Orijinalini görmek için tıklayınız : acık hava filtresi temizliği nasıl olmalı??
filtre temizliği kn simota gibi markaların temizleme kiti ilemi yoksa baska bı yontemlemi yapılmalıdır sitede biraz baktım ama net bişi bulamadım filtre kullananlar temizliği nasıl yapıyor acaba??
"filtre temizleme" diye basliklarda arat, hatta sadece filtre de olabilir..yeterli bilgiyi fazlasiyla bulabilirsin.. ben yaklasik 2-3 hafta once o sekilde yaptim ve filtremi temizledim..
1 tane balata spreyi alıyosun
guzelce temizliyosun
sonra da yagını sıkıosun bitiyo..
biraz arastırdımda herkes farklı farklı seyler yazmıs en iyisi kn veya simotanın kitini alıp temizlemek sanırım
bende simota kutu içi filtre var.temizleme kiti alip o sekilde temizlicem.adamlar bosuna yapmamis temizleme kitlerini.bence en garanti yol temizleme kitleri.
PPR engineering
19-03-2010, 08:03
en iyi ve en ucuz yöntem balata spreyi ve hava tutmak memnun kalırsınız...
ulasoztas1
19-03-2010, 08:23
1 tane balata spreyi alıyosun
guzelce temizliyosun
sonra da yagını sıkıosun bitiyo..
yağını nerden temin edebilirz ? ben biraz ilkel yollarla temizledim ama üzerinde yağı o kalmadığı için takmadım...
slhdmr34
21-03-2010, 22:20
yağ olarak aerosollü (sprey yani) ince silah yağı kullanabilirsin, tavsiyem winkel ayrıca içerikte solvent olduğu için balata spreyi bulamadığında direk bununla hem temizleme hem yağlama yapabilirsiniz.