Orijinalini görmek için tıklayınız : e5 kaza
Low-Rider
15-03-2010, 14:25
e5te baya kötü bir kaza vardı çağlayan durağı sanırım orda bir kamyonet metrobüs yoluna uçmuş yan yatmış vaziyette duruyordu
Umarım ölen olmamıştır geçmiş olsun şimdiden
HarunToprak
15-03-2010, 14:34
İnşallah can kaybı yoktur :/
yaralanmalı kaza diyor tkm nin sitesinde.. şu anda merterde bir arkadaşım trafikte kalmış gidemiyoruz diyordu ...
Bartu_evo
15-03-2010, 14:37
çok büyük geçmiş olsun umarım can kaybı olmaz...
Bugün kavacık tem'dede 2-3 arabanın karıştığı bi kaza vardı libadiyede 3 araba birbirine girmiş hayırdır inşallah
Eray Yümsel
15-03-2010, 16:07
Bugün kavacık tem'dede 2-3 arabanın karıştığı bi kaza vardı libadiyede 3 araba birbirine girmiş hayırdır inşallah
benim önümde oldu emre fena patladılar ölen yoktu ama ambulans götürdü bitanesini sonradan bişey olmaz inş.
VTec_king
15-03-2010, 16:43
dikkatli olalım arkadaşlar patlama sezonu başladı :(
Low-Rider
15-03-2010, 21:07
sen sanaıde deyılmıydın yaaa ?
sanayideydim , sanayiye gelmeden öcne beşiktaşa gitmiştim
bugün kaza günüydü heralde , floryaya giderkende bi şahin bariyerlere patlamıştı
dünde biz avcılara giderken vardı e5te
sanayideydim , sanayiye gelmeden öcne beşiktaşa gitmiştim
bugün kaza günüydü heralde , floryaya giderkende bi şahin bariyerlere patlamıştı
:D geleneksel istanbul kaza günü gibi tövbe tövbee :D
o kaza yüzünden okula gidemedim geç kaldım :)
saat kaçta olmuş ya yolumun üstü hiç farketmedim can kaybı yoktur inş
Low-Rider
15-03-2010, 23:02
14.30-15.00civarıydı
dünde biz avcılara giderken vardı e5te
anadolu fsm ye giriştede kaza vardı oraya gelirken..
yucelebeci
15-03-2010, 23:50
1 saat önce e-5 avcılarda da vardı
AllTerrain
16-03-2010, 00:07
patlayan patlayana :D
patlayan patlayana :D
ne kadar komik dmi sanki sinema için mısır patlatıyon..
kiminin canı kiminin emeği kiminin de malı gidiyor sen sırıt cok komikmiş gbi..
AllTerrain
16-03-2010, 01:07
komik degilde bahtsizligina guluyorum bu gun ne kadar patlayan olmus
Tabiki ates dustugu yeri yakar orasi ayri konu insanlarin acisina deginmeyecegim fakat gazlamasalarmis, kazada baskasi yaralaninca onlarin acisinni dusundugumden dolayi trafikte gazlama olayi sacma geliyor. Ha sen yapmadin mi dersen yaptim, cocuktuk iyi atlattik.
Umarim kazalara karisanlar akillanmistir(gazlayanlar). Dikkatsizlik sonucu yapilan kazalar tabiki olacak, dilerim ki kimse kaza yapmasin ama bu trafikte ve devletin bu pist zihniyetiyle beraber gercek olmasi cok zor bir durum.
Her sene aramizdan birileri eksiliyor, dikkatli olalim hem kendi caninizi hem insanlari tehlikeye atmayin.
tek taraftan bakmayın olaya biri gazlıyo birisi normal seyir halinde gazlayan seyredene patlıyo patlıyan hadi gazladı peki ya patlanan..
bende bazen gazlayarak kullanıyorum hiç kaza yapmadım Allaha şükür (yanlıs ypıyorum farkındayım) ama gecen haftalarda 40la giderken geri zekalı herifin birinin önüme atlamasıyla carpmıyım die daha 2 hafta önce boyadan cıkan aracımı ön tampondan arka tampona kadar kaldırıma sürttüm.adi herifte kactı geçmiş olsun bile demeden.
kaza bu nerde ne zaman geliceği belli olmuyo malesef..
bu durumda bahtsızlık olarak degerlendirilip gülünürse kusura bakmayın sinirlenirim biraz..
Ömer'e katılıyorum,
7 Ay önce babam kaza geçirdi,beyin kanaması atlattı,ölümden döndü.Allah'ıma bin şükür.
O yüzden bu tür durumlara gülmemek lazım,Allah yardımcıları olsun kaza yapanların.
komik degilde bahtsizligina guluyorum bu gun ne kadar patlayan olmus
yazmasam içimde kalıcaktı.
seni tanımıyorum.o yuzden seni ne severim nede sevmem..
forumda yazdıgın mesajlara bakıldıgında paran var geliri yuksek bi ailenin cocugusun belli.
o yuzden belki kaza yaptıgında malın hatta emegin gitmesine üzülmessin yenisini yaparsın ama Allah korusun yakınından birisini yok yere kazada kaybedersen bi konuda birsey yazmadan önce 2 kere düşünürsün..
bide sana tavsiye kendi reklamını bu kadar falza yapma Allah verdiği gbi almasınıda bilir;)
Allah herkese daha çok versin deyip geçmek lazım Ömer ;)
Tek duam Allah herkesin Önce Anne ve Baba'sına sonra diğer sevdiklerine uzun ömürler versin.
Hastahane köşelerinde babamı 4 gün bekledim sadece su ve sigara ile,
Allah düşmanımın başına vermesin :(
SekoLive
16-03-2010, 07:09
demekki dün birisin sürtmem benden deil dünki yogunlukdandı tarihimin ilk sürtmesini yaptım daha doğrusu adam bana sürttü iki kapısı girdi yok yere...