Orijinalini görmek için tıklayınız : ps3 yardım
Herşeyden önce heryer ps3 dolu diye bi cümle aklınızdan geçebilr ama bilinen ve güvenilir birisinden almak istiyorum.sahibinden.com da kutulu sıfırları 550tlnin altında bulunabiliyo ama sonuçta satan dükkan değilde şahıs olduğu için biraz kafam karışıyo.
Anlıycağınız içimizde bu işi yapan ve uygun fiyatlı vericek olan yada yakın tanıdığı olan birisi bana yardımcı olursa sevinirim.
Eğer ürün 2.el olursa çook temiz olması öncelikli koşulum yanında orj jostik olması benim için iyi olur hatta oyunda olursa çook ii olur..
Bu arada 600e 2orj joytik , çok az oynanmış temiz(satıcının iddası bu) kutulu ps3 ve pes2010 bide nfs shift nası fiyat???
Onurkk06
16-03-2010, 00:43
fiyat iyi en azından 2 kol verior makina da temizse alınabilir
Eray Yümsel
16-03-2010, 00:45
ben 550 ye sattım 2 kol + oyun. normal fiyat onur satıcı temizse alınabilir. yani get ile al bence 3 gün deneme şansın var. malda problem varsa geri gönderebiliyosun
ben 550 ye sattım 2 kol + oyun. normal fiyat onur satıcı temizse alınabilir. yani get ile al bence 3 gün deneme şansın var. malda problem varsa geri gönderebiliyosun
en iisi gidiyim doğubanktan fln alıyim, kafam rahat etsin...
doğubank piyasasında ne kadar şu anda ? gb ına göre fiyat farkları pek yokmuş dışarıya göre öyle duydum
120gb slim ntscler 600 flnmış doğubankta
Tahtakalede daha iyi fiyatlara bulabilirsin. ben 6 ay once 120gb slim + 1 kol + 1 kill zone2 670 e almıstım su anda baya düşmüştür.
Eğer shift almak istersen ben satabilirim 40TL
Tahtakalede daha iyi fiyatlara bulabilirsin. ben 6 ay once 120gb slim + 1 kol + 1 kill zone2 670 e almıstım su anda baya düşmüştür.
adres var mı hafta sonu gidip alıyim
Eğer shift almak istersen ben satabilirim 40TL
bi aliyim makinayı size dönicem...
120 gb lik, yurt dışından yeni gelen PS3 ümü satıyorum. Bende 80gb lik PS3 var ve geçenlerde küçük bir sorun çıkartınca, hazır eşim de ABD de olunca ona aldırmıştım. Ama elimdeki cihazda bir sorun olmayınca, yeni alınanı satayım diyorum. Cihaz yeni slim modellerinden, açılmamış paket, olduğu gibi vericem. Hatta yanında Residance 2 oyunum vardı, onu da veririm. Pazarlıksız 650 TL ye verebilirim. İlgilenenler için cep tel.im: 0 542 517 46 96
Başka bir forumda bir arkadaşım satıyor...
120 gb lik, yurt dışından yeni gelen PS3 ümü satıyorum. Bende 80gb lik PS3 var ve geçenlerde küçük bir sorun çıkartınca, hazır eşim de ABD de olunca ona aldırmıştım. Ama elimdeki cihazda bir sorun olmayınca, yeni alınanı satayım diyorum. Cihaz yeni slim modellerinden, açılmamış paket, olduğu gibi vericem. Hatta yanında Residance 2 oyunum vardı, onu da veririm. Pazarlıksız 650 TL ye verebilirim. İlgilenenler için cep tel.im: 0 542 517 46 96
Başka bir forumda bir arkadaşım satıyor...
çok istiyo yaa...
arkadasım soyle bırsey soyleleyım bılgı amaclı ..bnm yakın bı arkadasım teknosa'da calısıyor orda ps3 lerle ılgılenen cocukla baya samımı oldum slım olanları sordum onermedı su yuzden cok cabuk ısınıyormus o yuzden herkes buyuk olanlardan ıstıyormus aklında bı bılgı olsun dıe soyledım sıfır buyuk varmı bılmıyorum ...
adres var mı hafta sonu gidip alıyim
Ya kusura bakma şimdi gordum mesajı. odada bakıntım kartına ama bulamadım malesef :(
Ya kusura bakma şimdi gordum mesajı. odada bakıntım kartına ama bulamadım malesef :(
ne kusuru . ne demek...peki yeri tarif etsenizde olur..