Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sarhoş taksici!!

Bartu_evo
15-03-2010, 01:21
Arkadaşlar konuyu aradım ama bulamadım sanırım daha önceden kimsenin başına gelipde böyle bir konu açmamış.Cumartesi saat gece 2 sularında Taksim den taksiye bindik nişanlımla,bir 5 dakika sonra arabadaki alkol kokusundan ve adamın saçma hareketlerinden sonra farkettim adamın zil zurna alkollü olduğunu adamla biraz tartıştık ve indim hemen polise plakasını verdim umarım sallayıp yakalamışlardır.Çok sinirim bozuldu.Millete en ufak şeyden ceza kesen polis bu lanet taksicileri görmüyormu hiç çevirmeye girmiyolarmı.Lanet ettirdiler beni artık işini hakkıyla yapan kaç kişi var çok merak ediyorum.Umarım kimseye bir zarar gelmemiştir.

OnurS
15-03-2010, 01:25
yakın bi kız arkıma olmuştu öyle bişey bköy civarındaki sahil yolundaki çevirmeye onlardanönce gidip beklemiştim sonrada taksiciye işlem yaptırmıştık.Keşke inmeden önce bi çewirmeye girseydiniz...

Sefa_vts
15-03-2010, 01:26
Rast geldikçe dikkat et.. Gece çevirmedeki polis araçlarının içindeki bira şişelerine.. Onların bazıları görev başıdayken böyle iken,geriye pek bir söz kalmıyor malesef..

CasabLanca
15-03-2010, 01:28
ankarada gece saatlerinde olan çevirmelerin hiçbirinde 1 kez dahi bir taksicinin çevrildiğini görmedim

çağlarcoskun
15-03-2010, 01:29
Rast geldikçe dikkat et.. Gece çevirmedeki polis araçlarının içindeki bira şişelerine.. Onların bazıları görev başıdayken böyle iken,geriye pek bir söz kalmıyor malesef..

tekirdağda bigün başımıza geldi :D adam çevirdi gözleri masmavi ama içmekten kanlanmış zor konuşuyo :D dedim dayı sen bizden güzelsin bırak gidelim zaten trafik komseri tanıdık falan dedim ismini verdim bıraktı :D biz 2 bira içmiştik eve dönüyoduk. polisin bence en az 1 ufağı vardı çok rahat..

bu arada o taksicide yakalanmamıştır öyle devam etmiştir bence kovalamazlar

Bartu_evo
15-03-2010, 01:31
yakın bi kız arkıma olmuştu öyle bişey bköy civarındaki sahil yolundaki çevirmeye onlardanönce gidip beklemiştim sonrada taksiciye işlem yaptırmıştık.Keşke inmeden önce bi çewirmeye girseydiniz...

Nişanlımın canını tehlikeye atamadım adam o kadar kötü kullanıyorduki.Ben çevirmeye girmeyi değilde adamın ağzını yüzünü dağıtmayı çok düşündüm ama sonra işi polislere bırakmayı tercih ettim nasıl olsa onlar işlerini daha iyi yapıyolar!bu arada onur sanırım yanlış hatırlamıyorsam seninle üni hazırlıkta aynı sınıftaydık :)

_Burak_
15-03-2010, 01:43
arada olur öyle
meslek gruplarıyla sınırlandırmamak lazım ;)

cem
15-03-2010, 01:45
Benimde basima geldi gecenlerde. Hiyar evladi bide yanlis semte goturdu ozur diledi sonra parasini istedi inerken ustune yurumesek ayilamiycak serefsiz ayakta zor duruyodu.

Ahmetfikri
15-03-2010, 01:50
arada olur öyle
meslek gruplarıyla sınırlandırmamak lazım ;)

olmaması lazım

_Burak_
15-03-2010, 01:53
.............

_Burak_
15-03-2010, 01:56
olmaması lazım

anlatabilmişimdir umarım demek istediğimi ;)

Dou
15-03-2010, 01:59
xxxxxxxxxx

_Burak_
15-03-2010, 01:59
Fena atar yapmışın da garanti no post gelir bu mesaja demedi deme ibrahim :)

Sansürlü mesaja yemem ibrahim
demedi deme ;)

Ahmetfikri
15-03-2010, 02:00
gayet iyi anlatıyorsun 5parmağın beşi bir değil ama her meslekte oluyor böle şeyler

_Burak_
15-03-2010, 02:03
gayet iyi anlatıyorsun 5parmağın beşi bir değil ama her meslekte oluyor böle şeyler

benimde anlatmak istediğim buydu

hay ben bu taksicilerin ile ilgili cümle duymak yoruyor beni
18000 tane yasal var tam olarak hangi birine söveceksin

Bartu_evo
15-03-2010, 02:10
benimde anlatmak istediğim buydu

hay ben bu taksicilerin ile ilgili cümle duymak yoruyor beni
18000 tane yasal var tam olarak hangi birine söveceksin

Umarım yanlış anlaşılmadım ben genelleme yapmadım,isyanım işine saygı göstermeyen ekmeğine ihanet eden,insanların hayatını hiçe sayan kişilere bu sadece taksici olmayabilir başka meslek grubundan bireylerde olabilir.

olcay_bora
15-03-2010, 02:12
taksici deil mi ......

_Burak_
15-03-2010, 02:15
Umarım yanlış anlaşılmadım ben genelleme yapmadım,isyanım işine saygı göstermeyen ekmeğine ihanet eden,insanların hayatını hiçe sayan kişilere bu sadece taksici olmayabilir başka meslek grubundan bireylerde olabilir.

o kısım zaten hapçı otçu tayfası olarak geçiyor
o araçlar %99 kiralık
sözleşmeyi yaptın mı bir sene haberin olmaz
şoförsede - patronu ondan zildir ki bu ihtimal daha az gerçekçi

çağlarcoskun
15-03-2010, 02:16
taksici deil mi ......

genelleme yapmasak =) burak arkadaşın mesajlarını bi okusanız

Dragger
15-03-2010, 02:55
Böyle durumlarda taksiciyi bildiginiz ilk cevirme olan güzergaha yönlendireceksiniz, baktınız cevirme yok ilce emniyete götüreceksiniz.

Tuner
15-03-2010, 03:17
Böyle durumlarda taksiciyi bildiginiz ilk cevirme olan güzergaha yönlendireceksiniz, baktınız cevirme yok ilce emniyete götüreceksiniz.

:icon_tup: Yol üzeri İllaki bir polis bulunur

Dragger
15-03-2010, 03:22
Aynen kardesim bu aksam 3 cevirmeye girdim, eve gelirken son 200mt yolda da önümde 2 arkamda 1 connect vardı :D

Besiktas Taksim heryer polis ;)

devil_berk22
15-03-2010, 04:34
c.tesi gecesi bizde arkadaşlarla taksimdeydik ve oradan ortaköye geçtik oradanda beylikdüzüne ancak ne gidişte nede dönüşte polis çevirmesi yoktu gittiğimiz ve geldiğimiz istikametlerde. o taksiciyi durduracak bi çevirme sanmıyorumki olsun çünkü başka semtlerede gittik ne alakaysa c.tesi gecesi hiç görmedm çevirme hatta baya konuştuk eksiğimiz olsa çevirme olur gibisinde

Baran^
15-03-2010, 06:51
Her meslek dalında alkol kullanan var ne yazıkki fakat şoförlerin kullanması extra yanlış.Heryerde o kadar trafik ihlali yapılıyorki neler görüyorum saç baş yolduracak cinsten ama trafik polisleri anca filmli aracları durdurur..insan küfretmeden edemiyor.Kaç defa alkollü ot hap ceken trafik polisine denk geldim anlatsam inanmaz kimse.En son yol sormak için yanında durdum avrupa yakasında,camı bir actı arabanın içi dumanaltı göz gözü görmüyo noldu genç falan dedi hiçbişey demeden devam ettim.Lanet olsun böle sisteme ne diyeyim.

TheAce
15-03-2010, 07:05
taksiciye küfür etmenin bir manası varmı? trafiktede alkollü araç kullanmak yasak, taksicininde daha dikkatli olması gerekirken insan olduğundan hata yapacaktır. kazasız belasız bu işten kurtulduğunuza sevindim, lakin arada çok nadirde olsa taksicileride çevirmede alkolmetreyle kontrole tabi tutuyorlar...

OnurS
15-03-2010, 08:02
Nişanlımın canını tehlikeye atamadım adam o kadar kötü kullanıyorduki.Ben çevirmeye girmeyi değilde adamın ağzını yüzünü dağıtmayı çok düşündüm ama sonra işi polislere bırakmayı tercih ettim nasıl olsa onlar işlerini daha iyi yapıyolar!bu arada onur sanırım yanlış hatırlamıyorsam seninle üni hazırlıkta aynı sınıftaydık :)

Bilgidemisin sende?Ya çıkaramadım foto fln olmayınca(=

SULTANOGLU
15-03-2010, 08:51
buna benzer bir olayda benim başıma geldi. takside ben ve 3 kız arkadaşım vardı. taksimden mecidiye köye gidiyorduk bir süre sonra taksici sigara içsem rahatsız olurmusunuz dedi bizde yok olmayız ozman bend ebir tane içiyim dedim tamam dedi sonra a benim sigaram bitmiş dedi bende var al dedim sonra yok saol dedi bende üstelemedim ama taksici saçma salak hareketler yapıyor falan. neyse kızlar arabadan indikten sonra bende iyilik olsun diye bu sigara içmiyorsan dur şurda bir yerde benim acelem yok git sigara al kendine diye teklif ettim. oda abi yok ben boş sigara içmiyorum ki alsam ne yazar cinsi bir cevap verdi ve ben hııı diyerek kaldım. geceleri hızlı bitiriyorsun böle sanırım dedim evet diyerek saçma bir gülüş yaptı ve evime geldim indim.

genelleme olmasın ama ciddi olarak kimin arabasına biniyoruz kime kendimizi emanet eidyoruz belli değil

merruse
15-03-2010, 09:05
Eğer 155 i arayıp ihbar ederseniz umursamamazlık yapamazlar.

XoR
15-03-2010, 09:44
Durağa bağlı taksileri tercih edin veya korsan taksi kullanın çok daha güvenli

Ranthor
15-03-2010, 09:47
ok........................

ahmet3425
15-03-2010, 10:34
Durağa bağlı taksileri tercih edin veya korsan taksi kullanın çok daha güvenli

hehe guzel oneri:D bende ztn ihtiyac duydukca 2. olanı tercih ediyorum:D

omR35
15-03-2010, 10:41
2-3 hafta önce gece bizimde karabağlar anacadde üzerinde binaya girdi bi taksici alkollüymüş heralde oda zemin katın yarısı dağıldı araç pert iyi yine ölen olmadı.

ulasoztas1
15-03-2010, 10:42
birkerede benim başıma gelmişti beşiktaş iskelede. daha hareket etmeden anladım ve inip başka taksiye binmiştim. Kimsenin alkollü çıkması doğru değil trafiğe ama özellikle taksicilerin hiç yapmaması gereken bir olay. Alkol aldığımız zaman taksiyle gidiyorum,taksicide alkollü ne anladım bu işten ;)

SOMEONESPECIAL
15-03-2010, 10:43

Ciddimisiniz ya :eek: OHA diyoruuuuuuuuuuum :Deli:

ömerve
15-03-2010, 10:45
Genelleme yapmak belki yanlış birşey,ama istanbul trafiğinde yapılmaması gerekenleri en çok yapan adamlarda taksiciler.
Kendilerini yolların sahibi sanıyor adamlar..Alkollü taksici ne demek ya bu nasıl bir iş ahlakıdır?

İlla içlerinde düzgün insanlarda vardır ama ben denk gelmedim.

Low-Rider
15-03-2010, 11:06
Son 1.5haftada 1i gündüz 1i gece olmak üzere 2 taksiye bindim , bundan sonra binmem taksiye falan.

Korsan taksi çok daha güvenli daha iyi.

2akşam önce gece 12gibi bçekmeceden avcılara çıkmak için taksiye bindik , hayvanoğlu hayvan migrosun orda ki düzlükte bir megane la yarışmaya başladı ! 1-2 makas attı , napıyosun sen diyince kendine geldide duruldu

Bartu_evo
15-03-2010, 12:15
heralde bir kısmı taksimde müşteri beklerken ufak ufak demleniyorlar.

shuttle
15-03-2010, 14:14
Ankara da hiçbir çevirmede taksici çevirmezler. Direk gönderirler. Ama çoğu da gece içerler.

Bunun için bildiğim taksiciyi çağırırım gideceğim yere götürür sonrasında geri alır. Ankara da bunu yapabilirsiniz tanıdık bildik taksiciye. Daha güvenli olur . İstanbul için birşey diyemeyeceğim , sizin megapol çok büyük :D

Bartu_evo
15-03-2010, 14:25
Ankara da hiçbir çevirmede taksici çevirmezler. Direk gönderirler. Ama çoğu da gece içerler.

Bunun için bildiğim taksiciyi çağırırım gideceğim yere götürür sonrasında geri alır. Ankara da bunu yapabilirsiniz tanıdık bildik taksiciye. Daha güvenli olur . İstanbul için birşey diyemeyeceğim , sizin megapol çok büyük :D

duraktan tanıdık taksici var ondada durakta çalışıosan müşteriyi abone yapamazsın diye kendi aralarında tartışmışlar kısacası tanıdık taksicide kalmadı en iyisi gece çıkıyorsam içmicem veya içmeyen bir arkadaşımın arabasıyla gidicem :)