ya işte hep dediğimiz gibi;zevkler ve renkler değil mi ;)
HaLuK-35
21-03-2010, 21:53
106 sevgisi bambaska :) Kazasız Belasız kardesim cok tatlı...
106 sevgisi bambaska :) Kazasız Belasız kardesim cok tatlı...
Aynen kardeşim,bu sevgiden ötesi yalan ;)
KingoAtmo
22-03-2010, 15:52
maşallah ...
Belkide Tr'deki en kaliteli, en şık 106 gti
Stock yürürüde inanılmaz, fakat artık motora girmenin zamanı geldi :)
Allah kaza bela vermesin
maşallah ...
Belkide Tr'deki en kaliteli, en şık 106 gti
Stock yürürüde inanılmaz, fakat artık motora girmenin zamanı geldi :)
Allah kaza bela vermesin
Sağol NazmInside,senin gibi bir otoriteden bu sözleri duymak gurur verici :) Ben yapmak istediğim şeyleri özene bezene yapmaya çalıştım bu güne kadar,motor konusundaysa zamanı var diyorum ;) Şimdilik İman Power devam :icon_tup:
Bu arada bir de NOS mu yapsak napsak senin gibi İshak'ım :D
TolgaEsentepe
25-03-2010, 04:10
Şuana kadar gördüğüm en diri 106.. Bugüne kadar iyi korunmuş gerçekten..
Uygulamalar canlı çok daha güzel duruyor fotoğraflara oranla..
Defalarca Maşallah her gördüğümde kocaman bir off çekiyorum ( nazar değmez arkamı kaşıyorum hep :D :D )
Şuana kadar gördüğüm en diri 106.. Bugüne kadar iyi korunmuş gerçekten..
Uygulamalar canlı çok daha güzel duruyor fotoğraflara oranla..
Defalarca Maşallah her gördüğümde kocaman bir off çekiyorum ( nazar değmez arkamı kaşıyorum hep :D :D )
Tolga bu güzel sözlerin çok mutlu etti,sağol ;) Elimizden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum Kara Gözlü Çingeneme...
ers10weys91
27-03-2010, 00:01
App leri taktin bide o fotolarida koysanda baksak;)
aLperTunga
27-03-2010, 00:15
maşşallah allah kaza bela vermesin..arac diri duruyor..
App leri taktin bide o fotolarida koysanda baksak;)
Tamam Ersanım,koyarım en kısa zamanda ;)
maşşallah allah kaza bela vermesin..arac diri duruyor..
Çok sağol dostum,hepimize inşallah.
burakburn
29-03-2010, 16:43
app leri ne zaman takacaksın?
app leri ne zaman takacaksın?
Taktım Burak taktım,koyarım en kısa zamanda bi resim ;)
flexamin
30-03-2010, 14:03
maşallah alpim seni buralarda görmek ne güzel bişi :):):) maşallah maşallh
ygtkrmdnz
30-03-2010, 18:45
maşallah çok güzel ama kaput orj kalmalı bence.
Eyvallah =) Biz hep buralardayız da su altından takılıyorduk :cool:
maşallah çok güzel ama kaput orj kalmalı bence.
Sağol dostum.Valla kaput için olumlu olumsuz yorumlar var.Ama canlı görmeni isterdim :) Önerin için sağol yine de.
Bu arada sen nerelerdesin?Hadi biz garajda takıldık kış sezonunda,sen de yoksun ki yollarda :D
flexamin
03-04-2010, 11:05
Bu arada sen nerelerdesin?Hadi biz garajda takıldık kış sezonunda,sen de yoksun ki yollarda :D
askerdeyimmm moruk :D az kaldı 50 gün sonra yanındayım :D
askerdeyimmm moruk :D az kaldı 50 gün sonra yanındayım :D
Oo iyi iyi,bekliyoruz hadi bakalım :D
ers10weys91
03-04-2010, 20:40
moruk bizim lastik:)
ÇOK SIKI BİR ARABADIR.ALLAH KAZA BELA VERMESİN.
ESKİ PLAKAYLA 2003-2007 EYLÜLE ARASI BENDEYDİ.
ÇOĞU KİŞİ MORETTE VE KAPUT KAPLAMA OLMASA İYİ OLUR DİYOR, RESİM EKLEYEBİLİRSEM İNŞALLAH O ŞEKİLDE NASIL GÖRÜNDÜĞÜNÜ DE GÖREBİLİR HERKES.
ZT106 NIN RESİMLERİNDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SHİFT LİGHT DURUYOR. UMARIM YERİNİ BEĞENMİŞSİNDİR. :cool:
1998-2007 ARASI 5-6 FARKLI 106 GTİ'A BİNDİM HEPSİ HATASIZDI AMA HİÇBİRİ BU KADAR SORUNSUZ VE SIKI ÇIKMAMIŞTI. BİRDE ORJİNAL CD ÇALARLI RADYOSUDA ÇOK NADİR BULUNUYOR BİLDİĞİM KADARIYLA.
İNŞALLAH BİR GÜN YOLDA GÖRÜRÜM YENİ HALİNİ.
ÇOK NADİR BULUNABİLECEK 106 LARDAN, NAZAR DEĞMESİN.
kazasız belasız maşşallahh
moruk bizim lastik:)
Moruk,senin Saxo2 jant ;)
ÇOK SIKI BİR ARABADIR.ALLAH KAZA BELA VERMESİN.
ESKİ PLAKAYLA 2003-2007 EYLÜLE ARASI BENDEYDİ.
ÇOĞU KİŞİ MORETTE VE KAPUT KAPLAMA OLMASA İYİ OLUR DİYOR, RESİM EKLEYEBİLİRSEM İNŞALLAH O ŞEKİLDE NASIL GÖRÜNDÜĞÜNÜ DE GÖREBİLİR HERKES.
ZT106 NIN RESİMLERİNDE GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SHİFT LİGHT DURUYOR. UMARIM YERİNİ BEĞENMİŞSİNDİR. :cool:
1998-2007 ARASI 5-6 FARKLI 106 GTİ'A BİNDİM HEPSİ HATASIZDI AMA HİÇBİRİ BU KADAR SORUNSUZ VE SIKI ÇIKMAMIŞTI. BİRDE ORJİNAL CD ÇALARLI RADYOSUDA ÇOK NADİR BULUNUYOR BİLDİĞİM KADARIYLA.
İNŞALLAH BİR GÜN YOLDA GÖRÜRÜM YENİ HALİNİ.
ÇOK NADİR BULUNABİLECEK 106 LARDAN, NAZAR DEĞMESİN.
Dostum,öncelikle teşekkürler.Seni tanımayı ben de isterim.Umarım birgün biyerde karşılaşabiliriz ve de yeni hallerini de yakından incelersin :) Evet shift light benim vazgeçilmezim,yeri de tabi ;) Orjinal CD çalarlı teyibi de evde yatıyo,yerini Alpine teyibe bıraktı.ALLAH'ıma çok şükür ki,ben de inanılmaz memnunum bu güzellikten.
Görüşmek üzere :heyoo:
kazasız belasız maşşallahh
Sağol dostum.
http://i42.tinypic.com/jajkp0.jpg http://i39.tinypic.com/sfv3if.jpg
Cep telefonuyla çekilmiş kıytırık bir resimle APP'lerim
ers10weys91
06-04-2010, 20:13
Ooo kanki app lerde yakışmış maşallah bide arka plakadan isteriz foto bide banada app isteriz:)
Al bakalım sana arkadan da kıytırık bi resim cigerparem :D Hem senin APP'ler özel,benim çift mühürlü APP'lerim de olsa seninkine yetişemeyiz :cool:
app ler yakısmıs 400 metreden okunur valla plaka :)
ers10weys91
06-04-2010, 21:41
eve ceza gelmesin sonra bana öle oluyor kanka
bu arada nickin güzelmiş:)
Arkadaki plakayı en çok okuyorlar zaten :D
eve ceza gelmesin sonra bana öle oluyor kanka
bu arada nickin güzelmiş:)
Gelmez inşallah,gelirse de arkadan geleni iptal ettiririz napalım ;)
ers10weys91
09-04-2010, 10:11
Gelmez inşallah,gelirse de arkadan geleni iptal ettiririz napalım ;)
kanka sıkıntılı app ler bana yine ceza gelmiş
eve postalamışlar:)
ers10weys91
09-04-2010, 21:43
Ama olsun ben yine de isterimmm :)
Ceza da olsa işin ucunda direniriz diyorsun yani :allaalla:
Ama olsun ben yine de isterimmm :)
İsteyenin bi yüzü kara :p
Yeni projelerim var kanka :cool:
ers10weys91
25-04-2010, 00:07
nelermiş kanka
satılık ilanlarına benim aracın resmini koyuyorlar
şikayet ettim
Aynen valla Ers,benim de çook fotoğrafımı çalmışlardı...
ers10weys91
04-05-2010, 21:15
Kanka benim supersprint te gelmiş bı ara taktiralim
bide su fıstığın kankası MAD 98 le fotolarinida isteriz :)
Aynen kardeşim,en kısa zamanda yenileri ekleyelim 2 çıtırı yanyana ;)
ERS,ben de mi İman Power olarak draglara götürseydim ZT106'yı?Birçoğunu üzerdim sanırım :p Stock katagorisi açsalardı eğer,çok canlar yakardık ama :cool:
ers10weys91
19-05-2010, 09:46
Götürmeye gerek yok orti Ankara'da düzenleyelim bir orginazasyon olmazmı bı konuşmak lazım ne dersin
Valla olabilir aslında,bağlantılarımızı drag organizasyonunda mı kullansak ki acaba?
ers10weys91
24-05-2010, 22:42
Bıraktım o isleri airbrush I'sine gircem
projelerim var;)
Ooo süper,benim projemi çalmışsın hacı :D
KingoAtmo
27-05-2010, 02:22
Kankacım sen birde panoranın kapalı otoparkında çek fotoları, kaput kendi göstermiyor burda :D
Kankacım sen birde panoranın kapalı otoparkında çek fotoları, kaput kendi göstermiyor burda :D
Tamam başkan,sen ne dersen o :) Işık açısı çok etkiliyo,haklısın ;)
Ne gerek panoranin otoparkinda resim cekmeye ALLAH askina . Sallan umit koy'e sIka sIka git haci yoktu bizim yasadigimiz lanet yerde oyle yollar :)
Ne gerek panoranin otoparkinda resim cekmeye ALLAH askina . Sallan umit koy'e sIka sIka git haci yoktu bizim yasadigimiz lanet yerde oyle yollar :)
Burası West Coast adamım :icon_wack
Sydney'de yollar nasıl bro :D
Balkonda bi sigara icimi zamaninda en az 20 farkli arabanin cuflama sesini duydugumu soylesem inanir misin ? Araclarin %60'i turbo desem inanir misin ? Ama herseye ragmen maximum 1km tapa gaz gidebilirsin desem inanir misin :D
Yani altinda Ferrari olmus faydasi yok , gaz-la-ya-mi-yor-sun! Kirmizi isikta dururken arabadan inemezsin bile boyle b*ktan bisey .. kurallari cok kati .. Ama ehliyeti 30 dakikada aliyosun tam 5 dk :) toplam islemler yani ..
Araba surmeyi biliyor musun digen yok. cok basit 6. soruyu kendi ana dilinde pc de cevaplayarak aliyorsun :)
Ben turboya turbo demem,turbonun zevkine ibreyi indirerek bakamadıktan sonra :p Bu nasıl bi sistemmiş bro...
Sen peki hâlâ almadın mı bi canavar Sydney'DE bro? :rolleyes:
anGaralı106
04-08-2010, 08:12
Bu aracı aldığımız ilk günden beri inanılmaz bir emek harcayarak böylesi muazzam bir güzelliğe kavuşturan Alp kardeşimi kutluyorum.Değil Ankara'nın,Türkiye'nin en temiz ve de en zevk dolu 106'sıdır ZT106...
Maaşallah :icon_tup:
Sağolasın kardeşim benim,senin yardımlarınla bu noktaya geldi ZT106 :heyoo:
far stop harici araç güzel maşallah
YUSUF kardeşim,stoplarda zevkler farklı olabilir ama Morette'ye laf yok :allaalla: Hele bir de orjinalse :icon_rule
Şaka bi yana teşekkürler :icon_tup:
dehsettuning
10-08-2010, 21:59
çakili foto on numara :)
APP ler çok yakışmış...
Sağol dostum,son olarak KONI amort. + Laguna Lip yaptım.O hâlini de yüklerim bi ara ;) Bazı iç ekstraları daha var ama onlar gizli :cool:
çakili foto on numara :)
Chucky bizim maskotumuz yaa :icon_tup:
Painkiller
11-08-2010, 01:11
masallah araca çok şık bi makina gerçektende her 106 sahibinin olmasını isteyeceği güzellikte
masallah araca çok şık bi makina gerçektende her 106 sahibinin olmasını isteyeceği güzellikte
Sağolasın dostum,"gerçek" 106 sahipleri zaten zevk sahibidirler ve de ne yapsalar yakıştırmasını bilirler ;) İnanıyorum ki senin 106'n da şıktır veya şık hâle gelecektir...
Painkiller
12-08-2010, 00:43
Sağolasın dostum,"gerçek" 106 sahipleri zaten zevk sahibidirler ve de ne yapsalar yakıştırmasını bilirler ;) İnanıyorum ki senin 106'n da şıktır veya şık hâle gelecektir...
sende saol arkadaşım 106 bi aşktı bende ilk arabam zaten ama alırken daha önce 106 bilen eden yoktu yanımda biraz istediğim gibi değildi ama 2001 ve az km de olması ve en önemlisi bayağı ucuza geldi pişman da değilim ama istanbul arabası sounçta :D
Maşallah aynı güzellikte 38 plaka vardı siyah o mu yoksa?
sende saol arkadaşım 106 bi aşktı bende ilk arabam zaten ama alırken daha önce 106 bilen eden yoktu yanımda biraz istediğim gibi değildi ama 2001 ve az km de olması ve en önemlisi bayağı ucuza geldi pişman da değilim ama istanbul arabası sounçta :D
Hayırlısı olsun dostum,Rabbim kaza bela vermesin inşallah.Sen memnunsan 106'ndan gerisi yalan ;)
Maşallah aynı güzellikte 38 plaka vardı siyah o mu yoksa?
Yok dostum,bu öz be öz Ankara 106'sı :icon_tup: Eski plakası 06Y8514,ben ZT106 yaptım özel olsun istedim ;)
Sağolasın bu arada...
Painkiller
12-08-2010, 01:08
Hayırlısı olsun dostum,Rabbim kaza bela vermesin inşallah.Sen memnunsan 106'ndan gerisi yalan ;)
saol dostum hep beraber kazasız belasız en az 4-5 kez satmaya niyetlendim vtec almak için hepsinde olmadı görünce hala içim gidio 106 aşkı bitmicek bendeki :icon_tup:
saol dostum hep beraber kazasız belasız en az 4-5 kez satmaya niyetlendim vtec almak için hepsinde olmadı görünce hala içim gidio 106 aşkı bitmicek bendeki :icon_tup:
Bitmeeezzz :icon_tup:
ByShaGGy
12-08-2010, 09:33
laguna lipini buldunmu abi :) :)
laguna lipini buldunmu abi :) :)
Buldum kardeşim buldum,yılan oldu ZT106 :D
anGaralı106
21-08-2010, 17:20
Şu lipli resmi de bi koy da,duruşu görsün millet :icon_rule
Maşalah cok hoş kule gergisinden varsa banada haber edin :D
Selcuk_RoL
21-08-2010, 17:32
güzel araç
Şu lipli resmi de bi koy da,duruşu görsün millet :icon_rule
Koyarım en kısa zamanda tamam ;)
Maşalah cok hoş kule gergisinden varsa banada haber edin :D
Valla kardeşim yurt dışından getirtmiştik,istersen senin için de bağlantıya geçeriz.OMP 10 numaradır :icon_tup:
güzel araç
Beyazla yanyanayken daha güzel oluyor ama :cool:
KingoAtmo
22-08-2010, 00:31
Alem kalite görsün ;)
Estafurullah NazmInside,senin yaptığın işlerin yanında bizim kalitemizden ne olacak...Her zaman bişeyler yaparken desteğinle yanımda olduğun için de ayrıca teşekkürler :heyoo:
emrestone
25-08-2010, 11:00
allah kaza bela vermesın kardesım tek 106 zt106 :)
YavuzNaz
25-08-2010, 12:11
maaşallah hayran kaldığım 106 lardan biri kazasız belasız :)
Cglrgncl
25-08-2010, 12:19
güzel gözüküyor,kazasız belasız
allah kaza bela vermesın kardesım tek 106 zt106 :)
Sağol Emre,bu sevdada tek kalanlardanız :cool:
maaşallah hayran kaldığım 106 lardan biri kazasız belasız :)
Estafurullah,hepimizin arabaları hayranlık yaratıyor.Sırf bişeyler yapılmış olsun diye değil de,gerçekten zevkler doğrultusunda ve olması gereken şeyler yapıldıktan sonra her araç ışıl ışıl olur.Senin gibi kişilerin görüşleri benim için değerli dostum.
Tekrar teşekkürler :heyoo:
güzel gözüküyor,kazasız belasız
Teşekkürler hemşerim ;)
Lipimizi de taktık :icon_tup:
http://i37.tinypic.com/13zn5aw.jpg
ers10weys91
28-08-2010, 10:25
lipte yakışmış
burak nerdesin kırmızı subaru var yanda :)
Burak kırmızı canavarı göremedi herhâlde :hahaha:
Maşallah abim kazasız belasız inş:)
Eyvallah yiğidim,EE106'mızı özledik haa haberin olsun ;)
Eyvallah yiğidim,EE106'mızı özledik haa haberin olsun ;)
:) Abim artık sık sık gelicez inş bende bu baba varken yüklemede sınır yok :D:D:D:D
maşallah alah kaza bela vermesın
TolgaEsentepe
29-08-2010, 21:55
eyyy lip de fena durmuşşş maşallahh ;)
KingoAtmo
30-08-2010, 00:38
Sanada takalım tolgacım :D
emrestone
30-08-2010, 09:55
Sağol Emre,bu sevdada tek kalanlardanız :cool:
:D aynen kardesım bu sevda bıtmez
:) Abim artık sık sık gelicez inş bende bu baba varken yüklemede sınır yok :D:D:D:D
Hakikaten yaa,babanın damarlarında benzin geziyo resmen :D Millet şaka zannediyo ama gerçekten inanılmaz bi adam :icon_tup:
maşallah alah kaza bela vermesın
Amin dostum,sağolasın...
En çok siyaha yakıştığı bir kez daha tescillendi :icon_tup:
Sanada takalım tolgacım :D
Takacağız inşallah ona da NazmInside :cool:
aLperTunga
30-08-2010, 10:09
kardeşim allah kaa bela vermesin..siyaha temiz baktınmı tadından doyulmaz ;)
:D aynen kardesım bu sevda bıtmez
Bitmeeezzz :)
kardeşim allah kaa bela vermesin..siyaha temiz baktınmı tadından doyulmaz ;)
Teşekkür ederim dostum.Valla dediğin doğru.Başa beladır siyahın bakımı,ama keyfi de bammmbaşkadır ;)
burakburn
02-09-2010, 14:53
lipte yakışmış
burak nerdesin kırmızı subaru var yanda :)
kırmızı olsun 106 fazla olsun:)
burakburn
02-09-2010, 14:57
lip gerçekten çok güzel olmuş.--lip osakşın:)daha çok resim istiyoruz alp bey
Hakikaten yaa,babanın damarlarında benzin geziyo resmen :D Millet şaka zannediyo ama gerçekten inanılmaz bi adam :icon_tup:
Bencede abi :D:D:D
Her zamanki gibi iğrençi :hahaha:
lip gerçekten çok güzel olmuş.--lip osakşın:)daha çok resim istiyoruz alp bey
Burak redbull,sen beğendiysen ötesini takmam bilirsin...Sağolasın öz kardeşim benim :heyoo:
Bencede abi :D:D:D
:icon_tup:
fasterhan
02-09-2010, 20:24
o ne öyle tamponu kaldırama dayayıp resim çekmeler apaçi gibi.......ahahhahahhah
maşallah kazasız belasız
valla sıyah gercekten bakınca pasta yapıp cıla yaptıktan sonra bıde her yıkamada hızlı cıla kullanınca cok gusel duruyo ve karsıya cekıp ızlemek gelıo ınsanın ıcınden ama yoruyo ınsanı kendı adıma konusım yoruldugum ıcın sıyah gitti beyaz geldı :D
o ne öyle tamponu kaldırama dayayıp resim çekmeler apaçi gibi.......ahahhahahhah
Len pis Hondacı,ne o öyle çakal kasa lâflar falan :D Hem iyi bak bakalım,kaldırım mı orası yoksa normâl açık otopark alanı mı...İlerde de MAD98 var gördün mü?Yani kaldırım falan olayı değil koç yumurtası,lipten sonra sürünme olayları :hahaha:
maşallah kazasız belasız
valla sıyah gercekten bakınca pasta yapıp cıla yaptıktan sonra bıde her yıkamada hızlı cıla kullanınca cok gusel duruyo ve karsıya cekıp ızlemek gelıo ınsanın ıcınden ama yoruyo ınsanı kendı adıma konusım yoruldugum ıcın sıyah gitti beyaz geldı :D
Aynen dostum haklısın,valla bende kapalı garaj olmasına ramen tozu bile göstermesi sürekli elimde mikrofiber bezle Kakılmış gibi dolaşmama sebep oluyo :hahaha: Ama akşamüstünden sonrası yok mu...Siyah adeta bi yılan oluyo :icon_tup:
Beyaz da bambaşkadır,o yüzden seçimini taktir ettim senin de.Hamster gibi :D
fasterhan
03-09-2010, 17:31
Len pis Hondacı,ne o öyle çakal kasa lâflar falan :D Hem iyi bak bakalım,kaldırım mı orası yoksa normâl açık otopark alanı mı...İlerde de MAD98 var gördün mü?Yani kaldırım falan olayı değil koç yumurtası,lipten sonra sürünme olayları :hahaha:
senin acık otopark havalarını , sürünme olaylarını yesinler aslan parçası :D ahahhaah
senin acık otopark havalarını , sürünme olaylarını yesinler aslan parçası :D ahahhaah
Direkt Pug Aslanı :D
ers10weys91
06-09-2010, 10:07
yada kırmızı olsun MAD okırmızı olsun
burak az kaldı az loading:)
ByShaGGy
06-09-2010, 10:13
ordan geri geri cıkarken gırt gırtt gırt etmiştir kesin :) :)
yada kırmızı olsun MAD okırmızı olsun
burak az kaldı az loading:)
ZT106 & MAD98 are loading :cool:
ordan geri geri cıkarken gırt gırtt gırt etmiştir kesin :) :)
Yoo,gayet yumuşacık çıktım :icon_tup:
maşallah kazasız belasız
Amin dostum,teşekkürler...
alfonso4474
08-09-2010, 11:01
hastayım arabana hele Compomotive jantlar bulunmaz hint kumaşı gibi masalah
ByShaGGy
08-09-2010, 12:04
Yoo,gayet yumuşacık çıktım :icon_tup:
iyi bakalım hayırlı olsun biraz geç oldu ama Oldu yaanii :)
hastayım arabana hele Compomotive jantlar bulunmaz hint kumaşı gibi masalah
Estafurullah dostum,çok teşekkürler :o Compomotive'ler özeldir evet :icon_tup:
iyi bakalım hayırlı olsun biraz geç oldu ama Oldu yaanii :)
Geç olsun güç olmasın de mi ;)
anGaralı106
22-09-2010, 20:30
Tüm parçalar özel getirtilen ve de inanılmaz bir ciğere sahiptir ZT106 :icon_tup:
yusufcan_1982
23-09-2010, 00:35
maşşalah allah kaza bela vermesin
Aracın Çok güzel Maşallah Bir şey sorucam sis yerlerine port ları nasıl monte ettin ?
pepecura
23-09-2010, 08:42
maşallah...
Tüm parçalar özel getirtilen ve de inanılmaz bir ciğere sahiptir ZT106 :icon_tup:
Sağolasın Sonerim,çoookk emek var ZT106'da çoookk ;) Yürürü de zaten stock'ta baş edilemez olduğu bir gerçek.İman Power napalım :icon_tup:
maşşalah allah kaza bela vermesin
Sağolasın dostum :)
Aracın Çok güzel Maşallah Bir şey sorucam sis yerlerine port ları nasıl monte ettin ?
Silikon'la sabitleştirdim(Tabi ince işçilikle).Yoksa düşebilir...
maşallah...
Eyvallah :heyoo:
ers10weys91
26-09-2010, 00:41
Farlar morette dimi
zoruma gitti:)
Zoruna gitmez yaa,sana da taktık artık Morette'leri. TR'de 1 numarasın!!! :icon_tup:
http://i54.tinypic.com/a0l8ia.jpg
ers10weys91
29-09-2010, 11:59
eyvallah kanka hafta sonu yeni projelerim var
sen biliyorsun ama
süprizlerde sınır yok;)
Aynen bro,no limit :cool:
Artık 2. üniversiteden de mezun oldum...OOOHHH :D
Tebrikler.
Aracınızda çok güzel..